Van Gaal bude pokračovat na lavičce Alkmaaru

20.04.2008, 12:28
Aktuality
Dnešní utkání proti Spartě Rottedram nakonec nebude pro Louise van Gaala posledním na lavičce nizozemského Alkmaaru. Zkušený kouč dal na slova vedení a hráčů AZ a rozhodl se pokračovat...

"Po jednáních s vedením a řediteli klubu to vypadá, že všichni chtějí, abych pokračoval. Spousta hráčů sem přišla kvůli tomu, že trenérem jsem já. Odejít v tuto chvíli by vůči nim nebylo fér," zdůvodnil Van Gaal své rozhodnutí.

Alkmaar letos propadl, nenaplnil mistrovské ambice a je až ve druhé polovině tabulky. Vedení klubu před měsícem na nepříznivou situaci reagovalo schůzkou, na níž byl odsouhlasen letní odchod Van Gaala. Za toho se okamžitě postavili hráči a Val Gaal společně s prezidentem klubu Dirkem Scheringou si vzali čas na rozmyšlenou.

"V letošní sezoně jsme se naučili opravdu hodně. Musíme si být jistí, že se hráči zlepšují. Pokud ne, je lepší najít nové," naznačil Van Gaal, že se již soustředí na příští sezonu.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad v novém ročníku naváže na předešlé úspěchy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele