Zaplněný Eden se bavil mexickou vlnou

05.03.2014, 21:23
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
jester Radka Bejbla

proč pak ty pitomci na stadionu pískali?

Reagovat
xjert02

To jsem taky nikdy nepochopil a zrejme asi nepochopim. Prijdu na fotbal a piskam, ze ma souper balon?!

Reagovat
xjert02

Jaky opozdilci! Himmelhergot! Ta organizace byla priserna. Vedeli, ze je vyprodano a nebyli schopni zajistit vstupy na stadion. Jestli jsou takovi hlupaci a neumi to, necht vyjedou za hranice podivat se, jak vypada naplneni a vyprazdneni stadionu. BTW: Tech vstupu/vystupu na stadion je vazne malo. Prace vohnoutu k zbliti. Akorat na mista, kde proudi davy lidi, nastrkaji antony.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, my stáli frontu od 18:15 a dovnitř sme se dostali ve 18:36..na 1500 lidí otevřený 3 turnikety, demence...A chytrejch co pískali a nadávali tam zas bylo jak na kostele. Cením si těch, co i po závěrečnym hvizdu hráčům tleskali a děkovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci byli neskuteční na české poměry.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele