Ivanschitz ocenil, jak se tým vyrovnal s tragickou ztrátou

30.04.2017, 09:43
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jn, ta prohra na sparte bude mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Plzenskej Vataželu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v níže to má, čekal jsem vic, ale největší tragédie to není, byli tu daleko horší přestupy, navíc přišel zadarmo, takový Kadlec za 73

Reagovat
smazaný uživatel

Suverénně největším propadákem je jakýsi borec, kterej se nedokázal prosadit ani v Polsku. Ale tak hlavně že dal dvě branky Spartě v letním přáteláku.

Reagovat
ratusek

nejlepší winger v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

Za 956 minut 4 góly a 4 asistence...

Reagovat
Blasphemer

Proti gigantům jako Litoměřice nebo Levadia. What a player.

Reagovat
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

No, i v lize má letos stejně gólů jako Kadlec...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Suverenne?

Je to propadak, ale to Kadlec taky a s jeho pohodlnosti to uz zadnej slagr nebude.

Na hovno jsou oba ty prestupy, ale libi se mi, jak se furt trefujete do kessela, aby to nevypadalo tak blbe.

Reagovat
Mr.Mike

jak v Plzni tak ve Slavii by se určitě našlo hodně přestupů za poslední roky co se nevydařili nevim co se furt řeší

ve Spartě to bylo dlouhou dobu tim že kupovala nejvíc hráčů tak je celkem jasné, že bude mít asi i víc nepovedenejch transferů..v dalších letech se to může zas změnit a může to bejt Slavie

a zrovna Paixao spíš nedostal moc šancí jinak si myslím že by nějakej ten gól dal

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec sice provar je, ale většinu času byl prostě zraněnej. Navíc je u něj pořád jiskřička naděje, že se do toho zase dostane a nebudeme ho muset v létě odepsat. O GvK to samé fakt říct nemůžu.

Reagovat
Bakary3

Tak Slavia odepise nejakejch 35 mega... Zatimco souhlasim, ze Sparta si Kadlece necha, ale mam takovej pocit, ze jeho vykony budou odpovidat tak kvalite hrace, kteryho by Sparta sehnala klidne za 30 mega.. Neverim od nej v neco vic...

Ve vysledku tak podle me provarili oba cca stejne ..

Reagovat
smazaný uživatel

S jeho pohodlností? proč píšeš o něčem o čem vůbec nic nevíš? Kadlec maká. Pokud bude takhle pokračovat, tak to bude ještě hodně dobrej přestup.

Reagovat
Mr.Mike

podle tý pohodlnosti sem myslel že myslí Michala Kadlece jinak Venca maká ale je furt zraněnej no..ale věřím, že ještě bude velkým přínosem

Reagovat
Bakary3

Kdyz neni schopnej zabojovat o zahranici a ani sr naucit jazyk a radsi se vrati do cr, kde ma svy jisty, jinak se to nazvat neda. Ten hrac nema ambice a s vekem se to bude projevovat cim dal vic, pujfe dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej sranec. Domněnky, výmysly a na konec křišťálová koule.

Reagovat
twl

Poprví v historii se Plzni podařili koupit cizince!Andrease by měli trenéři využívat s Hromadou a podhrot Hořava a byla by to zase zlatá Plzeň,dále Janža ten je taky dobrej..z něho by něco mohlo být

Reagovat
Bex5

radši bych viděl kámo Hromada - Hrošovský - Ivánek. Ale je mi jasný, že jestli chce Slávka házet laso na Hořku, tak ho teď na lavici nebudou nechávat. Janža výbornej 1 zápas, tak snad to bude spíš pravidlo než výjimka. Vypadal dobře, teď si jen ale představ tu levou stranu vzrůstu mého 12letého bratrance Janža-Pilař.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, to vy byste fakt chtěli prodat svýho hráče jednomu z konkurentů v boji o titul?

Reagovat
Bex5

to určitě ne, ale kdyby to chtěl Hořka ať už z jakýhokoliv důvodu, vedení by řeklo nějakou neuvěřitelnou částku ... a ten lítající Jarda by to zaplatil

Reagovat
db18

Vaňka nezaplatil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proc nikoho nenapadne ho vyzkouset na Horvathovo pozici. Levacku ma slusnou, prehled taky, na CMku by navi nemusel tolik behat.

Reagovat
Bex5

mně v tom středu zálohy přišlo, že dost ztrácel míče. Na druhou stranu taky proto, že chtěl hrát fotbal a ne jen nakopávat. Technicky je evidentně o level výš nad ostatníma (snad s výjimkou Limby, Hořky, Kovárny). Pilka dobrej comeback, Matějů si snad hrábnul do svědomí. Ale kdo mě určitě potěšil, byl Hájek - jestli se z toho neposere, takhle by nám po Pivasovi aspoň něco dobrýho zůstalo.

Reagovat
db18

Na AM taky tolik nemusí běhat... a navíc to na AM není takový průser jako na CM, kde pak všichni běhali i za Horvátha...

Reagovat
smazaný uživatel

Nam hra s AMkem vubec nevyhovuje. Proto je jedina sance ho stahnout na CM a na podhrota sehbat hrace nebo tam hodit Horku.

Reagovat
db18

To by pak ale chtělo vzadu Hromadu, který není tak splašený, protože hráč jako Ivanschitz nemůže zůstat posledním hráčem... (i když se na AM taky snaží pressovat, tak propadnutí takhle vzadu bývá fatální...) Nebo by se dalo hrát 4-1-4-1, ale to by vzadu chtělo taky statického hráče, který zvládne i ustát souboje (a trochu se bojím, že o Hromadu ani nebudeme mít zájem... )

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Hromada by byl idealni. Hromadu si urcite nechame, ten kluk ma ohromnej potencial a zbytek zalohy starne. Nebal bych se toho.

Reagovat
Blasphemer

Já bych se toho teda trochu bál, přece jen je na hostování z Itálie a těžko říct, jaká tam bude opce. Snad to bude tolik, abychom to zaplatili.

Reagovat
FCSL

Líbí se mi jak hraje. Na svůj věk má výbornej styl. Třeba ta otočka v rychlosti, jak byl faulovanej, to jsem viděl naposled u Rosy. Parádní věc, na to prostě musíš mít talent. Pilař vypadá taky dobře, rychlost zůstala, vedení míče až neskutečný na našeho hráče, snad vydrží zdravej

Reagovat
Bex5

za všechny 3. Pilař je fakt křídlo jako žádný druhý v lize (trošku se mu podobá Malinský, ale není to takovej talent, ani tak spolehlivej). Snad vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele