V žádném případě ještě nemůžeme slavit titul, řekl plzeňský Vrba

06.11.2017, 13:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
PlackaSKS

jo, až tak za deset kol nebo jak to vyjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba v tý plzni stejně funguje uplně neuvěřitelně. Bez milionu přestupů a zase mu to šlape. Pokud nepřestanou makat, tak by měli zvládnout i druhou pulku sezony. Netipoval bych před sezonou, že budou takhle suverení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Tady se jedná od trenéra Plzně pouze o diplomatickou řeč.Každý přece ví,že je hotovo.Dohnat 15-20 bodů za 17 kol prostě nejde,protože praxe je totiž úplně jiná než teorie

Reagovat
ttopi

Jestli umíš základní matematiku, tak to jde.

Reagovat
vanGomm

Však pišu,že teorie je jedna věc,ale v praxi tam to vypadá vždy úplně jinak.Matematicky jde dohnat za 10 kol 30 bodů,ale v praxi to nikdo nikdy nedokázal a ani nedokáže.Každý normáně uvažující musí vědět,že o mistru je v tomto ročníku rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jenže tohle není matematická olympiáda, ale fotbal a rozdíl mezi teorií a praxí už psal holandan nad tebou;). Jinak by se museli hrozně rozložit, aby tohle ztratili. Frajerů a egoistů tam na to bude dost, ale řekl bych, že to Vrba právě umí uhlídat a proto fungujou.

Reagovat
smazaný uživatel

15-20?

Reagovat
smazaný uživatel

Pocita s tim, ze ztracet bude i Slavia..

Reagovat
Le Gunner

5-7

Reagovat
smazaný uživatel

ty prostě nechápeš, že je vše možný že ?? ... Plzeň si vytvořila tento náskok za 13 kol...ty tvrdíš, že to nejde za 17 kol stáhnout...a já se nebavím o teorii, ale praxi, to se prostě stalo ty troubo Vrba neví, kolik je 17 x 3 a ty si tady jedeš svoje...dej si lajnu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jasný, samozřejmě je možný všechno. Třeba, že na Štruncáky spadne letadlo a podobný pohádky, bež si přečíst Harryho Pottera prosimtě

Totální kolaps na jaře sice možnej je, ale je krajně nepravděpodobnej.

Reagovat
smazaný uživatel

slavia udělala totální kolaps ?? prober se...a za 13 kol...Plzeň nemá široký kádr, možná bude hrát EL, nevíš, kdo se ji může zranit, jakou budou mít formu...+ vzájemný zápas na slavii...pro mě to je stále ještě otevřené...

Reagovat
Bandita_Harry

Ty zijes ine fantasy hra sa len 30 kol keby sa hralo nejakych 42 sanca by bola, toto je vybavene

Reagovat
Azazelo RD

Číst Harryho Pottera je nemožný.

Reagovat
Horajdinho

Blbost. Cetl jsem.

Reagovat
Josifek

Blbost, 2-3 smolný prohry a nějaka ta remizka a zas muže byt o co hrát. Navíc Vrba ani v tuhle chvíli nemůže říct "Hurá, máme to v kapse", tim spis když to není pravda. Ale jako je jasný, že letošní titul bude s velkou pravděpodobností Plzne, ale vymalováno ještě úplné není..

Reagovat
vanGomm

Jediným týmem,který může Plzeň ve hře o titul ovšem už pouze symbolicky ohrožovat je Slavia,ale i zde tomu může věřit je naivní snílek.Je to sice rarita,ale po 13.kolech je hotovo.Ano bude se hrát 17.kol a každý tým,jak se s oblibou říká hraje ještě o 51 bodů,ale ty nikdo stejně neuhraje ani Plzeň.Slavia ztratila za 13.kol 14 bodů a určitě bude ztrácet i v těch 17.kolech.Viděl bych to u ni tak na 10-12 bodů.A to jsem mírný optimista.Plzeň si tedy může dovolit během těch 17 kol npř 8x prohrát,nebo 12x remizovat.A to Plzeň poslední dobou "nezvládne"ani za 2 sezóny (60.kol)V těch 17 kolech 8x neprohraje ani Sparta

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Odsuzoval sem vyhození Pivarníka, ale musím teď uznat, že Šádek věděl co dělá. Vrba je prostě minimálně o dva levely lepší trenér. Klobouček dolů, za to, co teď v Plzni předvádí za práci.

Reagovat
Feind

39 bodu po 13 zapasech, to je neskutecny vysledek. snad budou pokracovat i v EL. s prehledem nejlepsi kouc v lize a v cesku celkove

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy pro média, včera už zapíjeli úspěch..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná šance pro ostatní je neustále přesvědčovat plzeňáky, že už mají titul v kapse a můžou jít slavit.

Reagovat
smazaný uživatel

i tak ....

Nová Sparta

sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Těch keců na Vrbu před sezónou...

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba, je na České poměry výborný trenér, který umí vařit z vody a miláček štěstěny. Když si vzpomenu, že s týmem složeným převážně s podprůměrných fotbalistů a s notnou dávkou štěstí postoupil na euro a tam málem ještě postoupil ze skupiny, tak si říkám, že je to asi náš vůbec nejlepší trenér v historii. Třeba to co letos co předvádí s Plzní, Která má v podstatě, i na české poměry, kádr složený s průměrných fotbalistů je úplný majstrštyk. V evropě je to sice už něco jiného, ale tady se ukazuje v plné nahotě jenom to, že naše liga je na velmi nízké úrovni a nepomúže ani génius Vrba, protože nemá na vaření ani tu vodu. Zkrátka, kde nic není tam ani smrt nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

kádr z průměrných fotbalistů plzeň rozhodně nemá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele