základní část, 22. kolo
08.02.2009 14:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

BV De Graafschap - FC Twente 2:2

Twente nepotvrdilo v duelu s De Graafschapem roli favorita a nakonec vyválčilo pouze bod, který dvěma brankami pro hosty vystřelil Blaise N'Kufo.

Vše přitom začalo pro celek z Enschede podle plánu, když ve 24. minutě Arnautovičův centr do branky usměrnil Blaise N'Kufo. Vedení však trvalo pouze dvě minuty, protože Wuytensův pas hlavičkou zužitkoval Stephan Keller. Sedm minut před poločasovou pauzou byl Arnautovič blízko další vedoucí brance Twente, ale míč nakonec skončil pouze na břevnu. Další šanci hostů měl Peter Wisgerhof, ale jeho pokus zastavil brankář Heijblok.

Přestože Twente po většinu prvního poločasu hře dominovalo, muselo se po prvním poločase spokojit s remízovým stavem 1:1. A aby toho nebylo málo, sedm minut po přestávce dokonce prohrávalo. Opět hlavičkou tentokrát překonal brankáře Boschkera Luuk de Jong. Twente poté ještě vystupňovalo svůj tlak a nakonec se dočkalo v 83. minutě. V pokutovém území totiž N'Kufa fauloval De Jong a sám postižený penaltu bezpečně proměnil. De Graafschap byl sice v poslední minutě blízko rozhodující branky, ale šanci nevyužil a utkání skončilo 2:2.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele