Vynikajícímu Tottenhamu vzaly výhru v derby s Arsenalem centrované míče

13.11.2015, 22:41
Názory a komentáře
V tradičně vypjatém severolondýnském derby byli dlouhou dobu výrazně lepší hosté, ovšem po vyrovnání málem přišli i o cenný bod.
Sestava



Arsene Wenger měl značně omezenou volbu při vybírání základní jedenáctky. Kvůli zranění mu totiž chybí spousta hráčů, a tak nasadil takřka totožnou sestavu, která uprostřed minulého týdne utržila debakl v Mnichově - pouze uzdravený Koscielny nahradil Gabriela.

Mauricio Pochettino na tom byl co se výběru sestavy lépe - ačkoliv jej jistě nepotěšily termíny posledních 3 zápasů, které museli Spurs odehrát v rovných 6 dnech. Nakonec se rozhodl pro jedenáctku s Dannym Rosem na levém beku, Allim a Dierem na pozici středních záložníků, Dembelem, Eriksenem a Lamelou na ofenzivních postech, zatímco na samém hrotu typicky operoval Harry Kane.

Úvod zápasu

Hned v úvodních momentech bylo střetnutí trochu překvapivě otevřené a hra se rychle přesouvala z jedné poloviny na druhou - v podstatě už někdy ve 3. minutě přišla pasáž, kdy se dvakrát rychle přelila ze strany na stranu. Do ofenzivních akcí obou týmu se v těchto momentech výrazně zapojil alespoň jeden krajní obránce a střední záložník z hloubky hřiště, což při ztrátě míče ponechalo otevřená místa k rychlému brejku soupeře. Postupem času se ale střetnutí uklidnilo a nabralo konkrétnější obrysy.

V prvních 20 minutách hry jasně dominoval Arsenal, který měl větší držení míče a dokázal přišpendlit Tottenham k vlastnímu vápnu. Výrazným problémem pro hosty byla izolace ofenzivních hráčů - jelikož podhrotový hráč (Dembele) nehrál mezi liniemi, ale měl celkem dost defenzivních úkolů, měli hosté po zisku míče jen velmi omezené možnosti. Obvykle se balóny snažili rozehrát na hrotového hráče, který je musel podržet a počkat, než jej doplní křídelní hráči. Jenže při tomto postupu docházelo k mnoha ztrátám, a proto měl Arsenal výraznou převahu.

Pravdou je, že navzdory tomu byla defenzivní práce hostí velmi slušná. Ačkoliv byli zatlačeni do hlubokého bloku, nedovolili svému soupeři žádné nebezpečné zakončení. Pochvalu si rozhodně zaslouží oba střední záložníci, kteří hráli velmi disciplinovaně, neopouštěli prostor před stopery a kompletně tak uzavřeli prostor mezi liniemi. Zároveň byli schopní při rychlém přesunu hry na druhou stranu hřiště vypomoct krajnímu obránci a uzavřít útočícímu hráči přístup na střed - což je důležité zejména na Sanchezově straně.

Ovšem nejdůležitější pro pevnou defenzivu hostujícího celku byla práce podhrotové trojice, hlavně pak křídelních hráčů. Při hře bez míče totiž nezůstávali viset u postranní čáry a nesoustředili se na osobní bránění krajních obránců (což je v Premier League častý jev), místo toho se stahovali na střed pole (vzdálenost od pravého k levému záložníkovi byla obvykle malá), který tím pádem pořádně zhustili a donutili tím Arsenal, aby své útoky vedl hlavně po stranách hřiště. Při následné přihrávce do strany ale tito hráči opět nespali, místo toho se rychle přemístili ke kraji, aby mohli hráče soupeře dostat pod tlak. Byla to ukázka velmi namáhavého, ale takřka ideálního defenzivního výkonu křídelních hráčů - a hlavně díky nim byl Tottenham velmi kompaktní a hrál v požadované dynamice.



Výměna Dembele - Alli

Zhruba okolo 15. minuty udělal trenér hostí drobnou, ovšem poměrně důležitou změnu - Dembeleho zasunul na pozici středního záložníka, zatímco Alli nyní okupoval místo podhrota. Hru Tottenhamu to postupně zlepšilo, jelikož Dembele přinesl více síly a vyhraných soubojů. Hlavně ovšem dokázal prolomit izolaci ofenzivních hráčů Spurs - díky své síle a driblingu byl obvykle schopen ustát atak soupeře a následně míč vyvést do ofenzivních pozic, díky čemu Tottenham postupně získával půdu pod nohama.

Problematická defenzivní organizace domácích

Jak byl Arsenal nucen podstupovat delší pasáže bez míče, začaly se naplno ukazovat problémy v defenzivní organizaci. Oba střední záložníci - Coquelin a Cazorla - totiž neměli vůbec žádnou pomoc od svých kolegů z ofenzivnějších pozic.

Özil byl tradičně zbaven větších defenzivních povinností, v porovnání s podhrotem hostujícího celku se pohyboval v mnohem větší vzdálenosti od svých kolegů a po zisku míče měl za úkol efektivně rozjet rychlé protiútoky. Největší potíže při bránění ale způsobovali oba křídelní hráči.

Joel Campbell se tedy ještě snažil středové dvojici vypomáhat, často se stahoval hned vedle Cazorly a pokoušel se volné prostory uzavírat, přesto na něm bylo znát, že zcela nevěděl, zda se má připojit ke svým kolegům v záloze, nebo osobně bránit krajního obránce hostí.

Oproti tomu Sanchez na druhé straně nebránil prakticky vůbec - zůstával velmi vysoko a velmi blízko postranní čáry, takže byl z defenzivního bloku v podstatě úplně vyloučen a otevřel tím obrovský prostor mezi ním a Coquelinem.

Zvláštní také bylo, jak pasivním dojmem Arsenal bez míče působil - ani Giroud, Özil či Sanchez nebyli schopni efektivně zahájit napadání, a protože se všichni tři pohybovali velmi vysoko, nebyl pro Tottenhamem velký problém tuto první vlnu defenzivních hráčů prolomit a útočit tak v podstatě pouze proti 7 bránícím hráčům.



Pokud Wenger chtěl, aby jeho ofenzivní hráči zůstávali takhle vysoko, bylo nutné, aby jeho celek efektivně napadal už na polovině soupeře. Pokud naopak chtěl být pasivní a hrát na rychlé protiútoky, pak potřeboval, aby jeho ofenzivní hráči pracovali dozadu a defenzivní blok byl díky tomu stabilní. Místo toho se ale nestala žádná z těchto variant.

Balóny za obranu

Úvodní branku se Tottenhamu podařilo vsítit zejména díky individuální chybě Koscielnyho, který se zbytečně snažil vystavit soupeře do ofsajdu. Přesto tento gól nepředstavoval izolovaný moment hry - Tottenham se totiž celý první poločas snažil o podobné míče z kraje hřiště za vysunutou obranu Arsenalu. Obvykle sice do prostoru mezi krajním bekem a stoperem, kam si často zabíhal Alli, nicméně dvakrát či třikrát zkusili podobným míčem vysunout přímo Kanea - a tento mechanismus byl nakonec díky Koscielnymu úspěšný.

Střídání Flamini - Cazorla a další potíže

Arséne Wenger na vývoj první půle zareagoval poločasovým střídáním - ze hřiště stáhl nevýrazného a nemocného Cazorlu, místo kterého na hřiště poslal Flaminiho. Logika za touto změnou byla jasná - Arsenal měl uprostřed hřiště výrazné problémy, které měl tento defenzivní hráč pomoci vyřešit.

A domácí se po pauze opravdu zlepšili - Flamini byl v první části druhé půle schopen zastat roli Cazorly, který se při zakládání útoku často vysouval do útočnějších pozic a měl na starosti propojit obranu s ofenzivní fází. Zároveň Arsenal těžil ze zlepšené poziční hry Sancheze - ten při zakládání útoků nezůstával u postranní čáry, nýbrž se začal stahovat více doprostřed, díky čemu mohl párkrát efektivně zakombinovat s Özilem a otevřít tím prostor mezi obranou a zálohou Tottenhamu - akce předcházející střele Campbella může být ideálním příkladem.



Postupem času ale aktivita Flaminiho upadla a domácím vyvstaly celkem závažné problémy v ofenzivní organizaci, jelikož jejich hráči často nebyli v dobrých pozicích, aby mohli efektivně zakládat útoky - zejména krajní obránci často neměli vůbec žádné možnosti pro přihrávku doprostřed hřiště, a tudíž museli míč buď sami vyvést, nebo hrát dlouhý míč na Girouda - jenže tím vznikalo mnoho ztrát.



V defenzivě pak měl Arsenal problém na své levé straně, kde se začal otevírat prostor mezi Koscielnym a Monrealem - levého beka upoutala přítomnost Walkera, který se vytahoval do ofenzivních pozic, zatímco Koscielnyho při první příležitosti z pozice vytáhl Kane, čímž za ním otevřel volný prostor, podruhé pak tento stoper nenásledoval pohyb svého krajního obránce, čímž vzniklo místo pro Kanea, který ale pálil mimo.

Rozpadnutí na 4 ofenzivní a 6 bránících hráčů

Pokud byla defenzivní práce ofenzivní čtveřice Arsenalu v první půli špatná, pak v průběhu té druhé se stala ještě horší. Z nepochopitelného důvodu totiž i Joel Campbell svou hru změnil - začal hrát extrémně vysoko, prakticky na úrovni Girouda, přičemž při přechodu do defenzivy přestal jakýmkoliv způsobem vypomáhat středové dvojici - což vedlo k definitivnímu rozpadu domácích na dvě oddělené jednotky. Reakce na ztrátu míče byly špatné od všech ofenzivních hráčů, kdy se místo okamžitého návratu na dané pozice po hřišti pouze procházeli. Jeden takový přechod do defenzivy zabral ofenzivnímu čtyřlístku celých 20 sekund, což je pro mě neuvěřitelné číslo.



Za nepříznivého stavu jsou útoční hráči často náchylní k tomu, aby přestali respektovat svou defenzivní odpovědnost, přestali se vracet do obranných pozic a pouze čekali, až balón zbytek týmu vybojuje a umožní jim znovu útočit. Problém je, že takhle se utkání otáčí jen velmi těžko - touto chybou totiž otevřete střed pole, umožníte svému protivníkovi dominovat, ovládat míč a pravděpodobně jej také pustíte do velmi nebezpečných prostorů poblíž vlastní branky. Naopak k obratu ve skóre potřebujete vyvinout tlak, rychle získávat míče a neustále opakovat zažité ofenzivní mechanismy. Pokud se tedy tým takto rozpadne, často to bývá definitivní smrt.

Ve výsledku tak mohl Tottenham velmi snadno dominovat zápasu a kontrolovat střed hřiště, který Arsenal kompletně vyklidil. Zároveň to také byla pasáž hry, kdy měli hosté zápas zabít druhým gólem, jenže to se jim nepodařilo.

Dominance ve vzduchu

A proto je stihl trest. Ačkoliv branka Gibbse přišla v momentě, kdy měl Tottenham utkání pevně v rukách, zase se nedá říci, že by šlo o nějaký izolovaný moment. Ačkoliv defenziva hostů dokázala kontrolovat pohyb Sancheze či Özila, nakonec hrubě neuspěla ve vzdušných soubojích uvnitř vlastního pokutového území. Arsenal si v průběhu druhé půle skrz standardní situace a centrované míče vypracoval celkem 6 šancí, a tak nebylo divu, když jednu z nich také využil k vyrovnání skóre.

Od té chvíle byl už jen jeden možný vítěz - a Tottenham byl na konci určitě rád, že posledních 10 minut přežil bez inkasování.

Závěr

Ačkoliv si kohouti nakonec odváží pouze bod, šlo z jejich strany o velmi kvalitní výkon, který měl v klíčových aspektech hodně blízko k nutným standardům v evropských pohárech - mohu zmínit pracovitost ofenzivních hráčů či kompaktnost celého týmu.

Naopak z pohledu Arsenalu šlo o jedno z nejslabších představení v tomto ročníku a za získaný bod musí být domácí rádi, jelikož jej po většinu času nenáviděný rival přehrával.

Autor: články čtenářů / Víťa Srp

Komentáře (694)

Přidat komentář
jk

Eriksen > Ozil

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes se mi to už nechce číst, ale vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

... alebo Goalieho slaba chvilka.

Reagovat
Arsenalista

Nemyslím si, že by ten zápas byl takhle černobílý. Největší rozdíl byl hlavně v pohybu. Přestože jsme měli více času na regeneraci, naši vypadali mnohem unavenější než Spurs. Bod každopádně dobrý.

Reagovat
Counter

Nj, a v posledních patnácti minutách to vypadalo naopak.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa tam deje?

Reagovat
Counter

To se pořádně neví, ale podle všeho výbuchy, přestřelky, dokonce i držení rukojmí. Všecko v Paříži.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz čítam na FB, vraj nejaký teroristický útok a už 30 mŕtvych?

Reagovat
smazaný uživatel

40 mrtvych 3 utoky frekventovane na spolocenske akcie, koncert a dokonca aj pred stadionom

Reagovat
smazaný uživatel

V akom svete to žijeme

Reagovat
Counter

Kritické je to teď hlavně s těma desítkama rukojmí v koncertním sále.

Reagovat
Counter

Jestli je jich tam vážně až sto...

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozne preco musia trpiet nevinny, nahodny ludia... Mas nejaky zdroj co sa aktualizuje?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.reddit.com/live/vwwmdb26t78v Však kúsok nižšie to máš

Reagovat
smazaný uživatel

Uz vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Můžeš si na obou pustit i televizní přenos. Koukám na BBC.

Reagovat
SunFells

Prý je jich tam přes sto. Ale někteří utekli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je ich tam údajne až 100

Reagovat
smazaný uživatel

Pry je tam drzi 6-8 tech magoru, to asi neni dobre..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som čítal, že priamo na štadióne to malo byť

Reagovat
Counter

A desítky mrtvých...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

takže CR7 do PSG asi nepôjde..

Reagovat
bbbauch

Spis v zime pujde Di Maria pryc

Reagovat
wild

dopice..kokoti skurveni..ale treba ich sem natahat este viac do Europy

Reagovat
smazaný uživatel

Však nebuď rasista, ani xenofób, ľuďom treba pomáhať

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte ani nevieme, kto za útokmi stojí, ale ty už máš vinníka

Reagovat
wild

nie no, urcite sa vybrala skupinka europanov vystrielat Pariz..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Je na to priskoro ale vsade pisu o isis

Reagovat
smazaný uživatel

Na to je veľmi veľmi skoro, no, ale niektorí majú v tom maximálne jasno. Pre nich je tento web malý...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale je to najlogickejsie. Po poslednych udalostiach a hlavne ked zu tam rukojemnici tak musia vediet kto ich zhruba drzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto iný by to bol, ty blbeček. Noel-Miki dpče

Reagovat
smazaný uživatel

Jáj, no, taktiež by som chcel mať také jednoduché rozmýšľanie ako ty.

Reagovat
nani92

možno to bolo nakoniec USA

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ak to mala byť teroristická skupina ISIS, tak USA to aj boli.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale prečo by si ho chcel mať, Miki?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby som sa ti vyrovnal predsa.

Reagovat
vladis271

strašne hlúpy on je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty niekoho ideš nazývať hlúpym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, tohle není zrovna těžké uhádnout, kdo má asi tak motiv

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mnohých očividne nie, no. Ja som radšej zdržanlivý v tomto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Bayern +

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
vodka

Reagovat
Counter

Bacha, to se tu moc nenosí.

Reagovat
Mastný Chobot

terorizmus = islam

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je snad jasny ne

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Jakože tohle udělali uprchlíci?

Reagovat
smazaný uživatel

Muslimové. Už ti to potvrdila BBC, blesku?

Reagovat
Counter

A co to má společného se syrskými uprchlíky? Muslimů je btw. na světě tak cca jeden a třičtvrtě miliardy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase chceš jít až tak hluboko? A zase nazýváš statisíce ekonomických (zřejmě, někteří možná přicházejí šířit teror, ale to se se současnou kontrolou té masy lidí nedá určit) migrantů syrskými uprchlíky, kterých je mezi nimi necelých 30%.

Reagovat
Counter

Heh, ok. Tyhle rozdíly mezi uváděnými čísly mě vždycky fascinujou.

Reagovat
minoLFC

A?

Reagovat
Counter

A ještě mi to samozřejmě BBC nepotvrdila, protože ti jsou aspoň seriózní a nepálí podobné věci od boku.

Reagovat
wild

nie..ale je to rovnaka haved ako tito a nic dobre neprinesu

Reagovat
SunFells

"ale je to rovnaka haved ako tito"

No ty seš solidní osel.

Reagovat
wild

tak si ich nastahuj domov ty

Reagovat
SunFells

Asi jsem tvou inteligenci ještě přecenil.

Reagovat
wild

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

tato kvazikravina jeste z internetu nevymizela?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Counter

Hm

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

ale vodka je slnieckar, zachranca sveta, v tejto oblasti si ho nevsimaj

Reagovat
vladis271

hovorí ficovolič

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado pls, nespravaj sa ako pubertiacik je to trapne

Reagovat
smazaný uživatel

Vie mi niekto povedat, preco je tercom Paris resp. FRA?

Reagovat
nani92

lebo tam ich je najviac predsa, najlepšia organizácia

Reagovat
smazaný uživatel

Francouzská armáda je taky jednou z nejaktivnějších na Blízkém východě.

Reagovat
smazaný uživatel

hodně muslimů, takže se najde i dostatek radikálních k zorganizování takové akce

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež jedno z možných riešení, že kto to mohol byť

Reagovat
smazaný uživatel

Potom ale nech sa necuduju, ze ich cast Europy nechce. A opat na to mozno doplatia ti, co by si tu pomoc zasluzili.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty exploze jsou za stavu 0:0. Takže první poločas. To vážně nechali ten zápas dohrát

Reagovat
aither

A co dělat? Zastavit to a pustit lidi ven, když tam jsou atentátníci, pochybuju, že by lidi zůstali v klidu na místě.

Reagovat
minoLFC

nejaký live video prenos z miesta?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

čo? textové spravy sa mi refreshovať nechce, nejaká francuzska TV snaď robí live prenos, nie?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

http://www.bbc.com/news/live/world-europe-34815972

Tady koukej na BBC, aspoň tomu budeš rozumět.

Reagovat
minoLFC

tak učil som sa aj francúzsky

Reagovat
smazaný uživatel

https://forensiconions.files.wordpress.com/2015/11/screen-shot-f4.png

sloupek TCTI PG - tackles and interceptions per game by front four (AMka + útočník)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Neskutecnej frajer

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.reddit.com/live/vwwmdb26t78v

nejlepší zdroj informací.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paris no claim of responsibility yet but Islamic State supporters are praising the attack on social media with 'Paris in flames' hashtag

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

Reagovat
Murtago

Ten název jak kdyby to skončilo 3:3 po třech centrech Arsenalu.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Este ze uz idem zima Tak krasny cas vianoc a mrazu

Reagovat
smazaný uživatel

*ide

Reagovat
smazaný uživatel

mohla by už být zase jednou pořádně mrazivá zima, poslední roky to nestálo za nic

Reagovat
avicii

hmm tak moslimovia opat obohacuju europsku kulturu

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte nevieš či to boli moslimovia

Reagovat
SunFells

Tož sebevražedné útoky ...tak možná ještě japonci ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to skôr

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už takticky odstavili bezletovou zónou

Reagovat
kvasha16

Reagovat
avicii

tak to je jasne, len moslim sa ovesa trhavinou

Reagovat
smazaný uživatel

brat ich vsetkych do jedneho, zapad navzdy nas priklad

Reagovat
avicii

toto tu potrebujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

sak musime byt humanni

Reagovat
smazaný uživatel

Jaderní inženýři a lékaři se už projevili

Reagovat
vodka

muslim breivik

Reagovat
smazaný uživatel

vodka14.11.2015 01:28

tato kvazikravina jeste z internetu nevymizela?

Reagovat
vodka

podej si ruku s wildem, i když možná se spíš srážejte hlavama, možná by to pomohlo...

Reagovat
Counter

By byli ještě blbější, to není dobrý nápad.

Reagovat
Mada

ale zase ne o moc

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám nic o kokotismu wilda. Mluvím o tom, že ty dokážeš během dvou minut jednu takovouhle píčovinu zkritizovat a druhou napsat.

Dneska už to zabal. Dej si lék na oikofobii, zapij vodou(! pro dnešek ne vodkou) a dobrou noc.

Reagovat
smazaný uživatel

hodil by som ta vcera do Francuzska v noci, s tym co tu predvadzas, normalne by si si zasluzil jednu prijebat, to je neskutocne, hanba

Reagovat
smazaný uživatel

ako, hodil by som ta tam v noci, nech ludom porozpravas po tych utokoch tieto svoje nazory prijebane, neskutocneee co tu davas, fuj

Reagovat
vladis271

chod nájsť nejakého moslima a ujeb ho za včerajšok. Neskutočne primitívne zmýšľanie v tomto máš, fakt. A ešte máš tú drzosť kázať čo je hanba.

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta, neklam, ja nikde nehadzem vsetkych moslimov, ze su teroristi, ale ani sa nebudem tvarit jak pica, ako vodka a riesit tu celu noc, ze kym sa to nepotvrdi, tak nemozme tvrdit, ze to su moslimovia, popravde, je mi z neho zle, co tu predvadzal

Reagovat
kiwwi

preboha ty co tu predvadzas

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

co tu predvadza? konkretizuj s cim nesuhlasis

Reagovat
kiwwi

ze to s moslimami nema nic spolocne...vykonali to proste teroristi a je uplne jedno pod ake nabozenstvo sa skryvaju...keby ti teroristi boli krestania, tak by si dal vyhostit z europy vsetkych krestanov?

Reagovat
smazaný uživatel

nevidim, ze by Palo pisal, aby sa z Europy vyhostili vsetci muslimovia a kedze to boli muslimovia, tak to s nimi nieco spolocne ma, boli to fanaticki muslimovia

Reagovat
smazaný uživatel

a ktory teroristi su krestania ty kokot?

Reagovat
Mastný Chobot

Breivik napríklad?

Od roku 1980 do 2005 mali moslimovia na svedomí 6 % všetkých teroristických útokov, rovnako ako komunisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Breivik u toho řval "Za Ježíše Krista!" ?

Reagovat
Mastný Chobot

pýtal sa sandro, kto čo kričal?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím na co se ptal, ale je celkem rozdíl, když někdo něco udělá ve jménu náboženství a když někdo něco udělá a má nějaké náboženské vyznání.

Reagovat
Mastný Chobot

tak sa pozri, na čo sa pýtal a nereaguj s pičovinami. Pointa je tá, že terorista a vymastená hlava z teba môže vyrásť, aj keď sa ti dostáva kresťanskej výchovy a konzervativizmu, ako to bolo u Breivika. A je jedno, čo jeho zrovna poháňalo - či to bola viera alebo hocičo iné.

Reagovat
smazaný uživatel

ne taková pointa není, pořád to není náboženský terorista,. oni jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Breivik mal ale úplne iný motív na spáchanie svojho činu a navyše ho spáchal vo svojej krajine. Nedá sa ani zaradiť do nejakej extrémistickej skupiny. Akurát len že všetky problémy pripisoval moslimom, čo z neho robí psychopata a nie kresťanského fundamentalistu. Na ten tábor politickej strany zaútočil preto, lebo v jeho očiach sa tá strana zaslúžila o multi-kulti v jeho krajine najviac a on videl multi- kulti ako zlú vec pre jeho krajinu.

Podľa mňa porovnávať Breivika a teroristov s náboženskými motívmi, ako tomu bolo vo Franzúzsku sa nedá. Oni útočili na viac- menej nezainteresovaných ľudí, zatiaľ čo Breivik útočil na ,,páchateľov", ktorých obviňoval za multi-kulti.

Vo výsledku je to samozrejme tragédia, ale jeho ako príklad pre kresťana- teroristu použiť nemožno.

Reagovat
Mastný Chobot

Bol to kresťan? Bol. Spáchal teroristický čin? Spáchal. To je všetko, na čo som chcel poukázať a na čo sa sandro pýtal.

Reagovat
Mastný Chobot

*Je to kresťan

Reagovat
smazaný uživatel

To je šílený zjednodušení poslyš, vážně tam nevidíš ten rozdíl? Mimo křesťanství taky pařil hry na playstationu, je nějaká statistika terorismu proti xboxu?

Reagovat
Mastný Chobot

"a ktory teroristi su krestania ty kokot?"

Odpovedaj si na túto otázku a nemasopustuj tu už.

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chápeš proalláha, že je neskutečnej rozdíl, když je terorista křesťan a křesťanský terorista?

Reagovat
Mastný Chobot

ježiši, áno, chápem ten rozdiel, chápe ho každý, ale o tom táto debata nie je. Môžeš už skončiť?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či bol, ale keď bol tak ako povieš.

Reagovat
fenixLFC

aj ti teroristi v parizi to spravili vo vlastnej krajine, kedze vacsina z nich boli francuzi...A ako za multi-kulti mohli ti ludia co boli na ostrove??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to prečítaj ešte raz a keď to tam nenájdeš, tak to opakuj až do momentu, kedy to tam nájdeš. No a vie sa totožnosť dvoch ľudí, z toho ani jeden nebol rodený Francúz, tak čo píšeš hlúposti?

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát čítam, že tam boli aj Francúzi, ale to som v čase písania reakcie nevedel

Reagovat
smazaný uživatel

To je super statistika no vzhledem k tomu jaký pak byl nárůst.

Reagovat
Mastný Chobot

nájdi aktuálnejšiu a nemudruj... Zo 6 ten nárast na 90 % len ťažko bude aj tak.

Reagovat
smazaný uživatel

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Islamist_terrorist_attacks

Koukni na ten nárůst od 2005, jenom za 2015 je tam pomalu dohromady co 10 let před tím. šílenost

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

co sem tady předváděl? omg, palike, ser na to radši, udělají se ti vředy...

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Docela brutální, že cílem patrně měl být stadión.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu moc nevěřím, nebo spíše to moc nedává smysl

Reagovat
SunFells

Právě by to snad dávalo největší smysl, když tam máš nahromaděné lidi jak nikde jinde a začalo se to dít v průběhu zápasu v jeho okolí. Plán asi nešel, jak měl, tak zvolili alternativy.

A ráno už vyhrožovali bombou na tom stadionu.

Reagovat
SunFells

Tak ne, ta výhrůžka byla na hotel, kde byla německá repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo, stadion jako takový smysl dává. ale ne tak jak to provedli. Když se tam teda někdo odpálil proč čekal až do prvního poločasu kdy jsou všichni na stadioně? Spíše se ten stadion hodil v tom že tam bude více lidí, to samé Bataclan a dalších x míst kde se střílelo. Je to mířené na Paříž, ne na stadion, jestli jsem tě teda pochopil dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Hours before match, German national team was evacuated from hotel in Paris after the hotel received a bomb threat. http://bit.ly/1WRjNSb

Reagovat
Miguel19

To mají mušku jak Torres.

Reagovat
madridcan

Aj Norsku chybal najlepsi strelec...

Reagovat
Counter

No a taky vrhá trochu jiné světlo ta evakuace německého nároďáku z hotelu kvůli hlášené bombě...

Reagovat
Ángel di María 22

Bude někdo koukat na Argetinu s Brazilii? I když ta Paříž to trochu komplikuje.

Reagovat
nani92

nie, bude sa pozerať NHL

Reagovat
Ángel di María 22

Nn, dneska nehraje nikdo zajimavej.

Reagovat
nani92

návrat Kráľa

Reagovat
Kily

Dacjuk

Reagovat
smazaný uživatel

Tomi

Reagovat
nani92

Tomi

Reagovat
smazaný uživatel

Argentina si tu kvaldu rozjela zkušeně

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ja budem

Reagovat
smazaný uživatel

aspon dufam, ze sa oikofobom a pseudohumanistom, hipisakom a podobnym rozsvieti v ich hlupych hlavach...

Reagovat
kvasha16

nehrozi

Reagovat
smazaný uživatel

vidim uz, ze nie

Reagovat
smazaný uživatel

Suspect arrested at Paris concert hall told Police: "I am from ISIS."

Reagovat
smazaný uživatel

Unáhlené soudy. Ještě se neví, kdo za útoky stojí a už máš viníka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se přiznal jenom ten jeden přeživší. Ti zastřelení byli určitě pastafariáni

Reagovat
smazaný uživatel

A na Stade de France to byli baníkovci. #PyroNeniZlocin

Reagovat
smazaný uživatel

když si to vezmeš z jiné strany tak baníkovci jsou taková defenzivní složka Ostravy, když tu přijedou skautovat teroristi místa tak se vrací s nepořízenou, protože tu je všechno rozjebané už

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
smazaný uživatel

masko pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
fenixLFC

je

Reagovat
Counter

AFP & Reuters reporting 100 people have been killed inside the Bataclan theatre

Reagovat
smazaný uživatel

tak to som zvedavy na tie dosledky . Tam zrejme musela byt iba smotanka nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

kde? na koncertě Eagles Of Death Metal?

Reagovat
vodka

tam smetanka klidne byt mohla

Reagovat
Counter

Určitě ne.

Reagovat
Counter

Ale myslím, že to je celkem jedno. Celkem už se to šplhá kdesi ke sto padesáti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

"Doesn't look good." Man Utd's Michael Carrick set for scan on injured ankle on Saturday

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně celkem irelevantní problém

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
minoLFC

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

čo sa to deje, ty kokšo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus, hnus, hnus. Čekal jsem to ale dřív v Německu. Btw. Už Counter zjistil že šlo o muslimy?

Reagovat
mul

cakal si to v Drazdanoch napirklad ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak většinou se útočilo v hlavních městech, ale proč ne.

Reagovat
vladis271

vždy som ťa mal za jednoduchšieho, teraz to len potvrdzuješ. Ty Yusuf, wild, Oľo a Paľo. Fakt sebranka.

Reagovat
smazaný uživatel

ze si aj v takych pripadoch budete drzat tu pozov kokotov, je pre mna sokujuce normalne

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě. Klidně si to mysli.

Reagovat
wild

ja by som len chcel vedet, keby su vase rodiny tercom takehoto utoku, ci aj nadalej by ste boli taki moralisti, zachrancovia, a humanisti

Reagovat
Mastný Chobot

treby byť sebecký kokot

Reagovat
wild

ani neviem co na toto napisat..takze netreba lutovat tich 150 nevinnych obeti ale byt nesobecky a humanny k tym kurvam co ich vystrielali?

Reagovat
Mastný Chobot

čo dávaš? ty si jeden z tých, pre ktorých moslim = utečenec = terorista = zlo, že?

Reagovat
wild

nie..ale preboha nerobme sa slepi, ze su nevinni a su to chudacikovia. Ale to co robia je uz nepripustne a treba to zastavit.. a ako to spravis? ako oddelis tych normalnych od takychto zmrdov? Jedine tak ze do europy nepustime nikoho z nich..neda sa rozlisit ktory je terorista a ktory normalny clovek

Reagovat
Mastný Chobot

hej, takže ako vravím, treba byť sebecký kokot, to je cesta

Reagovat
wild

no tak daj riesenie ty humanista

Reagovat
Mastný Chobot

keby tu bolo nejaké zaručené riešenie, tak už by sa asi praktikovalo. Tá situácia je zložitá, ale to, čo si napísal ty a to, čo tu píšu takí ako Palike a také názory ako tu zastáva Ol!ver a iní, to je ten hlavný dôvod, prečo ľudstvo smeruje úplne niekam do piče a ja sa hanbím za to, že normálni ľudia, ako tu vy vo všeobecnosti ste, dokážete zastávať a verejne prezentovať takéto názory.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
wild

ake nazory paneboze? Ze treba zastavit tie zverstva co stvaraju? Ze ked neni ina cesta, tak jednoducho nepustit do EU nikoho? Ved tu uz ide realne o zivot kazdeho z nas. Nikdy nevies kedy a kde zautocia a moze byt koniec alebo hocikoho z tvojich blizkych. Nechapem preco to stavias do urovne "sebecky kokot".. to vobec neni o sebeckosti..vcera zomrelo 150 nevinnych ludi a zajtra moze zas..treba to riesit. Toto uz ma len maly kusok od vojny a potom tych 150 vcerajsich obeti bude len omrvinka ..

Reagovat
kiwwi

takze 150 nevinnych ludi ze zomrelo, tak tu z toho robis tragediu (co samozrejme je), ale nevahal by si zastavit prisun desiatok tisic emigranov a nechal ich zgegnut tam odkial zdrhaju pred vojnou...ale jasne,, to uz nie je europa, to sa ta uz netyka...si proste sebec

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny priklad je povojnove Nemecko zbobardovane rozobrate rozkradnute . Nemci dokonca neusli a vsetci tam skapali a Nemecko ani neexistuje .

Neschopnost moslimov vytvorit si vlastny bezpecny stat je krasna . Preco by ich mali druhe stati ich neschopnost podporovat ?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
wild

Ved ale si uvedom, ze nemozes zachranit cely svet. Ja ako europan, si chcem europu samozrejme chranit, nechcem sa bat vyjst na ulicu. Ja nevravim, ze tam maju skapat, ved mozu ist aj inde..europa neni cely svet.

Reagovat
kiwwi

vsak oni aj chodia inde...do Europy ich doslo ani nie 10%

Reagovat
Mastný Chobot

a ty si myslíš, že každý, kto uteká zo Sýrie ide do Európy na tvoju ulicu? Zisti si, koľko azylantov prijalo Jordánsko alebo Libanon. Zachrániť celý svet sa nedá, ale čo má znamenať ten postoj, ktorý sa u nás tak nosí "mne je tu dobre a nechcem sa o to deliť, vy choďte do piči a skapte". Čo už vám ozaj jebe?

Reagovat
wild

nie, netreba to brat doslovne. Na Slovensko sa urcite jebat nebudu..Ved ale preco si aj oni neziju tak ako my? co im v tom brani? Kto si ako zariadi tak ma.. europania nemozu zato aka je situacia u nich, tak preco by sme ich mali zachranovat na ukor nasich zivotov? to je takisto hlupe zmyslanie

Reagovat
Mastný Chobot

Nežijú si tak z dôvodu občianskej vojny, v ktorej proti sebe bojuje toľko strán a toľko ľudí, že to je niečo nevídané. Samozrejme, že aj Európa má svoj podiel viny na tej situácií - nemáš dostatočné informácie. A prečo by sme ich mali zachraňovať? Lebo sme ľudia, dopiči, to myslíš vážne tú otázku?

Reagovat
wild

a kto ti je prednejsi? rodina alebo utecenci?

Reagovat
Mastný Chobot

Ježiši...

Reagovat
wild

to su reakcie dopici..keby tam vcera boli tvoji blizky v Parizi a zajebali by ich nejaky kokoti tak by si bol spokojny? Tiez by si povedal. nevadi ze zomrelo 150 ludi a medzi nimi moji blizky, hlavne ze sme na ukor nich zachranili 10tis utecencov? ved to su spojene nadoby..pomozeme utecencom ale zaroven sem napustame aj plno kokotov a poskodime sami seba

Reagovat
Mastný Chobot

Strašne scestne rozprávaš. "keby tam vcera boli tvoji blizky v Parizi a zajebali by ich nejaky kokoti tak by si bol spokojny" - seriózne, na čo týmto narážaš? Absolútne ti nerozumiem.

Ja, samozrejme, nebudem objektívne hodnotiť, čo by som uprednostnil, keď sa hovorí o mojich blízkych, ale rozhodne radšej zachrániť 10 000 ľudí pred smrťou ako neurobiť nič.

Reagovat
wild

Co nerozumies? Keby boli medzi tymi nevinnymi obetami tvoje blizke osoby asi by si v tej chvili tiez povedal, ze radsej mali vsetci zostat tam kde su a nic by sa nestalo. Chapes o com cely cas rozpravam? Ja suhlasim s tvojou poslednou vetou, v pripade, keby v Europe nevznikali ziadne konfilkty, ze nech sem kludne ich pride aj milion a budeme si tu mierumilovne zit..ale to jednoduche nejde a nikdy to tak fungovat nebude. Povedal by som, ze si treba vybrat mensie zlo..

Reagovat
Mastný Chobot

Jasné, že nikto nechce vystaviť svoju rodinu a priateľov nebezpečenstvu, ale zatvárať oči pred tým, že niekde sú prenasledovaní a zabíjaní takisto nevinní ľudia-moslimovia a neurobiť s tým nič, to je oveľa horšie.

Akože to nikdy nebude fungovať? Mi chceš povedať, že kresťania s moslimami nevedia mierumilovne spolunažívať? Stačí, aby nerozmýšľali tak primitívne, ako toľko ľudí v dnešných dňoch na Slovensku a je to úplne v pohode reálne.

Reagovat
wild

Ale ved to neni o zatvarani oci..proste momentalne nikto nevie ako dalej. Preto pisem, ze podla mna je to momentalne o tom si vybrat mensie zlo..

No ved vidime, ze to zatial nefunguje. Ako som pisal predtym, ja nemam problem s tym, nech sem pridu, ked tu budu normalne zit a nebudu vytvarat taketo zverstva. Lenze proste medzi nimi sem chodia stale aj taki, co robia to co spravili vcera..a to je ten problem. Podla mna to suvisi aj s tym primitivnym zmyslanim ako to nazyvas. Je jasne, ze tie problemy s nimi prichadzaju, ale su to len niektori z nich. Hodi sa to na nich vo vseobecnosti hoci zato moze len mensia skupina ludi. A to je ten problem s ktorym si nevieme zatial poradit, ako rozlisit normalnych ludi od teroristov. Ja vsak dufam, ze ten vcerajsok v Parizi bola posledna kvapka a zacne sa nejak radikalne proti terorizmu konat. Treba to zastavit, kym nebude neskoro..

Reagovat
Mastný Chobot

Boj proti terorizmu a pomáhanie utečencom sa ale navzájom nevylučujú. Takisto sa ti môže niekto prísť odpáliť na námestie, aj keď žiadneho azylanta neprijmeš. Nechať 5 miliónov nevinných ľudí hladovať a žiť v krajine, kde proti sebe každý deň bojujú vládny režim, žoldnieri, kurdskí militanti, 2 extrémistické moslimské armády a bohvie kto ešte, to nie je menšie zlo. To je alibizmus, zatváranie očí a sebectvo z môjho pohľadu. Ja netvrdím, že je riešenie všetkých ich zobrať k sebe a nechať Sýriu Sýriou, ale ten problém je tu a teraz. Takisto netvrdím, že je to definitívne riešenie nechať ich u seba. Sú to v drvivej väčšine takí istí ľudia ako my a sú ich státisíce. Prvým cieľom musí byť postarať sa o to, aby nemuseli tí ľudia utekať k nám, stabilizovať tú krajinu, aby sa tam tí ľudia mohli vrátiť, veď väčšina z nich by nikam nešla, keby nemusela a mnoho by sa ich určite rado vrátilo naspäť, keby im nevybuchovali granáty v predzáhradkách.

Reagovat
wild

Grécky minister potvrdil, že parížsky útočník so sýrskym pasom bol migrant, ktorý sa na ostrove Leros zaregistroval v októbri, uviedol reportér BBC.

Takze takychto mame zachranovat? Aby nas potom odpalili? Ano, je to len jeden z mnoha, ale to sa neda odhalit kto je "dobry" a kto "zly" ked utekaju v masovych skupinach.

Podla mna to je neriesitelna situacia. Jednoducho sa neda zabranit tomu aby medzi tymi utecencami neboli aj skutocny teroristi. A k tomu ze by sa vratili naspat, tak tomu neverim vobec. Nikoho z nich uz nikdy naspat do Syrie alebo odkial utecu nedostanes.

Reagovat
smazaný uživatel

On sa odpálil ale našli jeho pas? A dokázali z neho čítať, že odkiaľ bol? Tak hlavne aby si žiadny terorista nezabudol doma pas, to je už taká povinná výbava každého jedného teroristu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj francuzsky minister to potvrdil, ze u jedneho utocnika sa nasiel syrsky pas...

Reagovat
smazaný uživatel

A tebe to príde normálne, že človek, ktorý sa odpáli, ani sa nevie, aké bol pohlavie, ale pas zostane minimálne tak zachovalý, že je čitateľný?

Reagovat
smazaný uživatel

utocnik nerovna sa len samovrazedny

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to čítal v súvislosti so samovražedným teroristom, ktorý mal na sebe bombu a odpálil sa. Inak tuším že sa všetci odpálili a jedného zastrelila polícia, či?

Reagovat
Melda

Zamyslete se, skutečně nějaký chudáček, který utíká před válkou a chce žít v míru má jako hlavní starost, kde co může zadarmo dostat?Dávky, azyl, jídlo...A ještě si toho neváží a protestujou.Jediný proč sem "prchají" protože tady dostanou všechno zadarmo.Prchají před prací a zodpovědností, kdyby polovina z těch co utíkají vzala do ruky klacek, tak si udělají pořádek sami.Pomáhat jim je stejná blbost jako humanitární pomoci:dej somálcovi najíst a rozmnoží se a bude potřeba dávat víc.Nechat je pochcípat-zbyde jich polovina a budou si krásně žít.Posílal bych jim jen kondomy.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveriteľne obmedzený názor.

Reagovat
Melda

Jinak to napadnout nesvedeš?Já mám jasnou představu o tom, jak by měl svět fungovat víš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vieš všetkých hádzať do jedného vreca. Ak má takto fungovať tvoj svet, tak by som v ňom určite žiť nechcel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

A riskovať kvôli nim tisíce životov NAŠICH ľudí...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

mas iq 50 ze nerozumies jednoduchej otazke, kt. zahovaras a hras to tvrdohlavo na tu svoju pozu? Dom, fakt pls

Reagovat
Mastný Chobot

aká je tá otázka, ty mudrlant?

Reagovat
nani92

kto ti je prednejší

Reagovat
Mastný Chobot

A nie je jasné, aká je odpoveď? Samozrejme, že mi je prednejšia rodina, ale nebudem hrať pózu, oháňať sa kultúrnymi hodnotami a fantazírovať o tom, ako sa extrémistickí moslimovia jebú v žabkách pešo cez pol Európy v dave utečencov, aby mi urobili silvestra v máji, ak je možné pomôcť.

Reagovat
Robochelsea

Tvoja prvá veta je odpoveďou na otázku, prečo ich sem nebrať. Bojujú tam všetci proti všetkým jak jebnutí a to vypovedá o ich mentalite.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Robochelsea

Predstav si, že by to bolo naopak, že my by sme museli utekať do Sýrie. Myslíš, že by nás tam prijali, že Arabi by sa s nami chceli deliť? Ja nie som rasista a je mi tých imigrantov ľúto ale nemienim kvôli nim žiť v takom prostredí ako oni a riskovať dennodenne život.

Reagovat
Maresma

jj, chovejme se stejne jako oni, neskutecny, jaky sracky tu clovek precte

Reagovat
Mastný Chobot

to je bezpredmetná hypotéza... Ak by sme žili vo svete, kde by bola Európa bola nestabilným krajom, kde by boli samé totalitné režimy, utláčanie, občianske vojny atď. a Blízky Východ by bol prosperujúcou elitou sveta, tak si to samozrejme viem predstaviť. Nie nadarmo sú na čele Nemecka takí ľudia ako Merkelová a nie takí ľudia ako Kotleba s Kollárom.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=RvOnXh3NN9w

koukni na tohle video, je to krásně vysvětlené. Sice je to podané hodně jednosměrně(a na konci ještě urážlivě, ale budiž), ale všechno co je tam řečené mají podložené

Reagovat
smazaný uživatel

skvele video

Reagovat
smazaný uživatel

trosicku si podla mna skresluje fakty ale pointu ma skvelu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

veď jasné, treba zastaviť utečencov, nechať ich nasilu v ich krajine. Jebať na to, že ich tam potom zomrie 150 tisíc, hlavne, že ja sa na Slovensku budem mať dobre a nebudem sa musieť pozerať na ženy s burkou a nechutných bradatých cigánov, že? (vidíš tam tú iróniu? dúfam, že áno - a to je presne tá sebeckosť, sebestrednosť a neschopnosť vidieť čokoľvek iné okrem seba, ktorá sa u nás teraz tak nosí)

Reagovat
wild

hmm okej, tak treba ich sem vsetkych pustit do europy a pozerat sa nato ako ich zomrie 150tisic tu..aky je v tom rozdiel?

Reagovat
Mastný Chobot

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

no wow

Reagovat
smazaný uživatel

Kriste pane, starejte se radši o fotbal a nemelte o věcech, o kterých máte minimální znalost.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba stabilizovat ich krajinu, v kt. ziju, ale o to velmociam pochopitelne nejde..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

bez reakcie, klasika:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

momentalne? ano je

Reagovat
kiwwi

uvedomujes si, ze ti moslimovia utekaju z vlastnych krajin, z vlastnych domovov pred takymi zvieratami, co stoja za tymito utokmi?

Reagovat
wild

este raz..precitaj si poriadne co som napisal. Kurva ved zachvilu budeme pred nimi utekat aj my..a kam pojdeme? akurat tak do hrobu. Ako chcete rozlisovat medzi tymi co utekaju pred teroristami a samotnymi teroristami? Budeme sem stale vsetkych pustat a pozerat sa ako postupne vyvrazdia polku europy? To proste nemoze nikto tolerovat a treba ich zastavit.

Reagovat
kiwwi

treba bojovat proti ISIS, nie proti moslimom - ti stoja na nasej strane

Reagovat
Melda

Naivo, pro ně jsme nevěřící psi ty "naše strano".Jak pro ISIS, tak pro imigranty.

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

hlavne ze ty si tu hlavnym nositelom inteligencie

Reagovat
smazaný uživatel

Za čo tu potom majú ľudia teba? Fakt, keď ty ideš niekomu nadávať do jednoduchších, tak je to dosť úsmevné, Vladinko

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Heh, je pěkné, že zrovna ze mě se tu stal takovýhle symbol

Reagovat
masly008

supr článek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

na spravy.pravda.sk pisu ze "V koncertnej sieni Bataclan zadrziavali utocnici desiatky rukojemnikov. Policia do budovy vtrhla pol hodinu po polnoci, traja utocnici sa stihli odpalit, jedneho policia zabila. Podla ocitych svedkov predtym atentatnici pri strelbe do davu volali "Allah Akbar"(boh je velky)".

-"Podla poslednych sprav by mohlo byt v sieni Bataclan az 100 obeti"

-"Policia zadrzala jedneho z utocnikov, ktory tvrdi ze prisiel zo Syrie naverbovany Islamskym statom, aby mohol zautocit vo Francuzsku."

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím že tu je možno tak 1 komentár k článku, tak pochválim autora za skvelý rozbor zápasu. Spurs to mali naozaj veľmi dobre vymyslené a nechýbalo im veľa aby zabili Arsenal u nich doma. Pochetinovi som v taktike nikdy neveril, mal som ho len za trénera ktorý dáva šancu mladým, ale možno sa to zmení. No a Wenger síce mal veľa zranených, ale koľkí z toho hrávaju v základe? Jedine Ramsey. Takto sa môže alibisticky zakrývať jeho taktická nepripravenosť, na ktorú Arsenal rok čo rok dopláca.

Reagovat
masly008

ještě veledůležitý bellerin a když není aron tak ox a zdravý theo je taky letos upřednostňován před olim.takže 3-4 hráči základu což je dle mě hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha Bellerin. Naňho som zabudol. Ox nehráva základ ani náhodou. Giroud/Walcott nastejno. Reálne to sú 2 hráči zo základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

A zabudol si aj na to,ze vdaka tej obrovskej marodke nemohol zapas striedaniami nijak ozivit,zmenit rozostavenie atd.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo to má spoločné s tým, že sa nechali takticky prehrať hlavne v prvom polčase?

Reagovat
masly008

ox nehraje základ ,protože hraje ramsey.ale 1 volba po aronovi je hned ox.a giroud je možná na stejno,ale theo když je zdravý je 1 volba,takže ze základu chybí prostě.takže přesně to jsou 3 hráči prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo si myslíš, že by hral proti Spurs Walcott a nie Giroud?

Reagovat
Mastný Chobot

ja si myslím, že áno

Reagovat
SunFells

Podle aktuální sezóny. Wenger ve velkých zápasech dost vsází na protiútoky.

Ale stejně se bavíte o pičovině, tohle moc nebylo o tom, kdo chyběl ze základní sestavy.

Reagovat
Counter

Podívej, jde třeba o to, že když nemohl hrát Ramsey, hrál by Welbeck. Kdyby nemohl hrát Welbeck, hrál by Ox. Kdyby nemohl hrát Ox, hraje Wilshere. Kdyby nemohl hrát Wilshere, hraje Rosa. Teprve pak se tam někde najde místo pro Campbella. To samé platí pro střed zálohy, kde byl Cazorla očividně zdravotně úplně mimo a nebylo koho tam dát (někoho z těch výše zmíněných) a musel hrát Flamini.

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla nebyl zdravotně mimo, ale herně mimo

Reagovat
Counter

Byl zdravotně mimo → herně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

A súvisí to nejak výrazne s taktickou nepripravenosťou Wengera? Nie.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Swarley

ta informovanost je opravdu boží, odkdy jsou Eagles of Deat Metal deathmetalová skupina...

Reagovat
smazaný uživatel

asi od té doby, co to mají v názvu

Reagovat
Swarley

což docela krásně dokresluje celou situaci ve světe, nemusí být vše vždy tak, jak to na první pohled vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

koho zajímá nějaká no name kapela.

Reagovat
Swarley

samozřejmě, že to je v kontextu nepodstatná věc, ale jde o kvalitu informací jako takových...

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Deathmetal se k nim po dnešku hodí víc

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Viacero diskutérov na sociálnej sieti začalo dávať útoky v Paríži do súvislosti s utečencami. Ale ak by tento útok súvisel s emigrantmi, čo by z toho útočníci získali? Nebolo by pre nich výhodnejšie zaútočiť až potom, keď budú mať čo najviac "svojich ľudí" umiestnených v európskych štátoch? Veď utečenci utekajú práve pred moslimskými extrémistami, ako sú títo z Paríža, a vojnou, ktorú rozpútali. Nie je logickejší predpoklad, že fanatici zaútočili, aby vyvolali nenávisť a obavy medzi dvomi skupinami, ktoré považujú za nepriateľov - medzi Európanmi a umiernenými moslimami?

by Smatana

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oni útočí především proto, aby způsobili teror. I bez toho útoku už v Sýrii začali operovat Rusové, takže konec ISIS byl jistotou už před útokem, ten ho akorát uspíší.

Nebylo by pre nich výhodnejšie zaútočiť až potom, keď budú mať čo najviac "svojich ludí" - co takhle "dostatečně", než "čo najviac". A kolik jich vlastně teď rozmístěných mají? Sluníčka vědí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Právě tohle ISIS chce, aby lidé začali nenávidět uprchlíky a ti zůstali v Sýrii, kde by museli konvertovat k ISIS, jinak by je ISIS zmasakrovali...

Ale nepřijde mi tohle jako přímá práce členů ISIS. Prostě francouzští muslimové, co začali sympatizovat s ISIS a chtěli nějak zapůsobit.

Každopádně nejvíc to zase schytají ti poctiví uprchlíci, co hledají jenom svobodu, protože lidé je začnou ještě více nenávidět, uzavřou se jim všechny dveře, a návrat do Sýrie bude znamenat smrt.

Reagovat
Melda

"konvertovat"

Reagovat
minoLFC

jední radikáli spravili útok, druhí ho využijú, to je celkom bežná vec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
raduinho

Reagovat
jacobT

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

heh

Reagovat
Mada

Reagovat
stiflerovamama

Hrozne, hrozne. Ale je konecne potrebne aby krajiny ukazali jednotnost, nie len ked sa stane nieco taketo, rozsvietit sochu slobody, atd ,,, ano je to pekny prejav solidarity, len skoda, ze najprv musi dojst k niecomu takémuto

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

to uz snad ani nie je mozne. Slabomyselni jedinci fakt.

Reagovat
Tomasso24

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

neznám, šefredaktor Zem a vek? Mohla by sa aj Adela vyjadriť

Reagovat
minoLFC

týpek je z Nitry....nepoznáš ho Ol!ver?

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

kriste pane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
jacobT

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

300. proti ISIS

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Reagovat
jacobT

Reagovat
homeles8

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ligter

Reagovat
vladis271

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

https://vine.co/v/iBbJ0WLQqrI

Martial taky slušně

Reagovat
SunFells

Jj, Giroud si ho tam dobře zorganizoval

Reagovat
Swarley

pochopitelně

Reagovat
Wat

Nádhera.

Reagovat
Swarley

a Carrick zase zraněný? já se mu fakt divím, že se na tu repre ještě nevyprdl...v nejlepších letech ho ingorují a teď ho na starý kolena začnou povolávat

Reagovat
Infernoqt

tak ono mu stejně ted už nic jiného nezbude, Euro by nejspíš stihl, ale přetržené vazy může léčit i 5 měsíců, stejně v létě musíme někoho přinést, to je třetí hráč, co je out prakticky do konce sezony

Reagovat
Infernoqt

v létě... v zimě samozřejmě

Reagovat
Swarley

já jsem myslel, že to je něco drobnějšího...se někde objevilo, že by mohl být tak dlouho out?

Reagovat
Infernoqt

http://www.foxsports.com/soccer/story/england-man-united-midfielder-carrick-facing-lengthy-injury-lay-off-111415?cmpid=feed:-sports-CQ-RSS-Feed

je to ten kotník, kvůli kterému chyběl 12 týdnů v 2014

tu zálohu bychom měli mít pořešenou, horší je, že se neví, co je se Smallingem, ten by chyběl mnohem víc

Reagovat
SunFells

Hlavně je fakt strašné, že Carrick se svým současným (už dlouhým stavem) ještě v té repre je. Včera byl prý zas otřesný. Albion je v tom středu pole strašně v háji.

Reagovat
Swarley

to je samozřejmě taky fakt, v současné formě to moc smysl nedává...ještě v přátelácích, kde by se mohli zkoušet spíš mladí...

Reagovat
Miguel19
Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chlapec rastie hore. Takto sa mi páči.

Reagovat
Miguel19

Škoda že to tak trvalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, no, ale je to paradox, že v tom Mourinhovskom defenzívnom systéme niekto predvádza brilantné výkony v ofenzíve.

Reagovat
Miguel19

Vždy se někdo najde. Loni Hazard, chvíli Fabregas s Costou..

Reagovat
Swarley

wow, letos fakt forma

Reagovat
smazaný uživatel

jeho oblubene

Reagovat
Wat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

proti nám hrál úžasne. Ak sa k nemu pripojili ešte 2 hráči, tak dostaneme trojku na nulu. Fakt išiel strašne hore.

Reagovat
fenixLFC

to dokaze aj albrighton

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
Infernoqt

strašně si ten zápas užívám, jako bych koukal zase jednou na United

Reagovat
nani92

Ronaldinho si to tam vodí

Reagovat
nani92

a Becks <3

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs by ešte zvládol jednu sezónu

Reagovat
nani92

a Beckhama zobrať už len kvôli rohom

Reagovat
SunFells

Figo

Reagovat
nani92

beckham - scholes - owen ..utd legends action

Reagovat
SunFells

Ale Yorke tam dal pěkný kus

Reagovat
nani92

pekné akcie tam sú

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Hm, a naše pracně budovaná #kampaň je tatam.

Reagovat
smazaný uživatel

Redakce to nepsala.

Reagovat
vitasrp

Redakce to naopak schválně vydala v době atentátů, aby si téhle chvály Tottenhamu nikdo nevšímal, čili kampaň pokračuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

spíš se divím, že owny dokonale přehlédl neuvedení Hugova jména v prvním obrázku

Reagovat
Wat

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Mada

Reagovat
iamek

Tak Carrick az tri mesice. Chjo

Reagovat
Robochelsea

Ja sa považujem za dosť liberálneho človeka, nemám rád Putina, konšpiračné teórie o USA, rasizmus atď.. Ale toto už zašlo priďaleko. Už si treba otvoriť oči, vyjebať sa na tie demokratické kydy a treba dbať hlavne na bezpečnosť. Ako povedal dnes Kaliňák (nie, nemám rád Smer ani jeho), ľudia furt pičujú na odpočúvanie atď. ale to je cesta k bezpečnosti. Žiadne také, že tajná služba vie o nejakom parchantovi, že bol v Sýrii na výcviku ale nechajú ho žiť v krajine. Takých hajzlov treba rovno rozrezať na 10 kusov a spáliť. Momentálne nemá podľa mňa západ pravdu a jediná efektívna cesta v boji proti terorizmu je tá, ktorú praktizuje Rusko...

Reagovat
vladis271

no Rusko nie je šťastný príklad. Lietadlo v Egypte bol začiatok. Je len otázkou času, kedy príde k niečomu podobnému ako teraz vo Francúzsku.

Reagovat
minoLFC

A to je aká?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

'I was always close to nature and concerned about environmental issues, climate change and global warming; he was on the same wavelength. We were looking how we could make a contribution to the problem

toto ako aktivny futbalista na vrchole kariery? milujem ho

Reagovat
Mastný Chobot

tak on pôsobí ako vcelku inteligentný človek, aspoň na mňa. Spolu s Artetom by si mohli urobiť politickú talkshow.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Mastný Chobot

kto od vás sa takým niečim môže pochváliť? možno tak Mason reťazcom tetovacích štúdií.

Reagovat
smazaný uživatel

hej a je se čím chlubit? s toho čláku jsem pochopil, že chce ve velkém vyrábět kyselinu levulovou a má to nějak zázračně nahradil olej? wtf, ne díky

Reagovat
Mastný Chobot

*z

má vynikajúce finančné predpovede... a všetkým je nám jasné, že keby s niečím takým prišiel Walker, tak už tú kyselinu levulovú kupuješ vo veľkom.

Reagovat
smazaný uživatel

"má vynikajúce finančné predpovede" to zase vaříš z vody

Reagovat
Mastný Chobot

ty už fakt nevieš kam z konopí

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Jardin

Reagovat
SunFells

Reagovat
Fenri

Reagovat
minoLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
Heisenberg

Snad nás koupí.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mada

Reagovat
Swarley

startuješ v NFL kickera, kterej má bye

Reagovat
Mada

díky

Reagovat
Swarley

běda, jak mě kvůli tomuhle porazíš

Reagovat
Mada

To je pravděpodobnější že uděláš nějaký rekord, já mohu nahrát jakýkoliv počet bodů, ale soupeř vždy více.

Reagovat
Swarley

no, nevím nevím, tenhle matchup vypadá nějak divně, bude to hodně vyrovnané

Reagovat
vodka

Reagovat
jacobT

Reagovat
Zaschrona

skvely clanek Vito, diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

OT: Alonso jede bomby

http://tinyurl.com/onnqd48

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

sa mi snivalo, ze welbeck nakoniec bude out do konca sezony, zobudim sa, a expresska welbeckova absence se muze protahnout

Reagovat
Swarley

a co já, staříku? co se stane se mnou?

Reagovat
smazaný uživatel

A co Wheelchair? Neměl pohřeb?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Zrovna před pár dny s ním byl rozhovor a nic takového se tam neobjevilo. Jeho návrat kdesi v lednu po takovéhle pauze stejně znamená, že dřív než v únoru/březnu žádné zápasy hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

BREAKING: Manchester United winger Jesse Lingard called up to England squad for Tuesday's international against France.

#SSNHQ

Reagovat
Mastný Chobot

lol, zachvíľu tam bude každý Angličan, ktorý bude viac ako raz trénovať s áčkom veľkoklubu asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to tak je uz davno.

Reagovat
smazaný uživatel

LoL, tak tohle ti nevyšlo protože MU už dávno nejsou žádný velkoklub

Reagovat
kiwwi

"Prihrávky nórskych ofenzívnych hráčov sú myslené tak altruisticky a neškodne pre maďarskú obranu, až menia celý tento prvotne dôležitý barážový zápas v nefluktuačné obligatorné predstavenie, ktoré by sa v komparácii divadelného slangu dalo nazvať všeličím možným, len nie drámou..."

guess who

Reagovat
smazaný uživatel

Vladko Weiss najmladší?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Cartmanova máma?

Reagovat
smazaný uživatel

Obsese

Reagovat
kvasha16

klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Král

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bolo jasne jak facka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Gomis bude nejaka PL reinkarnace Inzaghiho. A aspon nejsem sam, kdo ma bordel v tech jmenech Erik/Eric.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kdyby se hrála ta rozhodující čtyrhra ve Fed cupu, dneska?

Reagovat
I am Mancunian

po sezone snad

Reagovat
smazaný uživatel

O tom pochybujem, podľa mňa LvG zmluvu dodrží, top 4 ukopeme v pohode a uvidíme čo v LM, vo vyradzovacej fáze by nám náš futbal mohol byť užitočný.

Reagovat
iamek

To by byla parada.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruce pryč od něj ti říkám

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte predsa najlepšieho manažéra na svete

Reagovat
smazaný uživatel

aktivního

Reagovat
Mastný Chobot

a nestačí, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Infernoqt

Vyhodit Gaala ted hned, aby po sezoně Top4 nebral jako vlastní zásluhu a počkat na Ancelottiho, tady bych vůbec neváhal ani minutu

Reagovat
13

OT: Martin přijel do ČR na tenis, doufám že fandí našim ale.

Reagovat
Mastný Chobot

Martin fandí ľavici

Reagovat
SunFells

A Jirka je tam taky?

Reagovat
Coutinho10

ted jsem dokoukal charitativni match, kterej byl ve vcerejsim MOTD

doporucuju vsem stahnout a podivat se

https://www.reddit.com/r/footballhighlights/comments/3su5ub/bbc_match_of_the_day_david_beckhams_all_star/

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Je tu niekto, kto chodí do Trnavy na futbal?

Reagovat
minoLFC

nie, všetci sme tu normálny

Reagovat
smazaný uživatel

definuj ,,normálny", pretože o tom, že je tu niekto normálny mám silné pochybnosti. Možno Masopust

Reagovat
Swarley

Reagovat
minoLFC

Všetci sme Masopust!

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Do pici

Reagovat
Mastný Chobot

*normálni

Reagovat
Minister

Reagovat
mul

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Na ktorej tribúne sedáva domáci fanklub a kde fanklub hostí?

Reagovat
iamek

I Costa ?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea chce údajně přivést nového útočníka, což by podle informací "Daily Mirror" mělo znamenat i nějaké odchody. To by se podle zmíněného periodika mělo týkat Radamela Falcaa, jenž se u Blues neprosadil, překvapivě pak i Diega Costy, jemuž se letos vůbec nedaří a více než výkony na sebe upozorňuje disciplinárními prohřešky.

To by se musel pakovat i Mourinho, protože na trhu nikdo podobný Costovi není....

Reagovat
Swarley

to rozhodně není, obdobného mentála těžko seženeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez, ale ten je nereálný

Reagovat
Infernoqt

promiň, starší má přednost

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Manik...

Na něho nemá ani Suárez s Balotellim dohromady

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Infernoqt

to ne, Costa je je jedinej fotbalista totálně bez mozku

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Costa môže ísť do piče, Falcao tiež...

Reagovat
kvasha16

tie spekulacia ma nikdy neprestanu udivovat

Reagovat
smazaný uživatel

Bez ohľadu na špekulácie sa ich treba zbaviť

Reagovat
kvasha16

preco? hrot ako Costu sme dlho nemali, taky vrah v 16-tke nam chybal dlho

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože to má v hlave vygumované. Navyše túto sezónu ani tým ,,futbalovým" vrahom nieje. Takže načo nám je hráč, ktorý miesto sústredenia sa na hru, uráža, kope a boxuje do súperových hráčov, ukazuje im hanlivé gestá, simuluje a nedáva góly?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Swarley

je to dokonalá tvář vašeho klubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som myslel, že dokonalá tvár klubu berie 300kpw.

Reagovat
Sandstorm

Já zas slyšel, že jedna takzvaná dokanalá tvár klubu šikanuje svoje zaměstanance, navíc ženského pohlaví.

Reagovat
kvasha16

je to sice provokativny blbecek, ale nie je to zakerne hovado ktoremu je jedno ci supera zrani alebo nie.... a okrem toho, kolko hracov to ma v hlave vygumovane? a vyhadzuju ich fanusici? vidis ze by Suareza, alebo Fellainiho, alebo neviem koho vsetkeho vyhadzovali fanusici?... dalsia vec, tuto sezonu nikto z nasho timu okrem Williana nehra lepsie ako minulu, s tym na mna prosim nechod... a stale je to nas najlepsi hrot momentalne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

dobre

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre

Reagovat
kvasha16

no co konkretne sa ti nezda?

Reagovat
Mada

ale nie je to zakerne hovado ktoremu je jedno ci supera zrani alebo nie

Reagovat
kvasha16

kolko krat niekoho zranil? a preco asi este nedostal CK? okrem toho co stupil na Skrtela si nepamatam vylozene prasiaren od neho, ze by siel do zakroku na nahodu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vitasrp

Na hřišti je to sice extrémní idiot, ale zároveň je to pořád hodně kvalitní útočník, který má špatnou půl sezónu - což pro mě není dostatečný vzorek na to, abych na jeho kvality zapomněl. A kvůli jeho chování jej z klubu vyhazovat nebudu, pokavaď se teda samozřejmě nenechá vybanovat na čtvrt sezóny, jako se to povedlo Suarezovi.

Reagovat
Sandstorm

Máš pravdu, Costa se do Chelsea náramně hodí.

Reagovat
eder

Mourinho i Costa ať zůstanou. Naopak odejít by konečně mohl Roman Arkaděvič.

Reagovat
Manik...

To by mě zajímalo koho chtějí přivést?! Cavaniho? Lewandovskiho? Nikdo jiný mě moc nenapadá... Navíc tihle 2 jsou více-méně neprodejní... A taky by mě zajímalo, kdo by toho bezmozka Costu chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico by ho možno späť zobralo. A Griezman/Vietto do Chelsea

Reagovat
Manik...

Možná jo, ale taky jen útok nemají špatný a otázka je, kolik by za něho dali...

Griezmanna bych do Chelsea celkem bral, ale pořád chybí někdo na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tej kombinačnej hre nám bude hrot ako Griezman vyhovovať. Aj tak to tam na Costu necentrujeme a nehráme po vzduchu a Costa je vo vzduchu, dovolím si tvrdiť ešte biednejší než Falcao.

Reagovat
Manik...

Griezmann je podle mě moc velké tintítko na obrany PL (myšleno na hrot)

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Poňatie našej hry je technického charakteru a tam nepotrebuješ robustného a silného útočníka. Aj Costa sa využíva viac do kombinácie, než do fyzických súbojov s obrancami.

Reagovat
kvasha16

myslisz e Griezmann podrzi loptu vpredu tak ako Costa?

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem, verím, že to dokáže lepšie.

Reagovat
Infernoqt

Just when we thoughts things have settled down a bit after Shaw‘s injury, Valencia‘s injury knocked on the door, but wait, there’s more.

If that is true, Carrick‘s season could be over, might as well his career since he’s not young enough to go into a lengthy recovery situation.

It was also reported that Smalling might have had a knock, which is truly concerning as well.

Reagovat
Jardin

vy jedete

Reagovat
Sandstorm

na titul a nic nás nezastaví

Reagovat
vladis271

nič výnimočné. Okrem CFC majú problémy so zraneniami všetky kluby top 6.

Reagovat
Sandstorm

U toho Carrricka jsem ani nevěděl, že to bude tak vážné. (zkurvené repre - hlavně u Michaela mě to sere, že se mu to stalo zrovna v takovým zápase, protože v repre nebyl nikdy doceněnej, ačkoliv je to už přes dekádu nejlepší anglický záložník).

Reagovat
Sandstorm

Jesse Lingard

Reagovat
mul

OT: prosim, neviete niekto nahodou aka piesen sa hrala v Trnave na repre na stadione po tom, ako sme dali goly ?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
mul

diky za odpoved, ale toto som nemyslel ...

Reagovat
vladis271

sedlák nitriansky

Reagovat
vladis271

*madarsky

Reagovat
Minister
Reagovat
mul

diky

Reagovat
Cobra

Chicago Blackhowks

Reagovat
smazaný uživatel

Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks Blackhowks

Reagovat
smazaný uživatel

Hádám, že tu teď bude nezvykle hodně článků o Blackburnu

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Novým manažerem Blackburnu je Lambert

Reagovat
Infernoqt

To je dobře, v útoku West Bromu mu to stejně nešlo.

Reagovat
Tomanatura

OT: Potreboval bych nejaky serial z politickeho prostredi, neco jako HoC. Nejake napady?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Jardin

hustý

Reagovat
smazaný uživatel

The Wire od 3. sezóny, jiný dobrý seriál o politice snad ani není..

Reagovat
smazaný uživatel

Okres na severu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

show me a hero

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Tyrant

Reagovat
minoLFC

Je tu niekto kto ešte navštevuje strednú školu?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, všetci sme tu normálni

Reagovat
smazaný uživatel

I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

( )

Reagovat
minoLFC

no síce už viem čo som chcel vedieť, ale dobre vedieť

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

*už

Reagovat
Cobra

vrabejka

Reagovat
Infernoqt

střední...

Reagovat
smazaný uživatel

ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

404. proti oikofobii a xenofilii

Reagovat
minoLFC

tak sa daj očkovať...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
joshua

Omg, ty si kus vola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Whitemedia

Ne, hurikán to nebyl, promiň...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane has revealed that he was released by boyhood side Arsenal at 9 because he was too small.

Reagovat
13

nebyl na arsenal dost dobrý, tak skončil v Tottenhamu, běžná praxe.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, jsem za tuhle praxi rád

Reagovat
smazaný uživatel

Too small a skinny chlapcu toho dokazuju nakvisc

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon vo futbale a

Reagovat
Infernoqt

Když na to ted koukám dle sazkovek, tak on by teoreticky Ancelotti mohl převzít i Man City příští sezonu

Reagovat
iamek

. Pepek podepise v Bayernu, tak to zni logicky.

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem kolko pre capitana morgana a pl komunitu a mozno aj ten mier vo sveye

Reagovat
smazaný uživatel

A kukaj ho orwsbe o 1:00

Reagovat
I am Mancunian

zajebal

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wes

Reagovat
vrabejka

Souhrn 12. Kola Liverpool FC 2 -1 Crystal Palace

Gol: Coutinho

The Reds poprvé prohráli pod Jurgenna Kloppa a na 4.místo zajištující LM se ještě dotáhli

Už od začátku bylo jasné že to bude těžký zápas a start to jen potvrdil.

CP nás zatlačili a slavili zasloužený gol po hrubé chybě Cana když nedokázal odkopnout míč a nahrál ho pouze Bolasiemu který neměl problem překonat Mignoleta 0:1.

Od teto doby jsme ale byli pány na hřišti my. Sice se nám zranil Sakho, ale tlačili jsme a vytvářeli šance.

Naše aktivita se ještě v 1. poločase vyplatila. Clyne poslal přízemní centr na Lalalnu, který lehkou patičkou posunul míč, Benteke přenechal balon Coutinhovi, který svou oblíbenou zakroucenou střelou k tyči neměl problem prostřelit brankáře. Opravdu krásná akce. Do šaten jsme tak šli s tím, že 3 body mužou zůstat doma.

A bylo vidět, že hned na začátku 2.poločasu chceme rozhodnout. Bohužel Benteke spálil 2 tutovky, Coutinho ani Firmino neskorovali a mě bylo jasné že tohle brzké nerozhodnutí zápasu může být problem. Kluci se dal snažili ale prohru bohužel neodvratili. Nechali hráče Eagles trestuhodně volného na malém vápně při rohu. První střelu Mignolet sice vyrazil, ale na dorážku hlavou opravdu neměl. Druhá chyba obrany díky které jsme inkasovali škoda.

A když potom jsme nedokázali vyrovnat bylo jasné že po 2 zápasové šnůře bez prohry budeme muset okusit hořkost porážky.

Opět se ukázalo že ve fotbale spravedlnost neplatí.

Kdyby jsme byli efektivní jako Manchester United vyhrajeme v pohodě 5:2 ale bohužel dnes nám nebylo přáno.

Kormě těch dvou hrubek, ale nemužem hráče kritizovat. Byli aktivní, vytvářeli si šance ale bohužel je neproměnovali a to nás stálo 3 body.

Nejlepší hráč Lucas.

Reagovat
Nikikrew

Mas tam chybu

Reagovat
Cobra

*několik chyb

Reagovat
kiwwi

pochybujem, ze si niekto precital viac ako jeden riadok a tam ma chybu zasadnu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrajeze a tobe to trva tyden? Redaktor na baterky

Reagovat
Mastný Chobot

nechcel hodnotiť s horkou hlavou, nechal si odstup, aby dokázal byť objektívny. Janči

Reagovat
icemike

akorát ten odstup byl takový, že mezi tím zapomněl skore...

Reagovat
fajdax

Reagovat
patas92

2 zápasové šnůře bez prohry

Reagovat
Ritchie

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

prohráli pod Jurgenna Kloppa

Reagovat
smazaný uživatel

vidim, ze si sa este nezmieril s prehrou

Reagovat
avicii

OT: chlapi, otazocka...xbox 360 alebo uz zobrat xbox one?

Reagovat
Nikikrew

xbox one

Reagovat
niflheim

ps4

Reagovat
Gunner14

At uz se rozhodnes jestli old nebo new gen , tak se rozhoduj mezi ps3 nebo ps4 .

Reagovat
avicii

preco?

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
patas92

PS 4

Reagovat
VasAFC

PS4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele