Vše záleží na Marseille, říká André Ayew o nové smlouvě

09.12.2014, 10:50
Aktuality
Pouze do konce sezóny má v Marseille smlouvu André Ayew, což vzbuzuje zájem nejednoho zahraničního klubu. Ghanský reprezentační útočník se ale setrvání na jihu Francie nebrání a vzkazuje prezidentovi Vincentu Labrunovi, že rozhodnutí o jeho budoucnosti má v rukách on...

Čtyřiadvacetiletý fotbalista dal včera vítěznou branku, kterou přispěl k tomu, že Olympique na svém hřišti porazil Mety a udržel se v čele tabulky Ligue 1. Po zápase pak hovořil o své budoucnosti, do které by rády promluvily například Newcastle, Tottenham či Neapol.

"Proč ne?" odpověděl Ayew na otázku, zda zůstane v Marseille. "Prezident ví, že míč je na jeho straně kurtu. Cítím se v OM dobře, zažil jsem zde všechno a klub mi toho dal spoustu. Je pravda, že já jsem mu taky dal spoustu klubu. Proč v tom nepokračovat? Vše záleží na klubu, protože já jsem ten, komu končí smlouva," uvedl.

Starší ze synů legendárního Abedi Pelého je odchovancem Marseille, kterou ovšem opustil hned dvakrát kvůli hostování v Lorientu a Arles-Avignon. Od svého návratu před sezónou 2010/2011 ale Ayew patří k oporám celků z jihofrancouzského přístavu.

Autor: Petr Vaněček / espnfc.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

legenda

Reagovat
Paddy

byli by blázni, kdyby si ho nechali utéct a k tomu zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to stejné jsem chtěl napsat..

Andrého prostě musí podepsat!

Reagovat
smazaný uživatel

André je borec vždykcy se mi vybaví ten jeho gól na MS proti německu jak se pověsil do vzduchu

Reagovat
salami

Newcastle

Reagovat
Robochelsea

Do Premier League Newcastle, Everton, Soton alebo WHU. Keby sa chytil tak k nám

Reagovat
smazaný uživatel

podpíšte ho !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele