základní část, 24. kolo
22.02.2009 14:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Sparta Rotterdam - FC Twente 1:2

Sparta Rotterdam držela s Twente po 90 minut krok, jenomže v poslední minutě udeřil Theo Janssen a rozhodl o těsném vítězství hostů. I přes výhru ale má Twente na vedoucí Alkmaar velkou ztrátu.

Hosté z Enschede se ujali rychlého vedení, už po čtyřech minutách. Nutno říci, že s velkým štěstím. Eliův centr, který směřoval ke N'Kufovi, se snažil zastavit Van Gessel, jenomže místo odkopu míč pouze uklidil do vlastní sítě. Sparta však dokázala odpovědět menším tlakem, který vyvrcholil ve 31. minutě. Slobodan Rajkovič fauloval v pokutovém území a Ruud Knol proměněnou penaltou vyrovnal.

Druhý poločas patřil z velké části Twente, ačkoliv tentokrát již neměli hosté tolik štěstí. Sparťanský brankář Cassio Ramos musel zasahovat proti Eliově střele. Stejný hráč zakončoval i v 56. minutě, ale tentokrát Ramose na brankové čáře zastoupil obránce Kim Jaggy. Ojedinělá šance domácích přišla po tečované střele Johna, brankář Boschker ji kryl. Vypadalo to, že domácí nakonec udrží remízu 1:1, jenomže v poslední minutě udeřil Janssen. Hostující záložník vyslal dalekonosnou střelu téměř ze 40 metrů a překvapil brankáře Ramose, jenž již nestihl zakročit.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele