VYBOUCHNE V INTERU BOMBA?

16.02.2007, 20:17
Aktuality
Diego, Lionel Messi, Pato Alexandre, Antonio Cassano, Franck Ribéry, Juan Roman Riquelme, Diarra, Florent Malouda... Ptáte se, co tyto hráče spojuje? Odpověď je jednoduchá: Zájem Interu. Právě některá přestupová "bomba" z těchto hvězdných jmen může vybouchnout v letním přestupovém období.

Prvním v hledáčku Interu je tvořivý záložník Werderu Brémy Diego. V Bundeslize na sebe bývalý spoluhráč Robinha v FC Santos upoutal skvělými výkony, o podobně válčil v této sezoně v Lize Mistrů. Ve středu hřiště má neskutečný přehled, vyniká skvělou finální přihrávkou a střílet branky mu také očividně nedělá problém. Statistiky deset přihrávek a osm vstřelených branek dávají za pravdu. Svého klenotu si klub údajně cení na 14 miliónů liber, kontrakt mu ve Werderu běží do roku 2010. Vedení klubu sice do světa vyhlašuje, že Diego není v žádném případě na prodej, Morattiho nabídky z říše snů však můžou Werder Brémy přesvědčit o opaku. Nesmíme však také zapomenout na skutečnost, že Diego zatím nemá pas EU.

Leo Messi září v dresu posledního vítěze Ligy Mistrů FC Barcelony, prezident Moratti se však netají tím, že je velkým obdivovatelem argentinské hvězdičky. Spekulace na téma Messi a Inter jsou na světě už celkem dlouho a přestože agent Messiho i samotný hráč odchod na San Siro odmítali a odmítají, Inter i nadále monitoruje situaci. Výkupní klauzule Messiho činí 150 milionů eur, Inter je připraven nabídnout polovinu této sumy a tím by se stal argentinský reprezentant nejdražším přestupem v historii fotbalu.

Dalším na řadě je Alexandre Pato. Sice mu je teprve 17let, avšak svými výkony hlavně na mistrovství světa klubů v dresu International Porto Alegre učaroval skauty mnoha evropských velkoklubů, včetně Interu Milán. Pato nastupuje v útoku, je rychlý, talentovaný, skvěle technicky vybavený. Také proto si ho brazilský tým cení na 20 miliónů eur, polovina této sumy by v tomto případě připadla otci Alexandra Pata, který talentovaného fotbalistu z poloviny "vlastní"...

Ve Villarrealu se v této sezoně nepohodl s trenérem Pellegrinim, nenastupoval a proto odešel na půlroční hostování do argentinské Bocy Juniors. Samozřejmě se jedná o anchora Juana Riquelmeho. Kolem hráče už Inter nedávno monitoroval situaci. A protože Boca nebude mít peníze na nákup argentinského fotbalisty a pod trenérem Pellegrinim bude chtít jen těžko hrát, 7 miliónů liber nemusí být pro milánský klub velkou překážkou.

Dres Olympique Marseille je Franku Ribérymu každým dnem menší a menší, proto není divu, že se o talentované křídlo zajímá řada věhlasných evropských klubů. Mezi velké zájemce o francouzskou hvězdu patří i Inter. Dalšími v hledáčku je nespokojené duo z Realu Madrid Diarra a Cassano. První jmenovaný hráč je terčem kritiky madridských diváků a nemá zrovna nejlepší vztahy s trenérem Fabiem Capellem, Cassano je na tom podobně, s tím rozdílem, že byl dokonce za ostrou kritiku trenéra vyřazen z kádru. Kouč nerrazzuri Roberto Mancini se mimochodem netají tím, že by chtěl vyztužit útočnou řadu o italského fotbalistu, pro kterého by byl přestup do Interu jistojistě vysvobozením. V poslední době se na seznam možných posil momentálního italského lídra zařadil také Florent Malouda z Olympique Lyon, jehož agent potvrdil, že je o něj v Itálii velký zájem a nebál se dokonce konkretizovat - jedná se o Florentinu, AC Milán a Inter.

Autor: David Kubáň

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

O co se ten Inter pořád snaží, Messi je neprodejný.

Reagovat
HOST*sdr az

NIKDO NENI NEPRODEJNY

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si mi skutečně rozšířil obzory.

Reagovat
HOST*Zak

Cristiano Ronaldo momentálně taky, Barca se však pořád snaží .

Reagovat
Shevchenko

Kaká taky, a o co se ten Real pořád snaží ?

Reagovat
HOST*mirror

kde na ty hráče chcu zehnat prachy?

Ten Inter zas spěje k záhubě jako před rokem 1989...

utrácet a nic nevyhrávat!!!

FORZA MILAN

Reagovat
HOST*

interu by som vrelo odporucal vzdat sa Vieiru (minimalne)a Figa si udrzat...moc bez neho neuhraju

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

je videt ze pravidelne sludeus zapasy INTERu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nesmí přijít Diego a velmi nerad bych tam viděl Messiho,jinak ať si je vezmou klidně všechny.

Reagovat
HOST*inzaghi

už mě serou, chcou si koupit kde koho, eště tam chybí Buffon a Totti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele