Wolverhampton dotáhl příchod Matheuse Cunhy z Atlética Madrid

25.12.2022, 18:39
Aktuality

Matheus Cunha si vyzkouší další evropskou soutěž, brazilský útočník vyměnil Atlético Madrid za Wolverhampton Wanderers. Oba kluby se dohodly na půlročním hostování s opcí. Nyní se ještě čeká na pracovní povolení...

Třiadvacetiletý Brazilec nebude mít prostor na aklimatizaci, Wolves se nachází na dně tabulky, takže mají před sebou boj o záchranu. Možná i proto jde nejprve o hostování, součástí kontraktu je však opce, po jejímž aktivování vstoupí v platnost smlouva do roku 2027.

Odchovanec Ciritiby se do Evropy vydal v 18 letech a po vydařeném ročním působení ve švýcarském Sionu si řekl o přestup do ambiciózního RB Lipsko. Zde se však Cunha výrazněji neprosadil a přes zastávku v Hertě se před rokem a půl stěhoval do Atlética Madrid.

Podobně jako v RB Lipsko se Cunha ani u Colchoneros napevno neprosadil do základní sestavy, zejména na podzim nastupoval sporadicky, proto se nebránil změně prostředí. Osminásobný brazilský reprezentant potřetí za sebou mění působiště po 18 měsících.

Autor: Jiří Vojík / vi.nl, wolves.co.uk

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten taky nikde moc dlouho nevydrží...

Reagovat
fabec1222

Tak skoro všude byl rok a půl

Reagovat
SunFells

Snad se hned nezrakví jak Kalajdzic.

Reagovat
Seydou Doumbia

Žádný extra hráč to není, charaktérově taky nic moc. Není náhoda že se ho Lipsko, Hertha a Atlético takhle zbavují. Ale tak při neformě Jimeneze a zranění Kalajdžiče má ted ideální možnost se ukázat.

Reagovat
Csaplárova past

Stejně spadnou, ti jsou jasní ..

Reagovat
SunFells

Moje řeč, nedostižitelné 4 body.

Reagovat
Csaplárova past

Co to je za příměr?

Nejhorší útok a obrana v lize. Jo, fakt se tam změní poměry ze dne na den. Nejsme ani v polovině sezóny a už mají polovinu porážek, které stačí na sestup.

Viděl jsem je hrát jen párkrát a to bych se příště snad podíval radši na tu naši ligu, kterou jsem neviděl patnáct let ...

A jejich následující los je:

Everton

United

Aston Villa

West Ham

City

Liverpool

Tak kolik udělají bodů?

Reagovat
Freedo

Mají nového kouče, který je před MS vedl jen do dvou zápasů a potom měl docela dlouhou dobu na to, sžít se s týmem. A nemají vůbec špatný hráče, když si to sedne. Nejsme ani v polovině ligy, takže los na dalších 6 zápasů není tak podstatnej.

Ale když už se ptáš, tak už proti Evertonu čekám výhru a seknou i Villu. Zbytek je otazník, ale něco tam uhrát můžou. Pak si povíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevedl je pred MS dokonce do zadneho zapasu. Az pak dva pratelaky, a pred vanoci prvni ostry pohar, a hned to vypadalo lepe. S timhle tymem by urcite sestoupit nemeli.

Reagovat
Freedo

Díky za opravu.

Reagovat
MarcoBanco

Tiež by som to nevidel tak beznádejne.. Prídu ešte posily, ako bolo spomíané prišiel nový Kouč.. Minulý rok aj Newcastle bol na prepad a vytiahli sa.. Sám som zvedavý

Reagovat
SunFells

Jejich podstatný následujících los činí 23 zápasů, ne 6. Právě jde o to, že nejsme ani v polovině sezóny a parametry té sezóny se mění, pro ně dost významně. 4 body rozdíl ze zbylých 69 je hovno.

Reagovat
SunFells

1 bod nyní. Tak co?

Reagovat
LeonardoUžoa

Tak sa ukaž Matúšu.

Reagovat
Uwe háže buly

Nechápu, že se furt motá v tak dobrých klubech a ligách. Přeceňovány hráč

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele