Valerón: Nevím, jaká bude moje další budoucnost

17.12.2015, 13:55
Aktuality
Až v nadcházejících měsících se bude o dalším zaměstnání rozhodovat Juan Carlos Valerón. Zkušený záložník v létě slavil čtyřicáté narozeniny a jako dárek si dal nový jednoletý kontrakt s Las Palmas. Jeho aktivní kariéra se chýlí ke konci a je otázkou, zda bude následně pracovat jako trenér...

"Na myšlenky o práci trenéra je příliš brzy, nemyslel jsem na to. Aktivní kariéra vám zabere hodně času a já se chci soustředit na letošní sezonu a užít si každý zápas. Nevím, jaká bude moje další budoucnost. Opravdu si užívám tuto číst kariéry, doma s týmem z mého regionu, který mi dal příležitost stát se profesionálem. Chci přispět co nejvíce, první rok po postupu je velmi důležitý a zároveň jeden z nejtěžších. Záchrana by pro klub byla velmi důležitá, uvidíme, jestli uspějeme," řekl na tiskové konferenci hráč, který začátkem týdne od deníku AS převzal ocenění za přínos španělskému fotbalu.

Valerón je odchovancem Las Palmas, většinu své kariéry ovšem strávil v Deportivu La Coruña a byl jedním ze symbolů galicijského celku, v jehož týmu nakonec působil dlouhých dvanáct let. Jeho angažmá na Riazoru vedle pozvánek do španělské reprezentace poznamenaly i opakované problémy s kolenem. V roce 2013 se pak vrátil domů a loni byl u postupu Las Palmas do Primera División.

Las Palmas je v tuto chvíli na předposledním místě tabulky, ze samého dna se odpoutalo o víkendu díky výhře 1:0 nad Betisem.

"Vítězství přišlo ve chvíli, kdy jsme ho potřebovali. Bude se nám díky němu lépe dýchat, jelikož jsme byli v hodně složité situaci. V tuto chvíli jsme blíže k týmům ze středu tabulky. S naší touhou po dalších výhrách nyní doufáme, že vše půjde přesně tak, jak chceme," nechal se dále slyšet Valerón.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (20)

Přidat komentář
aurelio

Na Euro! Tá španielska záloha už pomalšia nebude a Valerón si zaslúži za kariérou peknú bodku

Reagovat
kubys

Asi můj nejoblíbenější hráč z období SuperDeporu, jen škoda, že přišel až po titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšie by som to asi nenapísal...

Famózny hráč s neuveriteľným prehľadom a geniálnou prihrávkou... V jeho období v Deportive sa mu zo zálohy mohol rovnať snáď len Djalminha, ten bol tiež perfektný...

Poď k nám El Flaco, Víctor Ťa vezme za asistenta...

Reagovat
kubys

Djalminha, kdyby nebyl takový magor, tak je podle mě totální světová špička, ten uměl naprosto všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Brazílčan no...

Ale na ihrisku bol génius, na toto (cca 11 sekunda a opakovačka presne po minúte) nikdy nezabudnem : https://www.youtube.com/watch?v=hNvfGOqAkAo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Jo to je legendární, hlavně je fakt super, že to byla v podstatě opakovačka gólu, ale furt dokola je tam hlavně Dajlminha a ne ta Makaayova hlavička.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To není retuš?

Reagovat
kubys

Retuš? Ten frajer byl dost možná jeden z nrjtalentovamějších fotbalistů, co běhali po trávnících

Reagovat
Kokesh

Deporu kolem nich fandil snad skoro kazdy...Pandiani, Tristan, Luque, Valeron, Makaay...darilo se jim na vsech frontach, vrsek tabulky CdR a CHL , navic v ere Galacticos.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ne.. me vzdycky sralo jak zatapej Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je snad starší než Toni ne ?

Reagovat
kubys

O dva roky...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to cumim, ze jeste hraje. na Riazoru to byl tehda kral

Reagovat
Carlos Juan Pablo

V podstatě už nehraje, minimálně a když už tak nic extra. Ale mohl by zůstat v realizačním týmu no

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle pán to uměl Tristánovi připravit na podnose

Reagovat
smazaný uživatel

Bezte do prdele . Mourinho vyhodeny a pred nami zapas na Mestalle . Rafa ja som ti vzdy veril !

Reagovat
Ed_Hazard

Taky dement snad Perez nie je. Skor tam da toho Zidana ako znova Joseho

Reagovat
smazaný uživatel

Už len kvôli nemu dúfam, že Palmy nezostúpia, bola by to veľká škoda, aby Valerón tú svoju parádnu kariéru zakončil zostupom svojho materského klubu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele