finále
15.05.2013 20:45 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Ivanović v nastavení vystřelil Chelsea výhru nad Benficou

Chelsea to po roce opět dokázala! V modré části Londýna tentokrát sice slaví "pouze" triumf v Evropské lize, přesto je však euforie obrovská - vítěznou branku totiž vstřelil Branislav Ivanović až ve třetí minutě nastavení.

Benfica naopak odjíždí z Amsterdamu s pláčem - nejenže jí doslova mezi prsty proklouzla možnost získat cennou evropskou trofej, ale díky vývoji v domácí soutěži reálně hrozí, že i přes fantasticky rozehranou sezonu nakonec Orli skončí dvakrát těsně pod vrcholem. Dnes jim nepomohla ani proměněná penalta Óscara Cardoza, která srovnávala skóre po úvodní brance Fernanda Torrese.

Benfica vstoupila do utkání aktivněji, hráči v červeném dobře napadali a zdálo se, že jsou všude o krok dřív; zejména z pravé strany, po níž útočil André Almeida, hrozilo téměř neustále nějaké nebezpečí, jak se Blues přesvědčili už ve druhé minutě, kdy právě odtud přilétl centr na Cardoza, který se na penaltě dostal k hlavičce, ale díky pozornému bránění mířil nad. Výrazný nástup do zápasu měl také mladý útočník Rodrigo, který dával na odiv svoji technickou bravuru; k výraznějším šancím to však nevedlo.

Chelsea se v úvodu opravdu pouze bránila, ale dělala to dobře - pod taktovkou bezchybného Ivanoviće odvrátila (místy až devítičlenná!) hradba modrých dresů jak chytrou vracečku na Cardoza z 11. minuty, tak potenciálně nebezpečnou kombinaci Salvia s Gaitánem chvíli poté. Orli sice ukazovali, že jsou opravdu šikovní a vědí, jak se jednoduchými kombinacemi probít do palebných pozic, jenže Chelsea na chytré myšlenky ofenzivy v červeném reagovala propracovaným obranným blokem, a gólovky se tak diváci ne a ne dočkat. Typickou ukázkou byla situace z 15. minuty, kdy po přímém kopu vznikl před Čechem velký zmatek, ale tísněný Rodrigo se ani nadvakrát nedokázal ideálně trefit.

Po úvodní hektičtější čtvrthodině tempo zápasu opadlo, hra se přesunula do středu hřiště a Chelsea začala pomalu obléhat soupeřovo vápno; bylo to však pomalé a neefektivní, a když už to stadionem přece jen zahučelo, měla to na svědomí Benfica - jako ve 29. minutě, kdy Almeidův skvělý pas zprava odvracel spolehlivý Ivanović, nebo o čtyři minuty později, kdy spolupráce Melgareja s Rodrigem skončila střelou nad. Největší šanci první půle si však paradoxně připsali Blues, konkrétně Frank Lampard, který převzal míč za hranicí vápna a vyslal na Artura skvělý točený projektil; lisabonský brankář padal k bližší tyči, ale když balon nabral faleš, dokázal ještě zareagovat a senzačním reflexivním zákrokem v protipohybu jej vyrazil mimo tři tyče.

Na konci půle oba celky přece jen trochu ožily; Chelsea zahrozila pěkným centrem Maty, který sice dolétl k útočníkům, ale pouze do ofsajdu, zatímco Benfica zareagovala Cardozem, jenž se dokázal ve vápně probít k míči, leč přes skvělého Ivanoviće neměl šanci zakončit.

I po změně stran byli Portugalci zpočátku o něco aktivnější, a v 51. minutě dokonce Cardozo dotlačil míč do branky - Gaitán nadvakrát nacentroval do vápna a paraguayský útočník hlavou zavěsil za záda Petra Čecha, rozhodčí však gól neuznali pro milimetrový ofsajd. Tempo se však rychle vyrovnalo a Chelsea začala hrát mnohem rychleji a aktivněji; zpočátku však šlo pouze o "oťukávání", které Benfica v 59. minutě dokázala využít k nebezpečnému brejku - z levé strany přilétl pas na Cardoza, který na zadní tyči netrefil, a dopředu tak mohli naopak Londýňané..

..a přesně tak se zrodila první branka zápasu. Šlo vlastně o geniálně jednoduchou akci - Petr Čech okamžitě rozehrál až do středového kruhu, Juan Manuel Mata z první posunul na nabíhajícího krajana Torrese, a do té doby nepříliš viditelný útočník přesprintoval přes bránícího Luisaa, položil si Artura, zkušeně jej obešel a v pravý čas zakončoval do prázdné branky. 0:1.

Odpověď ze strany papírově domácího celku však na sebe nenechala dlouho čekat; konkrétně pouze 8 minut. César Azpilicueta zahrál ve výskoku ve vápně rukou, a verdikt byl jasný - tohle nemohlo skončit jinak než penaltou. Míč si na bílý puntík postavil aktivní Cardozo, který sice se střelou po odpískání dlouho váhal, nakonec však sebral odvahu počkat si na Čechův pohyb a napálit míč prudce po zemi - 1:1.

Fotbal po přestávce byl mnohem vyrovnanější a pro diváka záživnější než v první pětačtyřicetiminutovce; oba týmy hrály v rychlejším tempu a pružněji se přesouvali mezi oběma vápny. O něco nebezpečnější byla Chelsea, zejména pak Torres, kterého úvodní branka nabudila a hrál s velkou chutí; k šancím to však nevedlo, pokud nepočítáme situaci ze 75. minuty, kdy se někdejší střelec Liverpoolu skácel ve vápně po souboji s Luisaem, leč rozhodčí nijak nereagoval. O čtyři minuty později pak měl Torres možnost finální přihrávky po rychlém brejku, ale míč z jeho kopačky dobře postaveného Ramirese trestuhodně minul.

Benfica byla v tu chvíli trochu upozaděným týmem, ale znovu o sobě dala vědět v 82. minutě, a byl u toho kdo jiný než Cardozo - jeho výborná střela zpoza vápna se snášela pod břevno, Čech však byl připraven a míč výborným zákrokem konečky prstů vyrazil nad. Chelsea mohla zahrozit z dalšího brejku, ale před Ramiresem v dobré pozici upálil míč obětavý kapitán Luisao; víc to v modré části ochozů zahučelo v 88. minutě, kdy se Lampard po ose Luiz - Torres dostal k parádnímu projektilu, proti němuž by Artur neměl nárok, kdyby byl neskončil smolně pouze na břevně.

To už se utkání pomalu přehouplo do nastaveného času a zdálo se, že se diváci v Amsterdamu mohou těšit na prodloužení; Chelsea však zlepšený výkon ve druhé půli nakonec dotáhla do vítězné tečky, a to doslova pár vteřin před vypršením stanoveného tříminutového nastavení. Standardku výtečně rozehrál Mata, který ve velkém vápně našel hlavu Ivanoviće, a Arturovi nezbylo než se za míčem pouze ohlédnout - 1:2.

Ani to však nemusel být konec - po bouřlivých oslavách nastal čas ještě na jeden portugalský útok, a pouze obrovské štěstí - nebo, lépe řečeno, skvělý obranný zákrok Garyho Cahilla - zabránily Benfice v dalším srovnání skóre. Celý zápas výtečný Ivanović tentokrát chyboval a pustil do zakončení Cardoza, avšak mladý reprezentační stoper včas zatáhl za záchrannou brzdu a klíčovým skluzem odstartoval vítězné oslavy Chelsea.

Autor: Dominik Zezula

Komentáře (1592)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 ... Chelsea to vyhraa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Reagovat
Emqick

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jedno kdo vyhraje, ale výsledek skončí 3:2//2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se na to podívám, hodně gólů mám rád a když už vím,že jich tolik bude tak se moc těším.

Fandím spíš Benfice,ale je mi to dost jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

budes zklaman tolik golu nebude takhle by dopadl pratelak... ale tohle je finale myslim ze nepadne vic nez 2 goly...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím,ale když on byl tak přesvědčivý.

Reagovat
Devil

Benfica!!!!

Reagovat
HullCity

No to teda nevím,jak to bude s psychikou hráčů Benficy...na jednu stranu budou mít v hlavách tu prohru proti Portu,což nejspíš znamená,že titul nebude,ale na stranu druhou tu bude obrovská motivace vyhrát alespon EL(ještě hrají finále v domácím poháru)...velice těžký zápas na tipování,ale já bych tu víc věřil Chelsea,proto můj tip 1:3!

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea musíme !!! 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

je to tám!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak Benfica dostala cez vikend tvrdu ranu, ked z titulu nebude asi nic, tu by som jej poprial vitazstvo, ale Chelsea je mierny favorit a zoberie trofej tip: 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

2:3

Reagovat
FC Porto FC

Uvidime jak bude hrát Chelsea podle toho se bude odvijet šance Benfici

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime jak bude hrát Benfica podle toho se bude odvijet šance Chelsea

Reagovat
Neuro

ty jsi hlava..

Reagovat
FC Porto FC

Nepochopils

Reagovat
smazaný uživatel

to dame!"! Chelseeeeeeeeea

Reagovat
Hiko

2:2, na penalty SLB

Reagovat
Langi

kurňa a u nás je zrovna zejtra Majáles každopádně Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1. Cardozo 2 - Torres, Benfika zaslouženě vyhraje finále.

Reagovat
rufus

Benfica!

Reagovat
Ranoth

benfica musi, jinak Kozak nejlepsi strelec EL

Reagovat
cristiano.K.

ty vole, když si vemu,že Torres po odchodu z LFC má možnost vyhrát i druhou nejcennější trofej v Evropě...........

Reagovat
Miguel19

Bez Hazarda to bude hodně těžké...ale snad to urveme. To vítězství nad Villou a jistota LM nás nakopla.

Reagovat
Diego2

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tesim se, dneska se jde fandit v dresu do sportbaru Benfica!!

Reagovat
smazaný uživatel

Komu všemu ty jako aktivní fanda fandíš?? Komu nefandíš vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako od doby, co sleduju fotbal, fandim Spartě, Realu a BVB. Těmhle třem týmům jako fakt fandim, na Spartu chodim často, na Borussii už jsem taky byl, ještě mně chybí zajet na Real, to napravim v další sezóně.. No a pak jsou týmy z různej lig, kterým se dá říct, že fandim, ale spíš bych řekl přeju, protože je už nestíhám sledovat, což je v pořadí Benfica, Ajax, Celtic... No a Ángel příšel do Realu z Benficy, ne, je to jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nick jsi měl ještě když hrál v Benfice? Ta souvislost mi prve nesepla.

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, to jsem neměl, ale už tehdy to byl jeden z mejch oblívenců.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska fandíme spolu , ve finále LM taky,ale v pátek a v naší lize to zase bude naopak.

I když opravdu fandím pouze Barce(už nějakej ten pátek ), v ostaních případech spíš sympatizuji.

Co se týče našich bitev, tak věřím, že se sklidní na sportovnější úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych rád viděl fotbalové El Clasico, ale dokud bude u kormidla Mourinho, tak to nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě snad se jeho odchodem zklidní i hráči Realu,i když poslední dobou i toto bylo lepší, Mourinho už se cítil na odchodu a zklidnil se a Real na Barcu našel fotbalový recept, takže už nemusel používat ty prasárny co předtím. S příchodem jiného trenéra to snad získá ještě klidnější ráz.

Reagovat
smazaný uživatel

Několik posledních clásic bylo úplně v pohodě. Od toho Mourinhova šťouchance je to už pohoda.

Reagovat
kiwwi

Chelsea hrala tuto sezonu o 8!!! trofeji...zatial vypadla zo 7 (co je uz mimochodom svetovy rekord ), tak dufajme, ze spravi tento rekord neprekonatelnym a prida osme vypadnutie

C'mon Benfica!!!

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

No tak za prvé, ať počítám jak počítám tak mi vychází, že vypadli z 6 pohárů a né 7 ( liga, Fa cup, CC, Comunity shield, MS klubů, Superpohár....ligu mistrů nepočítám, protože místo toho hrajou evropskou ligu). V FA a CC vypdali v semifinale, kam se třeba united ani nepodivali, protože je vyřadila právě Chelsea . Na MS klubů, když už tady omíláte to štěstí Chelsea měla Chelsea dost velkou smůlu, co neproměnil třeba Cahill se jen tak nevidí. No a zajímavé je také to, že když Chelsea vyhraje, tak bude první anglický tým, co by vyhrál Evropskou ligu( dříve pohár Uefa), Ligu mistrů a PVP. Takže doufám že to dotáhnou do vítězného konce

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že ta LM je tím taky myšlena, prostě taky o ni hráli.

Jinak Chelsea nefandím jako jednomu z nej(asi po Realu),ale letos poprvé jsem je viděl hrát pěkný fotbal, ne tu taktickou hru bez kreativity. Má tam velice šikovné hráče a myslím,že to dneska dotáhne,ale za ten loňský zločin spáchaný na fotbale budu fandit Benfice.

Reagovat
kiwwi

je pravda, ze Chelsea mohla dokopy vyhrat len 7 trofeji (nie 8), ale ak dnes prehra, tak vypadne uz z osmej sutaze

Reagovat
Arbiter

no to taky není pravda, my jsme z PL nevypadli...

Reagovat
kiwwi

chcel som sa opravit a zmenit to na "vypadne uz z osmeho boja o trofej", ale povedal som si, ze snad sa v tom nikto nebude sprtat a kazdy to pochopi...zabudol som na teba

Reagovat
smazaný uživatel

ty vták z austrálie, na EF si najmúdrejší ale prečo si si nedal žiadosť na trénera toho svojho slávneho ManU aby si ukázal svoje kvalitky

Reagovat
smazaný uživatel

no vo finále LM si šťastie vybrali dopredu...

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne to platí aj o Man City a ich víťazstve v lige...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
8lampard8

Reagovat
niflheim

Reagovat
Bayern +

Sa im to vracia za nespravodlivé finále v Mníchove.

Reagovat
kvasha16

nespravodlive uz si ako fanusici Barcelony, nehra sa na uzenmu prevahu, ani strely, ale na goly

Reagovat
fenixLFC

nedali ste ich viacej ako bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dali, rataju sa aj goly z penalt

Reagovat
anonym

Gratuluji. Momentálně jsi tu "spravil" rekord o největšího pitomce. To už ti taky jen tak někdo nevezme.

Reagovat
Trapper

2:4

Reagovat
Neuro

googolplex : 4

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to viděl 2:1 pro Benficu. Góly Cardozo, Gaitán a za Chelsea bych to viděl na jednoho z Brazilců.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolem 25. minuty první gól. Oscar Cardozo hlavou překoná Petra Čecha a bude to jediná výraznější akce v prvním poločase. Chvíli po začátku druhého poločasu, někdy kolem 50. minuty Chelsea (nejspíš Oscar) vyrovná a před koncem zápasu 85. minuta(+- 3 minutky) Nicolas Gaitán zajistí Evropskou ligu pro Benficu.

Reagovat
El Campeon

1:0 pro chelsea

70.min oscar

Reagovat
niflheim

B E N F I C A !

Reagovat
Free_player

Benfica !!!

Reagovat
FUnk

benfica

Reagovat
Nikikrew

Benfica!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Porto

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta!!

Reagovat
Arbiter

COME ON YOU CHELS!!! KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea = Aquaman, tudíž Chelsea co?

Reagovat
smazaný uživatel

Odveta za loňskou LM !!!!! BEnfika

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea to da... 2:3

Reagovat
adalbertus

nuda

Reagovat
smazaný uživatel

For England and for London! I když Chelsea nemám rád, tak dneska budu fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

....trochu jsi upravil britské " for king and country"

Reagovat
smazaný uživatel

a taky jsem si vzpomněl na Goldeneye

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica!

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 (1:2pp)

Reagovat
smazaný uživatel

přál jsem Péťovi titul LM za celoživotní zásluhy, ale tenhle titul přeju Benfice

Reagovat
REPLIKATOR

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra a bude to super sezona . LM zajištěna tohle bude doufám krasný bonus .

Reagovat
Radikal

Chelsea vyhraje 2-0 (Oscat, Mata)

Reagovat
Radikal

*Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

som hrozne zvedavý kto z obrancov dostane lavičku...ak nebude Terry fit tak by mohol ísť Luiz s Cahillom na stopéra a Ivanovič napravo...ale najradšej by som videl Luiza na DM

Reagovat
Talker

1:3, goly za CFC Torres, Oscar, Moses

Reagovat
OnderCZ

Snad si dnes Benfica spraví chuť po té nešťastné porážce od Porta v ligovém zápase. Doufám v pěkný fotbal.

Reagovat
Bayernista18

Snad nevyhraje Chelsea nějakym haluz způsobem a nebude se tu psát, že na to, jakym způsobem to vyhráli, se historie neptá. Fandim Benfice.

Reagovat
Largo

Výsledek je mi celkem jedno, ale hlavne at ten fotbal stojí za to a ať je to drama!

Reagovat
smazaný uživatel

Po velikém boji to skončí 3:1 pro Benficu....

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 (Hazard, Luiz, Lampard, Torres)

Reagovat
Liquid

Hazard nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Liquid

99% českých fanoušků chce v ČR Chelsea a ne Benficu, takže Chelsea musí vyhrát a Chelsea vs Bayern v Edenu a doufám, že nenapálej lístky jak na Spartě

Reagovat
Arne

Jasně, všichni jsou zvědaví na Chelsea.

Reagovat
Usty

ano

Reagovat
Arne

Pokud si myslíš, že 99 % českých fanoušků přeje Chelsea, tak je to s tebou zlý.

Reagovat
kiwwi

no ja napriklad som zvedavy, ako Chelsea prehra

Reagovat
Arne

Tak teď já taky, byť v to moc nevěřím... Ale hnát se někam, abych viděl Chelsea a slyšel tu "atmosféru", kterou její fanoušci produkujou?

Reagovat
kiwwi

prichadzas o vrchol tvorivosti

http://youtu.be/PLKzMHF98VI

Reagovat
Arne

Ani to nemusím otvírat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

tak si sed doma, nikomu tam chybat nebudes

Reagovat
Liquid

Ty bys šel snad radši na Benficu?

Reagovat
Arne

Samozřejmě... Kromě toho, že na rozdíl od Chelsea hraje pěknej fotbal, tak je to velkolkub. Ne klub, kterej dekádu těží z prachů ruskýho zločince.

Reagovat
Diego2

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
herbage

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

no to je koment debilní. A zrovna od tebe?

Reagovat
10

takhle se mi líbíš

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

tak a ted mi rekni, co je na tom spatnyho??? ne ze bych se s tvym nazorem neztotoznoval ale mam kamose co mi poklada tuhle otazku a nedokazi mu to radne vysvetlit ze to proste neni ta prava cesta. Pro nej je fotbal jak kdyz sedi v kine nebo divadle a nedokaze tohle pochopit...?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba já bych chtěl radši vidět pohledný fotbal, a to s Chelsea opravdu neuvidím.

Reagovat
smazaný uživatel

panebože, koukáš se vůbec, jak Chelsea hraje ted na jaře? V lize má lepší hru než Spurs a nebo pořád opěvovaný Arsenal. Ale chápu, že už jen tvůj nick předurčuje, jaký máš postoj k Chelsea

Reagovat
Liquid

Reagovat
Mada

Spurs ani Arsenal nehrají pěkný fotbal už určitou dobu.

Reagovat
kvasha16

tu sa niekedy schadzaju taki tragedi, ze az to neni mozne... to je akokeby som ja hodnotil hru timov z talianskej ligy ktoru vobec nesledujem na zaklade toho, ako vyhral Inter LM

Reagovat
fenixLFC

to si dal teda ine priklady

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde jsem neřekl, že Spurs teď hrajou úžasný fotbal. A to, že posledních pár zápasů zahrála Chelsea dobře ještě neznamená, že bude hrát pro diváky pohledný fotbal v superpoháru, kde podle mého názoru by zahrála hezčí fotbal Benfica.

Reagovat
Diego2

jsem v 1%

Reagovat
Hiko

už jsme dva

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
CHONG

Nechci ti kazit iluze, ale podle mě to napálí ještě daleko víc než na Spartě.

Reagovat
Liquid

jestli ty ceny budou odpovídat, tak to tam budou leda kravaťáci

Reagovat
smazaný uživatel

snad to bude dlouhý fotbalový večer s prodloužením a penaltama...

Reagovat
Liquid

1:1, 1:2 po prodl. Čech vlastní - Lampard a v prodloužení znovu Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Support SLB!

Tradice a historie zvítězí nad špinavejma ruskejma prachama!

Reagovat
Liquid

tradice a historie, to mě vždycky pobaví, jako by Chelsea vznikla v 70.letech jak PSG nebo Montpellier

Reagovat
smazaný uživatel

ale chápej je, je to jediný argument, který na Chelsea mají, teda mají ještě jeden.. je to prý nudná hra. Ale tak co by se člověk namáhal

Reagovat
Liquid

Kepy je rozumnej, nemá rád protekční Brno, tady jen trochu ustřelil no, ale jiní opravdu jinačí argumenty moc nepoužívají

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá ale na Benficu zdaleka nemají.

Reagovat
Talker

Jenze pomerovat anglicke kluby s Benficou nebo s Rangers je proste od veci, co se tyce poharu...

Reagovat
GEGE

Snad to Benfica urve.Ale po tom co se jim stalo v lize by to bylo pro mě překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

loni sem byl v baru na finale FA i LM, takze letos do tretice vseho dobreho se stejnym vitezem !

Reagovat
Talker

Benficu nemam extra rad od doby, co jsem se skamaradil s uzasnou bandou fanousku Sportingu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré vědět.

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

MANJA MATIC!!!

Reagovat
Liquid

a na druhé straně Ramires a Luiz co zas prošli Benficou

Reagovat
smazaný uživatel

Matic presiel Kosicami, jeho osudovu chybu v kariere, ze sa dostal do Chelsea radsej nespominajme

Reagovat
Talker

Ano, znicili jsme mu karieru.

Reagovat
kvasha16

chudak jeden

Reagovat
Godwinson

Byl to nejlepší okamžik jeho kariéry. Takový střevo se dostane do takového klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi okamzik pre neho bol, ked z tamad konecne odisiel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea to zvládne i bez Hazarda Je ale škoda, že nemůže nastoupit, jelikož s ním jsou blues daleko silnější COME ON BLUES!!!

Reagovat
Shevchenko

Snad vyhraje Benfica a Cardozo nedá dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Hazarda to bude hodně těžké.. ale i tak věřím, že to zvládneme a tu trofej domů dovezeme! 1:2..

Reagovat
smazaný uživatel

Za předpokladu, že vyhraje Bayern LM tak bych radši viděl Benfica - Bayern. Jsem celkem humanista, takže bych nechtěl vidět ,jak by Bayern rozjebal Chelsea do posledního kousku.

Reagovat
smazaný uživatel

jako ve finále ligy mistrů že

Reagovat
smazaný uživatel

Myslet si, že ve finále LM byla lepším týmem je trošku bláhové a měli by jste se podívat pravdě do očí. Ještě jednou si přehraj celý zápas a uvidíš, že Bayern měl snad 20 tutovek a k tomu Robbena. Neupírám Chelsea vítězství, vyhrál šťastnější tým, ale ne lepší. A myslet si, že se aspoň blížíte Bayernu momentálně je na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

S Guardiolou? Chelsea na házenou zahrát umí

Reagovat
Milan.B

Benfica

Reagovat
cepinzcegamy

3:2 za kilo, tak pojďte

Reagovat
smazaný uživatel

Fandům Chelsea pěkně narostly křídla. Prej v tomhle souboji 99 % lidí zajímá jen Chelsea ...

Benfica musí té modré skvrně překazit i poslední šanci na nějaký letošní titul.

Reagovat
smazaný uživatel

to napsal nějáký vtipálek. Je jasné že 99 % je nesmysl, já teda osobně přeju Chelsea ale ten koment co tu někdo napsal mi přijde jako nádherná nahrávka pro odpůrce Chelsea a spíš pokus o rozvíření hejtu na Chelsea.

Reagovat
kvasha16

ty vole, nejaky troll napise nejaku blbosta hned sa toho chytas akokeby tu o tom tocil kazdy modrak

Reagovat
Miguel19

Tak si se tu tradičně vyblil, můžeš jít zase nahazovat omítku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do řady.

Reagovat
spider_8

Co si to zase vyblinkal? On napsal, že 99% lidí by radši vidělo v Praze Chelsea než Benficu. Ok, možná to není těch 99%, ale většina určitě jo.

Reagovat
kiwwi

takze ked 99% cechov chce v Prahe vidiet Chelsea, to znamena, ze dnes by im malo 99% cechov drzat, nie?

Reagovat
spider_8

Tak neznamená to, že jim budou automaticky držet palce u TV, jen že by prostě radši viděli souboj Bayern/Borussia - Chelsea, než kdyby tam byla Benfica. Navíc on psal úplně mimo o tom, že to znamená, že lidi se zajímají jen o Chelsea.

Reagovat
Liquid

99% jsem přepálil, bude to tak 92,88 %, brát to jen podle tradičních tu hodně publikovaných článků od "expertů ze studií v TV" tak je to dokonce 100%, na podporu Chelsea v Praze jako vítěze EL se vyjádřil Srníček, Šmicer, Vlček + tv redaktoři, a neplatí to jen o Chelsea, že by ji tu chtěla vidět většina, kdyby byla možnost, že by tu to finále hráli United, City, tak je to podobné, ikdyž tam ani nehraje Čech, radši se lidi půjdou podívat na svini Rooneyho, RvP, Yayu Tourého, Agüera, Teveze, než na "nějakého" Gaitána, Matiče... stejně tak to platí o popularitě klubu, myslím, že zrovna Jiří tu psal, že Chelsea byla loni celosvětově na 4.místě co se týče prodeje suvenýrů

Reagovat
Robochelsea

Je možné že to je iba takých 90-95%

Reagovat
smazaný uživatel

Buď neumíš číst a nebo zase lžeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak schválně. Zkus pohledat ...

... a pak se přijď omluvit.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica !

Reagovat
minoLFC

Podle některých informací navíc Rooney opět změnil svůj názor a podepíše s United novou smlouvu. (Times)

Reagovat
smazaný uživatel

On ví, jak si vybrečet větší plat.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tam je tých možnosti mnoho a mediálnych správ tisíce každú chvíľu sa píše niečo iné ja osobne nevidím ani dôvod ani motiváciu prečo by tam Rooney ostať mal, skôr vidím viac impulzov nato prečo v lete odísť...ale veď všetko sa uvidí

Reagovat
Fairplay

Nebylo tu něco takovýho už asi před dvěma lety, jak nakonec získal nějakej supervelkej plat?

Reagovat
risk je zisk

komicke kolik supacku to chelsea nepreje snad si po zapase budu zase moct cist ty jejich komenty jak to bylo nudny jako ve finale s bayernem kluci tesim se!! :))

Reagovat
Pigeon

Benfica, tým který produkuje nadějné hráče, proti miliardám z čukotky...tady není o čem. Benfica!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejúsměvnější a pro mě potěšitelné komenty tady má opět kdo? No pánové přece Zelený plod !!!! Ten hate na to,že Čukotka má šanci vyhrát EL je sqostný ! Ten bude u TV mít červenobílou šálu,pít bude červené víno a nad hlavou mu bude lítat orel ! A teď se učí v pokojíčku hymnu a chorály Benficy ! Holt Vše v neprospěch CFC !

Reagovat
Pigeon
Reagovat
smazaný uživatel

tykráso, to si dobře zabil , prej nad hlavou bude lítat orel . To se ti povedlo

Reagovat
spider_8

Ale jak pouští toho orla před domácími zápasy, to se mi líbí (i když to mu orlovi asi moc ne ) Třeba Norwich by mohl vypouštět kanárka, aby nahnali soupeřům strach

Reagovat
Trapper

kanárka

Reagovat
Liquid

Reagovat
čutalista

Reagovat
Woods

BENFICAAAAA

Reagovat
Mr.Mike

2:1

Reagovat
Reggie

Strasne to preju Benfice! Hraci jako Garay, Matic, Gaitan, Salvio jsou budouci hvezdy svetoveho fotbalu a uz dnes jsou to super hraci. O Cardozovi nemluve, to je neskutecny utocnik . Hlavne at to je super zapas se spoustou golu a vubec by mi nevadilo prodlouzeni (i v nem remiza) a potom penalty. Se stastnym koncem pro orli!

Reagovat
Robochelsea

Didiho odkaz fanúšikovi Fener, ktorý ho rasisticky urážal.

Říkáš mi, že jsem opice, ale brečel jsi, když Chelsea v roce 2008 porazila Fenerbahce. Říkáš mi, že jsem opice, ale skákal jsi před televizí, když jsem vyhrál Ligu mistrů. Říkáš mi, že jsem opice, ale šílel jsi, když jsem vyhrál ligu s Galatasarayem. Nejsmutnější je, že jsi říkal, že jsem opice, a přitom jsi zapomněl, že můj ‚opičí‘ bratr se trefil dvakrát... A to si říkáš skutečný fanoušek? Podívej se na komentáře fanoušků Galatasaraye a uč se.

Drogba

Reagovat
Arbiter

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Negr

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Benfika vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

keeez by to benfica dala... zaslouzili by si to.. hrali letos v EL nejlip

Reagovat
LAM

Čech:Když vyhrajem finále tak můžem zařadit sezonu mezi úspěšné

Opravdu co slovo to perla,totálně zkriplenou sezonu kde dokonce tendle tým za miliardy zachraňoval postup do LM zachrání nějaká druhořadá EL

Reagovat
risk je zisk

mozna to myslel i tim ze jsou podruhe za sebou v nejakem finale o evropsky pohar :) preci jen chelsea dela anglii lepsi jmeno :)

Reagovat
LAM

jak Může Chelsea,tým kterej mění trenéra každej půlrok,je tam kde je jenom díky peněz jednoho chachara z ruska a hrající bez odchovanců dělat anglii lepší jméno?

Myslíš že jenom tim že loni totálně uhaluzila výhru v LM antifotbalem a letost že se dostali do finále soutěže kterou ty nej týmy nehrají nebo je nezajímá dělají Anglii lepší jméno.

Reagovat
risk je zisk

heled sice meni trenera ale zatu dobu co se tam prostridali tak vyhrali vice trofeji nez AW za celou dobu u arsenalu..a ty penze nevim proc porad resite. jo nakoupi pro tym nejake hrace ale nekteri byli slusne propadaky treba sevcenko a potom se ji tady muze plno z vas smat..

jojo uplne to uhaluzila prejit pres barcu to chtelo vice nez haluz a to finale asi to kazdy videl jinak..jak asi mela chelsea hrat kdyz 80% stadionu fandilo jen bayernu..navic si to bayern posral sam ;)) kdyby jsi videl ten zapas tak reknes ze si to minimalne cech zaslouzil zato co tam predvadel..vsechny hrace bayernu zesmesnil a robbena nejvice.. chelsea si to zaslouzila uz jen tim jak se ktomu zapasu postavila..

Reagovat
risk je zisk

a ano delaji anglii lepsi jmeno

Reagovat
CHONG

Pořád je lepší vyhrát "druhořadou" EL než se totálně ztrapnit v LM.

Reagovat
Honza Matoušek

Tak Chelsea možná zvládne oboje. Doufám, že ne.

Reagovat
CHONG

Tak Chelsea sice vypadla ve skupině, ale pořád je to menší ztrapnění než mít v týmu jedenáct nejlepších hráčů na světě a přesto dostat nejvetší výprask ve vyřazovací fázi v historii LM.

Reagovat
LAM

Proč ty do každý diskuze musíš cpát Barcu co?Opravdu seš pěknej dement.Tak proč jste letost opět za tim týmem kterej dostal takovej náděl co?(po 4 za 5 let)a proč jste vypadli s týmem kterej v lize strácí na Bayern 20 bodů.My máme za poslední dobu obravský úspěchy a to je to co tě sere.

Přestaň všude cpát Barcelonu a začni taky mluvit o něčem jinym jestli to dokážeš.

Reagovat
CHONG

Za vámi jsme byli, protože jsme posrali zápasy se slabými týmy a zbytečně poztráceli body, ve vzájemných soubojích jsme vás strčili do váčku a to v superpoháru, poháru i lize a tu Barcelonu zmiňuji asi stejně často jako si ty a tobě podobní berete do huby Real, navíc jsem cítil potřebu reagovat na tvůj namachrovaný komentář, tak se uklidni a houpej dál kačera.

Reagovat
LAM

Stačí se podívat na tvoje komenty a už člověk pozná co jsi zač.Řekni kdy já furt šiju do Reálu,většinou komentuju sestavy,průběh hry,příchody do týmu nebo nadávky směrem právě k Barceloně.Druhá otázka-k čemu vám letost ty výhry byli?

Tvoje nenávist k barce se dá vyčíst z každýho komentu v čem se jistě schodneme s lidmi v PD sekci a zapomínáš že jde přeci jen o sport.No a nechápu co namachrovanýho na tom komentu bylo?Řekl bych že jen pravda-spíš se tě ta věta dotkla.

No a houpak kačera už nemusím to už mám takovejch 25 let za sebou

Reagovat
CHONG

K čemu nám ty výhry byly? Vyhráli jsme díky nim superpohár, postoupili do finále poháru a v lize nám sice nebyla k ničemu, ale porazit vás v plné sestavě, když my nasadíme spoustu náhradníků, to zkrátka potěší a ano máš pravdu, já Barcelonu nesnáším, ale nenávist k Barceloně nebo z druhé strany k Realu není v PD sekci vůbec výjimkou spíše naopak.

Reagovat
LAM

Takže jste vyhráli pohár nepohár a postupily do finále cdr.Tak jestli ti to stačí tak v poho.Mě zase stačí výhra v PD.Jo a to že nenávist v PD sekci jenormální a proto to tak dsěláš i ty je asi takovej argument jako-všichni ho kopali tak i já

A navíc bych řekl že nejvíc nenávistnejch a provokativních výroků máš na kontě právě ty takže tam asi nebude ten zakopanej kůň.

Abych to schrnul-zkus trochu míň nadávat Barce a všemu co se s ní spojeju a myslim že se mudeš i cejtit líp.

Reagovat
CHONG

Tady nejde o to, jestli mi to stačí nebo ne, ptal ses, k čemu nám ty výhry nad vámi byly, tak jsem ti odpověděl, jinak to s tím superpohárem, jak ho nazýváš pohár nepohár je taky úsměvné, je to zkrátka trofej a ty se počítají, zajímalo by mě, jestli by to byl pohár nepohár, i kdyby jste to vyhráli vy, no nic, jinak co se týká těch mých nenávistných komentářů, tak produkuji jich hojně a nestydím se za ně, ale stejně si myslím, že jiřík mě v tomhle hravě trumfne.

Reagovat
Godwinson

Bez Edena to nebude tak zajímavý a pro Chelsea o něco těžší. Moses je ale v EL skvělý, tak snad ho alespoň částečně zastoupí. Hodně Chelsea věřím, tak snad mě nezklamou.

Reagovat
Josifek

Co jsem viděl, tak se mi Moses v EL hodně líbil.

Reagovat
Pharrell

2:3

Reagovat
Josifek

Jako vždy budu i dnes věren své z největších ctností, a sice vždy, všude a za všech okolností fandit proti Chelsea. Dnes je to o to jednodušší, protože Benficu mám rád, hraje hezčí fotbal a je to tradiční klub, který velkou trofej již dlouho nezískal. Klíčovým rozdílem by dnes mohla být produktivita útočníků, Cardozo můj oblíbený snad trofej orlům vystřílí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Ale pane Otče, měl by jste vědět z titulu své funkce a víry, že Vám soudit jiné nepřísluší!

Reagovat
smazaný uživatel

To nielen knaz

Reagovat
fantomas

To spíš Lima teda.

Reagovat
Josifek

To je mi skoro fuk, kdo to vystřílí, hlavně když to bude pro Benficu. Klidně ať je to pak Nando či Lampard.

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se Benfice zadaří, tipuju 3-1 a trefí se Cardozo a taky sem zvědav na Matice, tenhle hráč mě hodně zaujmul.

Reagovat
smazaný uživatel

Kosicka futbalova skola

Reagovat
smazaný uživatel

Jj proto je odchovanec CFC....

Reagovat
Error

To fakt ne.

Reagovat
miky10

Megasympaťáci proti Chelsea, to bude těžký. Tak snad hezkej fotbal a rozhodne Lampard.

Reagovat
The Krupy

Forca Benfica

Reagovat
fantomas

Nebejvalo to v sobotu?

Reagovat
Error

V sobotu bývá LM. Ale vůbec by mi nevadilo, kdyby oba poháry rozprostřeli na jeden víkend. Evropská liga v sobotu, LM v neděli.. oboje samozřejmě po sezóně.

Reagovat
fantomas

Já právě myslel, že byl jeden vejkend Pohár UEFA (EL?) a pak druhej vejkend LM..tak se mi to líbilo nejvíc. Finále ve středu..to je jak..nesmysl prostě.

Reagovat
Error

Já co si pamatuju, tak vždycky bývalo ve středu.

Reagovat
fantomas

Hm hm, máš pravdu, už na to koukám. Tak asi proto sem finále tohohle poháru snad nikdy neviděl no.

Reagovat
smazaný uživatel

OFICIÁLNÍ SESTAVA: Čech - Azpilicueta, Ivanovič, Cahill, Cole - Luiz, Lampard (C) - Ramires, Mata, Oscar - Torres

Reagovat
Fairplay

to by mohlo fungovat

Reagovat
Miguel19

Hmm, Mosese jsem čekal v základu..ale

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem i rád, že tam není, přestává se mi líbit jeho styl hraní.

Reagovat
Godwinson

Mosese je škoda, ten tam chybí, ale pěkná sestava.

Reagovat
Trapper

To bude těžkéé

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád za Lamparda i za Davida v záloze. Rami snad na křídle předvede jeden z těch lepších výkonů. Těším se! :)

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, hezky Rafa

Reagovat
miky10

Bench: Turnbull, Ferreira, Aké, Mikel, Marin, Benayoun, Moses

Reagovat
vitasrp

Z toho jde respekt..

Nejlepší na tom stejně je, že 4 z těhle borců tady už příští rok nebudou..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Turnbull minimálně jako trojka zůstane..

Reagovat
vitasrp

To už by měl podepsanou novou smlouvu..

Reagovat
miky10

Je to síla no, silnější lavičku by sestavil skoro kdokoliv... Ferreira, Marin, Benayoun, a?

Reagovat
miky10

Ok.

Reagovat
miky10

Beztak pude i Aké, někam hostovat.

Reagovat
vitasrp

To je taky možnost..

Vtipný bude, že jestli necháme Lukaka i De Bruyneho hostovat i dalšín sezónu, musí přijít tak 4-5 posil, jinak totiž nebudeme mít už vůbec žádný hráče.. Jestli teda nechceme sezónu hrát s 18 borcema..

Reagovat
miky10

Vtipný bude, jestli je necháme hostovat.

Reagovat
vitasrp

Nedivil bych se tomu, situace u De Bruyneho je jasná a Lukaku... Trošku mě znepokojilo, když v rozhovoru pro belgický noviny říkal, že chce i další ročník strávit na hostování, tentokráte ale v týmu, který hraje evropský poháry, a vrátit se má v plánu až na další ročník..

Reagovat
Miguel19

Bohužel. Ale asi vidí, že přes Torrese a Dembu nebude mít šanci, i když na to herně samozřejmě má..

Reagovat
vitasrp

Podle mě v létě přijde nějaká štika, nevěřím, že bychom i do další sezóny šli jen se dvěma útočníkama.. A to ještě nemluvím o jejich střelecký potenci - Torres poslední gól v PL v prosinci, Demba Ba v březnu proti WBA..

Reagovat
Miguel19

Jasný no. Jeden z trojice Falcao, Cavani, Lewa je hodně reálný. I když bych to nerad no. Hlavně ať přijde pořádné RW.

Reagovat
miky10

Gomez.

Reagovat
Miguel19

Suverénně nejhorší varianta..

Reagovat
miky10

To je Cavani.

Reagovat
Miguel19

Tak kdybych to měl seřadit podle sebe tak:

1. Falcao

2.Cavani

3.Lewa

dlouho nic a pak Gomez, ale toho fakt nechci..(i když bych tu samozřejmě nechtěl ani jednoho)

Reagovat
smazaný uživatel

Lewu by som dal aj pred Falcaa celkom hore Lewa a pod nim Mata, Oscar a Hazard.prrrr, z toho by isiel strach

Reagovat
Miguel19

Tak ono když bys dal před tu trojku kteréhokoliv z těch 4, tak by z toho měl jít strach...ale to se říkalo i před letošní sezonou no.

Reagovat
Godwinson

Bude prdel, pokud dva z těhle hráčů skončí ve Francii. Jinak hlavně, ať to není Lewandowski.

Reagovat
Miguel19

No jsem zvědavý na toho Falcaa-Monaco. Nějak se mi tomu fakt nechce věřit..

Reagovat
miky10

Pro mě Falcao, Gomez, Lewa, Cavani, v tomhle pořadí. Cavaniho bych hodně nerad, Falcaa zas hodně rád.

Reagovat
vitasrp

Za mě Falcao nebo Lewandowski, statického a nepohyblivého Gomeze bych viděl jen nerad...

Reagovat
Miguel19

Tak ono Gomez by byl dražší než Lewa ne? To by se pak jasně vyplatil ten Lewa ..

Reagovat
miky10

Prostě Falcao a spokojený budem všichni.

Reagovat
Miguel19

Já Cavaniho taky zrovna nechtěl, ale po duelu s Plzní jsem nějak obrátil..

Reagovat
miky10

Což o to, já bych se tomu taky nedivil, jen by to bylo prostě... No, vlastně klasický, sme Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

to je síla no tak v 80 minutě nahoru Moses, v 85. minutě Mikel za Ramirese, v 88. minutě Aké za Luize

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica snad vyhraje, moc jim to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Hazarda muj zajem o zapas klesa o 50 %.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to seš dobrej kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cekal jsem na tebe, puso.

Reagovat
smazaný uživatel

torres da dnes gooool a bude vymalovane

Reagovat
smazaný uživatel

Mám rád anglický fotbal, ale Chelsea není můj šálek čaje (zejména v poslední době) a Benfica by si po letech určitě zasloužila "nějakou" evropskou trofej, takže moje srdce bude dnes na její straně. A doufám, že následovatelé Eusébia & spol. budou úspěšní a pyšnou Chelsea zrazí na kolena a získají trofej pro vítěze EL (Pohár UEFA mi zněl lépe!!!). Tip 2:1

Vivat Ecarnados !!!

Reagovat
Godwinson

Vaclík ve studiu, to je tedy bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedéééém BLUES !!!!

Reagovat
Miguel19

Ramires 150. start za CFC; Ashley 300. start za CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! BENFICA ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Go Chelsea !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt škoda, že nehraje Eden. Vždycky se ze 40% díky němu těším na zápas víc.

Reagovat
fajdax

já ze 36%

Reagovat
Arbiter

kartaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ved sa posmykol

Reagovat
smazaný uživatel

buď si slepý, alebo si kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Ban

Reagovat
smazaný uživatel

za to ty si oboje

Reagovat
smazaný uživatel

rofl môžem si to tu pustiť aj 100x ale práskol ho dole ty pán pošmykol sa

Reagovat
smazaný uživatel

ty si chudak ale strasny...faulu na ramiresa predchadzalo posmyknutie ty to nevidis alebo to nechces videt???...

Reagovat
Arbiter

Matić? To je ale celkem jedno, karta za tohle být měla...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo buchta

Reagovat
Miguel19

Co tam předvádí Oscar tvl? To je gigatragédie..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole co to zas hrajem?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky beton, cos jako čekal?

Reagovat
smazaný uživatel

ach Matic, ten jeho styl je uzasny..a niekto sa tu odvazi ho nazyvat strevom

Reagovat
Arbiter

kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

trosku vyssie debata

Reagovat
Arbiter

aha, Goodwin

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak je to uzasne, ze som na neho chodil pozerat na treningy a teraz hraje finale EL

Reagovat
patas92

lol

Reagovat
Free_player

Ramosovkaaa

Reagovat
Makiii

Pekna kocka mys zatim Benfica si s nema dela co chce

Reagovat
Arbiter

šak my jasně hrajeme na protiútoky, proto tam je na křídle Rami...

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jiného Vám ani nezbejvá. Betovat, betonovat a z protiútoku vstřelit nezaslouženou branku

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné, co je zatím k smíchu je výkon Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, to jsou zase plky. Běž si lehnout .

Reagovat
smazaný uživatel

"cenne zkusenosti z ligy mistru"

Reagovat
Makiii

50% Chelsea je Hazard...

Reagovat
Arbiter

to asi těžko

Reagovat
Makiii

Dobre, tak cca 40%... Vzdyt na Vasi hru se neda absolutne divat bez nej...

Reagovat
Arbiter

to vůbec není pravda

Reagovat
Makiii

Boze, vy fans Chelsea si nikdy nic nepripustite... Takze mi chces rict, ze hra Chelsea je stejna, jak s Hazardem, tak bez nej?

Reagovat
Arbiter

není, ale důležitějším hráčem je pro Chelsea po celou sezónu Mata a ne Hazard...

Reagovat
Makiii

Vsak ja nerekl, ze je nejdulezitejsi, ale co se tyka vlivu na hru, tak jeden z nejdulezitejsich ... Jasne, ze Mata, ale ten je taky polovicni bez nej... Nebo tak, s Hazardem je to uplne o necem jinym... To pak je nejnebezpecnejsi dvojicka

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa praktikuje Lobanovskij syyle

Reagovat
smazaný uživatel

*style

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze ta Chelsea spocena dostane vobejdove D

Reagovat
Free_player

Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pi.óó

Reagovat
10

Bože, to jsou paliči

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatim je Benfika dobre mydli, ale uz vidim, jak se Chelsea jednou urve, kdyz pri chumelci ve vapne Benfiky Garay napali mic do Torrese a od nej se to odrazi do branky !

Reagovat
Free_player

jen otázka času, kdy to tam spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli i tohle Chelsea uhaluzí...

Reagovat
smazaný uživatel

Paradna kamera, tak by som chcel vidiet cely zapas. Toto maju len v Amsterdame.

Reagovat
miky10

Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Mata taka spatna prihravka

Reagovat
r.mrazik

Luiz v zaloze? Aneb pokopu vas vsechny

Reagovat
Arbiter

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Arbiter

proč si hraješ na kiwwiho?

Reagovat
r.mrazik

Rika clovek kterej reagoval debilnim smajlem...

Zapnu televizi a hned prvni zakrok faul luize po tom jeho klasickym smysluzbavenym behu...tak co bych mel psat? Hraje tam timhle stylem?hraje

Reagovat
Miguel19

Hlavně že Oscar jí dostal hned..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Benfika tohle musí dát...už loni s náma to uflusali tak tak..a poslouchat zas jejich fanoušky, že jsou champions of Europe..ne, díky

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Hejnak

Bosák

Reagovat
smazaný uživatel

Jaromir Bosak : Rodrigo mnel tak blizko ku golu ale když mu plivla zemska pritežlivost na nohy tak to nemuh dat :-( ! :D sory za češtinu

Reagovat
smazaný uživatel

Mě vždycky zajímalo, jak někdo může napsat mněl...to je prostě něco nesktuečnýho

Reagovat
smazaný uživatel

sory ale ja som slovak :D tak neviem presne ako sa to piše

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak,,,já jen že to vídám pořád častěji

Reagovat
smazaný uživatel

tak to prepáč.

Reagovat
smazaný uživatel

nič sa nestalo aj som tam písal že sorry za češtinu...ako mam tam rodinu v čechach žijú tam dve sestry mojej mamy češtinu ovládam tak do pohody ale nie všetko ..lepšie sa hovori jak piše :D

Reagovat
smazaný uživatel

pochopím ešte, ak sa niekto ospravedlňuje, ak niečo napíše cudzím jazykom a nie je si istý, ale v rodnom jazyku?

Reagovat
smazaný uživatel

:D no neviem :D

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea sice zatim moc sanci nemela ale psat o ni ze betonuje muze opravdu jenom priblbly hejtr ktery naposledy cfc videl proti bayernu.... Zatim hezky fotbal nahoru dolu s ukrutnym mnozstvim chybnych prihravek

Reagovat
Arbiter

co to je za rozhodčího proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes verim, ze pozeras a uz vies, koho chcem do zalohy

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

ved je uzasny

Reagovat
Arbiter

ale jo, to ti nerozporuju, Matić je supr hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Koho prosimtě?

Reagovat
smazaný uživatel

Matica samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš doufam jenom legraci. Mě napadl tak max. Gaitán, ale to by byla taky jen taková legrace.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si strasny komediant..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Matica , ale pozor, ne Matu

Reagovat
Hejnak

Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

Torrese do zálohy? Co čicháš prosimtě?

Reagovat
REPLIKATOR

Náhodou mu jde líp nahrávání na góly než trefování brány.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

vazne neviem, co ti na nom vadi, podla mna ma na uplne top uroven

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

janka kozaka ten tam zapadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to odporný s těma lístkama...takovej zápas musí být v hledišti dvoubarevnej..půlka modrá, půlka červená. A ne tohle..

Reagovat
10

Rozhodči vypadá jako Anthony Hopkins zamlada

Reagovat
10

Gaitan mohl dát hattrick

Reagovat
Miguel19

To je fakt k smíchu co dozadu předvádíme. Luiz s Lampsem si směrem dozadu jenom vyklusávají. Do druhýho poločasu musí přijít Moses za Lampse a Ramires do středu..

Reagovat
Kokesh

I když herně nepropadá, Luiz je pro mě parodie na středního halva....po odehrání míče bez pohybu, bez zájmu, ...jak okresní přebor, odehrát míč a tím to končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho Luiza nemůžu

Reagovat
Arbiter

Artur

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps

Reagovat
Trapper

Lamps

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nakonec nebudou ty neproměněné šance Benficu mrzet. Už i v lonškém dvojzápase v LM byla Benfica lepší.

Reagovat
risk je zisk

hazard strasne chybi :((

Reagovat
Miguel19

škodaaaaaa..

Reagovat
Godwinson

Luiz zatím slabota ... tenhle pád byla taková třešnička.

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhnout Luise, je nejhorší na hřišti.

Reagovat
risk je zisk

kteryho?

Reagovat
niflheim

Nějak podobně snad dal Lampard gól z přímaku proti Anderlechtu pár let zpátky.

Reagovat
Arbiter

omg, to nemohli chvíli počkat a pískat ofsajd, až by se Mata k tomu balónu fakt dostal?

Reagovat
miky10

Když už si tu zas všichni zabíráme hráče, tak já bych prostě pořád fakt moc chtěl Gaitánka. Garay k tomu a bude to dobrý.

Reagovat
niflheim

Gaitan měl být k nám hotový poslední léto no

Reagovat
smazaný uživatel

Garay zasa toto.

Reagovat
Godwinson

Ještě by se mohl Azpilicueta zranit, no ... tomuhle zápasu už chybí jen Ferreira.

Reagovat
Arbiter

Luiz by šel dozadu, Rami do středu a na hřiště Moses...

Reagovat
smazaný uživatel

Mata je fantastickej hráč, Oscar slaboučkej.

Reagovat
niflheim

Oscar hraje celkem velkou porci zápasů tuto sezónu...mladý kluk, hodně šikovný, dobře se vrací.

Reagovat
Arbiter

v defenzivě je z té trojky zdaleka nejlepší, no

Reagovat
smazaný uživatel

to nezpochybňuju a viděl jsem s ním už pár zápasů, ale nikdy mi nepřipadalo, že by toho moc vymyslel, byl nějak platnější vepředu, krom mezihry...

Reagovat
Miguel19

On prostě nemůže hrát na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže já mám pocit, že krom Mosese to tam neumí moc nikdo a když tam pak máte Matu, Oscara, Hazarda, tak tam jsou vlastně tři střeďáci ne? Minimálně maj takový choutky...

Reagovat
Miguel19

Hazard je přesně to, co nám chybělo poslední roky. Ale ještě jednoho to chce na pravou stranu. Moses je sice křído, ale zatím ne na takové úrovni..

Reagovat
Arbiter

Mata to nejlepší předváděl na RAM pod Di Mattee, jemu to z té pravé strany velice jde

Reagovat
smazaný uživatel

takže potřebujete levý či pravý křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto ho do španělský repre nepustí ani Jesús Navas

Reagovat
Miguel19

To jsou přesně stejné posty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dostat se na svůj obvyklejší post nemá vůbec žádnou šanci. Proto jsem zmínil levou stranu chytrolíne

Reagovat
smazaný uživatel

A proto je Navas čistý pravý křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to samozřejmě neni

Reagovat
Miguel19

Ztrapňuj se dál..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Oba zvládají obě strany

Reagovat
risk je zisk

kdyz se to tak veme benfica moc sanci nemela :/ sice hraji porad na nasi polovine ale to je tak vse :/ jen si nas tukaji pred 16..ty strely jdou bud vedle nebo do nasich obrancu..

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bolo na oranzovu

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Hráč Benfiky dostal žlutou

Reagovat
Miguel19

Mohl dát rudou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto dostal Ivanovič červenou proti MU, a to tam byl mnohem menší kontakt

Reagovat
smazaný uživatel

Trapnucka Cukotka. Dufam, ze prehraju.

Reagovat
Pigeon

ta Chelsea to je opravdu velká tragédie

Reagovat
Miguel19

No, docela zázrak, že jsme to udrželi. Dopředu samozřejmě nic. Vzadu neuvěřitelný průser. Střed nefunguje a všichni tam lítají jak na 1. Máje. Nikdo neví kde má stát a co hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt reklama na antifotbal ta Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Rak jestli todle ta Chelsea dá tak to zas bude pro fotbal reklama

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduji přerušovaně, ale všiml jsem si, že Benfica hraje dost zajímavě. Nevím, jestli je takový celý portugalský fotbal, ale zaujalo mě, jak řeší některé situace. Totiž ve chvílích, kdy očekávám s naprostou samozřejmostí, že hráč přihraje, přijde překvapení a hráč bere situaci na sebe a snaží se z tísně zajímavým způsobem vykličkovat. A co víc, ono se jim to většinou daří. Dobře se na to kouká. Hráči ukazují své individuální kvality, přesto se dá říci, že jako tým fungují. Je to zajímavá změna.

Reagovat
smazaný uživatel

ale v kritické situaci kdy mají střílet raději nahrajou na spoluhráče ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, v tom vápně jsem očekával dělovku z voleje a přišla ta směšná přihrávka zpět na penaltu, kde už byli hráči připravení.

Reagovat
Liquid

dala se dát červená, ale žlutou si obhájí taky, Benfica drží míč, ale moc toho nevymyslela a když už by mohla střílet tak si to radši nahrajou ještě a to už obrana pak zblokuje, dopředu zatím žádná sláva, Hazard chybí

Reagovat
Godwinson

Bez Hazarda si moc neví rady. Snad tam dá Mosese a stáhne třeba Luize.

Reagovat
smazaný uživatel

Za první větu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle United hráli většinu sezony.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne. Benfica hraje jiným stylem.

Reagovat
risk je zisk

loni

Reagovat
FC Porto FC

Divím se že Benfica nevede po tom jak si Chelsea dávala

Reagovat
smazaný uživatel

Ten blbec co přihrával a měl před sebou prázdnou bránu ....

Reagovat
PhilipS

Proč je Pablo na lávce? To se nějak výrazně zhoršil?

Reagovat
Ronaldo.com

Tak benfica zatim dominuje ve stredu pole, jinak hraci chelsea vypadaji jak kdyby vcera taky nekde v amstru chlastali

Reagovat
OVi.77

http://i.minus.com/ikNLg7c5pjGeM.gif Frank pěkně Artur skvěle

Reagovat
kmotor corleone

to vyzera na prekonanie najtrapnejsieho finale vsetkych cias(ac vs livpool 2007). strasny focus.

Reagovat
vitasrp

Dost podobný zápas jako v Superpoháru proti Atletiku.. I když samozřejmě rozdíly by se našly - tehdy nás demolovali díky rychlým protiútokům, Benfika nás demoluje, protože je zkrátka a jednoduše lepší uprostřed zálohy. Že to ale bude o půlku galaxie, to jsem před utkáním vážně nečekal.

Stále stejná písnička - pokud chceme hrát na dva střední záložníky, musíme k tomu mít vhodné hráče. Tedy hráče, kteří jsou obratní, dostatečně rychlí, u toho fotbalu dokážou přemýšlet, a tudíž umí hrát pozičně. Pokud takové hráče nemáme, měli bychom hrát na tři, abychom uprostřed měli převahu a dokázali tenhle nebezpečný prostor nějak pokrýt.

Ta záložní dvojka je totiž obrovský průchoďák. Necháváme obrovskou díru před obranou, kam si ofenzivní hráči soupeře nemají problém zaběhnout.

Navrch nemáme ani žádnou organizaci - nepresujeme, zároveň ale nebráníme ani hluboko. Můžeme sice hrát střední blok bez presingu, ale musíme být nějakým způsobem organizovaní - místo toho nám ta hrotová dvojka Mata - Torres vyběhne napadat stopery, soupeř si dvakrát přihraje a najednou je nás za míčem jen 8. Následně se na nás valí útok za útokem a bráníme vskutku konsolidovaně, poněvadž obrana ustupuje a záloha včele s Luizem se snaží napadat hráče v držení míče. Totální nesmysl.

Benfika si může tak akorát vyčítat, že nevedou 3:0.

Smutný je, že ani hra dopředu nemá žádný řád - postrádáme brejkové typy, jelikož Oscar i Mata míč spíše zaseknou a chtějí dostat pod kontrolu. Zbývá tak v podstatě jen Torres a občas, fakt jen občas Ramires.

Nejnebezpečnější od nás je tak Luiz, který si zaběhne na pravou stranu, aby obdržel míč, načež buď Ramires nebo z druhé strany Oscar se uvolní mezi linie, aby jim David mohl vyslat přihrávku. To byl v podstatě náš jediný přechod do útoku v první půli.

Nedělám si ovšem naděje, že by Benitez něco změnil, i když by to bylo ku prospěchu věci. Minimálně taková ta triviální změna - Oscar na podhrota, hrát to více zezadu a přesunout Matu na kraj by mohl..

Reagovat
Makiii

Reagovat
Miguel19

Naprostý souhlas

Reagovat
Trapper

Reagovat
fantomas

Ježiš, to je směšnýýý, to je táááák směšnýý! To, co se odehrávalo někdy mezi 10. a 15. minutou, to dvojí bago prakticky ve vápně CFC, to sem v žádnym finále světa asi ještě nikdy neviděl. Čech a celá Chelsea může děkovat jedině tomu, že Benfica soustavně a dost neomluvitelně zapomíná střílet; stejně jako že Gaitán bůhvíproč nechal svou solidní obounohost v šatně.

Co je dál směšný, je sněhulákovství pomalu každýho hráče v modrym. Takhle jakmile Matić, Salvio nebo Gaitán udělaj sebemenší vývrtku, jakejkoliv modrák je automaticky v pasti. Technicky jak kdyby Benfica byla o dva levely vejš (nejmín), což přitom papírovym předpokladum zrovna neodpovídá. "Bohužel" Hazard je neviditelnej a Mata evidentně nedobře vyspalej/unavenej/coávim, od toho se leccos odvíjí. Přitom Luisao s Garayem (a i ten Artur) maj do přesvědčivosti daleko, ale když se CFC ani k náznakum nedostane, to je pak těžký no..

V součtu - směšná Chelsea (docela se mi chce věřit, že to je v první řadě tou šedesátkou zápasů v nohách, ale nevim nevim) versus koledující si Benfica, která si tenhle poločas měla přivlastnit i na ukazateli skóre, ne jen takhle abstraktně...

Reagovat
Deywid

Jasné, Hazard je neviditelný

Reagovat
Mimalu

jn ten Hazard snad ani není na hřišti nebo co...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlas s Hazardom

Reagovat
smazaný uživatel

hazard nehraje ne?

Reagovat
vitasrp

To není tou šedesátkou zápasů, alespoň to není ten primární důvod.

Atletiko v superpoháru, Juve doma i venku v LM, Šachťar doma i venku v LM, City ve všech zápasech a vzpomněl bych si jistě i na další případy - každý z těch týmů nás prostě naprosto převálcoval uprostřed hřiště. Ne o kousek, ale o parník - ať postavíme Luize, Lamparda, Ramirese nebo Mikela, nestačí to, protože takhle složená záložní dvojka prostě nestačí..

Reagovat
fantomas

Dík za normální reakci..

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard ani nehraje , tak Benfica prostě CFC masivně přejíždí v záloze

Reagovat
Miguel19

Ba je taky "neviditelný"..to je pak těžký no..

Reagovat
kmotor corleone

Reagovat
FCSL

Reagovat
fantomas

Ježiš, no se poserte, myslel sem Oscara..prostě toho opálenýho kluka nalevo.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
REPLIKATOR

Co ty kruhy v 16tce? Kruhy v obilí už nejsou v módě?

Reagovat
smazaný uživatel

To aby mohli střílet z mezikruží.

Reagovat
10

"Luďo"

Reagovat
smazaný uživatel

bez Hazarda to opravdu stojí za hovno, mít Hazarda, Luize místo Braniho a Ramiho na DM a ta hra by vypadala úplně jinak... jinak Benfica teda převládá ale naštěstí v kritických momentech se ztratí... snad nedojde na penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Matic neuveritelny hrac s Gorgon ligy sa takto vypracuje .. a dnesakm si dava Lamparda a Luiza k veceri

Reagovat
Infi

Cardozo dá dneska kusa, to je jistota jak cyp, být tu arsin tak mi to potvrdí

Reagovat
božský John

Arsin na to dneska vsadil určitě par euro, tak 30 tisic

Reagovat
smazaný uživatel

vreckové.

Reagovat
božský John

Přesně tak, na rohliky. U Arsinů si je nechaj vozit z austrálie, aby měli nějakou útrátu

Reagovat
Infi

jj je to tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom, preco nehraje John, ten bol tuto sezonu paradny.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel som Terryho

Reagovat
Godwinson

A doufám ani Mikela

Reagovat
fantomas

Ola John no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ola John.

Reagovat
Godwinson

To jsem si oddechl.

Reagovat
fantomas

Místo Rodriga jasná volba, taky nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Musi tam byt nejake zranenie, celu sezonu mal doveru trenera ako prva volba. I u nas bol fantasticky, a nasej hre chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United seek Benfica's Nemanja Matic to boost midfield

Reagovat
smazaný uživatel

si sám napísal?

Reagovat
Pokahontas

Božemůj,to jsou mi ,,experti" v tom studiu,pánové Zelenka a Vaclík Že prý je Benfica lepší ,,překvapivě"?To se nedívali na jejich loňské vzájemné zápasy,kde byla rovněž v obou lepší,v domácím doknce výrazně?!

No jo,já zapomněl,že jsme v Česku,kde je módou být zaujatý ve porspěch anglických týmů. Ataky těch,v nichž hraje český hráč.Nota bene,když se to sejde obojí najednou...

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaa škodaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Až tam Jesus pošle Limu, tak to bude teprv legrace

Reagovat
smazaný uživatel

Skodaaaaa

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica hraje super futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně ten typ zápasu, kdy to Chelsea vyhraje 1:0

Reagovat
Miguel19

Neskutečně v lese jsme..

Reagovat
Trapper

pěkný přirovnání

Reagovat
miky10

Jasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

ziadny offside no

Reagovat
smazaný uživatel

Prej ofsajd

Reagovat
Trapper

Snad se už proberou, větší varování dostat nemůžou..

Reagovat
fantomas

Aaa, to pouštěj..

Reagovat
Manik...

no mrtě offside

Reagovat
GEGE

To neměl mávat dpc...

Reagovat
božský John

To si Chelsea někde vzala challenge ne? Tohle nemoh praporkář vidět

Reagovat
smazaný uživatel

toto nebol offside ..take offside piskaju...ale 2 metrove offside ne

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza

Reagovat
r.mrazik

Pche,tohle by se mavat nemelo ne? Skoda...chce to gol,aby to bylo zajimave

Reagovat
smazaný uživatel

Tady není o čem, Chelsea hraje opět úplné hovno, ale oni to nějak upachtí...

Reagovat
smazaný uživatel

finale EL a neuznany jasny gol

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infi

říkám že dá Cardozo gola, měl jsem pravdu, bo měl sakra platit

Reagovat
smazaný uživatel

Lesicky trepe hluposti riadne teda

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák už podepsal Lampard i Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

To nebyl ofsajd ... takhle Ramiresovi sebrat gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

hezky do něj golman zajel

Reagovat
božský John

Chelsea hraje sparťansky...nedá se na to koukat, ale stejně ty hajzlici nějakym zahadnym zpusobem vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Trolles

Reagovat
božský John

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Arbiter

zařadili jsme vyšší rychlostní stupeň?

Reagovat
niflheim

Kurňa ten Gaitán je fakt šikovný mládenec.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale je tam este sikovnejsi

Reagovat
Miguel19

TORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRES

Reagovat
Arbiter

TORREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

TORREEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
Godwinson

Hihi

Reagovat
smazaný uživatel

gooooool

Reagovat
niflheim

Není možné...Nando dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

Torrrrrrrrrrrrrrrrrrrrressssssssssssssssssssssssssssssssssss

Reagovat
smazaný uživatel

TORREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

HALUZÁCI

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem si to celou sezonu řikal o těch hovnařích z manu

Reagovat
miky10

Reagovat
Ronaldo.com

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Spravedlnost neexistuje...žebraci vedou a kopyto dává gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako proti Barce

Reagovat
bruchy

TOOOOREEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
božský John

to je v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

jéé, ešte aj ten komediant...

Reagovat
Hejnak

Tipická Chelsea Nezaslouženě

Reagovat
Manik...

Ten tým prostě nejde mít rád

Reagovat
smazaný uživatel

and here we go

Reagovat
Ligter

Trololo.

Reagovat
Arbiter

A Mata s Čechem

Reagovat
Trand

Torres.

Reagovat
Godwinson

Spravedlnost existuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
REPLIKATOR

Ale kde se schovává...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Liquid

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš vážně divnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
Josifek

Snad je to snad vtip či přesněji uštěpačný rekontr na časté, byť opodstatněné nářky nad hrou/výhrou Chelsea, např. v loňské LM...jinak spravedlnost je jen umělý konstrukt lidské mysli, reálně navíc těžko definovatelný, empiricky neměřitelný a prakticky naprosto nedosažitelný.

Reagovat
Godwinson

Snad ano

Reagovat
REPLIKATOR

Torres is back

Reagovat
smazaný uživatel

teď to tady teprv bude haters gonna hate

Reagovat
Godwinson

Velká zábava

Reagovat
Miguel19

To mi připomnělo to solo loni s Barcou

Reagovat
smazaný uživatel

No domingo mi na twitteru říkal správně, že na Benfica umře na krásu.

Reagovat
Liquid

Jo! zasloužený vedení teď už se zbytečně nehnat dopředu a pohlídat to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
C0br

Torres si je maže na chleba

Reagovat
Arbiter

a už tečou

Reagovat
smazaný uživatel

ale Torres to urobil super

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, vím, že se od Torrese čekalo hodně a upřímně musím říct, že jsem z něj taky zklamanej, ale dal veledůležitej gol v semifinále proti Barceloně a teď ve finále EL....

Reagovat
smazaný uživatel

Co tady čtu reakce tak výhra v LM finále v EL ( nejspíš taky výhra ) a haluz??? Opravdu zaslepenci...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy naposled dal Torres nějaký hezký gol? Dřív dával takové sebevědomé, teď když se trefí je to jen buď nějaká dorážka, nebo takovéhle dotlačení do brány jen díky jeho rychlosti... sice občas skoruje, ale už to zkrátka nikdy nebude Torres jako pár let zpátky

Reagovat
Arbiter

to je tak v EL furt. Zprvu moc nevíme, ale pak se jakš takš rozjedeme. Prostě hrajeme to, co potřebujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Vždyt ste nevěděli, která bije. Kdyby to bylo 3:0 pro portugalce, tak bys ani necek

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

nechutný luckeři

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký nenávistný hate Ačkoli Chelsea moc nemusím a těch věcí, co mi na ní vadí je velká spousta, tak doufám, že příští rok tu LM zas vyhrajou... ať se tu všichni hateři klidně poserou

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

to už by se asi mufánci hromadně věšeli

Reagovat
niflheim

Jo!

Reagovat
smazaný uživatel

penaltaaaaaa

Reagovat
Pigeon

a teď!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Peťa to chytí

Reagovat
OVi.77

JOOOOOOOOOOOOO !!!!! A ted jen ať to čech nechytne

Reagovat
bruchy

Čech na plac

Reagovat
miky10

Fuj, takovej zářez, nefér.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojd Péťo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Azpilinka

Reagovat
Free_player

ha spravedlnost existuje !

Reagovat
Godwinson

Jasně u těla

Reagovat
božský John

Hm. Tak bud trefi mouchu a mine nebo trefi břevno.

Reagovat
smazaný uživatel

spravodlivost neexistuje

Reagovat
niflheim

Jasně u těla

Reagovat
Trapper

No tak Azpiii..

Reagovat
Arbiter

Azpi 3 jím zaviněna pecka v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Cardozo je v tvári úplný Suárez.

Reagovat
Pigeon

yes!

Reagovat
niflheim

Jooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
ďuriLFC

Cardozooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CARDOOOOZOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi ty jsi jelen fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

YES

Reagovat
OVi.77

CARDOOZZOOOOOOOOOOOO !!!! JE TO TAM !!! a ještě jeden!

Reagovat
bruchy

oslava golu jak vyšitá

Reagovat
Manik...

Yes

Reagovat
mithro

Spravedlnost existuje

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
rickroll

Reagovat
niflheim

Tak Benfica si přes Chelsea zasloužila přejít už loni v LM. Tak snad to bude mít vítěžný konec z jejich pohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale zase neblbni.

Reagovat
niflheim

Vždyť jsem na to loni koukal a minimálně na SB byla Benfica o parník lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dohromady tak poločas, z toho si fakt nezasloužila postoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

3 poločasy byla lepší Benfica. Čech Vás tenkrát hodně podržel v tom dvojzápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chelsea dala náhodnej gól. Benfica už jim další nedovolí a Lima by mohl rozhodnout.

Reagovat
smazaný uživatel

I ked Cukotke neprajem, tak taketo ruky by som nepiskal. A ak sa nemylim, tak sa ani piskat nemaju.

Reagovat
smazaný uživatel

U vás určitě ne.

Reagovat
Godwinson

Takový se pískat musí, jinak ať z toho udělají volejbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca musí vziať pri posudzovaní do úvahy najmä nasledujúce okolnosti:

- aká je vzdialenosť medzi súperom a loptou (neočakávaná, prudká lopta v momente kopu)

Ak sa nemylim, tak ta lopta isla tesne predtym od hlavy hraca.

Reagovat
smazaný uživatel

Azpli tam nema co litat s rozpazenejma rukama

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, rad sa necham ukecat.

Reagovat
smazaný uživatel

jj no, vlsatne nech sa zrusi cele pravidlo s rukou v sestnastka a nech si chyta loptu kto chce

Reagovat
smazaný uživatel

bohvie, ako by to vyzeralo, keby mohli v šestnástke chytať rukami všetci brániaci hráči. To je celkom zaujímavý nápad.

Reagovat
Infi

viděl bych to na hodně zlomených ruk

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

coze

Reagovat
smazaný uživatel

tak že bude takovou někdo zpochybňovat

Reagovat
Infi

xD

Reagovat
minoLFC

Benfica jednoznačne lepšia. ..inak vtipné, ze Torres celý čas najhorší na ihrisku a potom dá taký parádny gól

Reagovat
Pipo123

Kozák najlepší strelec EL tak to je v prdeli, skvelá vizitka pre EL

Reagovat
niflheim

Ten Matič ale hraje celkem dobře...nedivím se, že je o něj takový zájem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad pride ku nam no

Reagovat
Infi

told ya, cardozo goal, snad ten arsin na to těch 30 tisíc ojro hodil

Reagovat
fantomas

Zdá se mi to, nebo furt Bosák řiká "Ramire"?

Reagovat
smazaný uživatel

Prej se na to ptal kolegů z portugalské televize.

Reagovat
smazaný uživatel

Říká normálně "Ramireš"

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale Bosák ne.

Reagovat
fantomas

Jak kdy spíš.

Reagovat
fantomas

Nehledě na to, že ani "Ramireš" by ti Brazilec neřekl.

Reagovat
fantomas

Si z něj vystřelili teda.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás se tohle správné vyslovování cizích příjmení hrozně žere. "Ramires" nebo "Ramireš" ... Hlavně, že víme, koho myslel.

Reagovat
fantomas

Ok no.

Reagovat
Pigeon

ale v klidu dle Arbitera i ta penalta je v plánu. Chelsea přece hraje co potřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Takovouhle oslavu by mohli dát do Fify s tím bych sral víc než s deadfishem nebo běháním jak idiot...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ramires se už fakt posral dnes

Reagovat
Trapper

ten Ramires hraje dneska s nima ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Rami

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci Benayouna! Rafo !

Reagovat
Godwinson

Tak kde je ten Moses?

Reagovat
Arbiter

Jinak Mata zase asistence, kdybyste nevěděli, jo?

Reagovat
Trapper

Reagovat
Godwinson

Já bych na takové zápasy aplikoval systém prodlužování zápasů ala nhl ... ono by je přešlo se po tom hrišti takhle ploužit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Co blbneš, dyť prostě spadnul, ani nějak vehementně nevolal po penaltě.

Reagovat
C0br

Se v něm hnulo svědomí, když si uvědomil, jak debilně to vypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

Videls ten zaber ?

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on musel sám tušit, jak špatně to zahrál. Ale i tak si myslím, že se sudího snažil přesvědčit, že byl faulovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Torreeeeeees

Reagovat
niflheim

Hérečka

Reagovat
Miguel19

Proč nevystřelí..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože spadnul

Reagovat
Pigeon

Torres karta jak vyšitá

Reagovat
r.mrazik

Sakra dej tomu skokanovi kartu

Reagovat
Josifek

Kua, zrovna můj oblibenec Garay..

Reagovat
fantomas

Achjo, ten Bosák už taky umí čerpat akorát z wikipedie, a i s tim má problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fantomas

Co to zas je tohleto?

Reagovat
Miguel19

??

Reagovat
smazaný uživatel

veď len oceňujú tvoj dôvtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Nehledej všude ironii.

Reagovat
fantomas

Tak já fakt nevim, to nebylo takle vtipný snad.

Reagovat
smazaný uživatel

nepodcenuj sa

Reagovat
Ligter

Reagovat
fantomas

Ok, odcházim.

Reagovat
Ligter

Sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Torres divuje a ještě při tom zraní obránce

Reagovat
niflheim

Azpi nedostal žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se musím Chelsea zastat - sudí dneska určitě odpustil víc karet Benfice, než Chelsea.

Reagovat
niflheim

Celkem shovívavý...ale myslel jsem, že mu za tu ruku al kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires musí držet v těch offsidech za jeden zápas v EL už určitě rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Mr. Offside

Reagovat
smazaný uživatel

ten luck chelsea uz proste musi dojst. nemozu predsa kazdu sutaz uhaluzit a ubetonovat. to by bol extrermny hnus

Reagovat
C0br

Skokani

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu já nechci koukat na prodloužení......

Reagovat
Godwinson

Ten Ramireš mně pije krev

Reagovat
CHONG

Podle zdejších komentářů to vypadá, že Benfica má nejširší fanouškovskou základnu na EF.

Reagovat
Josifek

To je nejspíše chybný závěr, spíše bych řekl, že Chelsea ma nejšiří antifanouškovskou základnu na EF a z toho vyplývá často dočasné fandovství Benfice, která navíc celou sezonu hraje solidní fotbal...Chelsea je prostě klub, ke kterému má skoro každý jasný postoj, buď ji má rád a přeje ji, nebo ji nesnáší a fandí soupeři..

Reagovat
CHONG

Já jsem to myslel ironicky.

Reagovat
smazaný uživatel

To má jednoznačně Sparta.

Reagovat
Josifek

No ta jich má taky dost. I Real s Barcou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Čech

Reagovat
Arbiter

PETTTTTRRRRRRR

Reagovat
Josifek

Ouuuuuu....

Reagovat
smazaný uživatel

700. pre Matica

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Mihi

ty si už ako kiwwi so Zahom

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak ja len dnesny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

snáď.

Reagovat
smazaný uživatel

a co ti vadi?

Reagovat
smazaný uživatel

ale nič, veď ja som rovnaký. Len aby si v tom neskiwwnatel.

Reagovat
smazaný uživatel

tak co ty vies, ked vazne prestupi do United..hm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Petr

Reagovat
Arbiter

Cardozo

Reagovat
smazaný uživatel

už to vidím dneska po několikáté - něčemu se směješ, ale nikdo jiný ani neví čemu.

Reagovat
Ligter

Je to jak kdybys v klubu hluchých vyprávěl vtipy.

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica už zase zahazuje šance.

Reagovat
smazaný uživatel

a vitaj uz len ty si tu chybal

Reagovat
Mercury

Cardozo je poslední rok o dvě třídy lepší a nebezpečnější útočník než Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

....

Reagovat
smazaný uživatel

To i Kozák

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Mercury

ne snad?

Reagovat
Godwinson

Pokud tě dnes po roce rozmrazili, tak se ti omlouvám. Jinak je to opravdu objevný názor.

Reagovat
Infi

kdo není

Reagovat
CHONG

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna oscar by se procpal i do top 10. Nej hrotu sveta, je to borec

Reagovat
niflheim

Já stejně ty trolly směrem k Čechovi nikdy nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

a inak este ze Torres tam skocil taku trapnu rybicku. ten obranny zakrok nanho zrovna moc cisty nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

komentator povedal po gole cardoza ze uz dohral toto stretnutie kvoli zraneniu a zrazu tam beha jak srnka tak ako to je teda ???

Reagovat
smazaný uživatel

Cardozo je uzasny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní skluz...zajímavější než všechny goly

Reagovat
smazaný uživatel

Dycky mě hrozně baví sledovat ty hráče jak se naschvál svíjí ještě dýl v domnění, že jim sudí odpustí kartu.

Reagovat
Miguel19

Minimálně 3. jasná odpuštěná karta Benfice..

Reagovat
fantomas

Luizův ksicht zas..já bych ho utratil normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bruchy

neeeeeeeeeeeeeeeeeeee břevno

Reagovat
Miguel19

To neeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Godwinson

Krásně Lampard, škoda.

Reagovat
Mercury

Ty krávooo, to byla paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

LAMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
smazaný uživatel

TY VOLEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho franka prostě miluju

Reagovat
Josifek

Uffff.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Laaaamps

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvoleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Od gólmana kontrolované

Reagovat
Josifek

JJ, zkušeně nechtěl zadělat zbytečně na roh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, takovéhle rány golmani většinou jen kontrolují.

Reagovat
PJ

dobře postavená branka

Reagovat
smazaný uživatel

chyta len to co potrebuje

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Ola John nadhera

Reagovat
Godwinson

Ať dá někdo góla, už je to nuda a další půl hodina ....

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to tam

Reagovat
smazaný uživatel

boha ten Cahill vyzera coraz viac ako Keano... vidiet ho tak v tom smradlavom hnusnom drese je na grc

Benfica podme

Reagovat
Ligter

V 93. dá Luiz. To by jinak nebyla Chelsea.

Reagovat
bruchy

Zrovna jsem to dočetl tak to padlo

Reagovat
smazaný uživatel

Teď dá Cahill gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

IVANOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC

Reagovat
bruchy

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nasere

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Arbiter

BRAŇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Trapper

A Mata asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

To je prostě Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

dqwfqwfqwweeeeeeeeee

Reagovat
CHONG

Góóól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NO TO SNAD NE!!!

Reagovat
nani92

Deja Vu

Reagovat
Trapper

Reagovat
Josifek

Luisao má asi věšteckou kouli...

Reagovat
Trand

Reagovat
Bayern +

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Reagovat
Trapper

NAZDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR

Reagovat
božský John

To je v prdeli tohlecto

Nejdříc jim na cílový čáře veme titul Porto a teĎ v poslední minutě tihle šmatláci

Reagovat
smazaný uživatel

To je na provaz..

Reagovat
Ligter

tak holt Ivanović, prašť jak uhoď.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika

Reagovat
Pipo123

To ma poser, najhorší futbal na svete a znova vyhrajú ?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

ona hrála Barcelona ???

Reagovat
smazaný uživatel

Krute pre orlov

Reagovat
iamek

Titul > EL

Reagovat
C0br

To je tak když se nepostavíš nikoho k tyčkám

Reagovat
smazaný uživatel

A momentálně by tam ten hráč byl na co?

Reagovat
C0br

To šlo vyhlavičkovat

Reagovat
C0br

Nebo si v tomhle momentu aspoň zahrát na Suareze

Reagovat
smazaný uživatel

to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Třímetrový hráč by to asi měl, no.

Reagovat
Arbiter

Mata druhá asistence

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna Braňo

Reagovat
smazaný uživatel

Vlaječky

Reagovat
risk je zisk

coje???....

Reagovat
smazaný uživatel

Hošiiiiii čus, plačte jak chcete, LM - EL v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda no, tohle je typická chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

kurfadráááát !!!!!!

Reagovat
Swarley

lol

Reagovat
niflheim

Reagovat
miky10

Pohoda, vyhrajem EL, pak Superpohár a obhájíme CHAMPIONS OF EUROPE!

Reagovat
fenixLFC

co chces obhajovat? minuly rok bol champions of Europe Atleti

Reagovat
Miguel19

Ty krávo

Reagovat
Filipow

Mě je toho Jesúse líto. Během týdne takhle prohrát dva důležitý zápasy v poslední minutě.

Reagovat
Godwinson

Zasloužené vítězství potvrdí jeden z největších sympaťáků týmu ... prostě nádhera

Reagovat
Pipo123

Zaslúžené ? irónia ?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Liquid

Reagovat
Aldeano

Tohle jsem bohužel zažil letos na SF... Jinak proč nemá nejlepší záložník Chelsea jěště smlouvu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na co teď Cardozo čekal?

Reagovat
Godwinson

A Cahill neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
fantomas

A celá Chelsea nakonec děkuje Garínkovi.. tak aspon tak.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to jsou fakt haluzáci všech haluzáků Jesuse je mi fakt líto

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je radosti. Skoro ako by vyhrali MS.

Reagovat
CHONG

Reagovat
niflheim

Té Benficy je mi líto...zase tak blbě prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo , další velká trofej doma . Tým snů :) pořád a pořád radost !

Reagovat
smazaný uživatel

waw. Tá benfica má neskutočnú smolu.

Reagovat
minoLFC

Benfici mi je ľúto, Chelsea jak minulý rok, s hovno hrou pohár

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bejt fanouškem Benficy, normálně se oběsím.

Reagovat
Pigeon

...

Reagovat
Godwinson

Kéž by tě zdejší osazenstvo vzalo za slovo

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, sem si přečetl jen druhou část a na milisekundu se mi zlepšila nálada.

Reagovat
miky10

Reagovat
Josifek

Ááááá, já tu Chelsea prostě nesnáším, oni umí jít štěstí naproti, to jistě ano, ale takový luck jako má tenhle tým, to jiný manchaft zdaleka nemá.

Reagovat
Mimalu

jn hlavne tech asi 8 let do lonskeho finale byla klika za klikou.....

Reagovat
smazaný uživatel

Their luck is neverending

no nic posledne 2 roky si to vybrali na 10 rokov dopredu. odteraz uz ropacke kurvicky nic nevyhraju. tak si to uzite

Reagovat
Miguel19

JE TO TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Reagovat
Manik...

Je mi zle

Reagovat
Bazingaaa

Ha ha

Reagovat
risk je zisk

NAZDAAAAR.... mame vas vsechny v pi.. :))) I love Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Chelsea je mor.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to jasny, Romca to koupil .

Reagovat
Filipow

Dojemnej okamžik, jak tam ten fanda brečel.

Reagovat
smazaný uživatel

Velká gratulace Chelsea.. Péťa titul a Kozák nejlepším střelcem EL k tomu

Reagovat
Arbiter

Každopádně je mi Benfiky trochu líto, protože pro nás to byla taková trofej netrofej, o kterou jsme ani nechtěli bojovat a která pro nás nemá takový význam. Pro EL je to zase dobře, jelikož ji vyhrál konečně evropský gigant.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Však se vám to jednou sečte.

Reagovat
Arbiter

nám se to hodně odečítalo roky předtím, takže...

Reagovat
Miguel19

Dyť už se to sečetlo za ty roky smůly..teďka si vybíráme to štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

smůly?

Reagovat
Arbiter

tak tak... Overbo, Liverpool...

Reagovat
Mimalu

Moskevská tyčka...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Lampárdeček si zvedne trofej.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Swarley

když už, tak mu tam měla zaplout ta dalekonosná

Reagovat
iamek

Giggs 13x liga > Lampard 11x jakykoliv pohar ( Bez CS )

Reagovat
smazaný uživatel

když jsme u toho - Xavi už má 24 trofejí

Reagovat
miky10

Obrovská gratulace, a co já s tim jako?

Reagovat
Miguel19

škoda že mu to tam nespadlo tvl..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to bol zápas.

Reagovat
Ronaldo.com

Ty vole strasne mi je lito benficy, snad vyhraji aspon ten pohar

Reagovat
smazaný uživatel

tá Benfica má fakt neskutočnú smolu

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA - THE KINGS OF EUROPE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tak BIGGEST HALUZ OF EUROPE

Reagovat
OVi.77

to je EL a ne LM, v te jste vypadli ve skupině, takže jste někde mezi loosers of europe

Reagovat
risk je zisk

porad jsme mistri evropy do 25. 5. jsme jimi porad :))

Reagovat
OVi.77

Tak díky za tu super reprezentaci na fifa MS klubu ty šašku mistři evropy jsou španělé když už, máš v tom hokej

Reagovat
risk je zisk

jsme mistri proste do 25.5. to musis prekousnout :) sorry za to ze jsme mistri evropy jsem v euforoii :))

Reagovat
smazaný uživatel

když už, tak se to píše loser, debile

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takhle to bylo i loni...jen my jsme se trápili až do penalt, Portugalci to maj za sebou hned..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kluci portugalští, utřít slzy a ráno do práce...

Reagovat
smazaný uživatel

muz zapasu, Nemanja Matic

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

a víš, že možná jo

Reagovat
smazaný uživatel

no ja to viem, inak by som to nepisal

Reagovat
Miguel19

Parádní výkon..

Reagovat
niflheim

Snesl bych ho u nás

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne hej

Reagovat
smazaný uživatel

V druhom polcase vsak ho uz tolko vidno nebolo. Inak vyborny.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to nakonec řekl, že rozhodne zranění Garaye

Reagovat
Miguel19

Který zavinil první gól..

Reagovat
Liquid

Je to tam !!!! SPRAVEDLNOST EXISTUJE !!! A zrovna rozhodne takovej sympaťák, co byl pokousán Suarezem. Skvělý, vyhrát po sobě obě evropské soutěže, kdo to za poslední léta dokázal, nikdo. CHELSEA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ak by spravodlivosť existovala tak Chelsea hrá teraz 4tu ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň si môže Rafa pripísať ďalšiu trofej do zbierky

Reagovat
smazaný uživatel

to je to nejsmutnější, že tenhle vychcánek bude teď říkat, že se mu angažmá v Chelsea vydařilo a skoro si ho přivlastňovat

Reagovat
iamek

Vsak se vydarilo

Reagovat
10

mnohem víc než nějaká haluz od Chelsea mě sere ta nedbalost Benficy, která tohle prostě měla rozhodnout v prvních dvaceti minutách, může si za to sama, tohle je bohužel adekvátní trest...

Reagovat
Bayern +

Cashley je v zbieraní trofejí už strašný rutinér, mi pripadal, akoby sa ani neradoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám všechy u prdele KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!!

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Bayernu i Benfice gól z posledního rohu.

Reagovat
Liquid

ale dnes jsem ho tam čekal, akorád od Luize...

Reagovat
smazaný uživatel

Všem haterům CHELSEA - Hóóódně hnusnou noc !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Dík, netřeba přát, po tom konci..

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Vlasta Vidlička rozhodl zápas...

Reagovat
Kowe

Kdyby alespoň byl gól z té Lampardovy střely.. takto si za to může Benfica jen a jen sama.

Reagovat
bruchy

haluzáci? spíše jeden z mála týmu který hraje do poslední vteřiny

Reagovat
Mihi

Suché triko.

Reagovat
F.Torres

Nejlepší střelec EL je Kozák a vítěz Čech

Reagovat
Arbiter

v suchém triku

Reagovat
Trapper

Reagovat
Pipo123

Kozák najlepší strelec, rozumiete tomu ? NAJLEPSI !!! kua to je skvelá súťaž, borec čo nedá rok gól v lige a je 5 útočníkov v Laziu je najlepším strelcom EL nechápem

Reagovat
božský John

Holt, kvalita se projevila na evropských trávnících

Reagovat
Josifek

Reagovat
REPLIKATOR

Frajer

Reagovat
joshua

Holt má ligu v piči a snaží se jen v Evropě

Reagovat
smazaný uživatel

Mufanííííí vy prasatáááá.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!!!! KRÁSA KRÁSA KRÁSA

Reagovat
smazaný uživatel

Abra to podmáznul u fotbalový vrchnosti, jinak to nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

jistěěěěěě...

Reagovat
smazaný uživatel

a tou vrchností myslím toho nejvrchnějšího ...

Reagovat
Arbiter

Podmázl Braňovu hlavu maximálně

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica nedala ani jeden gól ze hry, takže si nic nezasloužila...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Za Chelsea dal zas gol Torres, to se nepočita a druhej dali z rohu, takže

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

1. Gratulujem fanúšikom FC Chelsea, veim si predstaviť čo prežívajú..

2. ROMAN ABRAMOVIČ, SI HOVNO, SMRDÍŠ A NAVŽDY BUDEŠ FAS.

Reagovat
smazaný uživatel

BLUE IS THE COLOR BITCHES !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Liquid

vyjimečně musím pochválit i Čecha, sice penaltu neodhadl, ale zas tak nehořel a i ty výhozy a výkopy mu dnes poměrně šli

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem Chelsea nepřál, já tento výsledek prostě chápu jako zasloužený. Stejně jako Bayern, i Benfica tak dlouho laksně prohospodařovala své velké šance, že prostě Chelsea si na ten svůj ohraný roh počkala.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferreira zije?

Reagovat
smazaný uživatel

Braňo to trefil!!!! CHELSEA ZASLOUŽENĚ!!! Benfica by nedala ani gól, nebýt té ruky..

Reagovat
Yanek

#rafaout

Reagovat
PhilipS

Jinak Torres dneska výbornej...a nakonec bych řekl, že i zasloužená výhra Chelsea...sympatickej výkon si Benfica zkazila hrubkama v obraně...nevim proč nehrál Aimar...

Reagovat
Ligter

Ligter

15.05.2013 22:34

V 93. dá Ivanović. To by jinak nebyla Chelsea.

Reagovat
Side

hmmm, ne

Reagovat
Ligter

Jsem to chtěl zkusit.

Reagovat
C0br

Radši ani nechci vědět, co Chelsea vyhaluzí příští sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Snad konečně ten post v lize, který bude zaručovat EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Čapek nepozná Cahilla

Reagovat
smazaný uživatel

To je taková nádhera . Po tak hnusné sezoně ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak tu brečí všichni brečí:D

LM, EL v řadě:) dobrou noc, doufám, že v noci vymyslíte něco, čím to tady ráno úplně nejvíc pohejtujete, bye:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

#swag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

věnováno kiwwimu a jeho homosexuálním řitním alpinistům

Reagovat
iamek

Kiwwi uziva 20 titul

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl. Zelený plod s palicem ve sklepě pálí modré vlajky.

Reagovat
niflheim

Wow, ten váš komplex je fakt velký...místo toho, abyste oslavovali, tak se zaměřujete na další fanoušky.

Reagovat
Talker

Skoda,ze vy ten hate jedete nonstop

Reagovat
niflheim

To ano, ale nemáme tu potřebu urážet fanoušky permanentně. Je celkem rozdíl nenávidět klub a nenávidět fanoušky.

Reagovat
joshua

Zrovna kiwwi nenávidí oboje

Reagovat
Godwinson

Reagovat
niflheim

Á tak možná jsem to divně vysvětlil...ale nějak to nechápu, že okamžitě po gólu je místo radosti směrována nenávist na další místní

Reagovat
Godwinson

Si tu diskuzi přečti

Reagovat
niflheim

Jsi tady poprvé?

Reagovat
Godwinson

Často si tak v poslední době připadám, což ovšem tenhle extrahumus nijak nezmenšuje.

Reagovat
niflheim

Já jen narážím na to, že plno uživatelů má tu tendenci jako první vystartovat na jiné uživatele...než vůbec nějaké vyjádření k zápasu/výsledku či dění...viz třeba anti-kiwwimánie

Reagovat
Godwinson

To samozřejmě, spousta uživatelů. Na druhou stranu kiwwi si poctivě vybojoval pozici jednoho z největších zdejších kokotů, tak se není čemu divit. Sklízí jen, co zasel.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Arbiter, víš kdo asistoval u druhého gólu?

Reagovat
Counter

There's only one Rafa Benítez

Reagovat
mul

Reagovat
Shevchenko

Jesus

Reagovat
Miguel19

Čapek v lese no...zase mimo.

Reagovat
Ronaldo.com

No ja to te chelsea snad i preju, treba uz jen proto ze je to anglicke klub nebo kvuli chechovi

Reagovat
Spalovač šancí

Zasloužená výhra, Benfica byla naprosto marná. Něco jako v sobotu Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odejít se vztyčenou rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Hail!

Reagovat
Hejnak

Stejně si je každej bude pamatovat jako luckery a ne jako vítěze. Hroznej vtip

Reagovat
FC Porto FC

Ty vole zažít 2x za sebou v kličovým zápase gol na 2:1 v 90. minutě.....ted je mi fakt Benfici líto

Reagovat
smazaný uživatel

Se vztyčenou rukou jo?

Reagovat
smazaný uživatel

krleš zasa rozbieha jednu zo svojich one-man show?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek tragédů má co říkat

Reagovat
smazaný uživatel

a ty? Jak si na tom? Nejeblo ti vztekem křišťálové srdce ( tragické)?

Reagovat
Nikikrew

Nehaj ho, nech si to aspon raz uzije

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si taky případ. MY zas po roce s trofejí.... vy= .... no bezďáci !

Reagovat
Nikikrew

Radsej sa dostat dalej v LM, ako mat nejaku druhoradu europsku trofej. Fakt ze velka konkurencia ...

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné cos to zase vyblil. AFC nám nesahá...... atd atd....

Reagovat
Godwinson

Novou smlouvu Benítezovi

Reagovat
2miguel1

radšej vypadnuť v 1/4 Ligy majstrov ako vyhrať tento pohár

Reagovat
bruchy

Tak #Sparta letos zle proháněla vítěze Evropské ligy :) #fotbal

Reagovat
REPLIKATOR

To jo, hlavně v prvním zápase doma...

Reagovat
smazaný uživatel

#respect

Reagovat
Infi

#okay

Reagovat
smazaný uživatel

jinak doufám, že se dnes ožerou takovym stylem, že ještě v nedělu nebudou schopní hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

V Amstru a chlastat? když tam dvě géčka hulení stojí jako malé pivo?!

Reagovat
smazaný uživatel

to je tam pivo tak drahy nebo géčko tak levny?

Reagovat
smazaný uživatel

Oboje! Pivo drahé a géčko levné.. a víc maká takže si ho můžeš dát míň..

Reagovat
iamek

V Holandsku je solidne draho. Jak jsem byl na Trance Energy v Utrechtu, tak jsi za vodku 0,2cl a red bull 0,2Dcl dal 7,5 ecek :). Kocovina te vysla tak na petku bez listku, letenky :). Ale stoji to tam vzdy za to.

Reagovat
iamek

omg ! 2cl a 0,2l :X

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Liquid

ale ten neuznaný gol Cardoza, to bylo hodně těsný, skoro bych tu akci i pustil, naštěstí měl asistent přesnější oko než kamera

Reagovat
Infi

přesnější oko než kamera? jak jako?

Reagovat
Arbiter

Ale oproti loňské eufórii ze zisku CL se dnešní pocit nedá srovnávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně. Pří gólu Drogby šlo na zem půlka vybavení sport baru na Andělu.

Reagovat
iamek

Bud rad za kazdou trofej. Ja jsem rad i za CS

Reagovat
Mihi

Je to ale parádna náplasť za dosť spackanou sezónou, kde sme mali vyhrať aspoň 3 trofeje.

Reagovat
Arbiter

já bych raději FA Cup teda

Reagovat
Josifek

Význam těch soutěží je prostě rozdilný, to je hlavní. Navíc minulý rok to pro vás byla neočekávaná šťastná trochu haluz, kdy tým uhrál více než na co papírově měl, letos v EL jste byli dost možná hlavními kandidáty..

Reagovat
smazaný uživatel

Viróza

Reagovat
MedulyN

Těžko uvěřit, že tu svoji loňskou haluz v Evropě ještě letos dokázali prohloubit...

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa splnil cíle na víc než 100 %, ne?

Budou tyhle úspěchy slavit i ti křiklouni a nadávači?

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně mi bude chybět.

Reagovat
iamek

Neuveritelne co tam dokazal bez podpory fans

Reagovat
vitasrp

To si děláš prdel, ne?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Arbiter

splnil cíl na 100 %? Ani náhodou...

Reagovat
fantomas

Bude třetí, vyhrál EL, udělal semifinále FA Cupu...co z toho moh vytěžit víc? Maximálně finále LC a druhý místo, což je minimální rozdíl..tak ze 70-80% poslání prostě splnil, na to, jakej hrál fotbal, se nikdo ptát nebude.

Reagovat
Arbiter

dosral ty easy věci, světové mistrovství a LC, díky předváděnému fotbalu máme snad o čtyři zápasy v nohou více, ale nakonec těsně před finále jsme to dosrali. Takže jsme to de facto hráli zbytečně. Zbytečně jsme se navíc strachovali o vstupenku do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

CC vám snad zesral Ivanovič, nebo ty 2 chyby udělal Rafa sám?

Reagovat
fantomas

Ale že ste se o něco strachovali a párkrát šli zbytečně do odvet..to fakt nikoho nemusí ve finále zajímat. Kór když se ten "nedostatek" sil v cíli nijak neblaze neprojevil.

Reagovat
vitasrp

Já bych tam ještě přihodil to MS klubů, který totálně posral..

Nicméně už jsem to jednou psal - do března byla jeho práce jedna velká katastrofa..

Od tý doby se dá jeho job hodnotit jako dobrý..

Reagovat
smazaný uživatel

Prosil bych jeden Superpohár. Už je nejvyšší čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Wins a European Final : 0 substitutions - Rafael Benitez

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

V suchym triku

Reagovat
Swarley

nj, Rafa odejde a bude po trofejích...

Reagovat
smazaný uživatel

blablabla....

Reagovat
niflheim

Tak Superpohár s Bayernem by nebyl špatný

Reagovat
vitasrp

Mourinho vs Guardiola.. :))

Reagovat
iamek

Hmm a ja se tesil, ze uvidim Benficu :/. No Chelsea nejak prekousnu.

Reagovat
Liquid

1000.pro zaslužený vítězství Chelsea v LM v minulé sezóně a v EL v letošní sezóně

Reagovat
niflheim

To schválně chceš, aby se ti všichni vysmáli?

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Josifek

"XY" pro laciný trolling.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

holt futbalovy odbornik

Reagovat
alcantara

Chelsea fans musia mat totalne na salame vsetkych Poznam to, dobry pocit. Za seba som len rad, ze som obe finale nevidel, chvalabohu. Gratulacia.

Reagovat
miky10

Hlavně pusťte Lampardíčka dopředu, ne že si před něj zas stoupnou Malouda, Kalou a Bosingwa.

Reagovat
Arbiter

ti se tam snad nezjeví

Reagovat
Miguel19

Rafa to zvedne

Reagovat
Swarley

to bylo dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně Kalou bez dresu

Reagovat
Josifek

Hlavně Rafa dopředu.

Reagovat
Miguel19

Tak Falcao

Reagovat
CHONG

Tak aspoň v EL vyhrál klub, kterému jsem fandil.

Rafa

Chelsea

Reagovat
bruchy

Falcao byl v Benfice?

Reagovat
Wat

Falcao z Benfiky?!

Reagovat
Aldeano

Falcao z Benficy? Bosáku,Bosáku....

Reagovat
Kowe

Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzáci.

Reagovat
fenixLFC

mohli by rafovi predlzit kontrakt, zasluzi si to

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že si to zaslouží. Výhral v EL a 3.místo v lize je s tim kádrem malej zázrak. Zvlášt po tom v jakým stavu to tam přebíral.

Reagovat
FUnk

je mi benfiky lito, chelsea nepredvedla skoro nic

Reagovat
Liquid

ale dala 2 góly ze hry oproti jedné přísné penaltě co dala Benfica

Reagovat
Pigeon

přísné?

Reagovat
BakyX

Skôr šťastnej.

Reagovat
bruchy

Terry se ještě převlíkl do dresu, beztak kvůli oslavě s Lampsem

Reagovat
Arbiter

loni mu to nařídila UEFA, letos tomu nebude jinak...Ryan je také v drese...

Reagovat
Side

a Hazard není teda v dresu proč?

Reagovat
Arbiter

tak to netuším

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze ani tato vyhra neudrzi beniteza v chelsey.. mohol tam este zostat

Reagovat
smazaný uživatel

Terry byl v Mnichově na hřišti?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn. Seděl na lavičce v dresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák

Reagovat
smazaný uživatel

Mně tedy nejvíc vadí, že Rafa je dovedl k takovému triumfu a ještě k tomu přidá 3.místo v lize a místní znalci na něj stejně plivou. Rafa s tim úzkým kádrem dokázal vydolovat maximum. Dobře, nedal FA Cup, ale tak za ten půl rok tam odvedl vynikající práci. Abra je fakt šáša, že mu nedal ještě rok navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel

Reagovat
Trapper

chudák Lampard, ani pohár ho zvednou nenechaj

Reagovat
Pipo123

Paolo Aimar, "toto je najslabšia Chelsea pod Abramovičom"

Reagovat
Wat

Tak mu dali před hubu pro změnu lokty.

Reagovat
Aldeano

Tak to zvedl Mikel...

Reagovat
iamek

Jak fanousci Chelsea berete letosni sezonu ? Dobre nebo blbe. Prohra ve dvou superpoharech, MS klubu, liga nic, anglicke pohary nic, LM ostuda a EL parada. Smisene pocity ?

Reagovat
Miguel19

Blbě.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Liquid

pokud skončíme 3., tak nakonec po vývoji jsem spokojen za 1 evropskou trofej, i takový City jsou letos bez trofeje...

Reagovat
iamek

. Treti skoncite. Manche sice titul, ale tak nejak jsem letos doufal v FA cup :). Ale clovek nemuze mit vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Vzhledem k tomu, že jsem si myslel, že pro mě sezóna skončila v listopadu, to nakonec není taková tragédie..

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak sice měli jsme na to hrát o titul ale posrali jsme si to sami...

Reagovat
Miguel19

Hazard tam

Reagovat
bruchy

Doufám že si mládenci neodnesou žádnou těžkou virozu

Reagovat
REPLIKATOR

3 promile viru

Reagovat
REPLIKATOR

Předávání poháru na tribuně je o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je řada na Bayernu!

Reagovat
Mihi

Fernando Torres sa stal prvým hráčom, ktorý vyhral Ligu Majstrov, Európsku ligu, EURO a Majstrovstvá sveta!

Legenda

Reagovat
CHONG

Nando

Reagovat
Spalovač šancí

A tak EL se hrála teprve počtvrté

Reagovat
Arbiter

EL je nástupcem Poháru UEFA...

Reagovat
Spalovač šancí

V tom případě je to blbá "anketa", protože do kompletní sbírky chybí PVP

Reagovat
miky10

Mata byl dřív!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

tak to uz hej

Reagovat
Aldeano

Mata?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nebyl na MS10, ne?

Reagovat
Zaschrona

byl...

Reagovat
REPLIKATOR

21 minut proti Hondurasu, takže má taky všechny čtyři trofeje.

Reagovat
Mimalu

byl

Reagovat
Ronaldo.com

Bosak

Reagovat
smazaný uživatel

Asponže Fereirra odmítl ze slušnosti sám potěžkat trofej

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace, příští rok snad obhajoba!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

at se tam hlavne vy dostanete :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bosák šel fakt hodně dolů. Podlě něj už nemá Benfica ani šanci vyhrát titul v Portugalsku.

Reagovat
iamek

Tak zajima ho vice golf. Diky bohu za to !

Reagovat
Josifek

Jinak po delší době návrat Beniteze aspon trochu na výsluní, zase přiživil své šance na lukrativní štaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia potřebuje kouče a hraje se u nich superpohár.

Reagovat
C0br

Terry

Reagovat
božský John

čech to zabavil a maj po trofeji

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Maresma

člověk má vsazený, že Lampard dá gól, a on tohle

Reagovat
risk je zisk

Frank

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem, roky platilo, ze ked prepnem z STV na CT, tak to bude lepsie, ale teraz prepnem na CT a je to uz na rovnakej urovni teda

Reagovat
božský John

Pokud se nejedna o hokej, tak souhlas. čt je horši a horši

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hokej je stale niekde inde na CT

Reagovat
božský John

Hokej je skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Lampardovi udělat sochu a dát ji do centra Londýna!

Reagovat
papanegra

Jedna zajímavost. Fernando Torres se stal prvním hráčem v historii, který vyhrál Ligu mistrů, Evropskou ligu, EURO a Mistrovství světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Při předávání medailí jsem si zrovna říkal.. Ten borec je už nějakou dobu pro smích, ale má tak krásnou výstavku jak momentálně snad nikdo Jsou hráči kteří mají tituly a poháry a mají jich spoustu, ale Torres má všechno s klubem i repre... Dvě evropské soutěže, MS, EURO.. má ligový titul, pohár... on má všechno

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

John Terry = 1. misto v Full Kit Wanker Rankings

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

Super, Super Frank

Reagovat
smazaný uživatel

Super Frankie to sem já

Reagovat
Talker

Chelseaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak honem vyhodit trenera

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Terry v popředí, to je postavička

Reagovat
CHONG

A před Rafou fakt klobouk dolů, i přes obroskou nepřízeň a nevraživost fanoušků dokázal v Chelsea fakt slušné věci, je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak nezapomínal bych i na věci které posral... ale svoje si odčinil, hanbu si neudělal, a může odejít ze SB se vztyčenou hlavou

Reagovat
CHONG

Tak vyloženě posral jenom to Mistrovství světa klubů, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

a zápasy s QPR(které byly opravdu zdrcující pro fanouška), Swansea(v CC, ikdyž tam to posral hlavně Brano),Readingem a Sotonem(což nás katapultovalo hodně bodů za Utd), nerozhodná vítězství v EL proti slabším, pak teda i jeho šílená střídání (Benayoun Benayoun Benayoun...)... ale zase otáčení zápasů ve druhém poločase(hlavně s Utd) asi zase byla z velké části 'jeho vina', za což si zaslouží celkově ale asi 99% fanoušků čekala horší sezónu mno

Reagovat
CHONG

Taky si myslím, že si vedl minimálně nad očekávání drtivé většiny fanoušků..

Reagovat
smazaný uživatel

LAMPARD to je PÁN !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.minus.com/i0TVXpmuCtsPA.gif Fandové Benficy chudáci.

Reagovat
Godwinson

Supr Cardozo byl taky dobrej.

Reagovat
Pigeon

smát se cizímu neštěstí je fakt debilita

Reagovat
CHONG

Tomu se smát nemůžu, po zápase Realu v Dortmundu jsem vypadal úplně stejně

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

#LetsAllLaughAtArsenal pic.twitter.com/koR1Yiab2D

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Ba dum tss...

Reagovat
smazaný uživatel

wow, niečo inovatívne a oveľa vtipnejšie.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

prasátko Pepina

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica lost the Liga Portuguesa last weekend against Porto in the 91st minute. Today,they lost the EL against Chelsea in the 93rd.

Reagovat
smazaný uživatel

Nééééééééééééééééééé.

Reagovat
božský John

Ferreira odehrál za poslední dvě sezony 15 zápasů (loni v lize 6 a letos 1) a zas slaví evropskej pohár, to je neuvěřitelný

Reagovat
iamek

Nemusi mit odehrane nejake minuty aby mel pravo na trofej ? Jak to je treba v NHL.

Reagovat
božský John

No, na wiki to má a i dneska se vyskyt u oslav, to je podle mě podstatný. Proběhnout se po trávníku s tou trofejí, šáhnout si na ní, dostat medaili....co už Ti pak nějakej jouda napíše do CV, to Ti muže bejt ukradeny, tenhle pocit Ti nevemou

Reagovat
Zaschrona

Ross Turnbull: 1 Premier League, 2 FA Cups, 1 Community Shield, 1 Champions League and 1 Europa League. He's played 7 matches for Chelsea.

Reagovat
Zaschrona

(i kdyz je to teda blbost, protoze to urcite budou jen starty v lize....)

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

neodcyhtal vsetko ostatne cech?

Reagovat
smazaný uživatel

A dneska ještě Miami Heat - Chicago bulls paráda!

Chelseaa!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Tak jen hostovačka u AFC, nějak bych to nezveličovat...lepší to bylo s tím Ryem

Reagovat
Aldeano

Nejlepší byl Fabregas, ten za první půlrok, díky superpohárům a MS klubů vyhrál více trofejí než předtím v Arsenalu...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
iamek

Reagovat
Arbiter

dyť vám ani nepatřil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John
Reagovat
db18

Reagovat
niflheim

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

stejný jak s Terrym a jeho nevěrou, never gets old (unfortunately)

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Hlavně, aby se Rosa nevrátil do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna zajímavost. Fernando Torres se stal prvním hráčem v historii, který vyhrál Ligu mistrů, Evropskou ligu, EURO a Mistrovství světa.

Reagovat
smazaný uživatel

to se neni cemu divit.. kdyz se MS a ME hraje jednou za 4 roky... a EL se hraje tak 3-4 roky.. takze nebylo tolik prilezitosti.. nekdo to zacit musel

Reagovat
smazaný uživatel

Juan Manuel Mata je vzduch?

Reagovat
smazaný uživatel

Joseph Barton @Joey7Barton

As the old saying goes, 'Its better to be lucky than good.'

Joey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Už s ním neotravuj, větší dement ve fotbale není.

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju jak lidi tu chelsea nesnasej a ona to zase vyhrala :D

Reagovat
smazaný uživatel

Všem modrákům náádhernou modrou noc a modré (vlhké ) sny !!! A haterům - usněte brzy a netrapte se život jde dál...... sice modrobíle ale přece.

Reagovat
smazaný uživatel

I think Chelsea needs to get biblical:

Moses v. Jesus

Reagovat
smazaný uživatel

Málokterý tým v historii dokázal vyhrát LM a EL během dvou let, takže klobouk dolu a gratulace

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite.. kdyz se EL hraje teprv 3-4 roky

Reagovat
niflheim

1200. proti modrému cirkusu s názvem Chelsea

Reagovat
Pigeon

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

....

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

blablabla ty bubáku

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak, prečo nepodporiť dobrú vec:

Reagovat
smazaný uživatel

Záviiiiissst

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
blade115

Třeba cirkus, ale hlavněže nejlepší.

Reagovat
FUnk

nejdrazsi

Reagovat
smazaný uživatel

ale chelski znovu najďalej v Európe....

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Liquid

Chelsea tedy prakticky během půl roku 2x v Praze, ale jestli ty ceny v eurech odpovídají, tak za 9 tisíc nejlevnější lístek a za skoro 45 tisíc lístek nejdražší, to teda samej kravaťák tam bude...

Reagovat
niflheim

Tak je to asi taky primárně cíleno na cizince, pro které to taková páka není no.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou vážně lidovky

Reagovat
smazaný uživatel

Lístky jsou asi od 1200 prosimtě.

Reagovat
smazaný uživatel

To je i s dodáním. Nedávno jsem to hledal a nejlevnější byly za 1200. Bylo to v nějakým článku, ale hledat se mi to nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Dodání kam? Na Aljašku?

Reagovat
smazaný uživatel

Si pro to dojedu do Edenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nevyhraje Bayern, tak o tom nebudu ani uvažovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako taky se mi to zdá přepálené. I v té Žilině byly levnější

Reagovat
smazaný uživatel

To je vono.

Reagovat
Liquid

link, co jsem hledal a byl tu také odkaz, tak ty ceny v eurech nehoráznost...

Reagovat
mickey mouse

Lístky se budou prodávat ve třech cenových kategoriích - za 3380 korun, 2340 a 1170 korun (při kurzu 26 korun za euro)

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi neocekavaj.. mistni "hooligans"

Reagovat
Arbiter

jinak nyní patříme mezi 4 (5?) týmy, které dokázaly vyhrát všechny hlavní evropské trofeje Velkoklub

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už 5.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Miguel19

Reagovat
OVi.77

Reagovat
niflheim

Superpohár, MS klubů...a Roman může jít o dům dál

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

velkoklub za pár let neuděláš

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

A za kolko, za 100?

Reagovat
OVi.77

takže tim chceš řict že srandisti typu PSG kteří existují myslím od roku 1970 a kteří se motali vždy někde kolem středu jsou najednou velkoklub? jako to i ta Chelski má větši tradici i když většinu fanoušků má až od roku kdy tam přiběhl Guberántor čukotky

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
OVi.77

A tak není tak? zase jako aby se neřeklo tak hráčů jak je Frank, Terry nebo Čech ty nejde nemít rád

Reagovat
smazaný uživatel

no ty 2 anglický lamy fakt rád nemam to spíš Luiz je sympaťák

Reagovat
OVi.77

Ten byl do te doby než co předvedl proti učkám, za to klesl..to už radši Eden

Reagovat
CHONG

Tak on je celkem rozdíl vyhrát titul ve francouzské lize a vyhrát ve dvou po sobě jdoucích sezónách LM a EL.

Reagovat
OVi.77

No to je sice fajn ale na druhou stranu s tímhle kádrem by se měla na jaře hrát LM a ne se dušovat jak je vítězství v EL super že jo

Reagovat
CHONG

Není každý den posvícení, účkaři taky vypadli o sezónu dřív už ve skupině v LM a to měli daleko lehčí soupeře a pak to dojebali i v EL...

Reagovat
OVi.77

tak to už si myslím že je o něčem jiném, anglický fotbal už není to co býval podle mne...

Reagovat
CHONG

Chelsea poslední dva roky drží anglický fotbal na evropské scéně nad vodou.

Reagovat
OVi.77

Bohužel...ale ten proapd tam prostě je, co si budeme nalhávat...nějak dumám čim to je, jestli se zaspala doba, nebo stylem hry atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no Ake kriteria ma splnat podla teba velkoklub? To je tak strasne relativne , ze by sme to v ziadnej diskusii nerozhadali.

Reagovat
OVi.77

Tradice, koncepce s budováním kádru, vychovávat talenty, a hlavně být soběstačný bez šejků nebo rusáku za zadkem, toť můj osobní názor

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, cize si ponukol svoj obmedzeny pohlad na to co ma byt velkoklub a co nie? Mal by mat aj ine limity, nez vierovyznanie, farba pleti, etnicka prislusnost a bankove konto?

Reagovat
OVi.77

Co tu meleš o vyznávání víry nebo etnické přislušnosti ty vole? To s tím nemá nic dělat? jestli bdue umět eskymák kopat tak ať klidně hraje

Reagovat
Filipow

PSG letos udělali letos větší úspěch, než Chelsea.

:)

Reagovat
Aldeano

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Mihi

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa, legenda CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

diky chelsea ... dneska pohreb fotbalu

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

hnus

Reagovat
Chazy

Njn, ten Torres. Sice si v Chelsea dělá tak trochu ostudu a dává zapomenout na to, že kdysi byl nejlepší hráč v PL, ale zas šel do Anglie proto, aby vyhrál něco v Evropě a díky Chelsea má vyhraný všechno. Sranda je, že šel za tím Rafou do LFC jako za pohárovým manažerem, co mu tu Evropu vyhraje a nakonec to společně udělaj v Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě a jednoduše byla dneska Benfika marná, škoda, taková šance už se nemusí opakovat...

Reagovat
risk je zisk

ja nevim ale chelsea hraje svuj fotbal, tak jako barca svuj ,,cirku" tak chelsea ma svoji taktiku ktera ji vychazi ja beru ze hodne lidi nemusi chelsea ale smirte se stim ze ona jinak nehraje. Je to jeji styl...

Reagovat
Pigeon

prosím, popiš mi tu taktiku

Reagovat
vitasrp

Být horší, mít haluz a nasrat všechny okolo..

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
johan14

Reagovat
risk je zisk

pockat si na chyby soupere..nikam se nehnat hraje se hodina a pul..mame strasne dobre standartky a hrace na ne :) a muzu pokracovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

klidně pokračuj. Dneska díky tomu, že se nikam nehnali měla Benfica akorát tak 3-4 golovky, takže v tom tebou popsaná taktika asi není. Navíc Chelsea strašně slabá v přechodu do útoku, ale to je hádám taky součást taktiky

Reagovat
risk je zisk

tak ty delas jako by jsi videl chelsea poprve hrat nebo to delas schvalne ? vzdycky v takto velkych zapasech se nikam nehrne..tak to asi bude jeji taktika..

Reagovat
Pigeon

jestli je součást té taktiky, že má soupeř spoustu gólovek, které ovšem nepromění, tak je to dokonale promyšlené...

Reagovat
risk je zisk

ale to uz neni nase starost pokud je nepromeni mame jednoho z nejlepsich brankaru na svete ktery podrzi tym a je strasne platnej pro rozvoj naseho protiutoku..ja nerikam ze se to vsem libi jak chelsea hraje..kazdemu se libi neco jineho :)) tak jako me a par fans se libi tenhle styl hrani tak nekomu se libi barca styl...a navic hraju stopera takze i tim se mi to libi..jak je to precizne udelane

Reagovat
Pigeon

co tím chci říct je to, že klidně může být defenzivní hra taktikou Chelsea, ale to co předvedla dnes, či ve finále LM minulý rok a v zápasech s Barcou není precizní defenzivní hra. Potom by totiž nebylo tolik golovek ze strany soupeře, takže tady prostě hraje haluz dost velkou roli, i když to, že má někdo štěstí taky neuznávám. Musí to mít tam nahoře asi na dost dlouho předplaceno

Reagovat
risk je zisk

o stesti slo mozna loni v zapasech s barcou :// tot vse..zapas v mnichove musel byt strasne tezky na psychiku hracu, vzdyt jim cely zapas rvali nemci do ucha a fandili si svojemu takze to chelsea zahrala skvele a navic ji stacila jedna standartka k vyrovnani :) a samozrejme cechuv nejlepsi zapas v kariere . Da se i pocitat ze chelsea bude hrat vice def. vzdyt hraji system na jednoho hrotaka..a pomalu 2 def stity

Reagovat
Pigeon

systém na jednoho hroťáka se dnes používá běžně. Hraje ho i mnohem útočnější týmy jako Real, Barca, apod. jeden defenzivní střední záložník je také základem. U Luize bych řekl, že když tento post hraje tak je to spíš box to box...Carrick v ManUTD například.

Reagovat
risk je zisk

nojo ale maji tam ronalda ktery je proste zabijak na druhe strane ozil ci di maria..co registruju tak od roku 05-06 si chelsea zaklada na vyborne hre v obrane a takovy beton ktery ale neni beton :D vzdyt meli jen o 6 strel mene nez benfica a ta dala gola pouze po cahillove chybe jinak by ji tam nic nepadlo..tady uz jde jen o to bud se na ten zapas nedivat nebo si jen v duchu rikat ze jsou maximalne koncentrovani na defenzivu..luiz je ted chladnokrevny stit takovy makelele s xabim dohromady..je to pan

Reagovat
risk je zisk

+ hraci chelsea maji neskutecnou fyzicku..

Reagovat
Pigeon

Tak Hazard či Mata jsou taky velice ofenzivní křídla. Chelsea hraje ten systém, který je nejvíce populární ve světě...4-2-3-1. Zatím mě nepřesvědčil ten klub, že by měl nějakou koncepci. Je velice špatně vedený a myslím, že kdyby tam nechytal Čech, tak má u nás polovinu fanoušků, jelikož nevidím důvod, proč tomu týmu přát

Reagovat
risk je zisk

ale ronaldo je cistokrevny zabijak ;)) jj mata krasne zapadl do hry CFC..hazard a jeho prvni sezona v tak tezke lize musim rict ze na jednicku uvidim kdo prijde v lete a koho si privede :) urcite to je zasluha cecha aspon u me to tak bylo :) ale jsou i nekteri kteri fandili pred RA...

Reagovat
Pigeon

málo takových znám bohužel. Pohybuju se i mezi puberťáky ve fotbalu a tam je to skoro samý fanoušek chelsea. A vůbec mě nenapadá důvod

Reagovat
risk je zisk

ale to jsou takovy kluci kteri tomu hovno rozumi... jsou to urcite typy kteri fandi chelsea ale prejou to realu a mysli si ze bayern je skvely klub..proste jo uznavaji vice tymu a radi se hadaji mezi sebou kdo je vetsi pica ve fotbale ale nejsou to urcite pravy a hrdi fans CFC..

Reagovat
Pigeon

proto lituju že neznám těch pravých fandů víc...jen mě tito "fandové" utvrzujou v tom, jak je mi ten tým nesmpatický ...příští sezonu příjde Mou a jsem zvědav jestli dokáže změnit svou práci, nebo bude u támu zas jen 3-4 roky...bude to zajímavá sezóna

Reagovat
risk je zisk

sezona to bude zajimava i pro fandy MU a hlavne pro ne..ikdyby prisel mou tak to na vice jak 3 sezony nebude ale u neho mi to nevadi preju si jen at vyhrajeme po delsi dobe titul a uhrali neco slusne v evrope :) :D treba krles je starsi a fandi CFC ;) a jeste jeden tady byl postarsi ale osobne tez neznam..jen na foru CFC nebo FB strankach jsou lidi co maji vice jak 20 let a fandi ji i pred prichodem RA

Reagovat
Pigeon

jo uvidíme

Reagovat
vitasrp

Zase přepsaná historie - slušnej počin, i když to tentokráte pravda nijak závratně obrovský úspěch není. Trofej se každopádně počítá a jsem rád, že když jsme letos kvůli pohárům obětovali takové množství sil, že to k něčemu bylo.

Vyhraná LM, PVP i EL - postupem času nás holt lidi budou muset brát za velkoklub, ať se jim to líbí nebo ne..

A největší pozitivum tohohle poháru - CFC v Praze a s největší pravděpodobností i Mourinho v Praze.. Na to se začínám neskutečně těšit.

Champions of Europe..

Reagovat
Arbiter

Vítku, jestli budeš mít echo, dej vědět, já chci jet taky

Reagovat
vitasrp

Bohužel se vstupenkama to nevidím úplně dobře, do Amsterdamu jsme dostali 9 800, když kapacita je přes 50 tisíc. Čekám, že v Edenu mezi oba kluby půjde 10 000 lístků, a to ještě dost možná přeháním. No a 5 000 uspokojí 1/4 permanentkářů, je jen otázka, jestli budou chtít vyjet do Prahy..

Ale aspoň si užiju předzápasovou atmosféru v PRaze, když už nic jiného..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale notak... Staci, ze zas bude cely Stamford Bridge oveseny bilboardama

Reagovat
vitasrp

Tentokrát se ale budou lepit bilboardy, na kterejch bude Mourinho..

Reagovat
smazaný uživatel

Lip by se tam vyjimal Benitez

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Nando si do Chelsea došel pro trofeje A zatím to fakt sedí. Ač se nepotkal za tu dobu se svou bývalou produktivitou, v důležitých zápasech je dává a trofeje sbírá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že ta Anglie tu Chelsea má. Bez ní by to byla v Evropě naprostá bída. Celkově jsem byl zvědavý, jestli budou hráči vyhazovat Benitéze do vzduchu (chraň bože), ale on celkově to vítězství víc slavil sám a s hráči Benficy.

Reagovat
smazaný uživatel

Asketa

Reagovat
Arbiter

Lampard was asked whether he will still be at Stamford Bridge next season.

He told ITV: "I really, really hope so. We haven't sat down completely on it, but I hope so and the club's been brilliant so it looks good."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Zůstane, přijde Mou a... Bude to neskutečný léto..

Reagovat
smazaný uživatel

A neskutečná další sezona.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
nani92

aspoň niekto udržuje úroveň anglických tímov v Europe

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak to radši ať ta úroveň klesne, než aby to hájil takovej hnus v mnoha směrech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

No a nakonec ten finanční propad nebude tak veliký..to se taky počítá. Doufejme, že už nás čeká pouze jeden zápas, a hned se soustředit na další sezonu. Trenéra a příchody vyřešit co nejdříve.

Reagovat
vitasrp

Za příjmy z pohárů bychom oproti minulé sezóně měli dostat asi o 15 mega liber méně..

Reagovat
Miguel19

To není zase tak zlé. S tím se dá žíti..

Reagovat
vitasrp

Určitě, navíc do nové sezóny dostaneme asi o 30 mega víc za televizní práva, tudíž určitě bude z čeho čerpat..

Reagovat
Miguel19

Hlavně aby se čerpalo dobře..

Reagovat
vitasrp

Jo, nezbývá, než doufat..

Jestli máme přivést TOP kvalitu, ať je to do středu zálohy - jinak ty problémy zkrátka nezmizí..

Reagovat
Miguel19

Já vidím 2 kritické posty. To je, jak píšeš střed hřiště, a křídlo (RW)..

Reagovat
Fairplay

přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

děláš jako by u vás na nějakém finančním propadu záleželo

Reagovat
blade115

Děláš, jako by ne.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to každoročně popíráte

Reagovat
Arbiter

not this shit again...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jste vzali tolik střel na branku.

Reagovat
icka

Chudacci zakomplexovani .....jeste vic tu muzete brecet

Reagovat
Fairplay

Torres se nakonec trefil v tolika velkých zápasech, kdo by to byl řekl. Pak k tomu přidejme ještě tu kolující zprávu s těma výhrama všech pohárů. Fernando

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tááááááááám .

Reagovat
off-olda

Skupinovému pláči hejterů Chelsea se zdaleka nic nevyrovná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

vyhrat dlhodobu sutaz proste nemoze byt len o stasti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se bohužel nezadařilo, ale to je prostě fotbal. Benfica v zápase dřela více, ale hraje se holt na góly. Opravdu mi Orlů bylo v závěru líto, ale co se dá dělat, no a Chelsea to zase pobrala (gratulovat ale nebudu, protože nevím za co). Rafa Benitéz bude odcházet s určitým zadostiučením a jede se dál ...

Reagovat
Fairplay

Benfica 1. poločas super, měla dát tak dva góly a bylo by asi hotovo. Bohužel nevytěžila ani branku a to byla zásadní chyba. Chelsea opět hrála takovou vyčkávací taktiku, kdy skoro hodinu jen čekali, co udělá soupeř, přičemž je malý zázrak, že to vyšlo na 0:0. Postupem času mi přišlo, že Benfice dochází síly, načež Chelsea vyškolila Benficu v proměňování. Z asi druhé šance, která byla navíc dost laciná, hned padl gól. Od tohoto momentu ale na hřišti vládla Chelsea. Benfica ještě zvládla vyrovnat, ale ta závěrečná půlhodinka prostě byla modrá a nakonec to Braňo rozhodl.

Zdálo se mi, že hráči Benfiky na tom nejsou úplně nejlíp fyzicky, sice tam asi hodinu lítali neskutečným způsobem, ale v závěru tam asi třikrát odpadli kvůli křečím a do toho na mě občas i při těch sprintech pak působili, že už jedou z posledního.. Naproti tomu Chelsea odehrála zápas bez větších problémů bez jediného střídání.

Rozhodčí Kuipers mě nemile překvapil, čekal jsem mnohem lepší výkon. Benfice dneska odpustil několik karet, přičemž se dá mluvit klidně o jedné červené a možná i čtyřech žlutých, počínaje hned asi v desáté minutě tvrdý faul na Ramirese.

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

no ač to nepíšu rád tak Chelsea vyhrála zaslouženě, pokud je tým tak jalový v koncovce tak si vyhrát nezaslouží

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě že Anglie tu Chelsea má. Když ostatní kluby dostávaj v Evropě neustále čočku...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea modrej válec =) a poserte vy co nás nemáte rádi..pravda je taková, že poslední 2 roky končíme sezonu evropskou trofejí =)

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád Abramoviče. Chelsea respektuji .... ale i v samotné trustu klubu vědí, že trofej v EL není to co výhra v LM či PL. Takže bych brzdil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vsak akasi naplast a ak sa prepisuje historia (klubu), chuti o to viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Nazval jsi to přesně - náplast. To co by jinde bylo bráno jako velký úspěch, tak v současné atmosféře Chelsea to je jen "úspěch", tzn. mohlo to být lepší ....

A tak mě taky napadá, kolik má najednou pod Abramovičem, v ČR Chelsea fans, vždyť před tím, abych je pohledal. Málo jich nebylo, ale to to se děje nyní rozum nebere ....

Reagovat
smazaný uživatel

V CR je velmi dolezitym faktorom aj Petr Cech a samozrejme aj vidina uspechov a medializovani hraci. Za mojich mladych cias nieco take nebolo, internet je mocna reklama a cesta k (novym) fanusikom je tym padom ovela lahsia ako sledovat futbal v TV raz za mesiac ci precitac si kratkou spravou v novinach, ze opat muzstvo XY vyhralo.

Reagovat
Fairplay

Nezahrál rukou před penaltou náhodou Azpilicueta? Alespoň mi to tak přišlo. Že na ČT to asi 20krát hodili na Cahilla.

Reagovat
Mihi

Bol to Azpi

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Co chceš od Čapka :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom Tottenham s útočníky?

Reagovat
smazaný uživatel

Bledě řekl bych.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aby sa z toho neskor nestala upravena Linekerova veta: futbal hraje 22 hracov na ihrisku a vzdy vyhraje Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

inak nechapem tu ejakulaciu chelsea fans nad Torresom...dal pekny gol ale inak hral klasicke hovno

Reagovat
nani92

útočník si môže dovoliť hrať hovno,ak to vykompenzuje dôležitým golom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Navic jeste takticky zranil Garaye.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres byl málo podporován záložníky, jinak ale pracoval skvěle. Bylo vidět, že má velkou chuť

Reagovat
smazaný uživatel

ale dal gól ty lojzo

Reagovat
risk je zisk

hovno tvle vydrel strasnou spoustu balonu..!! asi jsme koukali na jiny zapas

Reagovat
minoLFC

To si kukal iný zápas

Reagovat
cristiano.K.

byl výborný

Reagovat
j_mrazik

Všechno špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, dík, že jste to smazali, ale zas tak hrozný to nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Singing "Champions of Europe" after winning the Europa League is like claiming to be Champions of England after winning the Capital One Cup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

my si len spominame na minuly rok

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Talker

Jenze my jsme stale drzitele LM, momentalne k tomu mame i tu EL

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji Chelsea, vyhrál ten kdo není impotent v koncovce. Akorát mě serou fanoušci jak z toho děláte něco co není.

Stejně dostanete sadu od Bayernu :D

Reagovat
smazaný uživatel

Blá,blá,to je pořád co kdyby ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Riquelme stále umí Škoda, že už nehraje v Evropě. Jeho hra mě bavila. Dle mého názoru nejfotbalovější Argentinec posledních let

Reagovat
Arbiter

Jinak mužem zápasu není Nemanja, ale Branislav

Reagovat
Rssa

Benfica si to projela sama. Tak zoufale neefektivní mužstvo....

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím, kolik lidí ten klub nenávidí, tak se fakt musím smát, jakým způsobem dokážou rozhodnout takové zápasy.

Reagovat
Talker

Jinak koukam znova na highlights a pokud tohle byla penalta, tak nam rozhodci uprel tak 10 penalt letos... Kazdopadne Brano to napravil, naprosto luxusni hlavicka. A Torres konecne zkusene

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde celkem alarmující, to, že Chelsea na své cestě v play off Evropské ligy potkala 5 soupeřů, přičemž všem kromě Sparty bylo rozhodčími umožněno kopat proti Chelsea penaltu.. A většina z nich byla vskutku dosti podivná.. Docela zajímavá statistika..

Reagovat
risk je zisk

presne

Reagovat
PJ

Sorry ale vůbec nechápu, jak může někdo zpochybňovat tuhle penaltu. Jistě, spousta podobných se jindy nepískne, nejen vám, ale nic to nemění na tom, že tohle je jasná penalta. Kdyby nebyla, tak by třeba při přímáku mohla zeď vyskakovat s rukama nad hlavou

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Talker

Nevim, nam se nepiskla hromada penalt po volejbalu souperu.

Tahle ruka hlavne nezmenila temer smer, sotva se to o jeho ruku otrelo, sice mel ty ruce daleko od tela, ale pohyb sel od mice, ne proti mici, snazil se tomu vyhnout. Pokud se tohle ma piskat, tak jsme fakt letos meli mit minimalne 10 penalt navrch.

Reagovat
kiwwi

WTF? to uz keby si za toto nemal davat penaltu, tak za aku ruku by si ju daval...vsak toto bolo ciste ako vino

Reagovat
Arbiter
Reagovat
Arbiter

Ross Turnbull has won more European trophies than Cristiano Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Nasranost neopadla. Chelsea je mor.

Reagovat
smazaný uživatel

je to krása, že srdce jásá

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se dožiju toho, že uvidím tenhle klub tam, kde patří - hořet v pekle.

Reagovat
Talker

Vis, ze kdyz tohle pises, tak to jen podporuje nasi "euforii"?

Reagovat
smazaný uživatel

to je mi jasné, ale musí to ven. Takhle naštvanej jsem u fotbalu nebyl od roku 2002

Reagovat
smazaný uživatel

A copak tě nasralo v roce 2002? To byl přeci krásný rok; LM vyhrál úžasným gólem Zizoua Real a kanárci se radovali z titulu mistrů světa

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je vidět ta omezenost. Ona se totiž na tom šampionátu udála největší tlačenka v dějinách fotbalu.

Reagovat
Talker

Ovrebo byl o par let pozdeji, ale budiz, na tom sampionatu to taky zrovna fer nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

Ale to se tlačila Jirkovo Barcelona, a to se může a nepočítá..

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pro mou informaci, co konkretne myslis? Diky...

Reagovat
Arbiter

včerejšek překonal loňské vítězství v LM?

Reagovat
Talker

Nevim proc... Benfica mohla byt rada, ze nedohravala v deseti... Sanci meli hromadu, ale jediny gol z penalty, ktera pokud mela byt, tak jsme byli o deset dalsich okradeni. Vysledek odpovida neschopnosti Benficy dotahovat sance...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty a tví podobní jste akorát tak k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je neskutečný zlo.. Snad ten klub umře.

Reagovat
Talker

Kdyz nekdo rekne to same o cikanech, tak nadavaj vsichni

Kazdopadne cim dal tim lip

Reagovat
smazaný uživatel

Cikáni jsou lidé, klub je instituce. Rozdíl nevidíš asi jen ty

Reagovat
Arbiter

instituce ale umřít nemůže...

Reagovat
smazaný uživatel

Cikáni jsou lidé, klub je instituce. Rozdíl nevidíš asi jen ty

Reagovat
Arbiter

Campeooooone, Campeoooone, ole ole ole

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Při té Torresově kličce před gólem jsem si vzpomněl, jak takovou udělal minulej rok jednomu španělskýmu gólmanovi a poslal Chelsea do FINÁLE LIGY MISTRŮ...

Reagovat
Arbiter

Cech just before the winning Goal:

“When we won that injury-time corner I turned to ref behind the goal and said ’we’re going to score here”

Reagovat
kvasha16

vestec

Reagovat
Arbiter

loni to samé říkal Luiz Schweinimu

Reagovat
kiwwi

takze to bolo vsetko dohodnute

Reagovat
Arbiter

jj, Mata s Ivanovićem to řekli Petrovi, že promění roh, který vybojoval Rami.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, co dnes místní prudéři vymyslí na Chelsea? Zase to budou tradiční plky o hov...

Reagovat
smazaný uživatel

o čom inom sa dá diskutovať, keď je reč o Chelsea, že áno...

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Co Gunners? Kolik bude trofejí poříší rok?

Reagovat
risk je zisk

oni jsou spokojeni uz 13 let s peknou tymovou hrou o pohary jim nikdy neslo.. je to takovy kamaradsky klub

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych jim tu trofej přál. Ale dostávaj mě ty posměšky od jejich fandů a přítom mají 7 let hovno.

Reagovat
Miguel19

Už se chystají na Emirates Cup. Sice jsou tam jako všude outsideři, ale věří a to se cenní..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

kamaradsky klub

Reagovat
drussbarb

No na to, jak je dle některých zdejších expertů EL druhořadá soutěž, která nebaví ani samotné hráče z PL a proto ji týmy z PL úmyslně sabotují (třeba loni ManU), tak vzhledem k tomu se mi zdá podivné, že hráči Chelsea byli nějak moc spokojení, když nad hlavu zvedali pohár

Reagovat
Miguel19

Krásně se vstávalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

bolest hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

A ten Kozák se taky pěkně zviditelnil, nečekaný úspěch... to se snad ještě ani žádnému našemu hráči nikdy nepovedlo.

Reagovat
Pipo123

Len v Laziu nikdy nebude útočník číslo jeden, pretože na to nemá a nikdy mať nebude. Takže teraz by ho bolo dobré predať niekde do ruska za slušné prachy.

Reagovat
Didier Drogba

You keep hating. We keep winning

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1 trofej ze 6 (7) not bad

Reagovat
kiwwi

7

Reagovat
j_mrazik

Zajímalo by mě, kolik je mezi fanoušky Chelsea sázkařů Sportky.

Reagovat
j_mrazik

Jinak mužem zápasu je Torres. Dal gól a zranil simulací hráče, jehož náhrada způsobila prohru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ač je ta trofej bezvýznamná, tak Chelsea potvrdila, že je jedním z nejdůležitějších klubů 21. století, výrazně změnila fotbal a udělala špatnou noc těm, kteří neví, o čem je dnešní fotbal a kteří tudíž Chelsea nesnášejí...

Reagovat
j_mrazik

O čem že to je ten "dnešní fotbal"?

Reagovat
smazaný uživatel

O penězích...

Reagovat
Pigeon

jo, ten klub je o penězích a proto je to pěkný shit to máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny fotbalový kluby jsou o penězích, ale klidně si žij v tom, že ještě existuje nějaký fotbalový krásno a srdcařství...

Reagovat
Pigeon

je naprostý rozdíl v politice a chování jiných klubů oproti chelsea. Jestli to nevidíš, tak jsi buď totálně zaslepený, nebo fotbalu nerozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea pomohl bohatej majitel, co je na tom špatnýho? a fotbalu nerozumím, ty snad ano? jak se to vlastně pozná?

Reagovat
Pigeon

nemluvím o tom momentálně jak byly napumpovány....mluvím o chování klubu k manažerům, postoj k přestupům a svým hráčům. V tom je chelsea absolutní dno

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvit tu o nějakým dnu je nesmysl, s chováním k manažerům souhlasím, se zbytkem ne, ale dá se o tom polemizovat, ovšem opět jen omezeně, když člověk do kabiny a zákulisí nevidí...tak jako tak to nic nemění na mým původním příspěvku...

Reagovat
kvasha16

postoj k svojim hracom? k manazerom, su to zamestnanci a po prepusteni dostali za svoju pracu zaplatene, a to ju niektori neodvadzali najlepsie ... co sa tyka prestupov tak sa to radikalne otocilo posledne roky, takze ani s tymto nemas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

zaslepenost je hrozná věc

Reagovat
Arbiter

tak chtělo by to argumenty, když už se tu vytahuje "postoj k hráčům" a řeší se tu "postoj k přestupům", které jsou podle přispěvatele dnem.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, lampard, který se musí stát nejlepším střelcem klubu, aby si vůbec vysloužil jednání o nové smlouvě? nedávání šancí mladíkům, i když jsou někteří lepší než hráči A týmu? jejich věčné hostovačky s vidinou, že na jejich místo příjde nějaký top hráč?

k přestupům aktuálně: za hráče dáváte pořád hrozné pálky a přesto se v tabulce plácáte na úrovni týmů, co utrácí mnohem míň, tak nevím, co se zlepšilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ta trofej je dost důležitá... více šéfů z předních anglických klubů říkalo, že potřebují být kvůli zahraničním sponzorům a investorům vidět hlavně v Evropě. To jenom fanoušci žijí v představě, že vyhrát něco v Anglii je mnohem víc...

Reagovat
Pinturicchio

Benfica si to posrala sama těma zahozenýma šancema v prvním poločase. To, že padne gol po tom poslední rohu jsem věděl na 99% a ještě si to pro sebe řekl i nahlas, ... a ono hle. Fakt neskutečný, kdyby CFC Benficu nějak drtila, neřeknu ani popel, ale tohle jejich haluzáctví, kdyby hrajou ho*vno a napálí to tam v poslední minutě, už mě nebetyčně sere. Obrovská škoda, že to Cardozo nakonec nepropálil a zápas nešel alespon do prodloužení.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už není možné opravdu

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Arbiter

tebe to sere, mě to těší

Reagovat
Talker

Je to divne, ze se nam ten mic v tech klicovych zapasech podari propasovat do brany? Rekl bych, ze ani ne. Jak vcera, tak o vikendu proti Wiganu, loni proti Barcelone.

Individualni kvality proste nestaci, vitezny duch je proste vice

Reagovat
kiwwi

aha, ale ked dava takto goly United, tak je to stastie, haluz a Fergie time

Reagovat
Talker

Ja nerikam, ze postradate viteznou mentalitu. Ale Fergie time a dalsi faktory tam hraji svoji roli taky.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

myslim,ze to rozumne rozdelime...MU fergie time a chelsea haluz...a jsme si kvit

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea patří ba naopak velkej obdiv za to, jak poslední dvě evropská finále zvládla, fotbal je spravedlivej a žádný haluzáctví neexistuje, když někdo neumí proměnit svoje šance tak si vyhrát nezaslouží...

Reagovat
r.mrazik

dej si facku

Reagovat
smazaný uživatel

Brzo ji dám tobě...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
DelPiero137

Nesere ma haluzny gol na konci nadstavenia ale ze opat ukazali prd, nesnazili sa a opat im to tam haluzou! padlo. Vyslovene nefer, nie je tam koho, co uznavat za tieto posledne 2 trofeje.

Reagovat
Svatej

Už kvůli fandům jako jsi ty to vítězství víc těší

Reagovat
Pinturicchio

Těší mě, že díky mně máš z vašeho vítězství větší radost.

Reagovat
kiwwi

jednym slovom, tragedia

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to slovo mě vždycky napadne při pohledu na tvůj nick...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deywid

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Jestli zas Chelsea vyhodí trenéra, co jim vyhrál evropskou trofej, tak to budou fakt úplný šupáci takhle se chovat k manažerům, co s nima něco dokázali

Reagovat
Arbiter

my ho ale nevyhodíme, jemu končí smlouva

Reagovat
smazaný uživatel

tak smlouva se dá aj prodloužit...

Reagovat
Arbiter

ale není to vyhození

Reagovat
kiwwi

takto to tam proste funguje...vyhras trofej a letis (nevyhras trofej a letis tiez)

ale to vobec nevadi, pretoze maju nejakeho zazracneho sportoveho riaditela, ktory im narobi nakupy

Reagovat
r.mrazik

o manazera tam nejde...koncepci urcuje sportovni reditel,trener je jen ten typek,co rve v satne a mluvi na tiskovkach

Reagovat
vitasrp

To se nám tu zase sešli odborníci koukám..

Reagovat
r.mrazik

tak rejpnout jsem si musel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak :D Je řada na dalším :D Je to takový koloběh trenérů v Chelsea.

Reagovat
Talker

Jo, ja uz par tydnu premyslim, ze bychom si ho mohli nechat. Radsi, nez vykoupit Mourinha za 15 mega z Realu, kde ho nechteji.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Benitéz je dobrý trenér. Akorát fanoušci Chelsea ho nemají rádi, protože něco řekl tehdy, když ještě nevěděli co to Chelsea je.

Reagovat
kvasha16

v prvom rade ho nemaju radi fandovia z Anglicka, takze tvoja poznamka je uplne mimo

Reagovat
kvasha16

tym chcem povedat, ze je zcestne hovorit o tom, ze ti fanusikovia co na neho nadavaju este nevedeli co je Chelsea

Reagovat
vitasrp

Fakt seš nemocnej..

Reagovat
Talker

My se v tomhle proste neshodneme...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
spider_8

Tohle asi nepochopím. Já Benitéze nesnáším asi tak stejně jako když přicházel a i když se podívám na jeho trenérský působení v Chelsea, tak nic moc. Jediný co mu uznávám je, že perfektně zvládá velký zápasy, jinak z boje o titul udělal boj o LM, podělal tři trofeje (dvě snadný) a co se EL týče, tak první kvalitativně srovnatelný soupeř byla Benfica a s tou jsme měli štěstí. K tomu hnusný fotbal. Benitéz ven!

Reagovat
vitasrp

Já se s ním dokázal i vyrovnat, ale to jenom díky tomu, že řekl, že v létě odchází. Kdyby měl v plánu tu zůstat i další rok.. No, to bych vážně nepřežil..

Reagovat
spider_8

Já jsem se s ním popravdě nevyrovnal doteďka, naprosto mi znechutil druhou polovinu sezóny, díky bohu že už odchází. Fakt jedině ty velký zápasy zvládá parádně, to mu nejde upřít. Jinak mě fakt sere jak trenérskými praktikami, tak tím jeho ksichtem na lavičce

Reagovat
minoLFC

Vtipné by bolo keby tam prišiel Mancini

Reagovat
vitasrp

Jenom tak mimochodem...

Benitez told Spanish radio Onda Cero: 'What I am sure about is that next season Chelsea will be much better because they will spend £100m and they will sign three or four players

To zase bude léto.. Každopádně 4-5 posil odpovídá předpokladům, poněvadž v 18 tu sezónu fakt hrát nemůžeme..

Reagovat
kiwwi

jj, nutnost

Reagovat
vitasrp

4-5 nových tváří je samozřejmě nutnost, to ti doufám nemusím vysvětlovat.

Za 100 mega ale samozřejmě ne - to je jasná ukázka, že zase chceme rozhazovat..

Reagovat
Miguel19

Dyť je to kiwwi..

Reagovat
kiwwi

jn...kazdopadne, ja tomu fakt nerozumiem ze leto co leto podpisujete kopu hracov a furt nutne potrebujete dalsich (nehovoriac o tom, ze mate 5500 mladych perspektivnych hracov na hostovaniach)

ako ja chapem, ze mate uzky kader a tych hracov potrebujete, len nechapem ako je to mozne

Reagovat
vitasrp

1) Nemáme produkty vlastní akademie - zatím, těžko říct, jestli to někdy změníme. Ale aspoň ten Chalobah by se časem prosadit mohl.

2) Od roku 2007 do ledna 2011 přišli jen 3 hráči pod 25 let - jedním byl Bosingwa, který tu už není, druhý včera rozhodnul finále a třetí byl nejdražším náhradníkem na pozici levýho obránce v dějinách klubu..

Nám tam vznikla tak úžasná mezera.. Ukázka toho, jak se ten kádr tvarovat nemá..

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě jsem ještě stylově zapomněl na Sturridge - ten tu paradoxně taky už není..

Reagovat
smazaný uživatel

kto je ten treti hrac?

Reagovat
vitasrp

Žirkov..

Reagovat
vladis271

kokso

Reagovat
Svatej

Stejně bych tam nejradši viděl ty naše mladý kluky, i když na tuhle úroveň někteří prostě nemaj

Reagovat
Svatej

Navíc jsem si nějak extra neoblíbil Dembu... Romelu by se mi tam líbil víc

Reagovat
Robochelsea

A definitívne odpíšeme Chalobaha, De Bruynea a Lukakua... Radšej kúpime PORIADNE, PORIADNE drahých hráčov s veľkým menom...

Reagovat
kmotor corleone

ten vas novy lampard este zije? ako sa to volal, mccharon?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace a klobouk dolů před Chelsea za ten přístup, takhle se má chovat velkoklub.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

zpetne... IVANOVIIIIIC

Reagovat
Svatej

lamppaaard !!

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA ZASLOUŽENĚ !!! Nebýt pencle, nedala by Benfica ani gól.. Jinak mi ale bylo fanoušků Benfiky celkem líto. Je úctyhodné kam až se dokáže dostat klubový fotbal ze země s přibližně stejným počtem obyvatel a stejnou životní úrovní, jako je v Česku.. Portugalci holt nemají na svazu Peltu a spol..

Reagovat
Pinturicchio

1582. proti CHELSEA a ABRMAMOVICOVI

(A je mi u prdele, že to není "100")

Reagovat
Arbiter

Fuck you, fuck you very very muuuuuuuuuch

Reagovat
Pinturicchio

Jsi originální stejně, jako vaše chanty.

Reagovat
vitasrp

Ovšem ty tu vysloveně záááříš..

Reagovat
Pinturicchio

Složíte pro mě chant?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelny, nejenom prubeh, kdy to bylo 1:1, celkem koukatelnej zapas, uz to mirilo do prodlouzeni a akorat sem si v ty treti minute nastaveni, pri tom rohu rikal, to by bylo osklivy, kdyby ted padnul gol, a on fakt padnul, ale Ivanovic, i kdyz osamocenej to trefil paradne za golmana, kterej kdovi jestli by mel sanci, kdyby se natach. Husinu sem mel jeste dobrou hodinu pro ceremonialu. Druha vec a to obrovska je, ze by nikdo netipoval po vyrazeni z LM, ze by mohla Chelsea vyhrat EL, jiny tymy viz City, uz druhej rok za sebou na to srali, ze to neni pohar pro ne, ale Chelsea podcenovana, si pro tu trofej do sbirky dosla, tohle musi ocenit snad uplne kazdej A treti posledni vec, my Spartani se muzem aspon chlubit, tim, ze sme vypadli s vitezema, kdyz uz nic jinyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele