Zůstane Papastathopoulos v Brémách? Chce hrát poháry

20.03.2012, 10:23
Aktuality
Sokratis Papastathopoulos je patrně nejpovedenější letní akvizicí Brém. Řecký obránce si získal pevné místo v obraně a vedení Werderu jej chce udržet. Papastathopoulos je zatím na hostování z Janova, Brémy mají opci na trvalý přestup, hráč ale má vysoké ambice.

"Formálně je to jasné. Když Werder využije opci, zůstanu tu," říká 23letý hráč. "Nejdříve je ale nutné si promluvit. Šance jsou padesát na padesát, protože záleží i na mně. Když hráč není spokojený, nechce zůstat."

Podle německých médií nechce Papastathopoulos chybět v evropských pohárech, navíc se o něj údajně zajímají italské kluby. "Je to tak," neskrývá. Aby Brémy zvýšily šance na udržení důležitého muže obrany, potřebují udržet pohárovou pozici. "Proti Mainzu a Augsburgu musíme vyhrát, potřebujeme sbírat body," velí Papastathopoulos.

Werder je momentálně na šestém místě bundesligové tabulky, na příčkách zajišťujících Evropskou ligu je ale zaděláno na velký boj. Brémy zatím řecký reprezentant stál 600 tisíc eur za roční hostování, opce na trvalý přestup má hodnotu dalších čtyř milionů.

Autor: Radim Šantrůček / bild.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kalimera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

sympaticky hrac .... skoda ze sa u nas nepresadil

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno aj prave preto ze ho tlacili na stopera...ako bek je lepsi...

Reagovat
rossoneri89

jj ... .skoda ze nenastupil na RB .... ale tam vladol Abate

Reagovat
smazaný uživatel

Brémy by si konečně poháry zasloužili moc přeju !!!

Reagovat
smazaný uživatel

taky myslím ale s tak nevyrovnanýma výkona to bude těžký. ale až se vrátí Pizzaro tak to snad vykope. kdyby se dařilo mohly by myslet klidně i na LM

Reagovat
smazaný uživatel

LM určitě ne, na to zase Brémy nyní nemají..úspěch bude EL

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
stas87

o x levelov nas najlepsi bek najlepsi posila jednoznacne v lete,affolter roste vedla neho v dostojneho nastupcu nalda,nasledujuci zapas dost napovie o poharovych ambiciach werderu,bez pizzy to bude sakra tazke,do toho rozjety augsburg snad schaaf zmenit trosku taktiku a pre tento zapas opusti rozostavenie s jednym hrotom rosenberg je v tomto rozostaveni tragikomicky

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas nusine zabrat...

Reagovat
jv

Nejen následující zápas, ale další tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozvi se mi prosím třeba na FB, chceme udělat českej fanclub Werderu, tak se snažim dostat ke všem českejm fanouškům SVW ;).

http://www.facebook.com/honza.svw

Reagovat
smazaný uživatel

skoda sokratis Abate ta nepustil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele