Van Gaal možná zůstane, postavili se za něho hráči

30.03.2008, 10:07
Aktuality
K zajímavému zvratu možná dojde v otázce odchodu Louise van Gaala z Alkmaaru. Zkušený kouč se s vedením nizozemského klubu již dohodl na letním odchodu, postavili se za něho ale hráči a Van Gaal tak možná zůstane...

"Všichni hráči řekli, že chtějí i v příští sezoně hrát pod Van Gaalem. Kvůli tomu jsme se rozhodli dát jim šanci ukázat, že za svého trenéra chtějí opravdu bojovat. Až po ligové sezoně se rozhodneme, co bude dále. Nerozhodne ale jenom mentalita hráčů, důležité budou výsledky v posledních čtyřech zápasech," sdělil předseda AZ Dirk Scheringa.

Van Gaal přišel do Alkmaaru v roce 2005 a loni klubu v poslední chvíli unikl mistrovský titul. Letošní ročník připomíná noční můru, AZ je až dvanácté pozici a na sestupové příčky má k dobru jenom šest bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to by byla skvělá zpráva,hráči musí zabrat v posledních zápasech,posílit tým a vzhuru příští sezonu na poháry

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 proti Arnhemu a prvni vyhra po 12 zapasech.. skoda ze to vyhrozovani odchodem Van Gaala neprislo hned na zacatku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je pravda,suvereně první by asi byli :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele