Vrbovi první duel hodně ukázal, má hodně věci k zamyšlení

06.03.2014, 08:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (64)

Přidat komentář
smazaný uživatel

totálně odchozený zápas z naší strany - přijde tolik lidí, nový trenér, velké očekávání a nikdo se nedokázal ani pořádně rozběhnout, ne výsledek, ale TOHLE se mi dost nelíbilo....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rezba

Těch ztrát bylo opravdu mnoho, prvních deset minut jsme nevěděli co hrát a soupeř nás tlačil, mohl jít(zaslouženě) do vedení. Po vedoucí brance to najednou mělo hlavu a patu, fotbal byl koukatelný. Jenže pořád tam byly né okýnka ale přímo okna v obraně. Na tom musí vrba zapracovat. Druhá půle holomajzna, ale to se dalo čekat vzhledem k počtu střídání. Remíza spravedlivá i když hrubka Čecha mrzí

Pochvala pro Hubsmana a Rosu, pár dobrých náběhů předvedli i Rajtoral a Limba. Hloušek s Daridou také ukázali své. Naopak Gebreselasie je totálně z formy(což ukazují i hodnocení z BL, nejlepší známku dostal teď o víkendu 3) a doufá, že příště místo něj nastoupí Kadeřábek. Mazuch se Suchým dobře odcouvali a ubránili dvě přečíslení, pak se celkem dařila i kombinace, ale nemůžu se zbavit pocitu, že to chce zkušenost na stopera (Rozehnal - výborný ve francii, nebo alespoň Sivok). Kolář nestíhal, Vydra snad jen neměl den. Dočkal některé situace řešil prachbídně.

Celkově pro mě zklamání, nečekal jsem krásnej fotbal, ale přeci jen jsem čekal něco víc. Žádná kreativita při standartkách, nic... Třeba si ale pan Vrba karty schovává na kvalifikaci. Na druhou stranu, měl jsem pocit (v první půli), že tým má tvář a ví co chce hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

sivok rehabilitace, rozehnal je až 3-4tý stoper v lille

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Čecha vyhodit z repre. V Chelsea ho taky odstavi a bude klid ahoj Peto. Bary do repre!!!!

Reagovat
JacoBee

HAhhhshhahah vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nesmějí pico

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi mamlas.

Reagovat
smazaný uživatel

no v repre nemá vykony jako v chelsea, hold se nehraje za peníze jen o reklamní značku v ČR:-)....jinak měl v chelsea poslední zapasy famozní formu.....ale v té repre by to zvládl i někdo jiný viz plzeň měla také nahradníka v odvetě a nic se nezměnilo......horší ten rosa...vždy jak má fazonu tak je super ale co jak se zraní (což se zraní) mu stačí taková porce 20 zapasu za rok ať dosáhne na bonus.....no velky kus práce kluky čeká vzhledem k losu kvalifikace ME

Reagovat
PP

Čech je skvělý až na ty výběhy při standardkách a při rozích.. To vždycky smrdí průserem, pač je nerozhodný až běda. I proti Istanbulu v LM byl ten gol 100% jeho..

Reagovat
smazaný uživatel

jj v repre je nahraditelný myslím stopro na něm to nestojí

Reagovat
Andis

Vrba chtěl vyhrál a předvést ofenzivní fotbal, ani jedno mu nevyšlo....ale jinak určitě si ten dobrý fotbal schovává až na kvalifikaci, sure

Reagovat
JacoBee

Včera to nebyl ofenzivní fotbal?

Dva gól,šance na 10 a jeden útok za druhým(většina brejky ale i tak)

Reagovat
Posledni Kovboj

Rosa az skonci, tak se teprv budem moct jit klouzat.

Reagovat
Sosi

Jak říkal, hráči jsou profíci a zvládnou se přizpůsobit rychle jeho taktice. Problém je, že při ní jde pak jednoduše poznat, že si neumí ani přihrát na dva metry

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to mizerný výkon, od hrubku čecha, přes okna v obraně, chyby v rozehrávce zálohy a spalování šance útoku, Vrba má na čem pracovat a hlavně se zamyslet jestli mají hráči typu Gebre, Kadlec a Kolář co repre dát.

Reagovat
smazaný uživatel

100% se opět potvrdilo, že pokud je Rosa nezraněný, tak MUSÍ hrát, ještě dlouho bude náš nejlepší hráč v poli. Jeho přínos je velmi znatelný.

K výkonu týmu: V prvním poločase to nebylo až tak zlý, já jsem viděl snahu o atraktivitu - to je jistě Vrbovo dílo. Samozřejmě, že to nejde předělat vše a hned. Takže velký +

Možná bych příště zkusil experiment, se zálohou a to tento (zleva):

Rosický, Darida/Dočkal, V. Kadlec

Na beku Limberský a Rajtoral. Vznikly by tak ostrý křídla, který včera brzdil Bořek.

Reagovat
smazaný uživatel

Kravina, Kadlec nehraje, co by dělal nyní v repre, je dosti nerozehranej .. Rosa na kraji? Nevidím jediný důvod, prostě on půjde na střed, může běhat, kde potřebuje .. tvořit, jak se mu zlíbí .. a to nemluvím o tom, že Rajtoral včera docela nulovej, rozhodně problém byl v obraně, která hořela jak papír, taková dálnice, tu jsem ještě neviděl .. Dočky není typický křídlo, ale to by nebyl ani ten Rosa, kterého cpeš na kraj ..

Reagovat
cetto

On to podle mě nemyslel jako že by hrál Rosa zleva, ale že by tihle 3 byli uprostřed. Něco jako:

--------- Suchý, Mazuch, Sivok ---------

Rajtoral ----- Hubschman --- Limberský

-------- Kadlec, Dočkal, Rosický --------

------------------ Vydra -------------------

říkám si - proč ne? Osobně bych místo Kadlece dal Daridu, ale otázka obsazení je už jen detail. Ale takhle nikdy hrát nebudeme, Vrba má svůj styl, který fungoval v Plzni a měl by fungovat i v repre...

Reagovat
El-Pistolero-68

Čéče, tohle vypadá docela dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

No, i kdyby, tak Mazuch včera ukázal, že na to nemá .. pořádně nestál pomalu ani u hráče, snad ani jednou .. to nemluvím, že nezachytával náběhy a vždy coufal před protihráči, dokud nevystřelili nebo nenahráli .. snad jen občas přihrál, ale jinak prostě nic .. na Mazucha jsem se těšil a zklamal .. bohužel .. jako je to zajímavé, ale .. není to ono .. chce to hrát klasické 4 beky s 2 stopery a 2 krajními obránci ..

Reagovat
cetto

No to obsazení postů není důležité. Osobně bych tam nedal Suchýho, Mazucha, ani Kadlece, chtěl jsem jen nastínit to rozestavení

Reagovat
smazaný uživatel

cajk. když hráčům nějaký vůl čtyři roky valí do hlavy hovadiny, tak je jasné, že během dvou dní a jednoho zápasu se to nemůže změnit. ale ještě tak dva, tři zápasy a už by měla být vidět podstatnější změna

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ví jestli jim vůbec někdo někdy co říkal ty čtyři roky, tam nebylo prostě nic

Reagovat
smazaný uživatel

Včera byla tragická obrana. Neschopná bránit a neschopná rozehrát. Nevím, jestli to byl nápad Vrby aby si Rosa nebo Darida nechodili mezi stopery pro míče. Ale bylo to strašně špatně. Jinak to celkem ušlo, teda než Rosu vystřídal Kolář. Hrát s jedním záložníkem v moderním fotbalu prostě nejde.

Reagovat
PP

tak tak... v druhé půlce si myslím pro balony chodil aspon Darida, ale naši stopeři zřejmě nechápou, že v současném fotbale musí umět i nahrát a ne jen přerušovat útoky a odkopávat. Snad se chytne ten Hloušek..

Reagovat
El-Pistolero-68

O tom, že nechce, aby Rosa chodil tak dozadu, mluvil před zápasem.

Reagovat
Melda

Přes to jsem ho několikrát viděl jak si pro balon šel dozadu :-/

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten první gol jasný ofsajd (těžil ze svého prvně mrtvého ofsajdu)........u druhého byl v brance nějaký žáček :-)

Reagovat
lojzah

víš co? přečti si pořádně pravidla: každá přihrávka so hodnotí SAMOSTATNĚ! fáma, že hráč těží z předchozího postavení při předchozí přihrávce je u nás bohužel pořád zakořeněná, ale tak to není!!

Reagovat
PP

4:1 pro Nory to mělo být kdyby byl fotbal spravedlivý, ale on není. Prvních deset minut zůstali borci zřejmě ve frontě na pivo, pač tam vůbec nebyli.

Katastrofální hrubky v přechodu přes půlku, nesehranost stoperů a celé obrany bila do očí, naprostá závislost na Rosickém... no má chudák pan Vrba co dělat.

Světlé momenty mimo Rosi - Hloušek, občas Vydra s Daridou

Reagovat
Kypřící prášek

vrba ven

Reagovat
smazaný uživatel

No ,žádná sláva..Ale Vrba nemůže dostat 4 roky,prostě buď bude dělat výsledky..nebo odchod..

Jinak si myslím,že by bylo dobré do zálohy zařadit někoho ,kdo dokáže opakovaně v rychlosti

potáhnut míč o 20-40m a být schopen ještě potom jít do následné kobinace..Nevím jestli

ze Sparty třeba Vácha..?? Včera tam mohl hrát klidně i P.Horváth..- bohužel..

Raději bych u týmu viděl P. Nedvěda..

Reagovat
smazaný uživatel

Nedvěd si nebude kazit reputaci a názor lidí na něj ....

Reagovat
smazaný uživatel

Je na to sice brzy, ale musím s tebou souhlasit. Čas mi dá zapravdu a ukáže, jaký byl Vrba krok vedle. Je potřeba pustit trochu žilou a podívat se do zahraničí po porádném trenérovi, který nebude upřednostňovat svoje oblíbence jako je Limberský.

Reagovat
naheCZ

Limberský na svým postu bez konkurence a jeden z nejspolehlivějších hráčů, ale ty by si ho vyhazoval.

Reagovat
El-Pistolero-68

A koho místo Limberského? Už to není ten Limberský jako před dvěma lety, ale nikoho lepšího teď určitě nemáme.

Reagovat
Melda

Podle mě tam může hrát Kadlec, na stoperu je to sice bída ale na kraji se mi vždycky líbil.

Reagovat
Coniglio

Nejde nefandit cechom, pod Vrbom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

povaha čechů velí... odsoudit a plivat!!!

Reagovat
bobis21

žádný pohyb a milion přihrávek v obraně. To se musí změnít, jinak to nedopadne dobře ...

Reagovat
smazaný uživatel

někdojinejnežčech

Rajtoral - Suchý - Sivok - Čelůstka

Hořava - Darida

Hušbauer - Rosický - Limberský

Lafata

(+ bych se na hrot nebál zkusit Wágnera nebo Tecla, Hušbauer nahraditelnej za ostřejší křídlo)

Reagovat
smazaný uživatel

Dost defenzivní sestava

Reagovat
smazaný uživatel

sestava je tvůj názor, ale moc to nesedí .. ale každého názor jiný .. ty křídla bych takhle ale nedal, Hušby na křídle určitě ne, chce to rychlé a tažné hráče, bohužel takové nemáme .. doleva by mohl Krejčí a vpravo snad jen ten Dočkal, který není typickým křídelníkem .. ta ofenzíva by mohla býti řešena takto, lépe bychom to neposkládali .. Rosa, útok někdo z hráčů Vydra, Lafata, Tecl, popř. Wágner a na DMku rozhodně Darida doplněnž Hušbauerem nebo Hübschmanem, nebo i klidně tim Hořavou .. pokud se Lžimberský posune dozadu na beka, tak pak bych už souhlasil .. Rajtoral, Suchý a Sivok(Kadlec) .. aktuálně není nic lepšího ..

Reagovat
smazaný uživatel

příští přátelské utkání bude nominace jen z GL, tak jsem se nad tím zamejšlel a vyšlo mi cca tohle: základní sestava: Vaclík-Řezník, Beneš, Procházka, Limberský- Dočkal, Vácha, Hořava, Hušbauer, Krejčí- Lafata a zbytek nomicace: Grigar + obránci: Kadeřábek, Holek(omlouvám se nikdo jinej bohužel asi neni :-D) záložníci: Kolář, Pospíšil, Šural, Kopic a na hrot Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

ještě mě napadá Petržela, Pavelka a možná i Frýdek, Chramosta

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela hraje hovno

Reagovat
smazaný uživatel

mimo Petržely bych uvažoval taky nad těma třema ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Koláře jako vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

za výkony v lize i evropské lize si myslím že jo...

Reagovat
Error

Kolář tam bude stoprocentně a můžeš se divit jak chceš.

Reagovat
Melda

Co Fleišman?

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík - Kadeřábek, Kováč, Beneš, Limberský - vácha, hořava - šural, hušbauer, krejčí - tecl

střídačka: Hruška/Kovář - Frýdek, Petrák - pavelka/morávek, pospíšil/petržela, morávek - necid/pekhart

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba ven! Za Bílka by jsme si je natřeli na chleba!

Reagovat
DieFohlenBMG

Za Bílka jsme dostali 3:0

Reagovat
cetto

Tak přemýšlím, kdy konečně fanouškům dojde, že je jedno jestli tam bude Vrba, Bílek, Straka, Zeman.. jasně, s Vrbou to snad bude lepší, ale nelze očekávat, že opět budeme prohánět dlouhodobě nejlepší evropské celky. Na to prostě kádr NEMÁME!!. Však se podívejme, kdo včera hrál - stopeři z Dněpru a Basel (kluby mírně nad úrovní naší ligy), útočník nehrající v podprůměrným klubu PL a zbytek sestavy vesměs podprůměr bundesligy a nebo elita naší ligy. Ale tohle prostě je squadra, pro kterou je remíza s Norskem spravedlivým výsledkem.

Ještě bych se chtěl opět odvolat na slova Csaplára, jelikož to je dle mého jediný člověk v ČR, který by byl skutečně schopen náš fotbal někam posunout : "Trenér je až to poslední..u nás se to musí změnit od základu a ne začínat výměnou trenéra a očekávat od toho zázraky"

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš a přesto ten tým motyk z gambrinus ligy je schopen vyřadit z pohárů Doněck s hráči za 20 mega apod.

Reagovat
cetto

To jo, ale nejsou tam tak velké individuality, aby táhli repre. Navíc Shakhtar jsou namachrovaní brazilci a jsem si jistý, že po losu se už viděli skoro ve finále .) Navíc ta situace, co je na Ukrajině, hráčům na psychice taky nepřidá. Tím nechci snižovat výkon Plzně, ale je fakt, že Plzen byla 100% efektivní jako Liberec na podzim (zlepšení pod Uhrinem oproti Vrbovi), ale Shakhtar byl fotbalovější. Individuálně jsou na tom ti hráči líp a takové hráče spíš potřebujeme pro repre. Plzen táhne dopředu týmový výkon, dokonalá souhra..ale na příkladu Koláře nebo Rajtorala vidíš, že toto nejsou atributy, které naši repre někam posunou

Reagovat
El-Pistolero-68

Csaplář umí mluvit, má dobré vize, zajímavé názory. Chtělo by to vyzkoušet, jestli umí i přejít od slov k činům.

Reagovat
cetto

No on by to ani nedokázal zrealizovat. Nemůžeme si myslet, že ho zaměstná svaz a řeknou mu : "tak a ted se snažte náš fotbal někam posunout." Ono to chce dost peněz a spolupráci klubů co se týká změny systému výchovy hráčů, změnu treninkových přístupů atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplár fotbalově zaspal 10 let.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nesmyls. Když se podíváš na ten náš skvělý tým z roku 2004, taky jsme měli v základu hráče z průměrných Německých či Italských klubů. Ono tým kde jsou 2-3 hvězdy a zbytek pouze nadprůměrných hráčů pracuje často líp, než tým plný hvězdiček. Jen to chce čas a kvalitní práci trenéra.

Csaplár by náš fotbal posunul tak akorát k neúspěchu. Stejně jako všechny týmy které vedl. Je to jen kecal, co žije z kritiky ale o fotbale toho ví málo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele