Veh plánuje změny. Mohou se dotknout i Džeka

25.09.2009, 14:54
Aktuality
Wolfsburgu se v nové sezoně zatím příliš nedaří. V lize mu patří až deváté místo a plány na obhajobu titulu se pomalu bortí. Trenér Armin Veh tak zvažuje, že v kádru udělá změny. V příštím přestupovém období by mohlo dokonce dojít k rozpuštění strůjců loňského prvenství Grafiteho a Edina Džeka.

Džeko se v létě netajil přáním přestoupit do AC Milán. Stejně tak se mluvilo o zájmu klubů z Britských ostrovů. Všechny nabídky ale vedení Vlků zamítlo s tím, že střelec 26 ligových branek v minulé sezoně není na prodej. Kanonýr pak ve Wolfsburgu dokonce prodloužil smlouvu do roku 2013.

Situace se však nyní změnila. Tým se nemůže chlubit oslnivou formou, před dvěma dny dokonce vypadl z domácího poháru. Veh tak zvažuje, že kádr obmění, a tyto změny by se mohly týkat také reprezentanta Bosny a Hercegoviny. Klub tak už zájem věhlasných celků o bývalého fotbalistu Teplic nepřehlíží.

"Je samozřejmé, že hráči jeho kvalit vzbuzují zájem mnoha dalších klubů. S tím počítáme. Když jsem byl ve Stuttgartu, do smlouvy Maria Gomeze jsme zahrnuli výkupní klauzuli. S Džekem by to mohl být podobný případ. Takoví hráči mají velkou cenu," řekl trenér pro Allgemeinen Zeitung.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Skoda ze je Simunek zraneny...i kdyz jeho by se zrovna zmena asi netykala tak treba by si vic zahral...

Reagovat
smazaný uživatel

Je celkem zábavné sledovat, jak někdo strká pořád Šimůnka do sestavy Wolfsburgu, když na to v současnosti nemá...

Reagovat
Arne

No, tak aspoň jeden názor hodný člověka, který BL sleduje...

Reagovat
Bakary3

No jako má, nemá.. je mu asi jednadvacet a jeho konkurenti jsou německej občasnej reprezentant Madlung a mistr světa Barzagli.. a že by drželi obranu ? Podle mě ne, vůbec. Šimůnek zkazil jeden zápas, od tý doby dlouho nehrál, takže mi zase přijde nesmyslný tvrdit, že na to nemá, třeba až se uzdraví..

Reagovat
smazaný uživatel

no, na Wolfsburg možná nemá, ale Madlung není tak daleko před ním...

Reagovat
Arne

Podle mě jo. Hrají pro něj o hodně bohatší zkušenosti a taky síla ve standardkách.

Reagovat
smazaný uživatel

ale u Magatha byl na odpis...

Reagovat
Arne

Tj, ale pak poslední zápasy hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Džeka je škoda ve Wolsburgu měl by odejít ale ne do itálie seděl by mu klub ze španělska,anglie ale italie urtiče ne nebo ne aspon AC když už tak Juve ....

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

splnilo sa to čo som predpokadal, že Veh nedokaže nahradiť Magatha. nehovorím, že veh je zlý tréner, ale výsledky hovoria za všetko. na a niektoré posily, ktoré prišli nie sú príliš stavané hrať bundesligu.

Reagovat
Kongo

Kehlenberg je zraneny nebo proc nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

No těžko porovnávat, Veh taky dovedl Stuttgart k titulu s nikým...

Reagovat
smazaný uživatel

njn, Veh není Magath

Reagovat
smazaný uživatel

spíě Magath to udělal chytře....on věděl, že tento klub nemá na to, aby titul obhájil...proto šel tam, kde třeba i třetí místo bude úspěchem a to pro Schalke by určitě bylo...nemyslím si, že by Veh byl nekvalitní kouč. Ale tým jako Wolfsburg není Bayer, kterej je schopen vyhrát titul třeba 3 za sebou....letos je jasný, že vyhraje Bayern...vsadil bych cokoliv na to, ikdyž mu nefandím a ani nic podobnýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Mistr bude Werder.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Schalke je cokoliv jiného, po tak dlouhé době bez titulu, než první flek neúspěch... A Bayer není schopen vyhrávat tři tituly za sebou, když nemá ještě ani jeden!

Reagovat
Arne

Pro Schalke je cokoliv jiného než první flek neúspěch?

Prober se... A z toho, že mu vypadlo N na konci, se taky nemusíš zbláznit.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě, sám tu děláváš extempore, když někdo napíše Hertha Berlín místo Hertha BSC, tak nevím proč bych já nemohl někoho poopravit, když si splete tak rozdílné kluby... Ale co, kopni si do vola...

Reagovat
Arne

Jenže on si nespletl kluby, každý krom tebe pochopil, že myslí Bayern a jen mu vypadlo jedno písmenko na konci. Na český zlozvyk přidávat k názvům klubů města, kde působí, jsem upozorňoval často, ale pod výrazem "dělání extempore" si teda představuji něco jiného.

Reagovat
Arne

Jinak když už reaguješ na jedno, tak proč ne i na druhý? (resp. tentokrát v obráceném pořadí )

Magath šel na Schalke s cílem vyhrát titul, ale jasně proklamoval, že to nebude hned... Pokud si vážně myslíš, že pro S04 bude druhé místo neúspěchem, tak je to buď směšný, nebo smutný - to ať si každý vybere sám.

Reagovat
terry

Že na to ale přišli brzo. Teď už ho nikdy za tolik, kolik v létě mohli, neprodají..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nastrili opet tech 20 golu, tak bych se toho nebal... Kor pokud by se stal nejlepsim strelcem...

Reagovat
terry

Jenže o tom pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli chcou hrat o 10 misto tak at si je prodaji

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko do PL byl by to můj 1. krajan v PL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele