VALENCIA S POSILOVÁNÍM JEŠTĚ NEKONČÍ

23.07.2007, 11:31
Aktuality
Letní pohyby v kádru Valencie ještě zdaleka nekončí. Španělský klub již získal šest posil, osm hráčů naopak odešlo. Podle trenéra Quiqueho Sancheze Florese navíc tyto počty nejsou konečné...

Do Valencie přišli Ivan Helguera, Alexis, Javier Arizmendi, Timo Hildebrand, Sunny a Juan Manuel Mata, nové zaměstnavatele naopak minimálně na rok mají Francesco Tavano (Livorno), Roberto Ayala (Zaragoza), Ludovic Butelle (Valladolid), Miguel Pallardo (Getafe), Mario Regueiro (Murcia), David Navarro (Mallorca), Jorge Lopez (Santander) a Hugo Viana (Osasuna). K těmto osmi jménům se brzy přidají obránci Curro Torres a Asier Del Horno, s nimiž Flores již nepočítá.

"Máme kvalitní základ se spoustou internacionálů a v tuto chvíli nám chybí dva nebo tři hráči, abychom lépe vybalancovali tým," naznačil Flores příchod dalších posil.

Zajímavá výzva čeká na brankáře Santiaga Canizarese, který již nebude tou neochvějnou jedničkou, jak tomu bylo v minulých letech. Ze Stuttgartu přišel Timo Hildebrand a jeho cílem je na pevno se usadit v základní sestavě.

"Soutěživost je to nejlepší, co nás mohlo potkat. Nikdo, dokonce ani brankář, nemá jisté místo v základní sestavě," pochvaluje si Flores.

Valencia letos zakončila sezonu "až" na čtvrté příčce, pod což se podepsaly problémy se zraněními. Celou sezonu nemohl Flores nasadit ideální jedenáctku, v jednu chvíli bylo na marodce dokonce jedenáct hráčů.

"Jsem spokojený, protože hráči se vrátili a pracují dobře. Mít všechny hráče pohromadě poprvé za tři roky je obrovská výhoda. To by nám mělo pomoci dobře se připravit na kvalifikaci o Ligu mistrů," věří Flores.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

Chce to ještě LB a CM

Reagovat
smazaný uživatel

jaj, to mi někoho připomíná

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
HOST*villa

No tak 100% musí přijít kvalitní tvůrce hry(nejvíc by se mi líbil Lucho,nebo Sneijder ale ani jeden z nich asi nepřijde bohužel...) ,pak bylo potřeba kvalitní levý bek protože Moretti je celkem špatnej.Slyšel sem že ne levýho beka má přijít Taiwo z Marseille.No ostatní posty sou celkem dobře zaplněny duležité bude aby se hráčům vyhýbala zranění.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Když na to tak koukám, tak s pozicí LB má problémy víc mančaftů (kvalitní LB má ManU a Chelsea). Kvalitních levejch beků není na trhu moc, a tak mě dost překvapujete, že jste odstřihli Del Horna - je mladej, stále ještě nadějnej a je to Španěl ...

Reagovat
Shevchenko

AC Milán - Jankulovski, Serginho, Favalli, Kaladze, Maldini, Grimi (host. Siena)

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kily

to je všechno moc hezký, ale serginho a favalli už nejsou nejmladší, maldini už je na lb nepoužitelnej a grimi se pořád rozkoukává. Nevim, co kaladze, nikdy jsem ho tam hrát neviděl, i když vim, že ho tam ancelotti dával

Reagovat
Shevchenko

Kaladze střídal Jankulovského ve finále LM myslím, je jistější dozadu, zato Jankulovski dopředu, jinak jejich bilance: Marek - 3 góly, Favalli - 2, Kaladze - 1.

Reagovat
smazaný uživatel

bída, váš nejslabší post...

Reagovat
Shevchenko

A to soudíš podle čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

A kterej potom?

Reagovat
Shevchenko

J8 se ptám podle čeho soudíš?

Reagovat
Shevchenko

Já*

Reagovat
smazaný uživatel

byl nejhůř hodnoceným hráčem ze základu v Serii A 06/07, byl nejhorším i ve finále LM, asi podle toho...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím tím samozřejmě Janka, ale v podstatě se to tím pádem vztahuje i na tento post...

Reagovat
-Kopy-

Stím Luchem je asi v ... chtěj za něj €25m a to nedáme

Tak zkoušej Källstroma(cena je 12 - 14), jenže Lyon u má prachy za Abidala a Maloudu, tak chtěj nějakou dohodu a v ní Morietese

Reagovat
-Kopy-

už*

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten Sneijder? Vždyť za něho chtěli 15, ne?

Reagovat
HOST*villa

Sneijder říkal ,že tuhle sezonu ještě odehraje v 100% Ajaxu

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Ten Lyon mě fakt štve. Měli takovej mančaft a takhle to rozprodávaj, nepochopitelný

PS: já ve Francii sice fandím PSG, ale to je úplně jiná úroveň, takže sem přál i Lyonu (hlavně proto, že mám rád každej ofenzivní mančaft, co pozvedne evropskej fotbal ; např. teď přeju, ať se rozjede Bayern - konkurence a pěknýho fotbalu není nikdy dost )

Reagovat
HOST*El_Cid

kvalitnich tvorivych zalozniku je ve svete spousta. chce to jenom hledat hledat a zase hledat a ono to prijde. hlavne se nevzdavat a nekyvnout na nesmyslny pozadavky (at uz 25 mega nebo morientese)

Reagovat
Shevchenko

Ten Diego nikam nejde? Nebo ho snad nikdo nechce?

Reagovat
smazaný uživatel

maradona skonciiiil...

Reagovat
HOST*

Maxi Moralez

Reagovat
HOST*

to uz spis kaloudu

Reagovat
HOST*

valenciacf.ic.cz

Reagovat
HOST*

podle mne by sme potrebovali kreativniho stredniho obrance sice prisel uz helgeura no jsem zvedavy ale trebalo by posilit aj lavu stranu VICENTE je furd zranen a lava obrana skoda ze se nechytil del horno skoda

Reagovat
HOST*

k nam neprisel simao z benfiky jeste minuly rok byla by to mozna slusna posila a skoda aj sneidera

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele