Vítej zpátky v Izraeli, psali brankáři Kovářovi před Maccabi

13.09.2017, 11:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Izrael

Reagovat
Kucka

Super země, doporučuji k návštěvě

Reagovat
Ferguson6

Ja sa tam chystám, tak som zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filipow

Asi nevim kolik by tak stal vylet z eilatu do petry? Zatim jsem se dostal nejniz na pet tisic/den

Reagovat
Kucka

Taky jsem na to mel zalusk, ale vychazelo to draze, protoze jsem se pohyboval spis na severu. Takze netusim.

Reagovat
Filipow

No, jako za Petru bych to možná i byl ochoten dát.

Nicméně, teď už mám dva výlety naplánovaný, takže to moc neřeším, ale zvažuji to do příštího roku, tak už pomalu sbírám informace.

A kdes v Izraeli byl? Jak se +- pohybovali ceny?

Reagovat
Kucka

Přílet do TLV, pak rovnou do Jeruzaléma, Mrtvé moře, na sever do Golanských výšin (Katzrin a okolí), k moři do Akka, Haify a zpět do TLV. Všechno hromadnou dopravou (většinou bus, někdy vlak), která tam funguje parádně a není ani moc drahá. Ceny jsou takový západoevropský tarif, nic hrozného typu Švýcarsko nebo Island. Dát se najíst kolem 20 ILS a noc kolem 90 ILS.

Reagovat
Ferguson6

Som myslel, že to bude nejaká narážka na to, že hrá za Slaviu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/916355-ve-sparte-to-pred-derby-vre-bylo-tam-nejake-postuchovani-potvrdil-incident-siegl.html#hp-sez

Ty naše "legendy" jsou banda vymrdanců, se stejným IQ jako náš kotel a ten mistr moravy, co měl dosat ban už při registraci....

Reagovat
Baronne

Mluvil o tom už i Mádl, byl tam konflikt hned po odvetě v EL, Lafata, Frýdek a spol. vs cizinci.. Takže kabina je rozmrdaná už nějakou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli tam zdevastovaně seděli Lafata, pro kterýho to byla asi poslední šance si zahrát poháry, plus další hráči a cizinci si tam seděli a dělali srandičky, nedivim se tomu. Uplně vidim Mavubu, jak se tlemí když je jinak v kabině hrobový ticho. Teď psali, že to byl snad Hovorka X Mavuba takže ta atmosféra musí bejt šílená. Zvlášť v porovnání třeba s Plzní... No pro židy před derby samý super zprávy.

Reagovat
Baronne

Jojo, já sem v týhle rozepři určitě na straně českejch hráčů, umim si představit, jak ty čůráci Mavuba s Ben-Haimem si tam z toho dělaj prdel.. Oni tam na ně pak prej vystartovali, což se dá pochopit..

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo souhlasim, já taky. Ale je to prostě jedna z těch nevýhod příchodu velkýho počtu zahraničních hráčů. Kor když ještě berou třikrát-čtyřikrát víc než ty český...

Reagovat
Greny

Slavia ma svych priblemu dost,Silhavy pokud prohraje tak leti

Reagovat
Kang & Kodos

Tak blbý snad bejt nemůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nee. Kdo by ho nahradil?

Reagovat
FiX

Krásnej příběh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele