Van Gaal po sezoně opustí Alkmaar

29.03.2008, 16:27
Aktuality
Alkmaar bude mít od příští sezony nového trenéra. Po třech letech svou funkci opustí Louis van Gaal, což potvrdil prezident nizozemského klubu Dirk Scheringa...

"Vždy jsem říkal, že Van Gaala nikdy nepropustím, ale už to dál nejde. V posledních měsících to vypadalo, jako kdyby se čas zastavil. Proto jsme se my, vedení klubu, rozhodli k 1. červenci ukončit spolupráci," prozradil Scheringa.

První dvě sezony pod Van Gaalem byly pro Alkmaar velice úspěšné a loni klubu v poslední chvíli unikl mistrovský titul. Letošní ročník připomíná noční můru, AZ je až dvanácté pozici a na sestupové příčky má k dobru jenom šest bodů.

"Je to vzájemné rozhodnutí. Jako lepší volba se jevila možnost jít každý svou cestou. Louis kvůli špatným výsledkům ani nechtěl finanční kompenzaci. Je to neobvyklá situace. Když jsem mu předtím volal, byl velice pyšný. Nestává se příliš často, že hráči chtějí, aby trenér zůstal," řekl dále prezident Alkmaaru.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To vypadá jako by se opravdu připravoval ten letní příchod Arveladzeho za trenéra Alkmaaru

Reagovat
smazaný uživatel

o tom dost pochybuju, spis je nejspokojenost s vysledkama

ale jak sem psal niz, zatim vubec neni jisty ze LVG odejde

Reagovat
smazaný uživatel

zaujima toto niekoho?

ja som zvedavy co povie po zapase WENGER lebo DIABY skosil obrancu BOLTONU ako TAYLOR - EDUARDA

ked som povedal pred 3 mesiacmi ze arsenal bude najlepsie treti kazdy sa tu smial no co je to z ARSENALOM

Reagovat
fantomas

dyt vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Alkmaaru,patří do nejvyšších míst tabulky,a kde jsou? :(

Reagovat
smazaný uživatel

me to zajima ! Alkmaar je jeden z mejch nejoblibenejsich klubu

vtip je v tom ze vubec neni jisty, ze odejde, protoze se zjevne hraci postavili proti tomu...tak se nechme prekvapit

a pokud odejde tak si nejsem jistej jestli to nebude pro Alkmaar znamenat propad...je pravda ze letosni sezona jim hrube nevysla, ale loni az na ten jeden posranej zapas s Excelsiorem, kterej vsechno zkazil (prisli sme o titul i ligu mistru) to byla jizda...Van Gaaluv rukopis je a bude znat a tezko rict jestli by na nej dokazal nekdo plynule navazat...nechci tu polemizovat, uvidime

nicmene v pristi sezone uz se doufam vratime mezi top5 (minimalne)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad jo ne? Sice se v holandský lize až tak moc neorientuju, ale letos to je nějaká haluz. . .Každej rok byli úspěšný v pohárech a když sem je náhodou viděl, tak hráli super fotbal. Podobně jako Ajax za Gaalovi éry. Přeju jim ať příští rok zase šlapou Ajaxu a PSV po krku!

Reagovat
smazaný uživatel

Potom me zajima kam pujde koucovat po Alkmaru.Bez pochyby je to kvalitni kouc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele