základní část, 18. kolo
17.01.2009 19:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Twente - SBV Vitesse 2:1

Twente nepřipravilo kouči Theo Bosovi příliš pěkný debut na lavičce Vitesse, když jeho celku nadělilo v prvním novoročním zápase prohru. O branky se postarali N'Kufo s Perezem, za hosty vyrovnával Sansoni.

Trvalo skoro dvacet minut, než si jeden z týmů vytvořil kloudnou šanci. Když už ale diváci čekali tak dlouho, mohli se hned radovat z branky. Alespoň ta domácí část. Perezův roh nadělal ve vápně zmatek, čehož využil N'Kufo a otevřel skóre. Sedm minut před koncem mohl stejný hráč navýšit skóre, ale Stamův centr odhlavičkoval mimo branku.

Vitesse nakonec dokázalo vyrovnat. V 53. minutě z uctivé vzdálenosti napřáhl obránce Sansoni a parádní ranou srovnal na 1:1. Sander Boschker musel následně ještě zlikvidovat střelu Madse Junkera, ale vše podstatné se dělo na druhé straně. V 66. minutě totiž přesně vypálil Kenneth Perez a opět poslal Twente do vedení. Těsně před koncem mohli ještě domácí pečetit výhru, ale skóre se již nakonec nezměnilo.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele