Zorc: Nikdy jsme neřekli, že chceme Mchitarjana prodat

16.05.2015, 18:08
Aktuality
Borussia Dortmund před sebou má poslední bundesligové kolo a následně finále Německého poháru proti Wolfsburgu, po němž se znovu naplno roztočí kolotoč přestupových spekulací. Na tom se už od února vozí i Henrik Mchitarjan, BVB ovšem o prodeji arménského reprezentanta neuvažuje...

Spekulace rozvířil na začátku druhého kalendářního měsíce agent Mino Raiola, podle něhož měl Mchitarjan v plánu změnit po letošní sezoně dres. Rychle se začalo mluvit o Liverpoolu, zájem měl mít rovněž Arsenal.

" Stále má smlouvu do roku 2017. Nikdy jsme neřekli, že ho chceme prodat," řekl magazínu Kicker sportovní ředitel Borussie Michael Zorc.

Mchitarjan hraje v Dortmundu druhým rokem poté, co v létě 2013 přišel za více než 27 milionů eur ze Šachtaru Doněck. Letošní sezona mu ovšem vůbec nevychází a zatím dal jenom čtyři soutěžní góly.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ajaj..

Reagovat
livefan

Zvysovani ceny

Reagovat
REPLIKATOR

Neřekli jsme to, ale chceme ho prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by obměnit kádr: Kagawa, Gündogan, Sahin, Subotić, Mkchitarjan, Weidenfeller out, koupit: Konopljanka, Herrmann, Kimmich, Maxim a ještě pár kluků a zvednou se, chce to impuls - hodně hráčů to vypouští nebo na to už nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Subotič áno, Weidenfeller áno. Micky asi tiež, on potrebuje zmenu. Ja hlavne Schmelzera nemusím v tejto sezóne, hraje otrasne a lepší už nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Kimmich jde v létě sotva do Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Z RB by som bral akurát Kaisera, ten je podĽa mňa minimálne tak dobrý ako Kimmich.

Reagovat
stas87

Na tych 17kach maju Janelta.Dalsi ZM.Mozno casom nahrada za Kimmicha.

Reagovat
smazaný uživatel

Víme hovno, co se tam děje. Podle mne to souvisí s odchodem Lewy, Kloppa. Uvidíme, třeba něco vyjde na povrch v příští sezóně. Je to kokotina, aby top tým ligy hrál takhle bídně. V tom je něco víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že je to jediný problém, jen si myslím, že by jim to prospělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak rezerva/U23 dnes potvrdila zostup z 3.ligy, čo je škoda. Na druhej strane hráči možno budú mať väčši dôvod ísť niekde hosťovať a zlepšovať sa v cudzom prostredí.

Reagovat
smazaný uživatel

Odejde zadarmo po vyprseni smlouvy bvb style

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele