základní část, 15. kolo
14.12.2008 14:30 CET
1 : 4
(1:2)

Reportáž

FC Groningen - FC Twente 1:4

V zápase 15. kola Eredivisie mezi FC Groningen a FC Twente se fanoušci mohli těšit z hodně branek, bohužel pro ně většina z nich skončila v síti domácích, a tak hráči Groningenu podlehli Twente 1:4.

Začátek utkání patřil jednoznačně hostujícímu celku, což potvrdila i branka v 17. minutě. Eljero Elia se zmocnil míče, prošel přes bránící hráče a vysokým míčem našel Marka Arnautovice. Ten se zakončením neměl žádný problém a poslal hosty do vedení.

O čtyři minuty později to bylo pro Twente ještě mnohem radostnější, když se míče ujal Ronnie Stam a našel aktivního Eliu. Ten se odpoutal a zvýšil již na 0:2.

Domácí se poté zvedli a začali bojovat o vyrovnání. Jejich tlak na konci první půle stoupal a ve 45. minutě se ujala hlavička Gorana Lovreho.

Druhý poločas začal lépe pro hosty. Ti si dávali větší pozor v obranné činnosti a nechtěli připustit případné vyrovnání. Lépe se jim dýchalo od 68. minuty zásluhou Stama. Ten nejprve brankáře Luciana nepřekonal, ale napodruhé se již nemýlil.

Domácí jako kdyby již neměli sílu odpovědět na tuto branku a hráli bez sebemenšího nadšení. Toho využili na konci utkání hosté, když esteticky upravili výsledek zásluhou branky na 1:4, o kterou se postaral Blaise N'Kufo.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele