Další články

Na konci jsme selhali a hodně to štve, řekl teplický Hyčka

Teplický Alois Hyčka označil nezvládnutý závěr utkání čtvrtého kola ligové nadstavbové skupiny o záchranu s Karvinou za selhání, které hodně naštve. Severočeši v duelu proti již sestupujícímu týmu dvakrát vedli, v 90. minutě však inkasovali po hlavičce Petra Buchty a po remíze 2:2 přišli o poslední naději dostat se z barážových příček.

Ljevakovič, Grigar, Kučera i Hyčka prodloužili v Teplicích

Teplice si dnes pojistily služby hned čtyř klíčových hráčů. Se severočeským celkem prodloužili smlouvy kapitán Admir Ljevakovič, brankář Tomáš Grigar a záložníci Tomáš Kučera s Aloisem Hyčkou. Klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Teplice získaly z Brna záložníka Hyčku

Teplice získaly z Brna univerzála Aloise Hyčku. Šestadvacetiletý krajní záložník či obránce po absolvování zdravotních testů v severočeském klubu podepíše smlouvu na dva a půl roku.

Brněnský Hyčka už podruhé obral Spartu o body

Postrachem Sparty při zápasech v Brně se stal Alois Hyčka. Šestadvacetiletý středopolař menší postavy vstřelil dnes v poslední minutě nastavení vyrovnávací gól Brna a připravil tak svého soupeře o vítězství (3:3). Na dnešní branku čekal Hyčka osm kol. Naposledy skóroval v uplynulém ročníku rovněž proti Spartě, která prohrála 0:1.

Hyčka měl radost, že Brno proti Dukle potvrdilo výhru ze Slavie

Záložník Brna Alois Hyčka měl po domácí výhře 2:1 nad Duklou Praha radost, že Zbrojovka navázala na pohárový triumf na hřišti Slavie a dostala se ze sestupového pásma. Třiadvacetiletý hráč měl velký podíl na druhé brance, kterou po jeho nezištné přihrávce ve 34. minutě vstřelil Jiří Skalák.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele