základní část, 21. kolo
04.02.2009 19:00 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

FC Twente - NAC Breda 4:1

Na druhém místě se po dnešku vyjímá Twente, které přehrálo Bredu a předskočilo Ajax. Celek z Enschede nedal soupeři příliš šancí a porazil ho vysoko 4:1.

Twente převzalo zápas do svých rukou a od počátku hry diktovalo tempo. V první minutě střelou zahrozil Elia, ovšem zablokoval ji Tyrone Loran. Následný roh Pereze hlavičkoval nad branku Slobodan Rajkovič. Po devíti minutách se do šance probojoval Kenneth Perez, ale brankář Jelle ten Rouwelaar dobře zasáhl. Jedna z ojedinělých šancí se zrodila také na druhé straně, Idabdelhay vybídl k zakončení Reusera, ale ten z hranice pokutového území přestřelil.

Skóre se nakonec měnilo ve 22. minutě a zaslouženě ve prospěch Twente. Ronnie Stam nacentroval a míč do branky usměrnil hlavičkou Marko Arnautovič. Za devět minut byl stav opět jiný. Peter Wisgerhof využil zmatku před brankou hostů po rohovém kopu a napálil míč do branky - 2:0.

Čtvrthodiny po přestávce pojistil vedení domácích Eljero Elia, jenž nedal šanci brankáři Ten Rouwelaarovi. O dvě minuty později sice vykřesal naději pro Bredu Idabdelhay, jenomže na víc se hosté nezmohli. V poslední minutě nakonec ještě upravil na konečných 4:1 Denneboom.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 PRO HOSTY

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele