základní část, 11. kolo
16.11.2008 14:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Twente - Feyenoord Rotterdam 1:1

Twente nedokázalo přetavit svou dominanci v zápase s Feyenoordem Rotterdam ve více než jednu branku a nakonec pouze remizovalo 1:1. Obě branky padly z pokutových kopů. Twente tak již potřetí za sebou nedokázalo zvítězit a klesá tabulkou, Feyenoord naopak přerušil vítěznou sérii.

Twente se ujalo rychlého vedení, když se po třinácti minutách trefil ze značky pokutového kopu Blaise N'Kufo a poslal domácí do vedení. O minutu později mohl stejný hráč zdvojnásobit vedení, ale střela z 20 metrů jen těsně minula branku. Největší šanci hostů v prvním poločase měl v soutěži debutující Luis Pedro, jenž zpoza pokutového území prověřil Sandera Boschkera.

Také druhý poločas začalo Twente dobře, jenomže vše překazil Makaay, jenž se v 53. minutě postavil k druhé penaltě v utkání a stejně jako jeho protějšek v prvním poločase ji proměnil. Po zbytek utkání byl v akci především brankář hostů Henk Timmer, kterého se snažili domácí fotbalisté překonat za účelem vstřelení vítězné branky. Krátce po vyrovnávací brance strhnout vedení opět na domácí stranu Theo Janssen, ale jeho střela z trestného kopu orazítkovala břevno. Žádnou další větší šanci si už ale domácí nedokázali vytvořit a pokračují v bídné sérii.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele