Valencia se dohodla na příchodu záložníka Topala

13.05.2010, 10:10
Aktuality
Valencia sice má finanční problémy, přesto je aktivní na přestupovém trhu a má blízko k získání jedné akvizice do zálohy. Na Mestallu by se měl stěhovat Mehmet Topal, jehož Galatasaray se se španělským celkem již dohodl na odstupném. Před podpisem smlouvy zbývá hráči úspěšně projít zdravotní prohlídkou...

"Galatasaray a Valencia se dohodly na podmínkách přestupu Mehmeta Topala. Přestup bude kompletní ve chvíli, kdy Mehmet Topal projde zdravotní prohlídkou," sdělil istanbulský celek na svých internetových stránkách.

Valencia o 24letého defenzivního záložníka usilovala již několik týdnů a Galatasaray již dříve jednu nabídku odmítl. Přestupová částka nakonec činí pět milionů eur. "Známe jeho kvality. Splňuje přesně to, co si od posily představujeme," řekl nedávno trenér Valencie Unai Emery.

Topal přišel do Galatasaraye v roce 2006 z Dardanelsporu a na svém kontě má 15 startů za tureckou reprezentaci. Místo v kabině mu uvolní Ruben Baraja, Valencia se zkušeným záložníkem pro příští sezonu již nepočítá. Vedle Topala by na Mestallu měl zamířit i obránce Lille Ricardo Costa, jemuž ve francouzském klubu končí smlouva.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Banega-Topal... to zní dobře :)

Reagovat
-Kopy-

Prosím info o Topalovi, přednosti, slabosti atd...

A ten Ricardo Costa, je to takový tragéd jak o něm všichni říkají ?

Reagovat
smazaný uživatel

Costa bol vyborny este v Porte ako kapitan, ale vo Wolfsburgu sa z neho po boku trageda Barzagliho stal tiez traged...v Lille som ho zatial nevidel hrat, takze nemozem posudit...

Reagovat
smazaný uživatel

takovej albelda 2010, vyborny odebirani balonu, dobra pozicni hra, jezdi od prvni do posledni minuty. kdyz ma ale neco vymyslet dopredu, tak je to tragedie, coz by ale vedle banegy nemusel bejt problem. jeste ma slusnou strelu z dalky obema nohama

Reagovat
smazaný uživatel

V Portu hral Ricardo Costa super, chtěly ho velke kluby. Už tenkrat jsem si řikal, že by mohl jit do Vale, že to muže byt klub na miru. Vybral si německou Bundesligu, kde se moc nechytl, a tuším se ze začatku hned zranil, a začal hrat Simunek s Madlungem. Ti se chytly a na Ricarda už nedošla nějak řada. A v Lille jsem ho nesledoval. Ale ja si myslim, že to je pro Vale hodne dobra posila.

Reagovat
Kily

začal místo něj hrát Šimůnek, no to není moc dobrá vizitka

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku si urval koleno, v prvnim kole, nebo snad ještě v přípravě.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale i se zasadrovanou nohou je ostuda bejt horsi nez simunek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
cristiano.K.

vypadá jak reklama na šampon

Reagovat
Jardin

spíš jak Torres s Puyolovo hřívou

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Na ME se mi moc líbil a když jsem zjistil, koli je mu let, čekal jsem, že se někam bude stěhovat.. Myslim si, že výborná posila, jen, aby zapad..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele