základní část, 25. kolo
22.02.2014 19:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

PEC Zwolle - Heracles Almelo 1:1

Fotbalisté Heracles sahali po vítězství na půdě konkurenčního Zwolle a mohli se na něj bodově dotáhnout, ovšem nakonec se jim to nepovedlo a ve třetí nastavené minutě inkasovali, proto se nedokázali dostat do horní poloviny tabulky. Mezi oběma výběry je v tuto chvíli stále tříbodový rozdíl a Zwolle patří osmé místo, Heracles naopak drží příčku jedenáctou. Vyrovnávací trefu domácích v nastavení zařídil Furdjel Narsingh.

Přitom hosté hráli především v prvním poločase mnohem lépe a dostali se do vedení pět minut před přestávkou. Diváci se mohli dočkat branky již v úvodní minutě utkání, kdy se k nebezpečné střele propracoval hostující Cziommer a Boer měl co dělat, aby jeho bombu dokázal zkrotit. O pár minut později zahrozil na druhé straně Saymak, který po centru Fernandeze a následném zákroku Pasveera zamířil nad břevno.

Krátce po dvaceti minutách hry uvolnil Uth nabíhajícího Bel Hasanino, který byl napoprvé zablokován a při druhém pokusu famózně zasáhl Boer. Poté tlak obou týmů ustal a Almelo šlo do vedení z ničeho nic ve 40. minutě. Po rohovém kopu se balón snesl do pokutového území přímo na hlavu Jeroena Veldmateho a ten bez větších potíží rozvlnil síť. Ihned po změně stran mohl vyrovnat van der Werff, nicméně Pasveer brilantně zasáhl konečky prstů.

Věci se začaly dít po deseti minutách hry, kdy nejprve rozhodčí neodpískal pokutový kop za ruku ve vápně ve prospěch hostí a na druhé straně z rychlého brejku napálil břevno Drost. Po necelé hodině se v tváří tvář proti Pasveerovi ocitl Benson, jenže ani on ho nedokázal z bezprostřední blízkosti překonat. Zwolle postupem času zvyšovalo svůj tlak a po rohovém kopu opět zvonila jen tyč, poté Saymak asi z metrů znovu nepřekonal famózního Pasveera.

Zhruba deset minut před koncem utkání byl ve stoprocentní příležitosti opět Benson, jenže ani tentokráte na čaroděje Pasveera nevyzrál. Zwolle se dočkalo zaslouženého vyrovnaní v hodině dvanácté, kdy ve třetí nastavené minutě předvedl krásnou individuální akci Narsingh. Ten utekl na pravé straně, prodral se až do pokutového území a nádherným lobem nedal tentokráte brankáři Heracles žádnou šanci na úspěch - 1:1.

Autor: Viktor Sandev / heracles.nl, nec-nijmegen.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele