Zasloužili jsme si vyhrát, říká Lotito

02.03.2008, 11:44
Aktuality
Lazio na hřišti soupeře naposledy vyhrálo 21. října a na této skutečnosti nic nezměnil ani včerejší zápas na půdě milánského AC. Hráči klubu z hlavního města podali dobrý výkon a po změně stran šli do vedení, které z pokutového kopu smazal Massimo Oddo. Prezident Lazia Claudio Lotito si každopádně myslí, že jeho tým si zasloužil vyhrát...

"Zasloužili jsme si vyhrát, zvláště poté, jaké šance jsme si vypracovali na začátku druhého poločasu. Milán unikl porážce jenom díky skvělým zákrokům Kalače. Brankář byl vynikající minimálně ve třech momentech," prohlásil po utkání Lotito.

Po bezbrankové první půli Lazio na soupeře vlétlo a v úvodu druhé části hry mělo hned několik gólových příležitostí. Odměny za svou aktivitu se pak hosté dočkali v 54. minutě, kdy se trefila zimní posila Rolando Bianchi. Rossoneri již dokázali pouze vyrovnat, o což se v 66. minutě zasloužil proměněnou penaltou bývalý kapitán Lazia Massimo Oddo.

"Když se podívám zpět, tak se čtyři rohové kopy domácích měly opakovat, a to včetně toho, po němž Oddo z penalty vyrovnal," otevřel Lotito opět otázku rozhodčích, jejichž výkony jsou v Itálii velice často kritizovány.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jsem rad za bod... nerozhoduje jestli hraje Kaka nebo ne.s tim na me nechodte..a jestli jsou rozhodči korektni? nechci si stežovat, ale na jakykoliv tym pokud neni z velke trojky je jiny metr...to je proste fakt!! a uplakánci co si stěžujou jak je Juventusu letos ubližováno ??blazni kolik let vám rozhocči davali volnej metr.. ty scudetta nebyli jen tak.. takže bych mlčel na vašem miste.. podívejte se na jakoukoliv sezonu Juve s titulem.nebo AC- nikdy to nebylo korektne hraneee!!!!

Reagovat
fantomas

třeba interu připískávaj

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to pěkně sere. Radši budu třeba 4. ale vše bude ok, než 1. ale za jakou cenu.. Moc si přeju, aby příští rok bylo všechno v pohodě..páč letos je to na

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi ale mooooc meGa naivní...

Reagovat
fantomas

aspon objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

rekso_O_nek: V čem konkrétně myslíš? V tom, aby bylo příští rok vše ok? To, že si to přeju, tak jsme kvůli tomu naivní?

Reagovat
smazaný uživatel

*jsem

Reagovat
Devil

inter , dobry pristup

Reagovat
fantomas

jj, překvapil mě

Reagovat
Devil

Malo kdo je tak objektivni .

Reagovat
fantomas

přesně tak

Reagovat
fantomas

furt jen bulí, kdyby aspon neco dělal s takovou situací...furt jen špekuluje, špekuluje a zase špekuluje

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo maš pravdu ..vždyt ani ja ho neospravedlnuju..spis ten bod tymu ublizil.. pak pan Lotito se necha uspokojit a nakonec neprivede nikoho extra-oni jsou toho v tom klubu schopny.. ale zas na jeho obhajobu: bulí všichni tak proč se nepřidat.. stejne u fanoušku to ma doavno spocitany.už nemuze nic zkazit

Reagovat
fantomas

no, ale snažit by se mohl napravit si pověst...ale furt je to on, kdo vytáhl Lazio z finanční krize po Cragnottim

Reagovat
smazaný uživatel

tj a to je taky jediny duvod proč ho ješte neukamenovali.zachranil je... ale dekujeme-odejdete.

Reagovat
smazaný uživatel

odejděte ? bez něj by jste nejspíš nebyli tam, kde jste teď..., Lazio s ním roste rok od roku finančně i kvalitativně, i když se letos 2x nedaří.

Reagovat
fantomas

finančně možná, ale kvalitně možná jmeny, výsledky v žádnym případě

Reagovat
smazaný uživatel

Panove,kdyz jsem videl co pisknul za penaltu AC Milanu na Cagliari nebo Juventusu na Catanii,tak jsem rikal to je neuveritelny,to by nepisknul ani nas.To nebylo zadny ze se spletl,v obou pripadech byli kousek od toho z perfektnim vyhledem.Je blbost se tady handrkovat,omlouvat to tim ze Interu zase piskli tamhle.At jsem fanousek toho ci toho,musim videt ze silnym se v Italii nadrzuje,vsem.Mozna ze AS ne,mozna.Musim proste uznat ze Italska liga je spinava,vemte si treba posledni 3 kola,vsichni co potrebujou vyhravaj,at hrajou kdekoliv.Stve me to,Italii jako zemi mam moc rad,je nadherna.Ale ten fotbal,tam by dobre zapadli treba Topolanek s Langrem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele