základní skupiny - skupina K
17.09.2009 21:05 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Sparta dvakrát vedla, o zaslouženou výhru přišla v nastavení z penalty

Neuvěřitelná pražská noc, především pak její závěr. Asi by málokdo před zápasem čekal, že Sparta bude po remíze nešťastná. PSV v závěru hned dvakrát rychle kontrovalo, především pak způsob druhé vyrovnávací trefy si vysloužil ohlušující pískot z ochozů výtečné Letné.

Úvod zápasu byl opravdu svižný. Po úvodní šanci hostů nebezpečně pálil Holenda, bohužel jeho střela těsně přeletěla břevno. Aktivita Sparty značně zaskočila nizozemského lídra, který najednou nevěděl, jak na svého podceňovanějšího soupeře hrát. První dvacetiminutovka se tak sice odehrávala v uctivé vzdálenosti obou branek, přesto byla mírná převaha pražského celku znatelná.

Fotbal samotný pak doplácel na chaotickou hru a nepřesné přihrávky, a tak dojem zlepšovali především hlasití fanoušci. Na konci půlhodinky přišla i první nebezpečná střela mezi tři tyče. Míč se šťastně na kraji vápna dostal k Zemanovi, který okamžitě pálil a až skvělý zákrok Isakssona zabránil krásné brance.

Sparta mohla během prvních pětatřiceti minut dvakrát či třikrát doplatit na nervozitu Hohenedera. K jejich štěstí si ani ofenzivní hráči PSV s míčem příliš netykali. Pražané měli hned několik náznaků, kterým nechybělo mnoho ke gólové příležitosti, nicméně nepřesnosti či nechtěný faul zabránil jejich zrealizování.

Tři minuty před koncem dostal dobrou příležitost z přímého kopu Žofčák, jeho střele ale chyběl důraz a lepší sklopení kopačky. Přes bezbrankový stav mohla jít do šaten s lepším pocitem Sparta. Ta si vypracovala několik slibných pozic, donutila svého soupeře k několika požluceným faulům a svou branku pečlivě a dobře střežila.

Druhá půle mohla pro český tým začít tragicky, když si přímý kop Lazoviče málem usměrnil do vlastní branky Wilfried. Jeho teč nakonec mířila jen těsně vedle tyče zkamenělého Blažka. PSV se po přestávce prezentovalo lépe, přesto mohl domácí fanoušky rozradostnit Wilfried, kdyby po snadném uvolnění mířil zpoza vápna o něco níže.

Po čtvrthodině druhé půle přišly velké chvíle Sparty, ani jedna ze tří střel během pár desítek vteřin však v brance neskončila. Po centru Kušníra střílel Holenda ke vzdálenější tyči, bohužel mířil natolik přesně, až rozezvučel samotnou konstrukci. Následná pohotová dorážka až k brankáři neprošla. Nebezpečí však nebylo zažehnáno a Wilfried z dvaadvaceti metrů nešťastně neuspěl s parádní přízemní střelou.

Spartu hnalo přes šestnáct tisíc fanoušků a na jejím výkonu to bylo jasně znát. Zemanův pokus slabší nohou byl ale nepřesný. Dvacet minut před koncem zahrozili také hosté. Dzsudzsak rozehrál trestný kop prakticky z poloviny hřiště, ve vápně si na jeho centr naskočil Manolev a nechybělo mnoho, aby zmrazil neúnavné diváky.

V 76. minutě pak konečně pražská Letná vybuchla radostí. Zemanův zkrácený roh v podobě přímého kopu se stočil na malé vápno, kde stál absolutně nehlídaný Hubník, který Isakssonovi nedal nejmenší šance svou ráznou hlavičkou.

V dalším momentu mohlo přijít okamžité vyrovnání, ale Hubník odzbrojil Lazoviče čistě a pod nohy Toivonena se pak neohroženě vrhl Blažek. Jenže to nakonec nebylo nic platné. Další nákop Dzsudzsaka z velké dálky skončil nešťastně u Reise, který pohotovou střelou v pádu nedal Blažkovi sebemenší šanci na reakci.

Touha Sparty po třech bodech před vynikajícím publikem ale byla silnější než ledová sprcha. Mladičký Kadlec ukázal neuvěřitelné nervy, když se dostal až k brankové čáře, kde se ještě stihl podívat a dokonale přihrát volnému Zemanovi na druhou stranu vápna. Ten pak střelou bez přípravy zamířil do protipohybu brankáře a pobídl tak diváky k další snaze o zboření stadionu.

Noc plná zvratů pražského štěstí v neštěstí byla nakonec dokonána v poslední minutě. Při rohovém kopu se vzájemně provokoval Wilfried s Lazovičem, který pak po zjevném strčení chytře pádu ještě něco přidal. Reis pak ke smutku fanoušků za brankou poslal Blažka na druhou stranu.

Závěrečná střela českého týmu pak mířila těsně nad břevno a body se tak nakonec smolně dělily. Okamžitě po konečném hvizdu rozhodčího se na skotského sudího snesl několikaminutový pískot, který pokyny ještě zvedal rozčílený brankář Blažek. To však již nic nemohlo změnit na dvojí ztrátě vedení nad lídrem nizozemské ligy, které nakonec stálo Spartu dva cenné body.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (411)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

sparta by mohla uspětz hraje dole ale kdo ví 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
vanGomm

Bude se to motat kolem remízy.Tip tedy X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
papanegra

1:1

Reagovat
M11

2:1

Reagovat
Shevchenko

2:5

Reagovat
smazaný uživatel

1.1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, nevyhrajete .)

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, začneme trochu konstruktivní debaty: Ale jo, vyhrajeme..

Reagovat
smazaný uživatel

V těch jsem mistr. Nene, nevyhrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, neprohrajeme..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty ustupuješ ? Před chvilkou jste měli vyhrát a teď už jenom neprohrát ??? Zejtra to bude jak ?

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak když neprohrajeme, tak přece můžeme i vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

No vy jste konstruktéři. Plichta by měla být minimum, snad Sparta 1-0 vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

To vstupují pokaždé všude s postupovými plány, no a z těch nakonec sleví na plány "udržet aspoň trochu čest...

Reagovat
Josifek

Ty můžeš být v klidu, ty už jsi tu svou na EF dávno ztratil , vtipálku ...

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu je to šašek

Reagovat
r.mrazik

plichtu vidim jako moznou...ono to PSV taky neni buh vi jak skvele...celkove sla holandska ligu trosku dolu...

Reagovat
Kapřík

To rozhodně, plichta by byla asi úspěch. Nicméně já doufám v kouzlo domácího prostředí a jejich skalp .

Reagovat
antonio13

Na holandany to Sparta umi, a ja ocekavam divokej zapas, jako ostatne vzdy kdyz se hraje s holandany

Reagovat
smazaný uživatel

0:0.... očekávám LB Kušnír, RB Hubník, CB Hoheneder - Řepka

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko.. Hoheneder přece nemůže hrát levýho beka..Viděl bych to spíš na Kroba.

Reagovat
10

píše Hoheneder CB, Kušnír LB

Reagovat
smazaný uživatel

I tak, bude hrát těžko pravák Kušnír na levým beku.. Takže result pořád úplně stejnej.

Reagovat
10

já pochybuju, že tam dá v takhle těžkým zápase Kroba...prostě nalevo pravák asi bude hrát tak jako tak

Reagovat
smazaný uživatel

Krob je už dlouhodobě jedním z nejlepších hráčů béčka.. Chovanec ho má vyzkoušenýho a je to první varianta po Pamičovi. Fakt hlavně DOUFÁM, že nebude chtít dát José nalevo Kušníra

Reagovat
10

nejlepší hráč béčka? to je snad nějakej argument? Krob by dneska shořel jako papír, kdyby dneska hrál...slyšel jsem, co předváděl nejen on v Mostě

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jsem taky slyšel.. No ale tady bude mít Řepku a Hubníka na stoperu. To se pak hraje úplně jinak. Přece nevěříš, že kdyby v Mostě hrál Kušnír, tak tam tu čtyřku nedostaneme.. Navíc pokud by hrál nalevo

Reagovat
10

to s tím nemá vůbec nic společnýho, mě stačí jak v defenzívě hoří Pamič a ten je o třídu lepší než Krob...takže tam radši uvidím Kušníra, kterej sice bude kopat přes nohu, ale dozadu to v poslední době celkem zvládá (pro mě překvapivě, ale fakt se zlepšil)

Reagovat
smazaný uživatel

Pamič je spíš defenzivní obránce a José z něho chce udělat něco podobnýho jako z Kušníra Kušnír odehrál 2 zápasy bez chyby vzadu a už se o něm povídá, že se zlepšil? Krob aspoň dozadu zvládá dobře..

Reagovat
10

tahle diskuse nemá cenu, stejně jako většina který spolu vedeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kusnir umi solidne i levou co jsem na nem vypozoroval ,pokud si pamatujes tak myslim i ten bohovsky centr na Holendu proti Pana byl levou,a neboji se i vystrelit levou ,,,,,ale jako jsem na rozpacich bud rozbit stoperskou dvojici a dat Nikyho do stredu a Hubnase na pravo a Kusnu doleva anebo vse nechat jak je a dosadit tam Kroba,ale jsem asi taky pro Kroba tu sanci si zaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem rozhodně pro Kroba.. Dozadu si svoje odběhá, a to je při absenci dvou hráčů, který by tam mohli zahrát teď asi nejdůležitější. Navíc, přesně jak říkáš, rozbít Hubníka s Řepkou to by byla velká škoda..

Reagovat
rufus

Hrát s Krobem proti PSV, no nevim, ale shořel by asi hodně rychle.. Navíc zdá se, že Chovanec s nim vůbec nepočítá, protože mu nedává žádný šance a to ani v českym poháru, kde navíc zkoušel Hohenedera nalevo, což nasvědčuje, že by tam mohl hrát i ve čtvrtek. A pro mě spolehlivější dozadu určitě Hoheneder než Krob

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec netuším jak je na tom Hoheneder rychlostně.. Ale tak je to aspoň taky možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak urcite to nebude takovy speedar jako Pamic ale nevypada jako takova zatazena brzda ,ale taky neco tusim ze ho ten Pepek tam nasadi i kdyz ja sem pro Kroba

Reagovat
smazaný uživatel

Já téže..

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ti dva spolu drzi Evropsky standart ,snad se pridaji dalsi k nim ,,,jako o svatou trojici vzadu se nebojim,,,,jen doufam ze Zemak udrzi super formu nez nam prchne,Honza Krob s Vacou se z toho nepodelaji,,,fakt doufam ze Vacovi se povede nejaka kombinacka ci prechod utocny protoze na nem jde videt hodne kdyz ma sebevedomi a kdyz ne ale je pravda ze posledni zapasy se chyta neuveritelne a i ja jsem nakonec rad ze neprivedli toho Matejovskeho,,a doufejme ze Prava strana bude utocit jako doposud a zaroven slusne branit ze Ondro ?A pak uz jen spolehejme ze tam neco vepredu Bony slahne,,normalne Marty me se poprve stalo snad ze si preju aby hral Holenda Tu jeho zarputilost a odhodlani proti Pana proste nejde prehlednout

Reagovat
smazaný uživatel

To snad néé Kdyby se hrálo na 5 záložníků s Kuckou a Vackem ve středu, tak by mohl být na hrotu Bony sám. Třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako na Kucku se tesim jeste vice ale nevim jak je to s nim jestli zvladne ten zapas od zacatku ale dle me taky moznost,ze by Vaca byl takovy volnas a Kucka by hral pod nim klasickeho CM,,,ale to proste by ho musel Zemak se Zofcakem hodne doplnovat Bonyho ,,no nevim ja jsem asi pro dva hroty ale druha varianta taky neni spatna,

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem vždycky pro, aby se začalo opatrně, a pak s přibývajícím časem to měnit..

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ted jsem si vsim ze nam to piska Skotak ,,,tak to by mohl tolerovat drsnou hru Bonyho ci Holendy a samozrejme Toma Ale taky vlasnte nevim jestli Holenda uz je ready od zacatku ,ta sestava je celkem orisek tentokrat na tech dvou postech

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme zítra jak to dopadne. Mě jenom mrzí, že tam nebudu moct být.. Pojedu asi až na Kodaň, nechceš zajít taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Me ted v pondeli zacina vyska v Brne,takze aspon zajdu na Spartu v Brne a kdy je ta Kodan?No ze by jsme se konecne sesli no je pravda ze v Patek skolu nemam,ve ctvrtek bych se moh utrhnout docela brzo nekdy kolem obeda abyjsme mohli jeste zajit pred zapasem nekam na pivko,,,ja bych asi aj sel covece a mozna bych vzal sebou aj nejake Spartana pokud nebudou lini Preci jen z nasi rodne riti je to daleko bydlime az u Breclavi ale kdyz jsem ted v Brne tak to me jede primy spoj to by problem byt snad nemel

Reagovat
smazaný uživatel

Až 16.12. To by se snad přece dalo nějak udělat, ne? Nebo bychom se mohli domluvit na Derby. To se hraje 3. 10. V Edenu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vidis na derby bych sel ,ono se to teda prelozi asi ,neverim ze to bude v sobotu ,snad to teda nedaji na pondeli to bych nejel,,,aspon bych se podival na vyhru na tom Edenu JJ na derby bych jel

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak se budu těšit.. Lístky si budeme muset ale sehnat už předem, abychom byli nějak pospolu.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se s tebou nejak domluvil ze bys to koupil napred,preci jen to mas bliz nez ja od cipu Jizni Moravy,,sak se domluvime a pak ti samo prachy dam,anebo bych ti je poslal na ucet

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, to se domluvíme..Určitě někdy budeš na icq, tak ti dám vědět pak tam.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty jo to je pred Vanocema az do rite,,,,tak to bych jel ale sere me to ze az tak za dlouho ja uz se tesil

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, já taky..

Reagovat
smazaný uživatel

LB Hoheneder, RB Kušnír, CB Řepka Hubník

Reagovat
10

Reagovat
irik

Sparta postoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, a kam???

Reagovat
10

do dalšího kola Gambrinus ligy, kam asi

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si odchod

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na třetí místo se skorém 3:8 a s 2 remízami a s jednou výhrou

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta može jít spat. 0:2

Reagovat
10

povíme si po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak vyhrajem 1:0 citim to v kostech,Bony se ukaze

Reagovat
smazaný uživatel

Kosti lžou...

Reagovat
homeles8

0:?

Reagovat
smazaný uživatel

I když nerad, tak to vidím na 1:3.

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

na levým beku bude hrát Hoheneder, stejně tak jako v Ondrášovka Cupu

Reagovat
cepinzcegamy

0:1 Lazovič v 64. minutě po rohu

Reagovat
stas87

0:1 pri troche stastia by sa domaci mohli nejak dokopat k bodu bo hra toivonen a to je momentlane asi najslabsi zaloznik psv...zbytocny nakup tesim sa na suboje repky a koevermanse na neho bych si stavil ze da gola

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám pocit, že PSV překvapíme a vyhrajem, jen aby pak nebyl pád na hubu tvrdší.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vypadá s počtem diváků? bude aspoň 15 000? má někdo info?

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, zjistil jsem si sám, tak prej se čeká 18 000 super

snad to kluci zvládnou

Reagovat
božský John

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

očekávám další sparťanskou ostudu... Sparta 0:3 PSV

Reagovat
smazaný uživatel

muzu se zeptat na predchozi ostudu ? dekuju ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Panathinaikos 3:0 Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem žádnou ostudu neviděl, ještě 2 minuty před koncem jsme mohli postoupit

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak... jde videt, ze si ten zapas asi moc nesledoval... samozrejme nezahral Sparta tak jak mela, ale urcite bych to nenazyval za ostudu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda to byla a pořádná. Přijet bránit od začátku výsledek 3:1?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nehrala aktivne a byla moc zastrasena. Coz se od tak mladeho celku dalo cekat. Stale si ale stojim za tvrzenim, ze neudelala ostudu. Kdyby Kalouda pred koncem promenil tu tutovku, tak tu pises uplne neco jineho nebo nepises nic, ale to je jen kdyby :-) No nic, kazdej mame na to jinej nazor a asi si ho jen tak nevymluvime, proto koncim tuto debatu;-)

Reagovat
Tomtaf

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek

Kušnír-Hubník-Řepka-Hoheneder

Žovčák-Kucka-Vacek-Kovba-Zeman(?)

Wilfried

Reagovat
cerwi

Žovčák

Ale jinak by to nebyla špatná sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to bude kříž... PSV není žádný velkoklub, ale zápas určitě nepodcení...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je tragický tým, který neumí útočit... Eindhoven si Wilfrieda pohlídá a na Letné rozhodně neprohraje, takže 02.

Reagovat
diastan

nj nic proti sparte ale taky si myslim ze to skonci prinejlepsim remizou

Reagovat
smazaný uživatel

Tragickej seš tady maximálně ty

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme..myslim tak 1:1,nebo 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehraje afellay???... ..jeden z nejlepších hračů PSV..

Reagovat
smazaný uživatel

jj dobry už sem sito přečetl..

Reagovat
smazaný uživatel

sparta dostane o-

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pro Barcu

Reagovat
Džeko55

Sparta - PSV 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

To Pavel: ohledně stránek wosaconcept.wz.cz: Nevim, estli ještě někoho vezmou, ale zkusit to můžeš, já za posl.dva měsíce + 60 kaprů, kdyžtak vzkaz do mailu,ne sem!

Reagovat
didosh

Tak teď je to na vás,když Slávka je tak chabá.........

Reagovat
smazaný uživatel

teďka škoda, ale isaksson parádní zákrok

Reagovat
cubinho

Sparta zatím výborně A obzvlášť Kušnír

Reagovat
Ligter

uááá tyč ... sice Holendova ruka ale tyč !

Reagovat
Ligter

jinak Bony

Reagovat
Ligter

ba ne ruka to nebyla

Reagovat
irik

Ten Hubník je neuvěřitelný .

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, takový škody na Letný, co ta Sparta nedá, to je smůla...

Reagovat
One-Real

Wilfried a Hubník

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Ligter

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Ligter

GOOOOOOOOOOOL

Reagovat
One-Real

gooooooooool Romaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně. Uf.

Reagovat
smazaný uživatel

on chce na seba naozaj silou mocou zarobit

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně, ač Baníkovec, tak Spartě dneska přeju. A vidíte, že ta naše liga na tom není zas až tak špatně.

Reagovat
didosh

Taky Baníkovec a taky přeju........

Reagovat
One-Real

A je to tady..

Reagovat
Ligter

a Sakra

Reagovat
Ligter

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Gool

Reagovat
Ligter

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

tá Sparta hrá fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkný.

Reagovat
Ligter

ale penalta

Reagovat
Ligter

trochu pseudofaul

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pěkněj zápas. Drama, pohádka, komedie i horror dohromady.

Reagovat
vitasrp

Paráda, další Collina je na světě Neskutečný, písknout takhle trapnou penaltu, to už zavání docela slušnou tlačenkou trošku zvučnějšího soupeře.. Úžasné představení rozhodčího, oni nakonec ti brankoví frajeři budou taky k hovnu, když si hlavní postaví hlavu a řekne si, že penaltu odpíská za sebemenší pitomost, ten za hřišťem s tím neudělá nic..

Těžko v Evropě může uspět český manšaft s kavlitou týmu, kterou má k dispozici, no a když pak rozhodčí v poslední minutě zatlačí a obere mužstvo o dva cenné body, pak už je to složité extrémně..

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že píšeš v afektu, ale je to jednoznačná chyba Bonyho.

Reagovat
10

vždyť si ho ten útočník stáhnul na sebe

Reagovat
vitasrp

Ne, je to chyba rozhodčího.. Bony tahal, útočník PSV tahal, naprosto normální souboj ve vápně při takovéhle standardce a pokud je rozhodčí chce pískat, fajn, ať je píská po celý zápas a nařídí třeba penalt pět, sice bude za idiota taky, ale když po tom tak touží.. Navíc ten frajer spadl zrovna ve chvíli, kdy ta postrkovaná mezi zmíněnou dvojicí byla prakticky nejmenší.. Ta pentle byla slušně vymyšlená, že Bony tahal taky, za to bych ho nehaněl, je to normální, když tě chytne útočník, je logický, že nebudeš jako dobrák přihlížet, ale čapneš ho taky, aby to bylo fifty fifty.. Akorát rozhodčí nesmí být vůl

Reagovat
10

jde o to, že to chtěl prostě písknout penaltu...takovejhle zákrok si tam pak najde vždycky...takhle to zařítnout, v takovým zápase

Reagovat
smazaný uživatel

A útočník nesmí být chytřejší než ty. Samozřejmě to píšu s nadsázkou, jen aby tady z toho nevznikla nějaká hádka.

Reagovat
smazaný uživatel

takovych souboju je při každý standartce va vápně hafo... stačí si jen vybrat který pískneš když to chceš písknout... bohužel to že to celý zápas přehlíží a pak si ho vybere v 91minutě je poněkud podivné... osobně doufám že ten rozhodčí si v evropě už nezapíská protože je celkem smutný když celý zápas bojuješ a ten rozhodčí ví že stejně nevyhraješ a vymyslí něco takového!! ve skotský lize si při zápasech trhaji nohy a nepískaji to a pak pískne tohle??? je prostě k smíchu jinak u Mcdonalda mě už neuvidí

Reagovat
10

se bude McDonald's divit, proč jim tak rapidně na Letný klesly tržby

Reagovat
One-Real

Komediant blbej

Reagovat
Pipo123

tak zápas som nevidel ale remíza pre Spartu je určite dobrá

myslím že je to úspech s PSV

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda Sparto, děkujeme

Reagovat
Ligter

Sparta - prostě výtečný výkon, tohle jsem dlouho neviděl, ani proti Panathinaiku.

Velká škoda a penalta si troufám říct, že nebyla. Jak řekl Bosák: ''Bony byl prostě víc vidět''.

Jsem hrdej na Spartu, snad to vypadá na dobré zítřky proti Kluži i Kodani. Ale i optimismus se musí krotit, nicméně Spartě patří pochvala.

Reagovat
smazaný uživatel

tragický výsledok, ale inak Sparta , takímto spôsobom z tej skupiny postúpia

Reagovat
F.Torres

ježiši, ti rozhodčí si snad vymejšlej penalty aby padalo víc gólů ne? viz Wolfsburg, Curych, PSV

Reagovat
10

hlavně že tam těch šašků je 5

Reagovat
F.Torres

je jich 5, ale ten hlavní je snad blbej a slepej dohromady

Reagovat
10

PSV nepředvedlo vůbec nic a odjíždí s bodem Sparta naprosto skvěle, ten domácí výkon proti Panathinaikosu nebyl náhoda

Reagovat
Ligter

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

To je najednou opitmismu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten rozhodčí koukal přímo na to no.. ale stejně to byl pěknej zářez

Reagovat
10

ta skupina je ale rozhodně hratelná, pokud se Sparta bude prezentovat takovýmhle aktivním stylem hry

Reagovat
10

bylo vidět, jaký maj ty mladý hráči Sparty sebevědomí...nebojí se hrát 1 na 1, jsou tam aktivní náběhy, vepředu kvalitní útočníci...fakt mám ze Sparty po dlouhý době dobrej pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy doma proti Panathinaikosu ?

Reagovat
10

Sparta takhle hraje i v lize, akorát by to chtělo proměňovat víc šance

Reagovat
papanegra

Sparta skoda, 3 body by se hodili, protoze to je celkem tezka skupina, celkem me prekvapila vyhra Kluze 2:0 nad Kodani. ale jinak za vykon

Reagovat
smazaný uživatel

tak mě výhra kluže teda ani moc neořekvapila!!! loni se ukazovali dobře v lize mistrů takže pozor na ně!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po dnešku je jasný, že Sparta jde do skupiny jako favorit. Hra byla vynikající, bohužel máme připosranýho trenéra, kterej nechá Vacka, kterej už od 60. (!!!!!!!!!!) minuty nemohl popadnout dech. Kucka měl hrát dříve, Holenda se snažil, ale pořád to není fotbalista. Zeman, Bony a Hubník dneska hráči zápasu.. Nutno taky podotknout, že pokud by soupeř ztratil Engelaara, tak dneska odjede s nehoráznou náloží. Absolutorium si pan Chovanec zaslouží také za to jak ke konci zápasu ještě zdržil hru střídáním. Rozhodčí komentovat nebudu ještě teď mě bolí palec z nakopnutého stolu, který už teď asi nepůjde použít.

Závěrem zvolejme všichni Sparta!! Praha!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

pěkný shrnutí...až na toho Chovance, dneska bych ho vůbec nehanil, spíš pochválil za to, že Sparta hrála hodně aktivně a že tam i po gólu na 1:0 poslal Kadlece

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co, i já jsem z televize viděl, že Vacek už nemůže, takovej 15 minut jsem řval, že si ten kluk není schopnej ani udržet míč na noze. Chovanec ho měl 20 m od sebe, to mi neříkej, že to neviděl.. A pak to střídání?

Za to jak jsme hráli aktivně může připosraný PSV, protože jsme samozřejmě začali s hodně defenzivní taktikou.. Postupem času jsme získávali na sebevědomí, protože PSV nic nehrálo.

Reagovat
Ligter

Reagovat
didosh

Takovou penaltu!!!!!!!!!!Ty zmrd! ukopnu ti ty tvé skotské vajca Takhle rudý zaříznout!!!!!!!!To klidně mohl písknout na opak vždyť ten holandský diliňák si na něm podržel ruce a evidentně rozhodčí na to čekal!!!!!!!!!Jinak smekám před Spartou až na nějaké pasáže nádhera A PSV?Absolutní ostuda reklama na holandskou ligu Oni za stavu 0:0 zdržují!!!!!!Takže PSV taky proto že nemám rád holanďany........

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, tak taky rozhodčí jednou uškodil spartě no..Spartě to ale nepřeju, na výhru měla.

Reagovat
smazaný uživatel

ČERNOČERNÁ SVINĚ Jinak pro zemana a hubnika

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, PSV nic nehráli, zbytečně ztracený body, jinak Zeman Hubník Kadlec Vacek Hohenneder rozhodčí

Reagovat
10

Hohenneder to měl těžký, hrál to přes nohu, na levým beku podruhý v životě...v druhým poločase už to bylo lepší

Reagovat
smazaný uživatel

já vim, že je to stoper, ale hodnotim jeho výkon a ten byl hroznej...

Reagovat
10

bohužel no, byla to tragédie...těžko říct, proč se bál Jozef dát tam Kroba...já bych se ale asi bál taky

Reagovat
didosh

Já myslím že je to tím že hrál přes nohu že skoro nehrává byl hodně nervózní ataky a to hlavně vázla komunikace myslím že to je vřeči že numí česky

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek nehrál zle!! Niklas to měl těžký ale hrál fakt otřesně no :-( je to škoda

Reagovat
Jajinek

Sparta se mi dnes velmi líbila, prezentovala se kombinačním fotbalem, Eidhoven si přijel pro bod a dost po haluzi si ho odvezl, i když skoro nic nepředvedl. Ani Slavia v Janově nehrála úplně tragicky, dnes to českým klubům možná nevyšlo výsledkově, ale herně vyloženě nezklmaly a Sparta přímo potěšila. Zato Italové dnes tedy nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta výborná, líbilo se mi to. Jde vidět, že Hašek je Hřebíkův učenlivý žák. Navíc má velké plus, že umí s hráči vycházet. Mrzí mě, že z toho nejsou tři body, černá svině to prostě nechtěla.

Ale nemůžu si nevšimnout, jak strašně dolů jde PSV Eidhoven. Ještě pár let zpátky byli postrachem pro všechny soupeře v Lize mistrů...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, PSV slaboučkej, o to větší škoda, že to nedotáhli.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty časy za Hiddinka, Geretse nebo Advocaata.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí to totálně posral...takovejch soubojů je při každé standartce hodně, navíc bylo to oboustrany....rozhodčí je obral

Reagovat
10

na tyhle penalty už si nikdo za půl roku nevzpomene, ale třeba Slávka na Ajaxu tenkrát měla taky vyhrát a zaříznul jí tam rozhodčí to se pak hraje blbě, když těm silným týmům pomáhaj i sudí

Reagovat
Sarlin

Jo ještě teď si vzpomínám na toho simulanta, ač nemám Slávku v lásce kudla se mi otevírala v kapse

Reagovat
10

já jsem Sparťan, ale tenkrát si to Slávka zasloužila a Suáreze od tý doby nemůžu ani vidět...

Reagovat
Sarlin

Ještě ty jeho oslavy potom co rozhodčí zapískal, navíc se dost podobá nepřizpůsobivým občanům.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Chlape mám to podobněm nejsem fanoušek Slávky(fandím v pohárech všem českým klubům a doma baníku) ale když vidím Ajax a nedej bože Suaréze tak se mi zvedá kufr

Reagovat
$dolar$

Misto toho abyste tady nadavali Bonymu tak ze sebe delate zbytecne blbecky nadavanim na rozhodciho Penalta naprosto zaslouzena

Dnesni vykon Sparty velmi dobry

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako bych ti vzal ruku dával ti s ní pěstí a říkal ti.. Proč se biješ??

Reagovat
$dolar$

Radsi se na to zase vklidu podivej a prosim objektivne

Reagovat
10

běž si radši pustit nějakej zápas Plzně

Reagovat
$dolar$

Co furt mate? Sparta hrala hodne dobre, ale penalta byla zaslouzena.

Reagovat
10

písknout takovouhle penaltu je prostě zářez, to se na mě nikdo nemůže zlobit...kdybych chtěl, tak takových zákroků najdu 10 na každý straně za poločas

Reagovat
$dolar$

Rozhodci pred rohem Bonymu domlouval, tomu to bylo jedno, a penalta tam nebylo o cem, to se proste piskat musi.

Reagovat
10

není ti divný, že seš jedinej kdo má tenhle názor?

Reagovat
smazaný uživatel

dolar by rád v reprezentaci Straku......

Reagovat
10

já jeho názory znám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sis na tu otázku sám odpověděl

Reagovat
$dolar$

Jako asistenta rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Ne, neni, jsem tu snad jedinej kterej nema rude srdce a koukal na dnesni utkani bez jakehokoliv fandovstvi ( az na to ze jsem mel vsazenou Spartu )

Reagovat
10

přečti si zejtra noviny

Reagovat
$dolar$

Proc bych si mel cist noviny?

Reagovat
10

aby ses přesvědčil, že tenhle názor na penaltu nemaj jenom Sparťani...

Reagovat
$dolar$

A jaky noviny, treba SPORT? Nebo rovnou RESPEKT? Ty mas dost.

Reagovat
10

ne, dost máš právě ty

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Ligter

Ale tak jaký teda? Když si chcem dobře počíst, tak kterým novinám důvěřovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je asi mladá fronta.. A není špatný ani Právo.

Reagovat
$dolar$

Pravo rozhodne ne MfD ( idnes.cz) je nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Právo je v pohodě, rád si ho přečtu.. Mají dobrou grafiku, čitelný články. Ale nejlepší je asi mladá fronta

Reagovat
$dolar$

No ja nevim , ale vetsina clanku na novinkach jsou smysleniny, a polopravdy

Reagovat
smazaný uživatel

Na Novinkách? Právo má svoje vlastní stránky.. Novinky k nim nepatřej.

Reagovat
$dolar$

Opravdu? ja doted zil s tim ze je to netova verze prava

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
$dolar$

Kdyz pujdes na novinky a sjedes misi uplne dolu tak tam najdes tohle - on-line magazín deníku Právo & Seznam.cz

Reagovat
$dolar$

Kdepa jsi fcbecko?

Reagovat
didosh

Já to viděl.......... Pssssssssst

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že MF Dnes je nej.

Reagovat
herbage

Novinky a iDnes jsou dvě velké žumpy. Jestli mi někdo chce nakukat, že idnes jsou kvalitní noviny, tak si stačí přečíst dnešní výběr článků na hlavní stránce: Přiškrtíme si peníze, souhlasí strany. Každá chce ale škrtat jinde, Jsem živnostník-milionář, vysvětluje své vysoké příjmy Dalík, Místo zbraněmi chřestí penězi. Bude Česko opět patřit Moskvě?, Žena se jela na koni pomodlit k soše na Václaváku. Antikomunismus, křičela Dva články ze 4 hrozí Moskvou, Ruskem či antikomunismem, holt kvalitní zpravodajství. Ale nevěřtě "nejdůvěryhodnějšímu portálu na českém internetu" Mimochodem, google dává podobným portálům své ratingy a idnes má 4/10, amatérské Blisty 6/10. Ať si každý udělá závěr sám iDnes je žumpa okresního formátu plná zatvrzelých antikomunistů, negramotných redaktůrků, nemyslicích ignorantů a popravdě je to na té úrovni článků vidět

Reagovat
herbage

To byla reakce na všechny, ne konkrétně na tebe. Jen aby se tu nepsalo, že si pletu idnes a MF Dnes. Samozřejmě že papírová vydání obou hlavních serverů jsou na tom o kvalitou lépe, ale i tak nemá české noviny cenu pomalu číst, prootže člověk se tam nci podstatného nedočte a když ano, tak už je pozdě

Reagovat
Ligter

Tak s MF souhlasím.

Reagovat
10

tahle diskuse neměla být o tom, jaký noviny jsou kvalitní, ale o tom, aby si srovnal svůj názor s názorem 99.8% lidí a zamyslel se nad tím, jestli náhodou není chyba na jeho straně

Reagovat
$dolar$

Ty blaho, ty jsi to dokazal tak rychle spocitat? Nepracujes ty na statistickym urade?

Reagovat
smazaný uživatel

S Paroubkem?

Reagovat
10

ne, odhadnul jsem počet příspěvků na českých serverech na toto téma a odečetl od toho ten tvůj názor

Reagovat
$dolar$

Asi tak jako Paroubek stale vykrikuje ze ho ma 90% obcanu rado

Reagovat
10

zajímavý...nikoho, kdo má rád Paroubka osobně neznám, ale názorů na tu penaltu tady vidím stovky...jediný, který se vyjímá je ten tvůj...takže to nebylo úplně vhodné přirovnání

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám v podstatě rád..

Reagovat
10

má rád Paroubka a nemá rád Grossa...hochu hochu...

Reagovat
10

jinak na ČSÚ koukám z okna, tak mě s nima neser

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam rok dělal. Ta pentle se dala písknout. Ale v tomhle případě to bylo přinejmenším necitlivé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Souhlas.........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to koukal.. Lazovič cejtil ruku, tak si ji chytil a Bonyho si přitáhnul. Chytrost útočníka, to stejný by udělal Inzaghi.

Reagovat
$dolar$

Ano na chvili si ji pritah coz ale Bonymu vubec nevadilo tak si na Danka lehnul a bylo Je jen a jen dobre ze se to pisklo Skoda ze zrovna v tomhle zapase ale piskat by se to melo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemělo ani omylem, takovej faul v 90. minutě se prostě nepíská..

Reagovat
10

když si tě přitáhne na zádech a pak spadne, tak logicky spadneš přes něj taky

Reagovat
$dolar$

No jejda, vlastne tam fauloval Lazovic Jste legracni jak jste vsichni zaslepeny, ja mel vsazeno na Spartu, takze i me to posralo, ale dokazu uznat ze ta penalta opravdu byla

Reagovat
10

nemá smysl se tady dohadovat s někým, kdo před sezonou vyhlašuje, jak Plzeň bude bojovat o titul

Reagovat
$dolar$

Nelzi

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak...penalta to byla naprosto jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť se drželi navzájem rozhodčí si může vybrat čí faul pískne a nejspíš proto se to nepíská!!!

Reagovat
$dolar$

Jj Lazovic si ho primo vysadil na zada pak neudrzel a spad, ale chapu no , drzet ho timhle zpusobem je hodne slozity

Reagovat
smazaný uživatel

bony držel lazovice lazovic drzel bonyho jestli si to nevidel kup si brejle!!!

Reagovat
$dolar$

Jj Lazovic ma na zadech takovou treti ruku a tou si Bonyho na svy zada vysadil ...

Reagovat
smazaný uživatel

normální lidi mají ruce dvě z čehož každou za sebe můžou sáhnout pust si to ještě jednou a zkus se kouknout jestli ho při tom pádu náhodou nedrží za dres

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi by ho ještě stihl štípnout do koulí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Penalta rozhodně zasloužená nebyla, je sice pravda, že se Bony nechal od šaška Lazoviče, který tam začal při tom rohu poskakovat jak postřelený srnec, naprosto zbytečně vyhecovat do přehnaně horlivého souboje, avšak používál k němu jen tělo, to spíš Lazovič si ho ze zadu přidržel a pak se svalil do předu tak, že ještě Bonyho trochu stáhl sebou na sebe, aby to vypadalo jako faul...ta penalta byla výsměch a ukázka vyčůranosti toho srbskýho sráče, ale je pravda, že by měl Bony takový soubouj psychicky lépe ustát.

Reagovat
Tomekcz

Kdyz vam Bony vystrilel postup tak ste ho oslavovali, ted mu nadavate do cernych sv.....

Reagovat
10

co to kecáš ty troubo?

Reagovat
smazaný uživatel

černá svině se nadává rozhodčímu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta cerna svine bola zakazdym len rozhodca..

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ten závěr byl jak z komedie, ale to vynechám.

Dneska se mi to líbilo. Do pětadvacátí minuty si to PSV zkušeně hlídalo, ale od té doby byla Sparta až do konce poločasu lepší. Ve druhé půli byla lepší dokonce o dost. Góly pěkné, některé akce velmi koukatelné. Dělá mi to radost. Jen tak dál.

Jinak - nejlepší v našem dresu asi Hubník, těsně za ním Zeman, výborně zahrál Bony, dobře mu sekundoval Holenda (na něj už fakt měním názor), Vacek taky několikrát pěkně vyvezl a něco vymyslel, ale jemu chybí drzost, nemá koule jít do většího rizika, což byla dneska v některých situacích chyba a ještě dobře zahrál Kušnír. Nejhorší byl jednoznačně, ale naprosto jednoznačně Hoheneder. Když měl balon, tak jsem se opravdu obával, co vyvede a že se mu toho dneska nepovedlo opravdu hodně. Jednoznačně hráč do divize

PSV dneska špatný, hodně špatný. Obranu mají propustnou, útok neviditelný (ikdyž nakonec dva góly uhaluzili ... ) a jedinou řadou, která se u nich dá vyzdvihnout, tak to je záloha

No, před zápasem bych bod bral, po něm je to prosě málo, ale to se takhle v emocích zdá. Časem tenhle bod možná bude mít možná daleko větší váhu .

A nakonec - diváci , atmosféra , mladý tým Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hoheneder je fakt chudák.. Holenda začíná vypadat, že mu i na tý Spartě záleží, to je dobře.. Ale pořád to ještě není fotbalista, to zpracování je naprosto příšerný

Reagovat
smazaný uživatel

já sem se křížoval už když sem se dozvěděl že má hrát nalevo!! na stoperu by tak nehořel si myslim!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže kdo by tam nalevo jinak hrál? Jedině Krob...

Reagovat
smazaný uživatel

no horší by to bylo těžko ale já chápu že to pro něj muselo být fakt těžký!! nehraje a když má dostat šanci tak na pozici na který on hrát prostě nemůže (na beka nemá techniku,rychlost,postavu a ještě to měl přes nohu) na druhou stranu třeba kdyby tam byl krob tak sme prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak..

Reagovat
Kapřík

Pod to se podepisuju . Z PSV mě nějak víc zaujel akorát Lazovič. Ale co, bod dobrej. Snad si u nich to dnešní renomé nepošlapeme.

Reagovat
10

Reagovat
Ligter

Dobře si to napsal.

A uvidíme, výhra to být mohla, ale třeba i bod bude dobrý, v závislosti na ostatních výsledcích.

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby to nechtěl písknout tak to neudělá to je všem jasný, ale proti tomu co provedl třeba rozhodčí Sigmě na Goodison Parku nebo včera Lutychu je to opravdu jenom takový nepatrný zářez.....dejme tomu že Sparta hrála dobře a v konečnym součtu ani ten bod není špatnej....

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ano Lutych včera nehorázně zařízli.....

Reagovat
smazaný uživatel

má bejt ironie? jestli jo tak dost nemístná...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Zemana mám velkou radost, pokud na sobě bude dál pracovat, roste nám velmi kvalitní křídlo. A ty potřebujeme v reprezentaci jako sůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman tímto způsobem by z něj jednou mohl být velký hráč nakonec byl zařazen mezi světové talenty tady EF čemuž se většinou každý diví ale letos ukazuje že by to nemuselo být tak mimo

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO OPRAVDU VELKÁ ŠKODA!!!

Reagovat
fantomas

Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že je dobré uznat, že sparta hrála dobře, obzvláště zeman, hubník!!!Ale PSV hrálo na půl plynu, proto bych to nějak zvlášť nepřeceňoval. Buďme rádi za bod.

Reagovat
10

na půl plynu? nezlob se na mě, ale to jsou blbý kecy...Sparta hrála dobře a to byl ten důvod...nevím proč se každej takovejhle úspěch a dobrej výkon musí shazovat tím, že soupeř hrál na půl plynu

Reagovat
smazaný uživatel

proč by hráli na půl plynu? ještě jim snad nezačala sezóna, jako v případě Pana? taky tě teda nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to se na mě nezlobte vy, já výkon sparty ač ji nemám rád neshazuji, ba naopak. Ale jestli si myslíte, že PSV hrálo na stoprocent a šlo za vítězstvím, tak to mám naprosto opačný názor a zápas v holadnsku tomu bude důkazem...

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme...

Ale nějak si nedokážu představit, jak jim trenér před zápasem řekl: hrajte na půl plynu, hrajete jen se Spartou...

Reagovat
Ligter

Nic proti, ale trochu mám poci, že je ''tady'' zvykem po nějakém dobrém výsledku tvrdit, že soupeř hrál na půl plynu apodobně. Živě si na to vzpomínáml po tom, co jsem vyhráli v Německu 0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, vždycky se najde rejpal

Reagovat
Ligter

A zajímalo by mě jestli je to ''česká klasika''. Snad ne :D

Reagovat
10

je

Reagovat
Ligter

Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

:-) Rejpal:-D. Když to pojmu kriticky, tak řeknu, že to hráči PSV odchodili, netlačili se do šancí, hráli pasivně, čekali co vymyslí soupeř a začali hrát i dopředu vždy až po obdržené brance. Proti tomu se snad nedá nic namítnout. A podruhé opakuji, že ač nesparťan, tak říkám, že byl jejich výkon dobrý a v rámci evropských soutěží, je to jediný bojeschopný tým, narozdíl od slávie, jejíž hra mi poslední dobou přijde jako zpomalený film!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta se zbytečně poté, co dala vždycky ´gól, moc stahovala. První obrdžený gól na vrub Hohenedera, druhý tak trochu nešťastná chyba Bonnyho. Jen by mě zajímalo, zda by tohle pískl ve skotské lize. Sparta by si na PSV zasloužila taky remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, hlavně že víš, jak ten zápas bude v holandsku vypadat... , první polovina komentáře je ale stoprocentní pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Zpívej kdo jsi sparťanem...

Pokud takhle zahraje Sparta i příště, tak

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bylo super, pro tak mladé mužstvo jaké dnes má Sparta jsou to velké zkušenosti do budoucna, ale nesmí zase všechny nejlepší hráče prodat. Líbil se mi Kušnír a Zeman. Nejistý byl Hoheneder, bylo na něm vidět, že je zvyklý hrát tak max. na stoperu. Jinak je škoda, že se nepodařilo vyhrát a ta PENALTA v závěru je NAPROSTO NECITLIVÉ vstoupeni ROZHODČÍHO do zápasu. Vždycky jsem myslel, ze rozhodčí z ostrovů připouští někdy trošku tvrdší hru a souboje na hraně, ale písknout penaltu za "faul" na hráče, od kterého je míč min. několik metrů jen ukazuje na amatérismus a diletantství rozhodčího. Na Bonyho se nezlobím, myslím, že teď bude mít ještě větší motivaci do dalších zápasů GL a to bude jen dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Juju, hlavně se tim nesmí Sparta nechat rozhodit a i nadále hrát s odvahou a postup ze skupiny by nabral realných obrysů!

Reagovat
smazaný uživatel

jak to tak vypadá, tak z prvního asi pude Kluž, ale kdo s ní?

Reagovat
$dolar$

Tezko rict, kdyby se hralo jen doma tak by mela i Sparta sanci, ale bojim se ze venku je Sparta opravdu spatna

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnaná skupina.. Věřím Spartě a Kodani.

Reagovat
smazaný uživatel

Kodaň teda nee. Já si dovolim tipnout, že první bude Kluž, Sparta si to s PSV rozdá o postup a Kodaň poslední, její výsledky jsou takový nijaký

Reagovat
smazaný uživatel

No já doufám, že tam budeme hlavně my.. Máme na to

Reagovat
smazaný uživatel

Tu Kodan nemůžeš myslet vážně, že ne???A PSV je jasný favorit na postup a nic na tom zápas na spartě nezměnil. A přesně jak řekl Táborský, přijeli si pro bod, získlali bod! A Cluj se Spartou budou bojovat o postup, Kodan na to nemá ani náhodou...

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme.. Já je viděl akorát minulou sezonu, a tu hráli super.

Reagovat
smazaný uživatel

chce to vyhrát dva zbývající zapasy doma + něco ukopat v kodani a věřím v postup!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kluž a PSV.

Reagovat
$dolar$

Taky myslim

Reagovat
smazaný uživatel

PSV udělalo dneska velký krok, Kluž vypadá silně, ale uvidíme, já bych Spartu ještě neodepisoval

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to vyrovnané, ale o prsa věřím více PSV...

Reagovat
Tsigi

Dneska jsem poprvý vyloženě fandil Spartě možná to byly piva, mořžná atmoška v Tipáči, ale Tulipáni si to nezasloužili ta penalta byla komedie. Zeman se snad vyskiluje a jednou do repre, zrychlení má neuvěřitelný

Reagovat
Godwinson

Skotský rozhodčí pískne takovou penaltu? Ne, že bych byl fanouškem Sparty, ale to mě celkem rozladilo ...

Reagovat
didosh

Taky mě nasral Bosák když řekl že Vacek nejde vůbec vidět!!!!!Mě se líbyl

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Godwinson

mně taki

Reagovat
$dolar$

Kluci bud to delate schvalne a nebo jste vazne hloupy

Reagovat
10

zapomněl si ještě na jednu možnost - že seš trouba ty...existuje pro tebe vůbec tahle možnost?

Reagovat
$dolar$

Pokud ti prijde normalni - libYt a takI , tak to potom jo

Reagovat
10

viz. dole

Reagovat
10

teď se ti omlouvám, nevšimnul jsem si, že to je k tý hrubce...spíš jsem reagoval na tvoje příspěvky nahoře

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

dolare,

zaprvé - ty jsi poslední, kdo by měl někomu vykládat o chytrosti a (ve tvém případě) hlouposti

a zadruhé - kluci jsou hloupÍ, podle vzoru mladÍ - to e taky o té chytrosti a hlouposti.

To je tak vše, co ti ke všem tvým nesmyslům napíšu a jdu v klídku a v phodičce ulehnout do regálu.

Měj se a přeju ti, opradu ti ze srdce přeji, abys jednou dostal rozum a zjistil, že se člověk může realizovat i jinak, než hloupým rýpáním na diskusích. Ono i tohle se musí umět a to ty zrovna neumíš, takže i z tohohle pohledu bych ti doporučoval jít hledat štěstí v něčem jiném. Snad tu "tvojí" činnost najdeš a my budeme mít konečně pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
$dolar$

Tak zaprve kluci mohou byt mladý A zadruhe nechapu proc se do me navazis A zatreti nikde nikoho neprovokuju a opravdu jsem presvedcen na 100% ze penalta byt mela.

Reagovat
cubinho

Kluci jsou a vždycky byli mladí...nauč se česky...ikdyž to pro Plzeňáka bude asi těžké.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
didosh

A co potom pro moraváka

Reagovat
cubinho

Moraváka? Byls někdy na Moravě?

Reagovat
didosh

To je vtip????????Já tu žiju!Mikulovsko jestly ti to něco říká

Reagovat
$dolar$

Nadhera jak vsichni chapete ironyy

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť to evidentně udělal schválně.. Ironie.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak nic..

Reagovat
$dolar$

Reagovat
cubinho

Reagovat
didosh

Dík!!!!!!!!Ale tady přeci ani o ten pravopis nejde........

Reagovat
didosh

Hrál fajnově typický střední záložník rozdával balony stahoval se pro ně obcházel protihráče hlavně toho Toivonena ten tam byl jak namalovaný A ještě mě celkem překvapil Hušek Jinak Hubník,Kušnír,Zeman Bony dnes nebyl tak vidět(teda až na tu pecku)

Reagovat
Ligter

Bil skvělí.

Reagovat
didosh

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

To mě teda moc né, záhral už i daleko lépe. Kucka ho měl vystřídat daleko dřív. Škoda že je stále zraněnej Kladrubský, ten by se mi tam dneska taky líbil...

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Hohenedera, nebo Huška..

Reagovat
smazaný uživatel

místo huška tam měl být Kucka od začátku nebo kovba ono je to celkem jedno kdo tam místo něj bude!!

Reagovat
smazaný uživatel

třeba i futro by zahrálo lépe ba né, zase tak špatný nebyl, sám se divím, že nehrál Kovba, asi Chovance moc nepřesvědčil v GL

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to chce točit což je celkem rozumný no dneska nehrál špatně ale oproti tomu co hrával dřív je to bída

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně.. Pořád ho mám zafixovanýho jako jednoho z nejlepších DM v lize, bohužel po tom zranění se vrátil ve strašně mizerný formě

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak po tom zranění je jak vyměněný!!!pokud se nepletu tak byl myslím přes půl roku mimo ne??? před zraněním to byl pomalu hráč pro repre!!! nezbývá než doufat že se vrátí na úroveň na které býval, mladý ještě poměrně je!! já mu to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

*libil

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá smysl truchlit, Sparta teď musí ukázat v Kodani, zda má dostatečnou kvalitu a dánský fotbal to většinou docela umí, i když je to s odřenými uši.

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a přišli by jsme o Toma na zbytek zápasů a dostali strašlivou pokutu, fakt inteligentní příspěvek

Já se trochu divím Blažkovi, že v jeho letech se nechá takhle vytočit. Chápu, že jde o emoce, ale je to profík, tak by se měl dokázat krotit

Reagovat
smazaný uživatel

Zatleskal mu za předvedený výkon.. Jen rozhodčí, který má špinavé svědomí mu za to může dát žlutou kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ty jsi tu nějak furt ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou musím být pořád na netu

Reagovat
smazaný uživatel

práce? já měl za to, že děláš nějakýho barmana ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jenže teď nikde nedělám a tu práci si hledám, stejně jako bydlení.. Je to dost na nic.

Reagovat
didosh

Naprostý souhlas........špinavec

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys ve Spartě vydržel, tak se to nestane.

Reagovat
Godwinson

jinak chtěl bych tady pochválit ČT za parádní výběr hostů, vybrat Slávistu a Sparťana, parádní diskuze :)

"Myslíte si, že mohl Vaniak udělat víc ?"

"No měl to na ruce, jestli se bál tyče nebo nevim, škoda"

"Vaniak byl fantasticky u tyče za zdí"

Reagovat
10

jo, to se mi taky líbilo...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně Pavel Kuků a Sigi jsou legendy

Reagovat
Godwinson

to rozhodně jsou, ale v jednom studiu při zápasech Slavie a Sparty jsou ještě k tomu hrozně vtipný, ač nechtěně

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně to sou týpci jak hovado kdo zná ví o čem mluvím

Reagovat
smazaný uživatel

pro Kuku a Sigiho, dva šoumeni dobrý výběr hostů, bavil jsem se jak při sledování Novot

Reagovat
smazaný uživatel

Kozohorský je taky dobrej šoumen

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, hlavně než se vždycky vykoktá

Reagovat
smazaný uživatel

pořád je tam po Bosákovi nejlepší

Reagovat
didosh

Taky jsem si říkal........Přidávám pro ně taky svůj

Reagovat
smazaný uživatel

Vaniak není tak na vině. to ta obrana a úlek z toho, že Sešitci zase hráli venku na velkém stadiónu. Jediný, kdo se snažil byl Hloušek a trochu Krajčík.

Reagovat
10

po tý šanci Šenkeříka - Siegl: "Pavle, to seš úplně ty..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

to samé s Hubníkem ... no já se fakt bavil ...

"Opravdu skvělá akce, výborně si našel prostor, setřásl obránce a skvěle zakončil, výborná akce"

"Já myslim, že měl velký štěstí"

Reagovat
cubinho

Konečně to ve studiu nebylo jen to trapné tlachání jak to tak občas bývá...ikdyž, včera mě prozměnu přkvapil Vlášek - byl celkem vtipný

Reagovat
10

on je rozdíl v tom být k smíchu a být vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Studio dobrý ale ten co komentoval Slavii tak to sem se nestačil divit co sem se dozvěděl ten tam z Janova dělal druhou barcelonu a pasoval je na 2krát lepší klub než je zbytek itálie!!

Reagovat
10

to je pravda, člověk by si podle něj skoro myslel, že takovejhle tým hrál v Itálii naposledy za dob Van Bastenova AC, nebo Platiniho Juve

Reagovat
frank

Skvělej zápas, ale ten závěr - škoda slov Ale zase jsme dokázali, že se skvělým publikem můžeme porazit kohokoli. Sparta!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne jsem dorazil domu a trochl vychladl abych ten nas skvely vykon mohl posoudit a popsat...

Videl jsem uz hodne zariznutych zapasu ale tohle byl majstrstych po nekolikerym shlednuti ted videozaznamu - ano,strkanice to byla,ale faul??mel tam Bony sice ruce,ale ty v tom souboji nehrali roli a nezlobte se na me ale tohle odpiskat v 90. minute navic jeste x sekund pred tim nez alespon tim smerem letel mic,no proste pan zpicenej rozhodci mel budto vsazeno hodne penez na kriz nebo neprohru PSV a nebo mel od PSV slibenou dvoumetrovou plazmovou televizi philips

Jinak tleskam nasim klukum jeste ted za to co predvedli,za to jak do toho dali ne 100 ale 120% toho co vubec maximalne mohli.Jiste PSV taky melo par sanci az mi zatrnulo ale myslim ze vysledek 2:1 by idealne odpovidal tomu co se na hristi delo,jestli takovyto vykon budeme podavat nadale,absolutne se o postup neboji a doufam ze to konecne zavrelo hubu vsem tem mamlasum co tvrdili ze hraje Sparta stale spatne,protoze tohle nebyl v letosni sezone vubec ojedinely vykon,jen se bojim aby nam v konecnym zuctovani tyhle dva body o ktery nas sproste obral rozhodci nechybely

Ale jeste neco musim rict - atmosfera kterou jsem dneska na stadione zazil,o tom si muzou ostatni kluby nechat jen zdat,nadherny celostadionovy choreo a k tomu nadherny fandeni nejen celyho kotle ale cele protilehle tribuny skutecne skoro celych devadesat minut, vcetne okamziku po vyrovnavacim golu PSV Verim ze stare casy jsou konecne zpet

Sparta Forever

Reagovat
smazaný uživatel

az ted jsem si vzpomnel na jeden dulezity detail ohledne te "penalty" - vsichni rozhodci vcetne toho hlavniho zmrda byli skoti,zajimalo by mne tedy kolik odpiskaji penalt behem tamnich zapasu, pri kterych podobnych "faulu" jsou ve vapne za zapas desitky ale to je jen o duvod vic proc ta penalta byla zariznutim jen rikam to znova,doufam ze nas tyhle dva body nebudou stat postup

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě tam šlo hlavně o to že míč letě úplně někam jinam a i kdyby se tam s nim Bony nepošťuchoval tak by do hry stejně nezasáhnul... ale potom teda nechápu proč se Bony nechal vyhecovat k takovýmu strkání

Reagovat
clinger

nebreč.sám říkáš že jsou ubrečení slávisti:)

Reagovat
Staenly10

Skvělý výkon Sparty? Ano,sparta hrála mírně nadprůměrně,ale bylo to dáno spíše otřesným Eindhovenem...

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, ale teď tady zasmrádla závist

Reagovat
Staenly10

Tak chápu,že se to tak může zdát,ale Eindhoven mě opravdu zklamal...

Reagovat
vanGomm

Sparta hrála opravu dobře musím jen chválit.Jen mě vadí,že tu někteří pišou,že je rozhodčí zařízl atp.Ten rozhodčí na ten souboj koukal z blízka a pěkně dlouho.Byla to chyba Bonyho a né rozhodčího.Je zajímavé,že když Slavisté spílají rozhodčímu tak ti samí o nich hned napíší,že jen brečí.A ještě pro ty co tu ještě exhumují Colinu.Bylo to tenkrát jasné stažení a penalta tím pádem jasná.Pro mě je v této skupině favorit Cluj.O druhém postupujícím se asi rozhodne v zápase Eindhoven-Sparta.Pokud tam Sparta prohraje bude to s největší pravděpodobností konec.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty máš na penalty přísný oko koukám!! jestli tam to temknrát měla být penalta tak to můžem začít hrát basket!!! takovej faul by se nepískal ani na půlce na tož ve vápně!!!

Reagovat
vanGomm

Musíš se na to koukat nezaujatě.Ten zákrok jsem viděl mockrát.Bohužel ho Jiří Němec stáhnul.Znovu opakuji penalta byla nařízena zcela správně.Jen pro zájímavost Jiří Němec udělal těsně před tímto EUREM to samé v přípravě s NSR a byla také penalta.A také nařízená oprávněně.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten zákrok na Jendu Kollera proti Řecku 2004?

Reagovat
Liquid

ten si nikdo nepamatuje, já pamatuju Suareze jak skočil plavmo popiklovsku s hurónským křikem a sudí mu to v nastavení sežral

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jestli myslíš že to co písknul Collina měla být penalta tak to asi nemá cenu nic dodávat!!! asi jen to že jestli by se měly za tohle pískat penalty tak by každá standartka a každej balon co letí do vápna znamenal penaltu!!!

Reagovat
didosh

Ty jsi blázen ne?????Ze skupiny postoupí Sparta a Cluj!!!!!Pro mě je Sparta favoritem sk.

Reagovat
vanGomm

Já tvůj tip respektuji a nikdy o Tobě nebudu říkat,že jsi blázen.Byl bych Ti velice vděčný,kdyby jsi respektoval i ten můj.

Reagovat
didosh

Tvůj tip samoz.respekt.ale s těma pentlema nesouhlasím!!!!Byly přinejmenším hodně přísné nély nebyly..........

Reagovat
vanGomm

Podívej řeknu to takhle,když je penalta nařízena proti našemu týmu říkáme jim,že byla přísná,diskutabilní,vymyšlená,zařízl nás atp.Naproti tomu,když kope penaltu náš tým byla jasná zcela evidentní.Chtělo by to občas nadhled a trochu té ojektivity.

Reagovat
didosh

Nééééé tak to neberu když písknou pecku pro nás a třeba neměla být neříkám že byla jasná ale mám radost že byla a je mi úplně jedno že je třeba vymyšlená př:EURO 2000 proti Francii faul na Méďu byl před pokut.územím ale rozhodčí foukl pecku tak jsem slavil.......... I když to nedopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Co si tu hraješ na nadhled a objektivitu?

Jak můžes srovnávat jasne stažení za dres od Němce a naprosto normální oboustranný přetlačování tělem????Pokud to včera měla být penalta,tak by musela být písknuta při každém rohu v každém zápase a nemusely by být rohy,ale rovnou penalty chytráku.Hráči se pokaždé drží a přetlačují a penalty se nepískají.Neřeknu penalta za drzení nabíhajícího hráče ale tohle ani držení nebylo.Utočník strkal do Bonyho zadní částí těla a pak skočil šipku a míč byl uplně jinde.

Reagovat
didosh

Taky k té pecce na EURO sám de Boer přiznal že ju hodně přifilmoval

Reagovat
vanGomm

Pokud by to držení,které je mimochodem samozřejmě faul začali rozhodčí trestat penaltama.Somozřejmě všichni rozhodčí a ve všech zápasech.Tento nešvar se poslední dobou rozmohl v každém zápase.Chápu,že když se to jednou za čas odpíská a teď to bohužel postihlo Spartu,tak to většinu lidí naštve.Jsem za tahání a držení ve vápně pro penalty.Potom by to hráči samozřejmě přestali dělat.

Reagovat
didosh

Třeba já fandím AC a když si vezmu Nestu co on takových faulů v zápase udělá to by ACčko prohrávalo každý zápas hodně vysokým rozdílem........

Reagovat
vanGomm

Každý hraje tak co mu rozhodčí dovolí.Neboj,kdyby mu to začli pískat brzy by přestal.Navíc by to udělal v zápase max 2x po druhé žluté je totiž červená.To je jako v normálním životě,co se nevyplácí to se taky nedělá.

Reagovat
didosh

Svatá pravda

Reagovat
smazaný uživatel

No a rozhodčí celý zápas tyto zakroky nepískal a v 90.minutě se rozhodl,že to najednou pískat začne.Jasnej zářez.

Jinak by muselo být během zápasu těch penalt mnohem víc a to i po zakrocích třeba na Bonyho při standartkách Sparty.

Reagovat
didosh

Já jsem to prostě taky jako penaltu neviděl a strašně mě to nasralo

Reagovat
Liquid

Jak sem čekal, toto je nejslabší skupina ze všech, postoupí určitě Kluž. Jinak ta penalta byla jasná, tady zas skoro každý sparťan ubrečencem. Rozhodčí 2x písknul a 2x domlouval i Bonnymu, ne ten blbec Lazoviče obejme a ještě ho povalí, v nastavení, přímo před rozhodčím, amatérismus největího zrna. Sparta ale byla lepší, PSV si přijel pro bod, což vzhledem tomu, že když prohrával okamžitě srovnal, je trochu slabý, Sparta je k poražení.

Reagovat
smazaný uživatel

každej tým je k poražení

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme,že je Sparta k poražení.Pokud vím tak měla podle prognóz jasně prohrat,ale nakonec byla celý zápas lepší a měla vyhrát.Udělala nám velkou radost! Eindhoven hrál to,co mu Sparta dovolila.Určitě jim trener nepřikázal,že nesmí jít nikdy do vedení a že mají začít hrát,jen když budou prohravat.Pokud byla penalta jasná,tak by musela být pískána penalta při každém rohu v každém zápase!Hráči se vždycky drží a přetlačují.A tohle nebylo žádné evidentní držení za dres nebo něco takového.To bylo oboustranné přetlačování tělěm a za to jak sebou placnul,když předtim tlačil proti Bonymu,by zasloužil spíš žlutou kartu.Navíc míč letěl uplně jinam. 99% lidí s tim souhlasí,ty seš to 1%. Chápu,že antisparťan má radost,že Sparta nevyhrála a musi napsat neco o ubrečenosti,ale výkon našeho týmu nám musí ostatní fanoušci a zejména fanoušci ubrečené Slavie zavidět.On je totiž rozdíl po zápase "brečet",že rozhodčí písknul v poslední minutě penaltu proti nám za běžný nezákrok a brečet,že rozhodčí nepísknul dost penalt pro nás!

Reagovat
Melda

Naprosto stebou souhlasím, Bony sice měl víc přemejšlet ale bylo to oboustrný přetlačování, ten komickej výkon toho cápka jak tam nejdříve vykopával nohama jak kůň, to sem ještě neviděl.nic prosti Slávie nemám, sem Spaťan.Ale tohle "brečení" to je fakt trapný.Může nás myslim těšit, že Spartička podala víkon, za který by se nemusela stydět ani v lepších ligách světa

Reagovat
M11

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Když PSV nemůže, tak UEFA pomůže...Nevadí, Sparta postoupí a ve vyřazovacím kole je zase někdo podrží..l.

Reagovat
stas87

ty vole co tu niektory pisu...ako keby ste neznali danka pri rohu stale pred brankarom na kontakt uz takto pre svoj tim ziskal niekolko penalt bony je prachsprosty pitomec najprv mu dohovori on kyva ze rozumie a nakoniec ho stiahne..ako penalta velmi diskutabilna ale ak sparta nepostupi tak vie komu podakovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim všechny

Nejlepší fanblog Liverpoolu na světě najdete TADY

http://lfc4ever.blog.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

sparta si zaslouzila vyhrat ..skoda no ...ale penalta mela byt..sparta hrala lip ,ale jinak dobrej fotbal :-)

Reagovat
irik

400. za Spartu !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trapáci slavia je nejlepší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele