základní část, 4. kolo
29.08.2015 19:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

SC Heerenveen - PEC Zwolle 1:1

Zwolle dalo zapomenout na poslední nevydařená vystoupení na Stadionu Abeho Lenstry a domů si odvezlo vytoužený bod za plichtu 1:1. Heerenveen vedl po půli, v té druhé ale těsný náskok ztratil. Hosté tedy zůstávají i po čtyřech kolech stále neporaženi, domácí už potřetí v sezóně remizovali.

Hostující kouč Ron Jans už před utkáním avizoval, že i s nerozhodným výsledkem by byl spokojený. Přání se mu nakonec vyplnilo. Zwolle v Heerenveenu prohrálo třikrát v řadě, přičemž poslední dva zápasy z předchozích dvou sezón pro něj dopadly opravdu hrozivě. Tentokráte ale předvedlo slušný výkon.

Přitom už zkraje utkání to pro hosty zase vypadalo špatně. Ve 4. minutě si Larsson ve středu hřiště našel snadno svůj prostor a parádní střelou k tyči překonal brankáře Begoise. Domácí byli i nadále lepším týmem a osamocený Larsson mohl o pár minut později navýšit vedení, nebýt dobrého zákroku Begoise.

PEC měl v prvním poločase štěstí, že již neinkasoval. Směrem dopředu toho moc nepředvedl, ale do kabin hráči odcházeli za určitě hratelného výsledku. Do hry nastoupil ve 46. minutě Thomas a ofenzíva najednou ožila. A v 59. minutě přišlo na řadu vyrovnání. Becker zprava poslal míč na úplně volného Veldwijka, jenž neměl problém skórovat.

Heerenveen mohl navrátit vedení na svou stranu díky dvěma šancím. Nejprve se táhlou střelou, která se ještě lehce otřela o obránce Marcellise, mohl prosadit Cavlan, nicméně jeho pokus skončil těsně nad břevnem. Poté se ve vápně prodral k míči Veerman, který vypálil levačkou, avšak zamířil jen vedle.

Autor: Patrik Sandev / peczwolle.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele