základní část, 14. kolo
06.12.2008 19:45 CET
6 : 2
(4:0)

Reportáž

FC Twente - Sparta Rotterdam 6:2

Twente nedalo šanci Spartě Rotterdam a doslova jí rozmetlo v poměru 6:2. Do 80. minuty navíc domácí vedli 5:0. Svěřenci trenéra McClarena si tak zajistili čtvrté vítězství ve všech soutěžích v řadě a minimálně do zítra budou druzí.

Twente prvnímu poločasu jasně dominovalo a první branky se dočkalo ve 22. minutě. Bramaův rohový kop skončil na kopačce zkušeného Kennetha Pereze, jenž pravačkou otevřel skóre. O necelých deset minut později to bylo již 2:0, tentokrát Eliův centr zužitkoval Blaise N'Kufo. Ten samý hráč se trefil za dalších sedm minut a aby toho nebylo málo, zkázu hostující Sparty dokonal těsně před přestávkou Donovan Sljingard, jenž naprosto vyhořel a vstřelil si vlastní branku.

Po hodině hry to mohlo být již 5:0, ale Theo Janssen ve velké šanci zklamal. Více než deset minut před koncem ale nakonec na světelné tabuli přeci jen svítil pětibrankový rozdíl. Huysegems vyslal přesným pasem Arnautovičem, jenž přesně zavěsil. O minutu později alespoň snížil Rydell Poepon a na 5:2 snižoval pět minut před koncem Arne Slot, ale Twente mělo poslední slovo. Střídající Youssouf Hersi stanovil konečný výsledek 6:2.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele