základní část, 31. kolo
19.04.2009 14:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

FC Utrecht - SC Heerenveen 2:1

Heerenveen nedokázal zvládnout svůj duel proti Utrechtu a dal tak příležitost PSV, aby se ujalo čtvrté pozice, když prohrál těsně 1:2.

Utkání začalo pěkně zostra. Už od samého začátku se hostující Heerenveen do svého soupeře zakousl a tlačil se před branku De Ruitera. Zákonitě tak přišla třetí minuta a s ní i průnik hostujícího Geralda Sibona, který přesnou přihrávkou našel volného Henriquese Paula. Ten byl v dobré pozici, kterou dokázal využít a poslal tak Heerenveen do brzkého vedení. To však domácí Utrecht nepoložilo. Ten se okamžitě vrhl do útoku s jasným cílem srovnat. To se podařilo celkem brzy a to v sedmé minutě zásluhou aktivního Silberbauera, který svým pokusem dokázal rychle na branku Heerenveenu odpovědět. Poté však přišel herní útlum. Více ze hry však měli hosté, kteří usilovali o další branku.

V prvním poločase se však dál nic neudálo a tak na řadu přišlo dějství druhé. Po chvilkové tahanici ve druhém poločase se do větší herní pohody dostávali domácí. Hodně o sobě dával vědět Loic Loval, který svými průniky neustále zaměstnával obranu hostů. Duel se také po odehrané hodině hry přiostřil. K vidění byli i agresivní zákroky a časté náznaky nesportovní hry. S ubíhajícím časem zejména na hostující straně. To dospělo až k vyloučení hostujícího Darryla Janmaata. Závěr tedy nahrával do karet domácím, ti se ke své početní převaze postavili čelem a minutu po vyloučení poslal domácí do vedení Gregoor Van Dijk. Utrecht se tedy mohl radovat z vytouženého a překvapujícího vítězství 2:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele