Zola: Musíme vylepšit obranu

29.12.2014, 21:52
Aktuality
Cagliari se po šestnácti kolech italské nejvyšší soutěže namočilo do sestupového pásma, vedení klubu tak neváhalo a místo Zdeňka Zemana na lavičku povolalo bývalého útočníka sardinského celku Gianfranca Zolu. Tomu je jasné, že musí zlepšit hlavně defenzivní práci...

Klub z hlavního města na Sardinii má po šestnácti kolech Serie A na kontě pouhých dvanáct bodů, což Cagliari řadí na průběžnou třetí příčku od konce. První bezpečná pozice, kde se nachází Atalanta, je však vzdálena jen tři body a další čtyři celku se nacházejí rovněž na dohled.

Nový kormidelník tak před sebou nemá rozhodně neřešitelný úkol, je si však vědomý, že musí výrazně zlepšit defenzivu celého týmu (Cagliari má po Parmě a Ceseně třetí nejprostupnější obranu). "Tento klub je pro mě zvláštní a je mi velmi líto, kde se nyní nachází," řekl Zola. "Během této sezóny jsem Cagliari viděl na živo dvakrát a pokaždé na mě udělalo dobrý dojem," prohlásil.

Zola má nyní se svým novým zaměstnavatelem a především hráči tolik potřebný čas na seznámení, neboť další zápas čeká na Cagliari až po Novém roce, kdy poměří síly s Palermem. "Musíme zapracovat na harmonii. Útok je na velmi dobré úrovni, potřebujeme však vylepšit bránění. Pokud se nám to podaří, určitě půjdeme nahoru," nepochybuje o zlepšení Zola.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Robochelsea

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně z tý Seria A nevypadni, Ibarbo a Sau jsou mí Sweat Kingové z FUTka a neměl bych koho používat

Reagovat
DieFohlenBMG

El Shaarawy - Ibarbo - Biabiany

Reagovat
9augi9

To by Zeman nikdy nepovedal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

udrží sa to Cagliari či nie? Ak by padli, niekoľko zaujímavých hráčov by sa núkalo na prestup (Murru, Ibarbo, Sau).

Reagovat
Spalovač šancí

Já bych se naopak zaměřil více na útok ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak podľa toho nicku jednoznačne

Reagovat
Trapper

Reagovat
Ferguson6

A súťaž o najstaršiu fotku na EF vyhráva...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po panu Poměpotopa se všechno dává těžce dohromady...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

už to začíná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele