Vitinha po roce mění působiště: Marseille útočníka zapůjčila do Janova

31.01., 19:42
Aktuality

CFC Janov dotáhl příchod Vitinhy z Olympique Marseille. Bývalý útočník Bragy bude na Apeninském poloostrově do léta hostovat, součástí dohody je opce ve výši 25 milionů eur...

Vitinha zamířil do francouzského klubu před rokem za 32 milionů eur, velká očekávání ale nenaplnil a celkem za OM nastoupil do 43 soutěžních zápasů s bilancí pouhých šesti gólů.

Naplnit nevyužitý potenciál se bývalý portugalský mládežnický reprezentant pokusí v CFC Janov, který se jako nováček drží v klidném středu tabulky italské nejvyšší soutěže. Grifone se v útoku spoléhají na duo Albert Gudmundsson a Mateo Retegui, dohromady střelce více než poloviny (14) z dosavadních 24 ligových branek svého týmu v ročníku.

Vitinha není jediným přesunem na uvedené trase, Janov rovněž aktivoval opci ve výši 7 milionů eur na Ruslana Malinovského, jenž se po letním příchodu zařadil k oporám Janova.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Na to jak tragicky v OM působil (vzhledem k ceně) to je krásné hostování s opcí. Je ta opce povinná nebo ještě OM nemá vyhráno?

Reagovat
Israha

Povinná by být neměla. Tak či tak je ta hostovačka pro něj dobrá varianta...slabší tým v lepší lize, tlak tam na něj zdaleka nebude tak velký, ještě se uvidí, co v něm je. Druhá věc pak je, jestli je adekvátní náhradou lavičkář (aktuálně nepříliš kvalitní) kamerunské repre z norské ligy .

Reagovat
Seydou Doumbia

Vůbec toho borce neznám. A to chcete bojovat o LM?

Reagovat
Israha

Jako...já snad pomalu doufám, že ne. Protože pak aspoň neprodlouží smlouvu hulákačovi .

Reagovat
Seydou Doumbia

kdy končí v L1 přestupové? furt čekám jestli vyjde/vyšel benrahma a mangala nebo klasický prokauč od nás

Reagovat
Moshe Dajan

Byl horší než Radonjič?

Reagovat
Israha

Overall asi ne. Radonjić občas udělal gól individuální akcí a tím sám zajistil body, toto Vitinha v herním profilu neměl. Ale na rozdíl od Radonjiće vždy byl cítit aspoň fyzicky a pohybem, takže ve výsledku platnější, imho.

Reagovat
Rip

Nehrozí aby Janov vyplácl 25mega za hráče.

Reagovat
10

Turin, 31 January 2024 - Juventus Football Club S.p.A. announces that an agreement with Southampton Football Club for the temporary acquisition, until 30 June 2024, of the registration rights of the player Carlos Jonas Alcaraz Duran has been finalized for a consideration of € 3.7 million, with the addition of ancillary costs of € 0.2 million, which might be increased up to a maximum of € 1.9 milion upon achievement of specific sporting performance objectives.

The agreement further entails the right for Juventus to definitively acquire the player’s registration rights for an agreed consideration of € 49.5 million, payable in three years, which might be increased upon achievement of further sporting performance objectives over the duration of the employment contract with the player.

ta částka je úplně z jinýho světa za hráče z 2. ligy...vůbec to nechápu

Reagovat
Kucka

Stejně nereálná opce jak u Vitinhy

Reagovat
10

snad ještě víc...ale já už bych se nedivil ničemu

Reagovat
Zark

To kdyžtak zahrajem na to, že nemáme prachy, hráč se šprajcne, že chce jen k nám a dají slevu

Reagovat
10

tys na to zase kápnul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele