Valeróna čeká loučení, po sezoně ukončí kariéru

08.05.2016, 10:10
Aktuality
Ve španělské lize za několik dní skončí jedna dlouhá kapitola, kopačky na hřebík totiž pověsí Juan Carlos Valerón. Čtyřicetiletý záložník toto rozhodnutí oznámil během sobotní tiskové konference před posledním zápasem před vlastními fanoušky...

Valerón hrával za španělskou reprezentaci a drtivou většinu z více než 700 startů na klubové úrovni si připsal za Deportivo La Coruňa, vedle něhož hájil rovněž barvy Mallorky a Atlética Madrid. S velkým fotbalem ovšem začínal v Las Palmas a v dresu tohoto týmu se s fotbalem také rozloučí.

Do domovského prostředí se Valerón vrátil před třemi roky a Las Palmas následně pomohl k postupu do Primera División. Dnes odpoledne ho čeká souboj s Athleticem, za týden pak poslední utkání kariéry v Málaze.

"Rozhodl jsem se, že po letošní sezoně skončím jako profesionální fotbalista. Znamená pro mě velké potěšení a poctu, že tak mohu učinit v domovském klubu. Děkuji všem klubům a prezidentovi Las Palmas, který mi dovolil, aby to bylo tak krásné," nechal se slyšet Valerón.

"Mám radost ze všeho, co jsem zažil. Děkuji své rodině za všechnu lásku a podporu. Své tři nejlepší roky kariéry jsem zažil zde. Je to jako pohádka, nemohl jsem žádat více. Děkuji fanouškům za všechnu jejich lásku," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takhle končí pravé legendy, v klubech ve kterých začínali

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

starý dobrý španělák

Reagovat
Cipinho

Reagovat
santini

legenda a sympaťák... hlavne v Depore bol fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

Valerón a Diego Tristán!

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
Pipo123

Deportivo, to bol príbeh snov, nie nejaký Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

To bych nerekl, Depor byl v 90s stabilne dobrej, a predtim nez vyhral Ligu se umistoval nahore, ziskal Copa Del Rey, atd. Leicester je urcite vetsi sok

Reagovat
soukup

Depor dřív byl normálně tým ze špičky

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

až mě to skoro rozbrečelo :) geniální fotbalista, budeš chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas, ten čas nám již nikdy nevrátí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Největší vzpomínkou na něj pro mne navždy bude jak rikal komentator v PES 4 nebo 5 jeho jméno... To bylo vždycky Valerooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super fotbalista, opravdu skvělý technik a šutér, takovým jsem se snažil jako kluk podobat ve hře někde na plácku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele