Vaniak: Máme co ztratit

19.09.2007, 14:41
Aktuality
Už jenom hodiny zbývají do chvíle, kdy se v Lize mistrů vůbec poprvé představí pražská Slavia. Na tom, že na Strahov dnes k úvodnímu utkání nejprestižnější klubové soutěže zavítá Steaua Bukurešť, má obrovskou zásluhu Martin Vaniak, pro něhož to v 36ti letech bude vůbec první zápas v Champions League...

Vaniak byl klíčovou postavou "Sešívaných" ve všech zápasech druhého a třetího předkola. Nejprve na něho nedokázali vyzrát hráči Žiliny a poté přiváděl k šílenství fotbalisty Ajaxu. Ti mu sice jednu branku vstřelit dokázali, Vaniak však jejich další příležitosti zlikvidoval mnohdy bravurními zákroky a zřejmě největší měrou se podepsal pod historický úspěch Slavie.

"Každý mi říkal, že nemáme co ztratit, ale já si myslím, že ano. Reprezentujeme český fotbal a já chci předvést vynikající výkon. Chceme se našim fanouškům podívat do očí s vědomím, že jsme do toho dali všechno," říká Vaniak před vstupem do milionářské soutěže.

Vedle Steauy se Slavie dvakrát střetne také s Arsenalem a Sevillou. Tyto dva celky jsou jasnými favority na postup a pokud bude chtít Slavia nakouknout mezi nejlepších šestnáct, musí dnes bezpodmínečně zvítězit.

"Tohle je klíčový zápas a je naším prvním ve skupině. Ať už vyhraje kdokoli, bude mít velkou výhodu, protože ten druhý ztratí tři body," uvědomuje si Vaniak.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

SLAVIE!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možné...

Reagovat
HOST*

to se jim povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
HOST*jarda

vaniak je buh a carodej mezi ticemy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele