Voronin se chce usadit. Nejlépe v Berlíně

12.01.2009, 19:57
Aktuality
Ne zcela vyřešenou budoucnost má Andrey Voronin. Ukrajinský reprezentant tráví letošní sezónu v Berlíně, kde hostuje z Liverpoolu, v létě by se ovšem do Anglie vracel nerad. 29letý útočník se chce s rodinou usadit a rád by zůstal v Hertě BSC.

"Je dost možné, že při dobré nabídce z Liverpoolu odejdu. Vím, že existuje více nabídek, ale prvním, s kým budu jednat, zůstává Hertha," uvedl Voronin. Střelec tří gólů z letošního podzimu by ale případně v hlavním městě Německa chtěl setrvat delší dobu.

"Je důležité, zda bych dostal dlouhodobý kontrakt. Mám dvě děti, moje žena a já už nemáme chuť se stále stěhovat. Jeden rok tady, druhý rok tam - to už nechceme," prohlásil útočník, který v samotném Německu vystřídal již pět celků. Před odchodem na ostrovy působil v Mönchengladbachu, Mainzu, Kölnu a Leverkusenu.

Voronin by byl rád, kdyby se jeho situace vyřešila co nejdříve, aby se mohl plně koncentrovat na jarní část Bundesligy, ve které se bude chtít s Herthou udržet na současném třetím místě. "Liga mistrů je velkým snem jak pro nás, tak i pro celý Berlín. Pokud budeme pokračovat ve výkonech z podzimu, může se sen stát realitou," uzavřel.

Autor: Petr Vaněček / bz-berlin.de

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to by bylo dobré, kdyby zůstal v Hethe...

Reagovat
smazaný uživatel

sice bych ho rad videl v Liverpoolu ale pres Keana a Torese nema sanci na zaklad tak radsi at zustane tam kdyz se mu tam dari

Reagovat
Lahvac-CZ

Mohli ho v Liverpoolu dát do zálohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Tam se mu daří tak proč ne......

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to dobré pro něj, i pro Starou dámu. A že se chce v Berlíně usadit, se vůbec nedivím. Krásný město.

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Herthu jsem na podzim párkrát viděl a Voronin se mi líbil. Má to v noze, umí šikovně prostrčit míč na volného spoluhráče, jenom těch šancí mohlo být proměněných víc. Jaký rozdíl oproti Liverpoolu, kde byl jen stínem. Neže by úplně propadl, ale přeci jenom, když se mu věří, je to o 70 % lepší fotbalista.

Reagovat
Arne

Souhlas. Do kombinace je výbornej, akorát těch gólů je zoufale málo... Ale jinak pravý opak Panteliće (i když teď jen jedna branka ).

Reagovat
Arne

* jedna branka rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, s přihrávkou je na tom o hodně lépe než Pantelič. Ale jak jsem zas viděl, už nevím co to bylo za zápas, Panteliče, který nastoupil na posledních dvacet minutek a převyšoval všechny o hlavu v dravosti, drzosti a vedení míče, tak jsem si říkal, že tenhle hráč (ať je jakýkoli) musí prostě hrát co nejvíc. Mimochodem ten zápas myslím rozhodl hlavičkou po rohovém kopu. Ale jako fotbalista se mi samozřejmě více líbí Voronin, je to přemýšlivý fotbalista s citem pro hru.

Reagovat
Arne

Jj, to bylo proti Kölnu, tam v tom závěru dělal rozdíl a taky to rozhodl.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, v Německu je nejlíp , kdo by chtěl žít v zemi, kde skoro nesvítí slunce, fouká hnusnej vítr, teploty se pohybujou v zimě v létě mezi 5-15 stupni a padá o třetinu míň gólů. FUCK OFF ENGLAND

Reagovat
Kapřík

Reagovat
galacticosi

ty si vol.... v anglicku je praveze teplo, lebo tam prudi golfsky prud a cez leto tam je tak 20-25 stupnov a v zime tam je sice pod 0 ale nie je to tam az kate strasne ako si napisal... a nabuduce nepis o tom, o com vobec netusis.. a inak

Reagovat
smazaný uživatel

najdi si europe weather, average temperature autumn winter summer spring

Reagovat
didosh

Taky nemám rád PL!!!!

Reagovat
Lahvac-CZ

Pl je nej...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele