West Bromwich se ve zbytku sezóny musí obejít bez Gery

08.01.2013, 18:50
Aktuality
Pro Zoltána Geru stejně jako před rokem skončila sezóna o několik měsíců dříve. Maďarský záložník ve službách West Bromwiche Albion si v sobotním pohárovém utkání na půdě Queen's Park Rangers znovu poranil vazy v levém koleni a čeká ho minimálně půlroční nucená pauza...

Třiatřicetiletý středopolař si na začátku této sezóny poranil achilovku a vynechal tři ligové zápasy, od té doby ale neodmyslitelně patřil do základu West Bromwiche a i díky němu může midlandský klub reálně pomýšlet na boj o evropské poháry.

Do konce sezóny se ale musí obejít bez Gery, který si utrhl přední zkřížený vaz v levém koleni a nyní ho čeká dlouhý pobyt na marodce, který je odhadován na šest až devět měsíců. Zcela identické zranění si přitom kapitán maďarské reprezentace přivodil již v listopadu 2011.

"Pro Zoltána je to zničující zpráva. Je to skvělý kluk a profesionál, rád bych mu poděkoval za jeho přínos v této sezóně, který byl neocenitelný," uvedl manažer WBA Steve Clarke. "Nyní se mu od nás dostane plné podpory během rehabilitačního procesu. Zoltán již dokázal, že se se po takovém zranění dokáže vrátit a znovu hrát fotbal té nejvyšší úrovně. Nemám pochyb, že se mu to opět podaří," dodal.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (329)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele