Zlín má zájem o Knakala

30.06.2008, 11:02
Aktuality
Klub I. fotbalové ligy FC Tescoma Zlín by rád získal na přestup obránce Petra Knakala z Plzně. Agentuře Mediafax informaci v pondělí potvrdil ředitel moravského oddílu Ladislav Minář.

Zlín shání stopera pro případ, že by se do začátku ligy nestihl dát do pořádku klíčový bek týmu Ivo Zbožínek. Ten si před týdnem hned na začátku přípravy natrhl stehenní sval. "O Knakala stojíme, zatím sondujeme situaci. Během tří čtyř dní by mělo být jasněji," sdělil Minář.

Pětadvacetiletý Knakal je plzeňským odchovancem, za mateřský klub odehrál v první lize 47 utkání, vstřelil dvě branky. V roce 2003 reprezentoval Česko na mistrovství světa hráčů do 20 let.

Autor: MEDIAFAX

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak vidím ze posilujem opravdu v rámci mozností ...do obrany Knakal ..do utoku K.Kroupa s kladna ...no nevim ..doufam ze privedou aspon toho Melinha ...z Olmiku ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele