Zítra musíme vyhrát, ví před utkáním v Kluži Totti

25.11.2008, 12:47
Aktuality
Římské AS zvládlo poslední dva ligové zápasy a pohodu si bude chtít přenést i na pohárovou scénu. Giallorossi zítra čeká utkání pátého hracího dne Ligy mistrů na půdě rumunské Kluže a kapitán Francesco Totti moc dobře ví, že je potřeba vyhrát...

Situace v tabulce skupiny A je v tuto chvíli hodně vyrovnaná a rozhodovat mohou i vzájemné zápasy. Se sedmi body vede londýnská Chelsea, za níž jsou šestibodové celky AS Řím a Bordeaux. Šanci na postup má rovněž Kluž, která má na svém kontě čtyři body.

"Zítra večer musíme vyhrát, první zápas s Rumuny je zapomenut. Nyní jsme zcela jiným týmem," varuje soupeře Francesco Totti.

Giallorossi se konečně probírají z letního spánku a začínají vyhrávat zápasy. Sebevědomí jim hodně zvedla výhra nad Chelsea, v posledních dvou zápasech v rámci Serie A pak porazili Lazio a Lecce. Ligová vítězná šňůra mohla být ještě delší, o výhru v Boloni však AS přišlo v nastaveném čase.

"Všechno je nyní v pořádku, špatné období je už za námi. Dojem na mě udělalo především obrovské nadšení našich fanoušků. Vždy mě zastaví a požádají o autogram, v Madridu jsem něco podobného nezažil," pochvaluje si římské prostředí Julio Baptista.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
Fedro

AS postoupí hned za Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

blbecku po dnesku mozna za AS jestli to doma nepohnoji s Kolozvarem

Reagovat
M11

vyhrajete

Reagovat
GEGE

V Kluži to bude hodně těžké ale snad vyhrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím tě, AS je vyklepou 3:0, už to není ten AS ze začátku sezóny, kdy se jim nic nedařilo, teď už se konečně chytili!

Reagovat
GEGE

Však jsem to tak myslel,že AS vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvědav... tipuju velkou bitvu a hodně gólů

Reagovat
georgeo

Kluž má hodně zraněných hráčů a AS se začíná rozjíždět, věřím ve výhru mužstva z Věčného města

Reagovat
smazaný uživatel

Držím palce ,konečne má AS akú-takú formu...

Reagovat
smazaný uživatel

pojďme vlci..., potvrďte vzrůstající formu

Reagovat
Slejdy

musime vyhrat jednoznacne

Reagovat
smazaný uživatel

Polde mě vyhraje Cluj, tohle jsou řečičky, stejně bude mít AS ten prohraný zápas v hlavách a pak, když dá Cluj na 1:0, spadne na ně teprve depka. Neříkám, že to tak nutně musí být, ale zápas je je to zcela otevřený!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Věřím vlkům, Kluž nemá formu naposledy prohrála v pátek venku s Pandurií, která je v tabulce 12tá a vlci se vezou na vítězné vlně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to na remízu :\

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nebudete mít sebemenší problém chlape. Navíc s Tebou přišli i výsledky. Totti

Reagovat
smazaný uživatel

Musí vyhrát, mám na ně vsazeno a nejen kvůli tomu, jestli chtějí hrát i na jaře Ligu mistrů, tak musí vyhrát, v případě prohry by mohli být rádi, kdyby hráli pohár UEFA.

Reagovat
smazaný uživatel

Rimecek vyhraje to je jasny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele