Wolfsburg zkompletoval hostování Origiho

31.08.2017, 16:42
Aktuality
Divock Origi si vyzkouší německou Bundesligu. Dvaadvacetiletý kanonýr je hráčem Liverpoolu, vzhledem k nabité konkurenci se však dočasně přestěhoval do Dolního Saska...

Ofenzivní univerzál se během dorosteneckého věku přesunul z Genku do Lille, kde se postupem času dostal do prvního mužstva, aby si nadějného hráče všimli zástupci Liverpoolu.

Anglický klub získal Origiho před třemi lety, mladý útočník však ještě zůstal ve svém bývalém klubu na hostování a Premier League posléze okusil až během posledních dvou ročníků.

Do základní sestavy Reds se však stále mladý útočník neprosadil a nic se na tom nezmění ani ve zbytku tohoto ročníku, kdy bude Origi vypomáhat bundesligovému Wolfsburgu.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (38)

Přidat komentář
Superme

To si kluci z Wolfsburgu teda pomohli

Reagovat
smazaný uživatel

No po tom co hráli minulou sezonu určitě..A Divock má talent, myslim si že bude užitečnej

Reagovat
Clichy

Máš pravdu,výborny pracovitý,dynamický,rychlý,hráč,budeme mu fandit jen si říkám proč si ho nevzal klub z PL??

Reagovat
avicii

Reagovat
adoxx

Doolní Sasko je lepší než jenom suchý dolní Sasko

Reagovat
FC Porto FC

opce ?

Reagovat
Honda

ne

Reagovat
C-M@ster

člověk

Reagovat
Murtago

jseš nechutnej rasista

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Tak Andreas Beck sa vracia do Stuttgartu

Reagovat
Centrofixka

Sancho v BVB

Reagovat
Posledni Kovboj

Pancha?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na něj zvědavý no.. Překvapuje me jak cena, tak číslo dresu. Obojí 7

Reagovat
smazaný uživatel

Kanonýr jak prase, no

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidelné hraní mu bude svědčit, jestli se teda k němu dostane. Nic proti Solankemu, ale nechápu, jak může mít před Divockem přednost. Prskání scouserů, kterým nestačí góly, který dával z lavičky, aniž by pravidelně hrál, považuju za stejný případ, jako tehdy, když Sterling půl roku seděl a oni ho vyhazovali.

Reagovat
tomasinho

Origi měl 2 dopbré série, vždycky tak 5-6 zápasů, kdy byl skvělej, krom toho byl celé ty dvě sezony k hovnu. Zatím je to takový horší Welbeck, na top klub nemá, ne na základ rozhodně. Nevadilo by mi, ani kdyby to bylo s opcí. Solanke ukázal jen během přípravy víc jak Origi za poslední půlrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Za poslední půlrok taky Origi sotva hrál, tak co mohl ukázat. A srovnávat přípravu s ostrými zápasy . Naposledy, když měl pořádnou šňůru zápasů v základu (před zápasem s Evertonem a těžkými vyřazovacími zápasy v EL), platil za oporu, v jednadvaceti, nebo kolik mu bylo. Jinak dával často góly z lavičky, což je podle mého ještě těžší, než skórovat za 90 minut. Solankemu talent neupírám, ale oproti Divockovi neukázal zhola nic a srovnání s Welbeckem se fakt jenom směju. Že jste nevděčná cháska, to vím, ale stejně mě čas od času překvapíte. Počkejme si. Věřím, že až bude hrát pravidelně, nebudu už muset nikoho o ničem přesvědčovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, Origi skvělej žolík, snad ukáže ve Wolfsburgu, že na to má Hodně štěstí Divocku

Reagovat
tomasinho

Skvělej žolík. Kolikrát dal gól z lavičky? 2x-3x? Wow, z toho padám na zadek. Dělá se z něj něco, co není. Na to hrát základ prostě v top týmu nemá, jsou před ním Firmino i Sturridge a bohužel,. když měl ukázat, že na to má, tak neukázal, loni měl příležitostí dost, když byly zranění atd. A i když přijde mladý zasran a naprosto ho přehraje, tak co jako s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Origi je stále ještě mladý hráč 22 let, Loni na 1500 minut v PL dál 7 gólů což je 1 gól na nějakých 210 minut. Není to určitě zatím útočník č.1 pro žádný top klub, ale věřím že ve Wolfsburgu bude platný. Potřebuje hrát stabilně. Souhlasím že na dnešní LFC ještě nemá, ale neodepisoval bych ji předem.

Reagovat
smazaný uživatel

Divoch Origi

Reagovat
db18

Green šel hostovat do Fürthu.

Reagovat
Rudnevs

Okrem neho prišiel ešte aj Aycicek z Werderu. Naopak odchádza Berisha do Rapidu Wien. Zaujímavé prestupy.

Reagovat
stas87

Oslabenie pre Fürth...ale Berisha na to kaslal, po odchode Zulja to bolo velmi vidiet. Aycicek nie je ziadne terno, ma naznaky futbalovosti a clovek si povie ze je sikovny, potom to ale uplne zabije centrom na tribunu ci pokazi prihravku na dva metre. A ozivovat Greena? To je dalsi zufaly krok vedenia..tim je pod hlbokou dekou a spasit ich maju tito hraci? No neviem a neverim tomu. Dufam ze neodpali Radokiho, pretoze futbal pod nim mal konecne hlavu aj pätu.

Reagovat
Rudnevs

Radoki je už preč, môžu za to vraj hráči. Tím dočasne vedie doterajší asistent Mirko Dickhaut.

Reagovat
stas87

Super, takze Füth sa bude placat celu jesen na spodku tabulky a bude celit zostupu do tretej ligy.

Reagovat
JozkokozleJ

A on sa vobec niekde niekedy uchytil?

Reagovat
db18

Tak zatím byl jen v naší rezervě a pak šel do VfB... A pak teda zahvězdil v repre pod Klinsmannem. Ale docela mne to překvapilo, protože mi přišlo, že tak zle nehrál a přece jen přišel teprve v zimě.

Reagovat
JozkokozleJ

Este hral v HSV. Tam sa, pravda, nechyti nik.

Reagovat
db18

Ajo, to mi úplně vypadlo.. tam ale vůbec nechápu, proč ho brali...

Reagovat
smazaný uživatel

V Kloppovej prvej sezóne bol skvelý, keď dostal posledných 10-12 zápasov v sezóne šancu. Škoda toho vážneho zranenia po zákroku jebnutého Funesa Moriho, sprostého kokotka, kt. by som rozjebal gebulu za to, že sa z toho zákroku ešte tešil...

Reagovat
tomasinho

I loni měl asi 6 zápasů v řadě, kdy dal gól. Jenže takové období měl dvě, jinak byl prostě k hovnu úplně a ne proto, že by nehrál, jak píše ten trouba výš.

Reagovat
smazaný uživatel

V tej prvej Kloppovej sezóne bol aj herne skvelý. Ináč súhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

karma dobehla aj Funesa :D

Reagovat
kiwwi

jak to malo byt? Origi>Lukaku?

Reagovat
Bandita_Harry

Všetko sa.este stále môže zmeniť

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele