Valverde zůstane trenérem Athleticu, podepsal smlouvu i pro příští sezonu

17.02.2023, 18:40
Aktuality

Athletic Club i nadále povede trenér Ernesto Valverde. Baskický klub potvrdil, že došlo k ročnímu prodloužení končící smlouvy...

Valverde se na lavičku Athleticu, kde působí již potřetí, vrátil před sezonou a po výhře 2:1 ve Valencii se s ambiciózním mužstvem nachází těsně za pohárovými příčkami.

"Jsem hrdý na to, že mě klub bere jako správného trenéra Athleticu pro další sezonu. S týmem se mi pracuje velmi dobře a vidím, že máme šanci se zlepšovat," řekl Valverde po podpisu nového kontraktu.

Děvatapadesátiletý kouč vyjma baskického celku vedl Espanyol Barcelona, Olympiakos Pireus, Villarreal, Valencii nebo FC Barcelona, kde působil mezi lety 2017 až 2020.

Autor: Jiří Vojík / abola.pt, twitter.com/AthleticClub

Komentáře (5)

Přidat komentář
Slavia10

Extrémně nedoceněný trenér. Všude kam přišel měl výborný výsledky.

Reagovat
Remt

Hlavně ať se drží daleko od Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Keboto

Reagovat
Eichel

Hlavne odovzdal výborný vnútorne nerozložený káder Barcelony, veľmi vhodne odmietal pustiť Rakitića za 60 do PSG, veľmi príčetne sa opakovane dožadoval vôbec nevyhoreného Williana, samozrejme, keď mu priviedli totálne neperspektívneho Malcoma na ten post (15g+7a v túto sezónu) tak hneď vedel, že mu nemôže dať ani čuchnúť lebo je to stratou času. Futbal bol totálne energický a určite nie statická sračka, zapracoval kopec mladých, len si teraz neviem spomenúť na ani jedného a kabína.. tam to len bolo výborné. Vôbec nevznikla skupina, ktorá sa opisuje ako Barca heavyweights, ktorá na to totálne jebala, nemala dostatočnú disciplínu, kondíciu a prístup k tréningom a vôbec to nemal postavené na tom, že sú to všetko jeho kamoši a môžu si robiť, ćo chcú. A teda k výčtu jeho úspechov by som pridal aj neuveriteľnú mentálnu odolnosť, ktorú prejavil tím proti AS Rím a Liverpoolu. Celkovo, ja vlastne vôbec nechápem, prečo ho vyhodili a prečo sa dodnes z toho aký káder nechal musí Barca spamatovávať, veď to bolo strašne super.

A teraz vážne, pre Athletic je to skvelý tréner, pre tím druhého sledu bude vždy skvelá voľba. Prvú sezónu mal dobrú a polovicu druhej tak isto ale odvtedy to ślo ako na tobogáne a ten chlap nevedel pridať k tej defenzívnej sračke žiadnu nadstavbu. Mňa ale najviac neserie ten herný prejav a vypadnutia v LM, mňa serie to ako mal bordel v kabíne a celý ten tím totálne implodoval plus ako nezapracoval nikoho z mladých. Celé si to tam šéfovala partia starších a on vyzeral, že im do toho nechce moc kecať a aha ako sme dopadli. Ja mu prajem, nech sa mu darí, ale do Barcelony už prosím fakt nie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele