základní část, 10. kolo
22.10.2011 19:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

SBV Excelsior - Heracles Almelo 0:2

Heracles potvrdil roli favorita a na půdě Excelsioru dokázal vstřelit dvě branky a snadno zvítězit.

Domácí začali utkání aktivněji. První velká šance přišla z kopaček Edwina De Graafa. Ten pokoušel štěstí střelou z velké vzdálenosti. Té však scházela potřebná přesnost a branku tak minula. Hostující však rychle srovnali krok a do velké možnosti se dostal Samuel Armenteros. Ten prošel přes tři bránící hráče a střílel. Domácí brankář však skvělým zákrokem své mužstvo podržel.

Excelsior se dostal do další velké šance po standartní situaci. K té se postavil Roland Alberg a přesným centrem našel nabíhajícího Jasona Oosta. Jeho hlavička byla skvělá, avšak Pasveer v brance hostí čaroval a skóre se neměnilo. Blížil se však konec první poločasu a hostující celek si vypracoval tlak. V tom se snažil vystřelit vedení Everton. Jeho střela však mířila mimo. Naštěstí pro hostující celek si nicméně nešikovným zákrokem srazil míč do vlastní sítě bránící Scheimann a Heracles tak přeci jen šel do vedení.

Druhý poločas toho moc nenabídl. Za zmínku však stojí perfektní hlavičkový pokus Mitchella Te Vredeho, jehož však hostující brankář vychytal. Konec zápasu však nabídl opět tlak hostujícího celku z Almela. Ten se tlačil do koncovky a v 77. minutě nabídl další brankovou možnost. Nízký centr Glynora Pleta našel volného Overtooma, který s přehledem stanovil konečné skóre 0:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele