základní část, 27. kolo
13.03.2011 14:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

FC Twente - VVV Venlo 2:1

Twente ač bylo považováno za velkého favorita, tak se v utkání proti VVV Venlo hodně natrápilo. Hosté ovšem nezvládli závěr utkání a tak zůstali tři body na domácí půdě po těsném vítězství 2:1.

Začátek utkání byl opravdu chaotický. Twente se vrhlo do útoku, ze kterého ovšem nic nevzešlo a Venlo nečekalo ani minutu a okamžitě zaútočilo. K překvapení všech příznivců domácích se však útok Venla ukázal jako velmi účinný. Rychlý protiútok totiž zakončoval Ferry de Regt kvalitním výskokem po rohovém kopu a otevřel skóre utkání.

Twente se však včas probudilo. Ovšem byli to právě hostí, kteří si připsali další skvělou akci. Po dobré spolupráci si na centr z pravé strany vyskočil Dario Vujičevič a dobrou hlavičkou vyděsil domácího brankáře. Naneštěstí pro VVV však letěla jen těsně nad břevno domácí branky.

Uběhla však půlhodina hry a domácí se dostali konečně do brankové příležitosti. Po dobré akci se celkem snadno dokázal prosadit domácí Wout Brama. Jeho celkem lehká střela však znamenala tížené vyrovnání. První poločas toho moc nenabídl a všichni očekávali hon domácích za vítězstvím.

Podle očekávání nastoupili domácí aktivněji, ovšem kvalitní obrana Venla nechybovala a tak muselo Twente až házenkářsky obléhat val obránců. Obrana ovšem nenaskýtala žádnou skulinu a ani možnost nějaké šance pro Enschede.

Blížil se samotný závěr utkání a s ním přišel i ohromný tlak domácích. Centr střídal centr avšak ani jeden se nedokázal ujmout. Psala se 83. minuta a výhodu rohového kopu měli domácí. Parádní centr našel vyskakujícího Johna, který šikovnou hlavičkou stanovil konečný výsledek 2:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

11 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele