Zarate má namířeno do Lazia

29.06.2008, 14:39
Aktuality
Prezident Lazia Claudio Lotito se do svého týmu snažil přilákat Rodriga Palacia z Boky Juniors, nakonec by římský celek měl posílit jiný argentinský útočník. Na dobré cestě je příchod mladého Maura Zarateho...

Zarate v současné době patří katarskému klubu Al Saad a ve druhé polovině uplynulé sezony hostoval v anglickém Birminghamu. V jeho dresu se mu poměrně dařilo, ani jeho výkony ovšem tým neuchránily od sestupu z Premier League.

O Zarateho mají zájem některé anglické kluby, mezi nimiž je i Portsmouth. Ráda by ho získala rovněž Boca Juniors, nad těmito kluby ovšem ční Lazio. Podle některých zdrojů již je na světě dohoda o ročním hostování, podle jiných je pak na spadnutí podpis pětileté smlouvy.

"Jsem zvyklý oznamovat přestupy až po jejich dotažení. Není pravda, že jsme již získali Zarateho. Pracujeme na třech významných posilách a doufáme, že vyjde alespoň jedna," řekl si k celé situaci své Lotito.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lazio by malo hodne posilovat, sám som zvedavý....

Každopádne je škoda, že Behrami asi odíde....

Reagovat
smazaný uživatel

hm nevim jestli ho tam nebud skoda...jinak doufam ze odejde Behrami do lepsiho klubu napr.v Anglii

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele