Zenga se novým trenérem Cagliari nestane

24.12.2014, 14:36
Aktuality
Cagliari po konci Zdeňka Zemana s hledáním nového trenéra nekončí. Aktuálně šestnáctý celek italské nejvyšší soutěže odmítl Walter Zenga, jenž se nechce do Itálie vracet...

Sardinský celek pod vedením českého kormidelníka ze šestnácti ligových zápasů vytěžil pouhých dvanáct bodů, což Cagliari řadí na průběžné třetí místo od konce. Po sérii osmi duelů bez vítězství tak vedení tradičního celku došla trpělivost a českého lodivoda odvolalo.

Náhradou se měl stát Walter Zenga, jenž poslední čtyři roky trénuje a ve Spojených arabských emirátech a Saudské Arábii, ten ale angažmá na Apeninském poloostrově z osobních důvodů odmítl. "Chtěl bych poděkovat Cagliari za nabídku, ale s lítostí ji přijmout nemohu," napsal na Twitteru bývalý kouč Catanie nebo Palerma. "Chci zůstat v Dubaji," doplnil.

Kandidátem číslo jedna na uvolněný post se tak nyní podle Gazzetty dello Sport stává Gianfranco Zola, který je od konce ve Watfordu bez angažmá. Legenda Chelsea, jež se v roce 2005 právě za Cagliari rozloučila s hráčskou kariérou, již absolvovala jednání s vedením klubu.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Weiss, Griga, Bílek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U dělal dobře.

Reagovat
Corleone

Zola bude stejně lepší volbou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

spojenie Podolski+Inter zavana prepadakom a trapasom?vyuzije ho Inter vlastne vobec?snad mu talianska liga bude sediet,najradsej hrava ako SS tak dufam ze ho nebudu pchat na kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

ať vytáhne Kolín na špičku ligy!!!

Reagovat
mickey mouse

Catania 4 rudé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele