WENGER: PAPADOPULOSE CHCI MÍT OKAMŽITĚ

24.04.2003, 23:22
Aktuality
Arsenal Londýn má v hledáčku dva české hráče - útočníka Michala Papadopulose z Baníku Ostrava a gólmana francouzského Rennes Petra Čecha. Zájem o Čecha projevil Wenger již dříve, Papadopulos je nyní horkou novinkou. Vše se zatím vyvíjí velice rychle...

"Ostravský fotbalista ve středu s hráči Arsenalu trénoval a kouč z něj byl doslova nadšený. Musím jen potvrdit, že se ukázal opravdu ve vynikajícím světle," řekl hráčův agent Zíka. Wenger dokonce uvedl, že z něj za rok udělá hvězdu. Přestup Papadopulose je opravdu na spadnutí - majitel Baníku Daniel Vacek se svým kolegou Vojtěchem Fléglem jsou v Londýně, kde dolaďují detaily celé transakce.

Ohledně Petra Čecha je Arsenal zatím váhavý, rád by s jeho koupí ještě rok počkal, ale zájem o něj mají i Real Madrid a Manchester United. "Arsenal má v hledáčku víc brankářů, ale pravda je, že ať už Wenger, nebo další lidi z londýnského klubu, se na Petra jezdí dívat do Francie každý týden," řekl Čechův manažer Zíka. Fotbaloví experti odhadují, že Rennes by si Čecha mohlo cenit i na deset miliónů eur. I cena by tedy mohla být rozhodující. Rennes ale nemá žádný důvod Čecha prodávat, klub totiž vlastní jeden z nejbohatších Francouzů a klub není závislý na penězích z prodeje hráčů.

Autor: Jan Werner

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*

Máme výce talentovaných fotbalistu, kterých si nikdo kolikrát nevšimne, Ale třeba po mistrovsti evropy do 21 let už zahraniční agenti začaly skoumat proč sme vyhrali, když si pořád myslím že češi umi sotva kopnout do balonu, Ale poslední dobou se to lepší a lepší a to je dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze Cech pude do Manchesteru, ale nez do Realu bych ho radsi videl v Arsenalu!

Reagovat
HOST*Borec

Ty seš pěknej magor. Je přece jedno, kde bude hlavně,že bude v nějakém superklubu. Ať je to Real, Arsenal nebo Manchester. A co ty nechceš nikoho nezajímá. To,že zřejmě nemáš rád Real nemusíš vypouštět z tlamy.

Reagovat
PJ

A proč by nemoh říct svuj názor??? Každej má nějakej klub rád a nějakej naopak nemá, takže je snad jasný, že by takovýho hráče viděl radši v klubu kterej má rád než v tom kterej rád nemá, ne?

Reagovat
HOST*Pepa

REAL jsou největší *CENSORED* ze všech!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste všichni velký magoři, myslim že je jedno jestli pude do Arsenalu nebo do Manchesteru, všude má velkou šanci chytat, ale vy se pořád dohadujete kdo bude dělat dvojku, trojku i když ani nevíte jak to dopadne.

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

ty magore aco kdyz si tam nekde v prdeli nezachita!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, ty ses lamka! Rozhodne by mel vetsi sanci si vic zachytat v Arsenalu nebo v MU nez v Realu. Pochybuju ze by Casillas delal dvojku Cechova, navic je tam este zkusenej Caesar. V Arsenalu bude po sezone koncit Seaman a dvojka Taylor neni moc dobrej. V Manchesteru by byla taky mozna varianta. Pokud by v lete do United odesel, pristi sezonu by chytal jeste spis BArthez a Cech jen malo zapasu a to proto aby pochytil zkusenosti, ktery sou potreba. MU maji este mladyho Carolla a pak Ricarda ale kvalit Cecha nedosahuji. Tipoval bych ze by pak tu prespristi sezonu Fabi odesel (do Monaka?) a Cech byl jednickou, Caroll pak dvojkou a Ricardo tradicne trojkou.

Reagovat
HOST*

ty si nakej chytrej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*jerry

jo,jo jestli chce chytat musí do Anglie a jedno jestli do arsenalu nebo do MU.Barthez možná odejde už letos a ta dvojka byla posledne co chytal tragicka. a seaman už dlouho chytat taky nebude.ale v Arsenalu by mel prece jen konkurenci Taylor je tma dlouho a chyta slušne.100% ale musí z Rennes,tam díru do sveta neudela.

Reagovat
HOST*DEVIL

Hele Henry je nejlepsi a ostatni kdo nehraje za Arsenal at dou do prdele.Zbohem

Reagovat
smazaný uživatel

vyliš si

Reagovat
smazaný uživatel

nemusíš všem dokazovat, jaký jsi stupído

Reagovat
smazaný uživatel

Čecha uloví chelsea pánové. PS: píšu vám to z budoucnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Stejně radši vezme Girouda nebo někoho takového

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele