Vidić se zotavuje z operace, agent odmítá zvěsti o odchodu

03.10.2015, 15:55
Aktuality
Nemanja Vidić býval jedním z nejlepších stoperů planety a chvála na jeho výkony přicházela ze všech stran, poslední dobou ovšem zůstává hodně dlužen své dřívější pověsti. Srbský obránce po příchodu z Manchesteru United nepatří mezi opory Interu Milán, za což mohou i zdravotní problémy. A spekuluje se o jeho dalším stěhování...

33letý fotbalista loni nastoupil k 23 ligovým zápasům a letos bude jeho bilance určitě chudší. Začátkem srpna totiž musel na operaci s vyhřezlou ploténkou a v ideálním případě se měl vrátit v listopadu, podle nejhoršího scénáře se pak jeho pauza má protáhnout až do února.

"Proces zotavení jde dobře. Návrat v lednu? To v tuto chvíli nedovedu říct, na to se musíte zeptat zdravotního týmu Interu Milán," řekl v rozhovoru pro fcinternews.com agent Silvano Martina.

Otázkou zůstává, zda si Vidić za Nerazzurri ještě zahraje. Vedení italského klubu údajně má v plánu nechat ho odejít a rádo by se s ním dohodlo na ukončení spolupráce. Toho podle některých zdrojů chce využít americký celek DC United.

"Mluvení o jeho možném odchodu do DC United nemá vůbec žádný smysl. Nechápu, odkud se takové spekulace berou. S tímto klubem nemáme nic společného," říká jednoznačně.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (11)

Přidat komentář
El-Pistolero-68

Takhle si zkazit skvelou karieru prestupem do Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi velmi na výber nemal

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jít do Arsenalu, tam mají skvělou lékařskou péči, kterou si chválí všichni hráči, a obvzlášt Diaby s Rosickým

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nejlepší stoper byl tak chvilku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrvo

Pojď do DC pls

Reagovat
smazaný uživatel

01.07.2014 Man. Utd (ENG) => Inter Milán (ITA) volný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

a? On Inter beztak zaplatil dost za podpisove bonusy agentovi a hraci, plus vysoky plat, takze ikdyz prisel zadarmo, tak se zatim vubec nevyplaci...

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

to mi nejak nevychadza ze by hral niekedy v tomto drese.. ved minulu sezonu sme mali cierne..

inak moj oblubeny futbalista, tesil som sa ked isiel k nam... len nebolo z toho bohvieco

Reagovat
Inter Eterno Amore

to je dres z prípravy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele