Další články

Další posila pro Marseille, góly bude mít na starost Alexis Sánchez

Jenom dva dny byl bez angažmá Alexis Sánchez. Chilský křídelník se v pondělí vyvázal z kontraktu v Interu Milán, následně odcestoval na jih Francie a dohodl se na spolupráci v Marseille. V průběhu dnešního dne pak absolvoval zdravotní prohlídku a odpoledne podepsal smlouvu...

Útočník Sánchez skončil v Interu a míří do Marseille

Chilský útočník Alexis Sánchez se dohodl na ukončení smlouvy v Interu Milán a jako volný hráč míří do Olympique Marseille. V novém působišti by měl třiatřicetiletý fotbalista podle médií podepsat smlouvu do roku 2024.

Interu Milán se zranili ofenzivní hráči Martínez a Sánchez

V Interu Milán se budou muset v nejbližších dnech obejít bez Lautara Martíneze a Alexise Sáncheze. Oba ofenzivní hráči se zranili v zápasech jihoamerické kvalifikace o postup na mistrovství světa a zřejmě zmeškají v italské lize důležitý nedělní duel s vedoucí Neapolí.

Sánchez odmítl nabídku z USA, chce pokračovat v Evropě

Chilský útočník Alexis Sánchez údajně obdržel lukrativní nabídku ze zámořské Major League Soccer, aby mohl v lednu opustit Inter Milán. Sám dvaatřicetiletý forvard však preferuje setrvání v Evropě.

Sánchez pokračuje v Interu, stal se jeho kmenovým hráčem

Hostování chilského fotbalisty Alexise Sáncheze z Manchesteru United v Interu Milán bylo změněno v přestup. V druhém týmu Serie A jednatřicetiletý útočník podepsal tříletou smlouvu. Italským médiím to s předstihem řekl sportovní ředitel Interu Giuseppe Marotta, dnes bylo vše oficiálně potvrzeno.

Man United nechce prodlužovat hostování Smallinga a Sáncheze

Manchester United nechce dále prodlužovat hostování Chrise Smallinga v AS Řím a Alexise Sáncheze v Interu Milán. Cílem Red Devils je prodat v létě oba hráče natrvalo.

Sánchez se asi vrátí na Old Trafford, Inter neplánuje využít opci

Alexis Sánchez dost možná už odehrál svůj poslední zápas za milánský Inter. Chilský křídelník přišel koncem srpna na hostování z Manchesteru United a italský celek disponuje i opcí na trvalý přestup, podle posledních zpráv se ale rozhodl tuto opci neaktivovat...

Sánchez absolvoval operaci a do konce roku nepomůže Interu

Inter Milán bude minimálně do konce roku postrádat Alexise Sáncheze. Chilský křídelník absolvoval operaci zraněného kotníku, se kterým může být mimo hru až tři měsíce...

Sánchezovo zranění z reprezentačního zápasu může být vážné

Zranění útočníka Interu Milán Alexise Sáncheze může být poměrně vážné. Sánchez odešel z utkání za chilskou reprezentaci proti Kolumbii s poraněným kotníkem. V prohlášení chilské fotbalové federace se píše o tom, že vyšetření odhalilo dislokaci šlach v kotníku.

Inter Milán potvrdil hostování Alexise Sáncheze

Inter Milán na poslední chvíli ještě obměňuje kádr a jeho nejnovější akvizicí se dnes večer stal Alexis Sánchez. Chilský křídelník přichází z Manchesteru United, italský celek ho získal na roční hostování s opcí na přestup za patnáct milionů eur...

Sánchez je blízko odchodu z Manchesteru United do Interu Milán

Útočník Alexis Sánchez by měl podle listu Gazzetta dello Sport v nejbližší době zamířit z Manchesteru United do Interu Milán. Třicetiletý chilský fotbalista by měl v týmu Nerazzurri hostovat do konce sezony a anglický celek se bude částečně podílet na hráčově platu.

Zdecimovanému Manchesteru United bude v Paříži chybět deset hráčů

Manchester United čeká v odvetě osmifinále Ligy mistrů na hřišti Paris St. Germain mimořádně těžký úkol nejen kvůli tomu, že budou dohánět manko 0:2. Zdecimovaným "Rudým ďáblům" totiž bude ve středu chybět deset hráčů prvního týmu.

Man Utd bez Sáncheze, ten může chybět až dva měsíce

Šest až osm týdnů nebude Manchesteru United k dispozici Alexis Sánchez. Chilský reprezentant je mimo hru se zraněnými kolenními vazy, které si poranil ve víkendovém utkání se Southamptonem...

Sánchez je v Manchesteru nespokojený a prý chce odejít

Chilský útočník Alexis Sánchez, který si loni vyvzdoroval přestup z Arsenalu do Manchesteru United, by mohl znovu změnit angažmá. Na Old Trafford se mu příliš nedaří a chuť bojovat o místo na slunci ho přešla, když se nedostal ani na lavičku pro zápas s Young Boys Bern v Lize mistrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele