Zájmy klubu jsou na prvním místě, uzavřel spor Labrune

16.09.2014, 13:48
Aktuality
Marcelo Bielsa bude i nadále působit na lavičce Marseille. Argentinský trenér si před pár dny pustil pusu na špacír, otevřeně zkritizoval prezidenta Vincenta Labruna a ve francouzských médiích se spekulovalo o jeho rychlém odchodu, oba dva si ale spor mezi sebou již urovnali...

Osmapadesátiletý Bielsa převzal Olympique na začátku léta, po konci transferového období si ale postěžoval, že Labrune nedodržel své sliby týkající se přestupové politiky klubu. Nelíbily se mu především odchod Mathieua Valbueny a příchod brazilského obránce Dórii.

Následně se spekulovalo dokonce o Bielsově vyhazovu, argentinský kouč si ale s prezidentem vše vyjasnil a bude na jihu Francie pokračovat. "Měli jsme velmi důkladnou debatu, která nám umožnila se zbavit některých nedorozumění a opakujících se zmatků. Marcelo se mnou mluvil upřímně a já pochopil, že se nesnažil vyvolat hádku, ale jen přiblížit své pocity fanouškům," uvedl Labrune.

"Tato diskuse nám pomohla identifikovat některé problémy ve vnitřní komunikaci a také zlepšila náš vztah. Z toho důvodu je celý incident uzavřený a projekt pokračuje. Zájmy klubu jsou na prvním místě - před zájmy vedení, trenérského týmu i hráčů. Všichni chceme to jediné, totiž odehrát úspěšnou sezónu," dodal marseillský šéf.

Autor: Petr Vaněček / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
Filip12

ty kráso já myslel že to je nějaký herec z telenovely

Reagovat
PePiG7

Reagovat
smazaný uživatel

má fešáckou hřívu

Reagovat
Filip12

Reagovat
Ferguson6

Chudák Dória

Reagovat
Noustress

Dória bol naopak veľmi slušná kúpa, ktorá sa OM do budúcna vyplatí a Valbuena nieje nenahraditeľný. Bielsa s týmto týmom skončí do tretieho miesta, tipujem ,že budú druhý za PSG

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Finále US Open Cupu klepe na dveře!

http://mlssoccer.cz/preview-finale-u-s-open-cupu-2014/

Reagovat
Israha

No, jakkoliv byl Valbuena můj suverénně největší oblíbenec v Marseille (mám slabost pro hráče, co dlouhou dobu vydrží v jednom klubu), ten jeho odchod týmu z dlouhodobého hlediska spíš pomůže. Hra byla na něm až moc závislá, takhle se jeho úkoly rozhodily mezi více hráčů, je to méně čitelné, variabilnější a absence jednoho hráče už nedělá tak velký propad ve výkonnosti celého týmu. Ta destinace, do které Mathieu šel, a ty směšné prachy, co stál, mě štvou pořád, ale zjevně to jde i bez něj.

Nicméně Cheyroua takhle hnusně odstřihnout nemuseli, za to má Bielsa u mě velké mínus

Reagovat
Gedofrey

narpostý souhlas jsem rád, že vrátil do sestavy aspoň Fanniho, ale ten Cheyrou mi tam taky chybí, je to klubová legenda

Reagovat
Israha

Tak tak. Na základ už to u něj není, ale ať mi nikdo neříká, že jako varianta na lávku není lepší než Lemina nebo ti hráči z juniorky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vincent Vega

Reagovat
smazaný uživatel

Postarší Nick Slaughter (pro veterány, kteří pamatují Vražedné pobřeží)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele